-
Πεταχτηκα 4 μερουλες γερμανια στον ξαδερφο μου ετσι για να γεμισω λιγο τις μπαταριες μου(μινι διακοπες).Επειδη παντοτε μου δανειζει ο ξαδερφος μου το αμαξι του,ετσι και φετος ειχα στην κατοχη μου ενα ολοκαινουργιο Α6 station 4.2 quatro
Αν και δεν κινηθηκα πολυ αυτοκινητοδρομο (για σκισιμο) μπορω να πω οτι το καταευχαριστηθηκα το αουντι γενικα.
Το αυτοκινητο εχει τρομερα εξτρα επανω του οπως
1)Δεν χρειαζετε να βγαλεις το κλειδι απο την τσεπη σου.Απλα μολις πλησιασεις στην πορτα και βαλεις το χερι σου τσουπ ανοιγει,μπαινεις μεσα πατας start engine και εφυγες.Αντιστοιχα στο εβγα βγαινεις απο το αμαξι,βαζεις το χερι στην πορτα(εχει ενα μικρο κουμπι) κλειδωνει και φευγεις.Τοσο απλα με το κλειδι να μην βγαινει απο την τσεπη Very Happy
φοβερο επισης το πορτμπαγκαζ που ανοιγει αυτοματα και μετα εχει στην μεσα πλευρα της πορτας ενα κουμπι που πατωντας το κατεβαινει παλι αυτοματα
Επισης ολα τα λεφτα η κεντρικη οθονη που μεσω αυτης γινονται ολες οι ρυθμισεις navi/tv/radio,parktronic οπως επισης οι ρυθμισεις για την αεραναρτηση και πολλα αλλα.
φυσικα δεν τιθεται ζητημα δυναμης και επιταχυνσης
Το μονο αρνητικο (για μενα) ειναι το παναλαφρο τιμονι παρα τις 19αρες με τα 255 λαστιχα.
H καταναλωση στα γνωστα επιπεδα 20lt/100km μεσα στην πολη με την τιμη της κατοσταρας στη γερμανια στα 1,54 το λιτρο Twisted Evil
-
Πεταχτηκα 4 μερουλες γερμανια στον ξαδερφο μου ετσι για να γεμισω λιγο τις μπαταριες μου(μινι διακοπες).Επειδη παντοτε μου δανειζει ο ξαδερφος μου το αμαξι του,ετσι και φετος ειχα στην κατοχη μου ενα ολοκαινουργιο Α6 station 4.2 quatro
Αν και δεν κινηθηκα πολυ αυτοκινητοδρομο (για σκισιμο) μπορω να πω οτι το καταευχαριστηθηκα το αουντι γενικα.
1)Δεν χρειαζετε να βγαλεις το κλειδι απο την τσεπη σου.Απλα μολις πλησιασεις στην πορτα και βαλεις το χερι σου τσουπ ανοιγει,μπαινεις μεσα πατας start engine και εφυγες.Αντιστοιχα στο εβγα βγαινεις απο το αμαξι,βαζεις το χερι στην πορτα(εχει ενα μικρο κουμπι) κλειδωνει και φευγεις.Τοσο απλα με το κλειδι να μην βγαινει απο την τσεπη Very Happy
φοβερο επισης το πορτμπαγκαζ που ανοιγει αυτοματα και μετα εχει στην μεσα πλευρα της πορτας ενα κουμπι που πατωντας το κατεβαινει παλι αυτοματα
Επισης ολα τα λεφτα η κεντρικη οθονη που μεσω αυτης γινονται ολες οι ρυθμισεις navi/tv/radio,parktronic οπως επισης οι ρυθμισεις για την αεραναρτηση και πολλα αλλα.
Το μονο αρνητικο (για μενα) ειναι το παναλαφρο τιμονι παρα τις 19αρες με τα 255 λαστιχα.
H καταναλωση στα γνωστα επιπεδα 20lt/100km μεσα στην πολη με την τιμη της κατοσταρας στη γερμανια στα 1,54 το λιτρο Twisted Evil
-
-
4.2λτ....mucho gusto...
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
H καταναλωση στα γνωστα επιπεδα 20lt/100km μεσα στην πολη με την τιμη της κατοσταρας στη γερμανια στα 1,54 το λιτρο Twisted EvilΣτους εφιαλτες μου βλέπω οτι οδηγώ ένα τέτοιο αυτοκίνητο
-
Βλακεία . . . Η οθόνη έχει κόκκινη απόχρωση ! ! ! ! Αίσχος , διαμαρτύρομαι ! ! !
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Βλακεία . . . Η οθόνη έχει κόκκινη απόχρωση ! ! ! ! Αίσχος , διαμαρτύρομαι ! ! !σε καθε αλλαγη αλαζει χρωμα (πχ απο την κανονικη ραδιο κλπ σε παρκτρονικ γινεται μπλε ,σε navi γινεται πρασινη κλπ κλπ
-
Βλακεία . . . Η οθόνη έχει κόκκινη απόχρωση ! ! ! ! Αίσχος , διαμαρτύρομαι ! ! !
σε καθε αλλαγη αλαζει χρωμα (πχ απο την κανονικη ραδιο κλπ σε παρκτρονικ γινεται μπλε ,σε navi γινεται πρασινη κλπ κλπ
Α , κάπως τρώγεται τώρα ! ! !
Πόσο κόστισε αυτό στη Γερμανία ;
-
λιγο ασχετο.
η συμπεριφορα των οδηγων εκει πως σου φανηκε σε σχεση με την ελλαδα;
ρητορικη ερωτηση. -
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
σε καθε αλλαγη αλαζει χρωμα (πχ απο την κανονικη ραδιο κλπ σε παρκτρονικ γινεται μπλε ,σε navi γινεται πρασινη κλπ κλπ
Α , κάπως τρώγεται τώρα ! ! !
Πόσο κόστισε αυτό στη Γερμανία ;
αρχικη τιμη 65000 μαζι με τα εξτρα πηγε 80000
-
Ο χρήστης kasel έγραψε:
λιγο ασχετο.
ρητορικη ερωτηση.κοιτα να δεις η πολη ειναι περιπου 500.000 κατοικοι οποτε υπαρχει κινηση αρκετη,και το αναφερω αυτο διοτι παρατηρησα οτι δεν υπαρχει αυτο το αγχος και ο εκνευρισμος που υπαρχει στην αθηνα(βεβαια πιο πολυ μποτιλιαρισμα στην αθηνα)
Οσον αφορα τωρα την οδηγικη παιδεια ε οι ανθρωποι ειναι αλλου.Δεν υπαρχει η καφριλα που συναντας εδω,και γενικα υπαρχει σεβασμος στον αλλο οδηγο και οχι αυτο το :ο δρομος μου ανηκει μαγκες και κανω οτι μου κατεβει:
και βεβαια υπαρχει και αυτο που ενας φιλος μου ονομαζει καρφι.Αν πχ κανεις κατι παρανομο που μπορει να βαλει καποιον αλλο οδηγο σε κινδυνο οι πιο πολλοι οδηγοι παιρνουν τηλ την αστυνομια και σε δινουν στεγνα.Για να σου δωσω ενα παραδειγμα καποτε ο ξαδερφος μου πηγαινε στην autobahn με 200+ και ειχε πλησιασει τον προπορευομενο του παρα πολυ (αποσταση ασφαλειας).Ε μετα απο καποιες μερες του ηρθε χαρτι για δικαστηριο.Ο μπροστινος του ειχε παρει την αστυνομια και τον κατεδωσε διοτι δεν κρατησε αποσταση ασφαλειας με αποτελεσμα να φοβηθει ο αλλος για τη σωματικη του ακεραιοτητα. -
Έχω οδηγήσει αρκετά χιλιόμετρα στη Γερμανία και σε autobahn και σε μεγάλες πόλεις (πχ. Στουτγάρδη). Κάθε φορά που επιστρέφω στο αεροπλάνο με πιάνει μελαγχολία γιατί θα πρέπει να οδηγήσω ξανά στη ζούγκλα μας...
Δυστηχώς ποτέ δε πρόκειται να φτάσουμε την νοοτροπία των Γερμανών στην οδήγηση.
-
Ο χρήστης tsouffff έγραψε:
Έχω οδηγήσει αρκετά χιλιόμετρα στη Γερμανία και σε autobahn και σε μεγάλες πόλεις (πχ. Στουτγάρδη). Κάθε φορά που επιστρέφω στο αεροπλάνο με πιάνει μελαγχολία γιατί θα πρέπει να οδηγήσω ξανά στη ζούγκλα μας...Δυστηχώς ποτέ δε πρόκειται να φτάσουμε την νοοτροπία των Γερμανών στην οδήγηση.
που να πας και σε κανα Κάϊρο...θα αυτοκτονήσεις με 30 κιλά κοψίδια...
-
λιγο ασχετο.
ρητορικη ερωτηση.κοιτα να δεις η πολη ειναι περιπου 500.000 κατοικοι οποτε υπαρχει κινηση αρκετη,και το αναφερω αυτο διοτι παρατηρησα οτι δεν υπαρχει αυτο το αγχος και ο εκνευρισμος που υπαρχει στην αθηνα(βεβαια πιο πολυ μποτιλιαρισμα στην αθηνα)
Οσον αφορα τωρα την οδηγικη παιδεια ε οι ανθρωποι ειναι αλλου.Δεν υπαρχει η καφριλα που συναντας εδω,και γενικα υπαρχει σεβασμος στον αλλο οδηγο και οχι αυτο το :ο δρομος μου ανηκει μαγκες και κανω οτι μου κατεβει:
και βεβαια υπαρχει και αυτο που ενας φιλος μου ονομαζει καρφι.Αν πχ κανεις κατι παρανομο που μπορει να βαλει καποιον αλλο οδηγο σε κινδυνο οι πιο πολλοι οδηγοι παιρνουν τηλ την αστυνομια και σε δινουν στεγνα.Για να σου δωσω ενα παραδειγμα καποτε ο ξαδερφος μου πηγαινε στην autobahn με 200+ και ειχε πλησιασει τον προπορευομενο του παρα πολυ (αποσταση ασφαλειας).Ε μετα απο καποιες μερες του ηρθε χαρτι για δικαστηριο.Ο μπροστινος του ειχε παρει την αστυνομια και τον κατεδωσε διοτι δεν κρατησε αποσταση ασφαλειας με αποτελεσμα να φοβηθει ο αλλος για τη σωματικη του ακεραιοτητα.στο ρωταω γιατι εχω οδηγησει εκατονταδες χιλιαδες χλμ στους γερμανικους δρομους και εχω παρατηρησει οπως ειπες πανω απο ολα τον απολυτο σεβασμο στη προτεραιοτητα του αλλου.σε σημειο που καμμια φορα κατανταει εκνευριστικο.
οι γερμανοι σε πολλα θεματα ειναι σκετα ζωα,
αλλα τουλαχιστον η συμπεριφορα τους στον δρομο ειναι παραδειγμα προς μιμηση.
οπως και η τροχαια τους που θα σε σταματησει αν οντως εκανες χοντρη βλακεια και θα την πληρωσεις ακριβα.
στη ελλαδα εχουμε πλεον πολυ πιο βαρια προστιμα απο τους γερμανους,αλλα η οδηγικη παιδεια υστερει πολυ.και αυτο ειναι που μετραει.
θελω να πιστευω οτι σε μερικα χρονια θα φτιαξει και η κατασταση στην ελλαδα στους δρομους. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Έχω οδηγήσει αρκετά χιλιόμετρα στη Γερμανία και σε autobahn και σε μεγάλες πόλεις (πχ. Στουτγάρδη). Κάθε φορά που επιστρέφω στο αεροπλάνο με πιάνει μελαγχολία γιατί θα πρέπει να οδηγήσω ξανά στη ζούγκλα μας...
εχω παει,για 1 εβδομαδα.
η αθηνα σχετικα με εκει ειναι ειναι ενας παραδεισος. -
Ο χρήστης kasel έγραψε:
εχω παει,για 1 εβδομαδα.
η αθηνα σχετικα με εκει ειναι ειναι ενας παραδεισος.κι εγώ έχω πάει αρκετες φορές...η χαρά της κόρνας και της ταρζανιάς!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
εχω παει,για 1 εβδομαδα.
η αθηνα σχετικα με εκει ειναι ειναι ενας παραδεισος.κι εγώ έχω πάει αρκετες φορές...η χαρά της κόρνας και της ταρζανιάς!
+1
παντού 504
αλλά έχει άλλες χάρες η αίγυπτος...
-
οντως εχει παρα πολλες χαρες η αιγυπτος.
χαλαλι το χαος στους δρομους. -
λιγο ασχετο.
και βεβαια υπαρχει και αυτο που ενας φιλος μου ονομαζει καρφι.Αν πχ κανεις κατι παρανομο που μπορει να βαλει καποιον αλλο οδηγο σε κινδυνο οι πιο πολλοι οδηγοι παιρνουν τηλ την αστυνομια και σε δινουν στεγνα.Για να σου δωσω ενα παραδειγμα καποτε ο ξαδερφος μου πηγαινε στην autobahn με 200+ και ειχε πλησιασει τον προπορευομενο του παρα πολυ (αποσταση ασφαλειας).Ε μετα απο καποιες μερες του ηρθε χαρτι για δικαστηριο.Ο μπροστινος του ειχε παρει την αστυνομια και τον κατεδωσε διοτι δεν κρατησε αποσταση ασφαλειας με αποτελεσμα να φοβηθει ο αλλος για τη σωματικη του ακεραιοτητα.Για καθίστε ρε παιδία δεν μπορεί να είναι έτσι απλά τα πράγματα. Με τι αποδεικτικά στοιχεία? Αν είναι έτσι τότε και εγώ θα καρφώνω το αφεντικό/πρώηνπουμουταφόρεσε/μαλάκαγείτονα μου με μόνο στοιχείο τις πινακίδες
Προτιμώ να μεταξύ 'κάφρων' πάντως και να ξέρω πως δεν έχόυν σαδιστικές τάσεις που θα τις εκφράσουν με την παραμικρή αφορμή...
-
λιγο ασχετο.
και βεβαια υπαρχει και αυτο που ενας φιλος μου ονομαζει καρφι.Αν πχ κανεις κατι παρανομο που μπορει να βαλει καποιον αλλο οδηγο σε κινδυνο οι πιο πολλοι οδηγοι παιρνουν τηλ την αστυνομια και σε δινουν στεγνα.Για να σου δωσω ενα παραδειγμα καποτε ο ξαδερφος μου πηγαινε στην autobahn με 200+ και ειχε πλησιασει τον προπορευομενο του παρα πολυ (αποσταση ασφαλειας).Ε μετα απο καποιες μερες του ηρθε χαρτι για δικαστηριο.Ο μπροστινος του ειχε παρει την αστυνομια και τον κατεδωσε διοτι δεν κρατησε αποσταση ασφαλειας με αποτελεσμα να φοβηθει ο αλλος για τη σωματικη του ακεραιοτητα.Για καθίστε ρε παιδία δεν μπορεί να είναι έτσι απλά τα πράγματα. Με τι αποδεικτικά στοιχεία? Αν είναι έτσι τότε και εγώ θα καρφώνω το αφεντικό/πρώηνπουμουταφόρεσε/μαλάκαγείτονα μου με μόνο στοιχείο τις πινακίδες
Προτιμώ να μεταξύ 'κάφρων' πάντως και να ξέρω πως δεν έχόυν σαδιστικές τάσεις που θα τις εκφράσουν με την παραμικρή αφορμή...
ΓΕΡΜΑΝΙΑ 4ΗΜΕΡΟ ΜΕ Α6 4.2 QUATRO