-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
βασικά έχει χαθεί εντελώς η μπάλα... μια βροχή θα μας σώσει... γιατι έαν περιμένουν από κάποιο αρμόδιο.. τέλος...
...το ιδιο μου ελεγε και ο πατερας μου σημερα
αλλα δυστυχως το http://weather.yahoo.com/regional/GRXX.html δεν προβλεπει κατι τετοιο -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Μα Σπύρο τότε θα σε πουν φασίστα.
και καλά θα κάνουν.
Μέχρι τη μέση του '2' καλά το πήγαινες. Απο εκει και πέρα η εφαρμογή το νόμου σε όλη του την αυστηρότητα αρκεί. Τα άλλα είναι τουλάχιστον γραφικότητες
Είδες στο είπα εγώ.
Χρήστο ορισμένες φορές ίσως να πρέπει για παραδειγματισμό να υπάρξουν υπερβολές.
Καλά τα λέει ο Χρήστος ρε, υπερβάλλω. Υπερβάλλω γιατί όμως; Πρέπει η τιμωρία να είναι παραδειγματική όπως λες κι εσύ. Δηλαδή, ισόβια κα τίποτα λιγότερο. Παράλογο είναι να το απαιτώ αυτό το πράγμα; Ή φασιστικό;
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
και δήμαρχοι επιβεβαιώνουν την στρατιωτικη κινητοποίηση........και ο Δήμαρχος Πεντέλης μιλάει και για έλεγχο κυκλοφορίας.......
Καλά κάνουν. Έτσι πρέπει.
όχι απλά έτσι πρέπει... αλλά σε κάθε δασικό δρόμο θα πρέπει να υπάρχουν κάμερες που να καταγράφουν πινακίδες.....
-
οτι λέει ο νόμος ως μέγιστη ποινή ναι, όλα τα άλλα είναι παράλογα
-
Αυτά είναι...
Πυροπληκτη πάει στον Πύργο για να μείνει και της ζητάνε 150 ευρώ σε ξενοδοχείο για ένα βράδυ. Μετά ψάχνουμε γιατί έχουμε τέτοιους πολιτικούς... -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
και καλά θα κάνουν.
Μέχρι τη μέση του '2' καλά το πήγαινες. Απο εκει και πέρα η εφαρμογή το νόμου σε όλη του την αυστηρότητα αρκεί. Τα άλλα είναι τουλάχιστον γραφικότητες
Είδες στο είπα εγώ.
Χρήστο ορισμένες φορές ίσως να πρέπει για παραδειγματισμό να υπάρξουν υπερβολές.
Καλά τα λέει ο Χρήστος ρε, υπερβάλλω. Υπερβάλλω γιατί όμως; Πρέπει η τιμωρία να είναι παραδειγματική όπως λες κι εσύ. Δηλαδή, ισόβια κα τίποτα λιγότερο. Παράλογο είναι να το απαιτώ αυτό το πράγμα; Ή φασιστικό;
oι ακραιες καταστασεις απαιτουν ακραιες λυσεις
(καλα τα λεει ο σπυρος) -
και καλά θα κάνουν.
Είδες στο είπα εγώ.
Οχι ισοβια. Να τον καψουν η να τον εκτελεσουν η να τον κρεμασουν για παραδειγματισμο. Σκληρο μεν αλλα ετσι πρεπει........
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Ελπίζω του χρόνου την ανοιξη η (όποια) κυβέρνηση να έχει ένα καλύτερο σχέδιο αντιμετώπισης των πυρκαγιώνΕτσι οπως παμε του χρονου δεν θα χρειαστουνε μετρα για αντιμετωπιση πυρκαγιων..
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=752636
http://athens.indymedia.org/front.php3? ... _id=752526
δειτε τι λεει το ζωο
κ μολις τωρα λενε οτι πεθανε ενας ανθρωπος σε αυτο το σημειο
σκατα στο ταφο του βουλγαρακη κ στους ομοιους τουΔεν πάς αλλού να βγάλεις το άχτι σου? Ο υπουργός (που, παρεπιπτόντως, δεν πολυ-συμπαθώ) μίλησε για το χώρο της αρμοδιότητός του - δηλαδή το μουσείο κτλ.
Στο ηλίθιο site που μας παρέπεμπψες, επαναλαμβάνει την πιπίλα 'το κάθαρμα (!) άρχιζε να πανηγυρίζει'. Κάθε νοήμων άνθρωπος δεν είδε κανένα πανηγυρισμό στις δηλώσεις του Βουλγαράκη. Αυτά τα βλέπουν ορισμένα ανθρωπάκια, εν μέσω 'έξαψης' και κοντόφθαλμου κομματικού μίσους που ανήκει σε άλλες εποχές.
Για αυτό γύρνα στο '80, και άσε μας ήσυχους.
ΥΓ Αν κάποιος διερμηνεύει αυτό το πόστ ώς εύσημα για την κυβέρνηση, είναι λίγο βλάκας.
συγνωμη που στον εθειξα, και που εχω αποψη
αλλα καταλαβαινω τι ατομο εισαι απο τι στιγμη που αναφερεις 'κομματικο μισος',νταξει καλα χριστουγεννα
μαλλον εσυ θεωρεις σωστο ενω εχει γινει τετοια καταστροφη να βγαινει ο καραγκιοζης κ να ειρωνευεται τους παθοντες κ να υπερηφανευεται οτι απετρεξε τα χειροτεραzastava, δεν έχει άδικο.
Ο τύπος είναι υπουργός πολιτισμού και πήγε για το μουσείο. Αν ήταν υπουργός ανάπτυξης, θα πήγαινε στους ατμοηλεκτρικούς σταθμούς Μεγαλόπολης και Αλιβερίου. Αν ήταν υπουργός άμυνας, θα πήγαινε στο στρατόπεδο Καλαμάτας κλπ.
Σε διαφορετική περίπτωση θα ήταν όλοι απλώς ψηφοθήρες - όχι ότι δεν είναι, αλλά όποιος αρμόδιος υπουργός πηγαίνει εκεί που είναι κάμερες χωρίς να τίθεται ζήτημα αρμοδιότητάς του, δεν τίθεται ζήτημα ότι πήγε για να δείξει τη μούρη του και μόνο.Φαντάσου να πήγαιναν στα Ίμια οι υπουργοί παιδείας και πολιτισμού. Τί δουλειά έχει η αλεπού στο παζάρι;
Ή να πήγαιναν στη σύλληψη της 17Ν οι υπουργοί Τύπου και Αιγαίου.
Εντάξει, βρήκαν και καλά ευκαιρία τα παιδάκια του Indymedia να τα χώσουν σε κάποιον αντιπαθητικό για τους ίδιους πολιτικό. Μπράβο τους. Εύχομαι να βρουν δουλειά στο MEGAλο κανάλι ή στο ΤΗΛΕΑΣΤΥ.Και που δεν τον λιντσάρανε τυχερός ήταν...το μουσείο σώθηκε τα σπίτια αυτών που φωνάζανε καιγότανε παραδίπλα...Την δήλωση μπορούσε να την κάνει και απο το υπουργείο του, δεν ήταν ανάγκη να καταναλώσει καύσιμα για να πάει μέχρι εκεί να δείξει το μπόι του. Ντροπή στους κατοίκους που τολμήσανε να σπιλώσουν αυτή την μεγαλειώδη στιγμή του Υπουργού, είπε και αυτός να το χειριστεί λίγο επικοινωνιακά το ζήτημα και του το χαλάσανε. Ντροπή τους που πάνω στον γενικό χαμό δεν σκέφτηκαν οτι είναι αναρμόδιος για τα σπίτια τους που καίγονταν.
Τα ίδια θα πώ και για όποιον πολιτικό πάει να κάνει δηλώσεις πάνω στα καμμένα, αν θέλουν να πούν κάτι ας το πούνε από τα γραφεία των κομμάτων τους και από την πύλη του Μαξίμου οπου συσκέπτονται συνεχώς. Έτσι προκαλούν λιγότερο.... -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Αυτά είναι...
Πυροπληκτη πάει στον Πύργο για να μείνει και της ζητάνε 150 ευρώ σε ξενοδοχείο για ένα βράδυ. Μετά ψάχνουμε γιατί έχουμε τέτοιους πολιτικούς...τώρα που είναι και hot season θα της κάνουν σκόντο? ας βρει αλλου άκαφτο να μείνει
-
Ναί αλλά εκτός από υπουργός είναι κ μέλος της κυβέρνησης!
Δηλαδή το οτι απευθυνόταν στον κόσμο σαν να μιλούσε σε υποτακτικούς το εγκρίνουμε,δεν μιλώ για το μπάχαλο που δημιούργησε όταναποφάσισε να κάνει δηλώσεις μακριά του κόσμου μήπως κ τον λυντσάρουν?
Προς θεού δεν υποστηρίζω το συγκεκριμένο site αλλά η εικόνα που εγώ τουλάχιστον είδα ήταν προκλητική!
Κ μάλιστα έκανε κ τον θιγμένο,επειδή δεν τον αφήναν να μιλήσει!Τελικά θα ήταν καλύτερα να κρυβόταν κ αυτός όπως έκανε ο Βυρωνάκος,γιατί συγγνώμη αλλά δηλώσεις τύπου:''το σώσαμε'' όταν γύρω-γύρω έχει μαυρίσει ο τόπος είναι αισχρές!Κ προσωπικά βλέπω διαφήμιση για τον ίδιο τύπου:''εγώ επενέβην κ την έσωσα την κατάσταση εδώ οι άλλοι οι ανίκανοι όμως.....''
Τί να πώ ίσως να τα βλέπω λάθος.
Κ κάτι που τώρα έγινε:βγήκε ο γκιόζος να τα μπαλώσει,αυτό τι δείχνει σώφρονα στάση?
Σε μία κρίση όλοι πρέπει να βοηθούν ιδίως τώρα που η κατάσταση είναι κρίσιμη!
-
Ο χρήστης Farmakopoios έγραψε:
Ελπίζω του χρόνου την ανοιξη η (όποια) κυβέρνηση να έχει ένα καλύτερο σχέδιο αντιμετώπισης των πυρκαγιών
Ετσι οπως παμε του χρονου δεν θα χρειαστουνε μετρα για αντιμετωπιση πυρκαγιων..
Δεν το νομιζω....
Μια απο τα ιδια..... -
δεν ειναι μονο οι δηθεν του ιντυμιντια που τον κραζουν,απλα ετυχε να παραθεσω το συγκεκριμενο,θα μπορουσα να παραθεσω παμπολα κειμενακια που να λενε το ιδιο απο ολους τους ασχετους χωρους
εγω παντως επιμενω σε αυτο που λεω κ δεν με ενδιαφερει αν υποχρεουται κ διαφορα τετοια τεχνοκρατικα κτλπ αυτο που με ενδιαφερει ειναι οτι μας δουλευει και ακομα και σε μια τετοια κατασταση δεν δειχνει την παραμικρη αξιοπρεπεια και σεβασμο ουτε καν στους πληγεντες -
και καλά θα κάνουν.
Είδες στο είπα εγώ.
Αν πρόσεξες δε διαφωνούμε, απλά λέω ότι η αυστηρή εφαρμογή των νόμων που σίγουρα θα υπάρχουν (αλλά δε βαριέσαι τώρα το παιδί ήταν καλό το είπαν στις ειδήσεις οι γειτόνισσες) έχει καταντήσει να ονομάζεται φασισμός.
Και ας μας απαντήσουν ειλικρινά όσοι γράφουν εδώ μέσα, δεν υπήρξαν στιγμές που να είπατε τη κλασσική πλέον φράση, 'Παπαδόπουλο που θέλουμε'; -
Τόσο καιρό που τους είχαν κρυμμένους τους αστυνομικούς? Αφού η ΕΜΥ προειδοποιεί κάθε ημέρα για τα μέρη που κινδυνεύουν, γιατί δεν ελέγχουν ή ακόμη και να αποκλείουν την πρόσβαση στα δάση εκείνες τις μέρες? Στον Όλυμπο όταν είχα πάει μια φορά υπήρχε άτομο που κατέγραφε πινακίδες. Δε μπορούν να βάλουν τον στρατό να ελέγχει τις προσβάσεις στο βουνό και να κάνουν περιπολίες?
-
Θα το συνδεσουν με την τρομοκρατια......
Εκει παει το πραγμα....... -
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
και καλά θα κάνουν.
Είδες στο είπα εγώ.
Οχι ισοβια. Να τον καψουν η να τον εκτελεσουν η να τον κρεμασουν για παραδειγματισμο. Σκληρο μεν αλλα ετσι πρεπει........
... και να επιστρέψουμε στο Μεσαίωνα. Είμαι κατά της θανατικής ποινής και γενικά κατά της αφαίρεσης ζωής, είτε πρόκειται για άνθρωπο, είτε για μυρμήγκι. Τα μη-εφέσιμα και τελεσίδικα ισόβια είναι αρκετά πιστεύω. Βέβαια, η κουβέντα είναι για να γίνεται, καθότι εμπρηστής δεν έχει συλληφθεί ακόμα και -με το μπάχαλο που επικρατεί- φοβάμαι μήπως συλληφθεί και κανένας αθώος ανθρωπάκος...
Πιο πολύ επιμένω στο πρώτο σκέλος του ποστ μου: κεντρική ευρωπαϊκή πυροσβεστική υπηρεσία.
-
Νίκο γ@ματα ....νέα φωτιά στην Κύμη με δύο μέτωπα...ένα προς τον Ανδρόνικο???? και ένα πρός Ανδρώνιανους .....
-
Αυτη τη στιγμη ριχνει τουλούμια στη Σαλονίκη.Ας ελπισουμε να φτασουνε τα συνεφα μεχρι το νότο
-
toyotaman
Μα δεν θα εχει μεινει κ τιποτα του χρονου για να καψουν..
Καταστροφικές Πυρκαγιές - Πλημμύρες - Θεομηνίες