-
Μην παρεξηγήτε την φράση που είπα. Συνηθίζεται στο χωριό μας...
-
Ναι....την έχω ακούσει που την λέει κι ο Κουρής!!
Κανένα πρόβλημα!!
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Τώρα ψωνίσατε εφημερίδα.O oρισμος του 'εκει που κατουραγα τωρα γλυφω'!Απο την εφημεριδα 'που γκρεμισε τον Καραμανλησμο' σε επισημο εκφραστη της ΝΔ!!
-
'Μόνο 50 δρχ για να ενημερώνεται ο φτωχός λαός'.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
'Μόνο 50 δρχ για να ενημερώνεται ο φτωχός λαός'.Και 1DΜ για τους αναγνωστες στην Γερμανια
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
ρε πάμε καλά
Ποια πιστευεις οτι ειναι η αιτια?
πιστεύω οτι τις φωτιές τις έβαλαν οι εξωγήινοι σε συνεργασία με τους εβραίους, τους τούρκους και τα βρίλ με σκοπό οταν σε λιγα χρόνια έρθουν οι έψιλον να βρουν καμένη γη.
-
σοβαρα τωρα?αληθευει αυτο?
-
Ειδησεις STAR : Καρε καρε το δραμα που εζησε ενας ΣΚΥΛΟΣ οταν το αφεντικο του τον αφησε δεμενο σε ενα δεντρο..
Ο σκυλος γυρισε στο χωριο, ειναι σοκαρισμενος, δεν δεχεται ουτε το χαδι του αφεντικου του και τρεχει τρομαγμενος..Αυτους θα τους καψει κανενας να ησυχασουμε?
-
-
-
Και η πρώτη δημοσκόπηση (MRB) για την πυρκαγιές!!
- Πως κρίνετε τους χειρισμούς Κυβέρνησης και Αντιπολίτευσης
Το 70% κατακρίνει και την ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ για τους χειρισμούς τους.
2)Πως κρίνετε τα μέτρα που πάρθηκαν
Το 33% θεωρεί, όμως, τα μέτρα της Κυβέρνησης, πολύ/αρκετά ικανοποιητικά. Και η έρευνα τελείωσε 3 ώρες μετά την ανακοίνωση των μέτρων!Τα συμπεράσματα δικά σας.....(και μετά μου λές Γιώργο!!)
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
ρε πάμε καλά
Ποια πιστευεις οτι ειναι η αιτια?
πιστεύω οτι τις φωτιές τις έβαλαν οι εξωγήινοι σε συνεργασία με τους εβραίους, τους τούρκους και τα βρίλ με σκοπό οταν σε λιγα χρόνια έρθουν οι έψιλον να βρουν καμένη γη.
O Τζακ Μπαουερ σε ποιο επεισοδιο κανει την εμφανιση του?
-
Ο τζακ μπαουερ στον 7ο κύκλο πάντως σταματάει να ασχολείται με τρομοκράτες κτλ και πιάνει τα περιβαλλοντικά προβλήματα της γης.
-
Ο Τζακ Μπαουερ ειναι εδω...
-
το 3% που περισσεύει τι είναι;
-
Ο χρήστης bit έγραψε:
το 3% που περισσεύει τι είναι;Αυτο που θα παρουν οι περισσότεροι!!!
-
Ο χρήστης bit έγραψε:
το 3% που περισσεύει τι είναι;Ειναι 2 διαφορετικες ερωτησεις
(ελπιζω )
-
Ο χρήστης bit έγραψε:
το 3% που περισσεύει τι είναι;Τα ποσοστά είναι για δύο διαφορετικά ερωτήματα...
ΥΓ ..το διόρθωσα για να είναι πιο κατατοπιστικό!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Και η πρώτη δημοσκόπηση (MRB) για την πυρκαγιές!!- Πως κρίνετε τους χειρισμούς Κυβέρνησης και Αντιπολίτευσης
Το 70% κατακρίνει και την ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ για τους χειρισμούς τους.
2)Πως κρίνετε τα μέτρα που πάρθηκαν
Το 33% θεωρεί, όμως, τα μέτρα της Κυβέρνησης, πολύ/αρκετά ικανοποιητικά. Και η έρευνα τελείωσε 3 ώρες μετά την ανακοίνωση των μέτρων!Τα συμπεράσματα δικά σας.....(και μετά μου λές Γιώργο!!)
να θεωρήσουμε αυτο το 33% σαν ψηφοφόρους ή συμπαθούντες την κυβέρνηση?
αυτο το 70% δεν λέει κάτι ???
-
Αυτες τις δημοσκοπισεις δεν ξερω αν πρεπει να τις περνουμε στα σοβαρα... αν ειναι ετσι τοτε θα βγει καποιο αλλος απ'τους 2 που μου φαινεται τουλαχιστον ουτοπικο(δυστυχως)
Καταστροφικές Πυρκαγιές - Πλημμύρες - Θεομηνίες