-
από το wikipedia
Rallying is a form of motor competition that takes place on public or private roads with modified production or specially built road-legal cars. This motorsport is distinguished by running not on a circuit, but instead in a point-to-point format in which participants and their co-drivers drive between set control points (stages), leaving at regular intervals from one or more start points. Rallies may be won by pure speed within the stages or alternatively by driving to a predetermined ideal journey time within the stages.
-
Γιατί να τσακωνόμαστε άδικα tryphon?
'Όποιος λεει ότι το regularity είναι αγώνας δεν έχει κάνει ποτέ του αγώνα. Δεξιοτεχνία ίσως, αγώνας όμως...'
αγώνας : 'Κάθε έντονη προσπάθεια για την αντιμετώπιση δυσχερειών, την επικράτηση επί αντιπάλων ή την επιτυχία κάποιου σκοπού'
Είναι σαφές ή όχι?
ράλι : 'αγώνας ταχύτητας αυτοκινήτων σε μεγάλες διαδρομές'
Αν τόσο πολύ ενοχλεί κάποιους που εμείς οι ταπεινοί οδηγοί regularite δανειστήκαμε την λέξη ράλι τότε να ζητήσουμε συγνώμη και να ενημερώσουμε ότι χρησιμοποιείται και για 1002 άλλους σκοπούς. (Πχ στο τέννις συνηθίζεται κάθε πόντος που παίζεται αν έχει δράση και αγωνία να λέγεται ράλι! Να το απαγορέψουμε! που είδαν τα αυτοκίνητα μέσα στο γήπεδο? ')
en.wikipedia.org/wiki/Rally_(tennis)
A rally in tennis is a sequence of shots within a point.
Ε αν λέγεται αυτό rally τότε συγνώμη αλλά εγω θα συνεχίσω να λέω ότι παίρνω μέρος σε REGULARITY RALLY.
-
φιλε
αγωνας ειναι ο γολγοθας που τραβανε οι παντρεμενοι
εκει να δεις αγωνα -
Με πρόλαβες Νάσο ....
Τέλος πάντων, αφήστε μας να διασκεδάζουμε όπως μας αρέσει.
Δεν είναι θέμα ονόματος και για να σας το αποδείξω, εγώ από εδώ και
πέρα θα το ονομάζω 'ΠΡΑΣΣΟΡΙΖΟ'....
Εχει πρασσόριζο στις 15 Ιουλίου, το Lancia Club, αλλά δεν θα μπορέσω να
φάω. (να πάω ήθελα να πώ) -
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
φιλε
εκει να δεις αγωναΑυτό θεωρείται rally raid.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
φιλε
φραγκισκο εισαι στο κλαμπ???
πουλακι μου.... -
τέλος πάντων...για να ηρεμήσουμε λίγο εγώ μίλησα και με τον Κάπα-Πι στο τηλέφωνο και του έλεγα ότι είναι μια τρομερή ευκαιρία αυτό το πρασόριζο σε λίγες μέρες.
Εποχή, διαδρομή κλπ το κάνουν ιδανικό για παρέα.
Αν είναι τώρα μια φορά δύσκολο να πάμε όλοι φανταστείτε από Σεπτέμβριο με σχολεία κλπ κλπ.
Κάπα πι-στούμπος-νίγκα, ντι-τζετ κλπ προσπαθείστε να πάμε όλοι μαζί στο πρασόρυζο
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
φιλε
To ντακάρ είναι εκδρομή μπορστά του...
-
Εγώ δεν μπορώ (δεν έχω αυτοκίνητο), αλλά το πρασσόριζο του Νάσου
δε το χάνω με τίποτα !!! -
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
τέλος πάντων...για να ηρεμήσουμε λίγο εγώ μίλησα και με τον Κάπα-Πι στο τηλέφωνο και του έλεγα ότι είναι μια τρομερή ευκαιρία αυτό το πρασόριζο σε λίγες μέρες.Εποχή, διαδρομή κλπ το κάνουν ιδανικό για παρέα.
Αν είναι τώρα μια φορά δύσκολο να πάμε όλοι φανταστείτε από Σεπτέμβριο με σχολεία κλπ κλπ.
Κάπα πι-στούμπος-νίγκα, ντι-τζετ κλπ προσπαθείστε να πάμε όλοι μαζί στο πρασόρυζο
ειναι γεγονος οτι λογω της παρεας πολυ θαθελα να ρθω μαζι σας
μπεσα
αλλα παλι σκεφτομαι οτι με καλειται επειδη δεν εχω ιδεα, για να μου παρετε το κεφαλι οπως λεμε κι αλλου -
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
φιλε
φραγκισκο εισαι στο κλαμπ???
πουλακι μου....φιλε
To ντακάρ είναι εκδρομή μπορστά του...
Δηλαδή κι εσύ είσαι ..... ;
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
τέλος πάντων...για να ηρεμήσουμε λίγο εγώ μίλησα και με τον Κάπα-Πι στο τηλέφωνο και του έλεγα ότι είναι μια τρομερή ευκαιρία αυτό το πρασόριζο σε λίγες μέρες.
Εποχή, διαδρομή κλπ το κάνουν ιδανικό για παρέα.
ειναι γεγονος οτι λογω της παρεας πολυ θαθελα να ρθω μαζι σας
μπεσα
αλλα παλι σκεφτομαι οτι με καλειται επειδη δεν εχω ιδεα, για να μου παρετε το κεφαλι οπως λεμε κι αλλουΕγώ ξέρω ότι είπα στον Νάσο 'στείλε ένα sms στον ΚΠ να τον ψήσεις' και η απάντηση του ήταν 'γιατί? για να με νικήσει?'
-
Τρόπον τινά... Ξέρει ο Δημητριάδης...
-
παντως εγω θα δωσω καποιο δίκιο και στον Tryphon
ναι μεν τα regularity ονομαζονται rallies αλλα δεν ειναι rallies με την λογικη που ονομαζουμε ετσι το Monte Carlo, το Acropolis κλπαν μπουμε σε τετοια συζητηση, δε θα καταληξουμε πουθενα...
Anyway... Tryphon στειλε καμμια φωτο να γουσταρουμε (και ας μην ειμαστε Ιταλοφιλοι ) Αυτοκινητα όπως η Stratos, η Alpine και ακόμη περισσότερο κάποιες Ferrari κλπ... μόνο το θαυμασμό μας μπορουν να προκαλεσουν
-
Ο χρήστης stubos έγραψε:
Εγώ δεν μπορώ (δεν έχω αυτοκίνητο), αλλά το πρασσόριζο του Νάσου
δε το χάνω με τίποτα !!!εσυ από το Ακρόπολις και μετά... χάλασες τη DS του κουμπάρου σου για να μην αναγκαστεις να υποστεις παλι το διασυρμό από το ΜΠΑ
-
Ο χρήστης SPITFIRE έγραψε:
ναι μεν τα regularity ονομαζονται rallies αλλα δεν ειναι rallies με την λογικη που ονομαζουμε ετσι το Monte Carlo, το Acropolis κλπαν μπουμε σε τετοια συζητηση, δε θα καταληξουμε πουθενα...
Anyway... Tryphon στειλε καμμια φωτο να γουσταρουμε (και ας μην ειμαστε Ιταλοφιλοι ) Αυτοκινητα όπως η Stratos, η Alpine και ακόμη περισσότερο κάποιες Ferrari κλπ... μόνο το θαυμασμό μας μπορουν να προκαλεσουν
ρε μπας και βαζεις για δημαρχος????
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
Κάπα πι-στούμπος-νίγκα, ντι-τζετ κλπ προσπαθείστε να πάμε όλοι μαζί στο πρασόρυζοΔυστυχώς, το δικό μου δεν παίζει καθότι δεν μπορεί να τρέξει στα πρασόρυζα γιατί είναι με λάχανο και όχι με πράσα, οπότε τρέχει μόνο στα λαχανόρυζα...
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
ρε μπας και βαζεις για δημαρχος????
χρόνια πριν του έχω πει ότι κάνει λάθος δουλειά.
-
Ο χρήστης SPITFIRE έγραψε:
Οι κουβέντες γίνονται με βάση τους ορισμούς (όπως σωστά έδωσες προηγουμένως) και όχι με βάση το τι έχουμε συνηθίσει να λέμε.
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Δυστυχώς, το δικό μου δεν παίζει καθότι δεν μπορεί να τρέξει στα πρασόρυζα γιατί είναι με λάχανο και όχι με πράσα, οπότε τρέχει μόνο στα λαχανόρυζα...
και όπως είπαμε, δεν μπορείς να πάρεις πρασοπινακίδες ...
ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ [#4]