-
Ειλικρινα γελαω παρα πολυ, με την συμπεριφορα ολων σας εδω μεσα..μου προκαλει απορια το ποσο αστειοι ειναι μερικοι εδω μεσα προσπαθωντας να με πεισουν να βγω μαζι τους...Ο μονος ντομπρος εδω μεσα ειναι ο Random o oποιος ειναι ο μονος που με προσεγγισε ευθεια..νομιζω οτι για το κυρος του περιοδικου των 4Τ, η συμπεριφορα των φορουμιτων με εξαιρεση ελαχιστων περιπτωσεων ειναι αστεια..Τελοςπαντων δεν προκειται να ξαναγραψω τιποτα διοτι κανεις δεν με αντιμετωπισε σοβαρα εδω..Θα ποσταρω στο κλαμπ που ειμαι μελος χωρις να αναφερω ποιο φορουμ ειναι, το ποσο ανωριμα φερεστε σε μια γυναικα μελος του..Επισης οχι ρε παιδια δεν εχω msn, με τρελανατε ολοι με αυτο το θεμα..ευχαριστω για την υπομονη σας να διαβασετε το τελευταιο θεμα μου...
-
Ειλικρινα γελαω παρα πολυ, με την συμπεριφορα ολων σας εδω μεσα..μου προκαλει απορια το ποσο αστειοι ειναι μερικοι εδω μεσα προσπαθωντας να με πεισουν να βγω μαζι τους...Ο μονος ντομπρος εδω μεσα ειναι ο Random o oποιος ειναι ο μονος που με προσεγγισε ευθεια..νομιζω οτι για το κυρος του περιοδικου των 4Τ, η συμπεριφορα των φορουμιτων με εξαιρεση ελαχιστων περιπτωσεων ειναι αστεια..Τελοςπαντων δεν προκειται να ξαναγραψω τιποτα διοτι κανεις δεν με αντιμετωπισε σοβαρα εδω..Θα ποσταρω στο κλαμπ που ειμαι μελος χωρις να αναφερω ποιο φορουμ ειναι, το ποσο ανωριμα φερεστε σε μια γυναικα μελος του..Επισης οχι ρε παιδια δεν εχω msn, με τρελανατε ολοι με αυτο το θεμα..ευχαριστω για την υπομονη σας να διαβασετε το τελευταιο θεμα μου...
-
-
-
Flame Bait Alert. Αφήστε το εδώ...
-
o dinos αποκλείεται,θα είχε παντόφλα...
ο kid αποκλείεται, είναι μικρός
ο pasxos αποκλείεται, είναι κότα
ο rataplan,αποκλείεται είναι χαζός...
ο charmadakos είναι gay...
o μιραγκε διαβάζει...ποιος έμεινε;;
-
Ο χρήστης Emmanouela έγραψε:
Ειλικρινα γελαω παρα πολυ, με την συμπεριφορα ολων σας εδω μεσα..μου προκαλει απορια το ποσο αστειοι ειναι μερικοι εδω μεσα προσπαθωντας να με πεισουν να βγω μαζι τους...Ο μονος ντομπρος εδω μεσα ειναι ο Random o oποιος ειναι ο μονος που με προσεγγισε ευθεια..νομιζω οτι για το κυρος του περιοδικου των 4Τ, η συμπεριφορα των φορουμιτων με εξαιρεση ελαχιστων περιπτωσεων ειναι αστεια..Τελοςπαντων δεν προκειται να ξαναγραψω τιποτα διοτι κανεις δεν με αντιμετωπισε σοβαρα εδω..Θα ποσταρω στο κλαμπ που ειμαι μελος χωρις να αναφερω ποιο φορουμ ειναι, το ποσο ανωριμα φερεστε σε μια γυναικα μελος του..Επισης οχι ρε παιδια δεν εχω msn, με τρελανατε ολοι με αυτο το θεμα..ευχαριστω για την υπομονη σας να διαβασετε το τελευταιο θεμα μου...Πάρε τον Random να βγείτε και παράτα μας ήσυχους.
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
:ysterical:o dinos αποκλείεται,θα είχε παντόφλα...
ΕΓΩ.
ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΡΟΖ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ????????????
ΔΕΙΞΕ ΣΕΒΑΣΗ
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
:ysterical:o dinos αποκλείεται,θα είχε παντόφλα...
Eσύ ροζούλη αυτοαποκλείστηκες;
-
Ο χρήστης ΠΑΠΑΝΩΤΑΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ έγραψε:
:ysterical:
ΕΓΩ.
ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΡΟΖ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ????????????
ΔΕΙΞΕ ΣΕΒΑΣΗ
αποτι φαίνεται κ εσένα σε χιλοπίτιασε η Εμμανουέλα
-
ΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
:ysterical:
Eσύ ροζούλη αυτοαποκλείστηκες;
η κοπέλα έχει yaris->ξέρει ήδη το κινητό μου
-
εμμανουελα θελω να κανουμε εναν ερωτα ολο τρελα
ps MSN εχεις;
-
Tραγικός πέφτουλας ο βασίλης...
-
Ο χρήστης Random έγραψε:
ΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ...ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
αστα αυτα μωρη κουφαλα
σε γειωσε το μωρο -
Ο χρήστης skye έγραψε:
εμμανουελα θελω να κανουμε εναν ερωτα ολο τρελαps MSN εχεις;
Μπορώ να έρθω και εγώ;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
ps MSN εχεις;
Μπορώ να έρθω και εγώ;
ΦΛΑΠ ρε.. Ρε σεις,μηπως ειναι ο Krus και μας δουλευει;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
ps MSN εχεις;
Μπορώ να έρθω και εγώ;
H Eμμανουέλα είναι ήδη ερωτευμένη με τον Τυχαίο, άιντε ξεκολλάτε (popolaros TM).
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
ps MSN εχεις;
Μπορώ να έρθω και εγώ;
εγω δεν εχω κανενα προβλημα..
ειμαι προοδευτικος ανθρωπος -
Καλα ρε μουρλοί! πότε προλάβατε και γράψατε δυο σελίδες;!!!!
Ειναι αστειο...)))