-
Εχω την εντύπωση οτι ο Ράικονεν αφήνει σιγά σιγά τις φιλοδοξίες γιά πρωτάθλημα. Κρίμα γιατί τον υπολόγιζα γιά πιό ανταγωνιστικό
-
Εχω την εντύπωση οτι ο Ράικονεν αφήνει σιγά σιγά τις φιλοδοξίες γιά πρωτάθλημα. Κρίμα γιατί τον υπολόγιζα γιά πιό ανταγωνιστικό
-
-
Kάτσε να ποστάρω πριν σβηστεί το θέμα.
Σ αυτό που έγραψες:
Τέτοια !@#$%^ καλύτερα να λείπουν απ την f1 -
Ο χρήστης jack68 έγραψε:
Εχω την εντύπωση οτι ο Ράικονεν αφήνει σιγά σιγά τις φιλοδοξίες γιά πρωτάθλημα. Κρίμα γιατί τον υπολόγιζα γιά πιό ανταγωνιστικόΟλοι τον υπολογιζαν πιο ανταγωνιστικο αλλα τι να κανουμε... Ενδιαφερον θα εχει η μαχη Alonso-Hammilton.. Αν δωθει φυσικα η ευκαιρια στον δευτερο..
-
Ρε παιδιά...τι λέτε???? 5 αγώνες έχουν γίνει μέχρι τώρα και τους 3 τους κέρδισε η Ferrari...
-
Μακάρι να κερδίσει και όλους τους υπόλοιπους. Απλά μας απογοήτευσε λίγο ο Κίμι. Ελπίζω να ανακάμψει.
-
Ο χρήστης jack68 έγραψε:
Μακάρι να κερδίσει και όλους τους υπόλοιπους. Απλά μας απογοήτευσε λίγο ο Κίμι. Ελπίζω να ανακάμψει.Κι μένα με έχει 'απογοητεύσει' αλλά δείτε λίγο λογικά....αρχή είναι ακόμα και του πρωταθλήματος και του Κίμι την νέα του ομάδα.
Υπομονή...
-
Μπααα δεν πιστεύω να ανακάμψει...
πολλοί οι βαθμοί....
και ο Μάσσα είναι πολύ γρήγορος στα δοκιμαστικά
εδώ ο βραζιλιάνος έκλεβε pole απτον Σουμάχερ που ήταν παλαιότερος στη Φερράρι, τον Φιλανδό θα φοβηθεί??
Η διαφορά της Φερράρι απτην Μακλάρεν σε απόδοση δεν είναι μεγάλη και η αξιοπιστία της τελευταίας αλεξίσφαιρη.
ας βοηθήσει καλύτερα το Μάσσα...και του χρόνου ίσως να είναι ο εκλεκτός -
και ο Χάμιλτον νέος είναι και με λιγώτερη εμπειρία αλλά πάει καλίτερα.....
-
Ο χρήστης MAGIK έγραψε:
και ο Χάμιλτον νέος είναι και με λιγώτερη εμπειρία αλλά πάει καλίτερα.....Δυστυχώς ο Ραικόνεν μας τελείωσε... Πυροτέχνημα. Ναι, ίσως υπερβάλλω, αλλά δείτε το βλέμμα του Μάσσα που φαίνεται ότι αν αποτύχει στην F1 θα πεθάνει, του Αλόνσο που έχει σκυλιάσει και τη φοβερή ηρεμία του Χαμιλτον (αλά Σένα)
Από την άλλη, ο Ραικόνεν με /... κοιλίτσα, με δηλώσεις παραδοσιακά κακές και επιδόσεις κάκιστες. Στόχος, η σύνταξη.,.,. -
Ο χρήστης vengas έγραψε:
Μπααα δεν πιστεύω να ανακάμψει...
πολλοί οι βαθμοί....Ας ειν καλά το βαθμολογικό σύστημα γι'αυτό...
Από κει και πέρα, εκτός αν εγκαταλείψουν και οι τρεις πρώτοι τουλάχιστον από μια φορά ο καθένας δε βλέπω να έχει τη δυνατότητα να τους πιάσει ο KR πλέον...
-
γιατι ρε παιδια παντα βαθρο θα βλεπουν οι αλλοι? θα χουν κ αυτοι τις ατυχιες τους αλιμονο αν ο καθε ο οδηγος που του καθιζε μια στραβη τα παρατουσε στην αρχη του πρωταθληματος..
εγω φετος βλεπω μασσα..δε θελω με τπτ να το ξαναπαρει ο αλονσο..αν κ τα επομενα χρονια θα φανε ολοι π30ς απ το χαμιλτον..
-
Το θέμα όμως είναι ότι όταν ΄μιλάμε για ατυχίες ο Ραικκόνεν μας έρχεται στο μυαλό
Και να έχουν και οι άλλοι ατυχίες σίγουρα ο Κίμι θα έχει περισσότερες...
Πάντως εάν ανακάμψει θα ξαφνιαστώ πολύ -
από την ατυχια να ανακάμψει?
πως έτσι? -
-
Ο χρήστης patro έγραψε:
http://www.pestaola.gr/images/kimi_raikkonen_looking_back.jpghttp://img23.photobucket.com/albums/v68 ... _clint.jpg
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.p ... 5&start=15
-
Ο χρήστης patro έγραψε:
κορυφαίο..
φωτοσοπιά όμως ε? ειδικά ο Αλόνσο στη συγκεκριμένη φωτό
-
τι να πω δε ξερω , πιθανο , κανενας ειδικος?
-
Ο χρήστης Da Silva έγραψε:
από την ατυχια να ανακάμψει?
πως έτσι?Βρε σεις diet Coke πινει το παλικαρι....
Εξέλιξη πρωταθλήματος F1