-
-
-
-
-
Πολύ νοσταλγικές εικόνες
-
Όντως. Μου θυμίζουν τότε που έκανα το master μου στην Αγγλία.
pini, ρίξε χωρίς έλεος. Εκτός από τον Mario ποιοι άλλοι ήταν εκεί;
Θεϊκή η φωτογραφία με την πινακίδα 'Best of British Sausages', που από κάτω περνάει ακριβώς ένα τέτοιο, BRM. -
γιατι να εχουν προβλημα οι mods ...? To πολυ πολυ κανε url τα img.
( ή βαλε ενα 56Κ warning στον τιτλο )THNX in andvance και για την συνεχεια που θα ποσταρεις
-
Οντως please κανε τα links γιατι θα μας κυνηγανε
mod -
-
-
φιλε εκπληκτικες φωτογραφιες! ΕΥΓΕ
μια ερωτηση μονο: εχεις αλλες φωτος απο την Williams Fw16?
-
Ο χρήστης KaragouniS έγραψε:
φιλε εκπληκτικες φωτογραφιες! ΕΥΓΕμια ερωτηση μονο: εχεις αλλες φωτος απο την Williams Fw16?
Ευχαριστω φιλε! Απο τη Williams εχω ακομη αυτες:
Και απο την πιστα:
Επισης αυτο το πολυ συντομο βιντεακι:
-
πoioς ποιος, ο πινινφαρινα ο θεος
-
Εδω βρισκονται και τα υπολοιπα video που εχω ανεβασει, για ηχο και περισσοτερη εικονα!
-
Πολύ ωραία τα video σου pini!!
-
Δυστυχως αυτο που δε φαινεται στα video (που ειναι και ψιλοχαλια ποιοτητα) για τα μονοθεσια πριν το '60 ειναι οι θεαματικες κινησεις των οδηγων (τα χερια βρισκονται σε κοινη θεα), που μεταφερονται αυτουσιες στη συμπεριφορα των αυτοκινητων. Τα οποια επιπλεον δεν ειναι καθολου 'απολυτα' στις αντιδρασεις τους. Ειναι σα οδηγηση σε ασφαλτινο ραλι αλλα με το πανω μερος του οδηγου εκτεθιμενο! Δυστυχως με την ελευση των μονοκοκ και τη βελτιωση της ασφαλειας το θεαμα αυτο εχει εξαφανιστει...
Παντως κατα τη γνωμη μου μερικα απο τα πιο ομορφα μονοθεσια σχεδιαστηκαν στο πρωτο μισο των δεκαετιων '50 και '80
Ferrari 312B3S (1972) - Toleman TG 184 (1984)
Cooper-Climax (1957) - Alta (1952)
Williams FW06/2 (1979) - McLaren MP4-1C (1983)
McLaren MP4-1B (1982) - Minardi F1-185 (1985)
Lotus 91 (1982) - McLaren MP4-1B(1982)
Lotus 88B (1981) - Arrows A4 (1982) - Lotus 91 (1982) -
Ο χρήστης pininfarina έγραψε:
Παντως κατα τη γνωμη μου μερικα απο τα πιο ομορφα μονοθεσια σχεδιαστηκαν στο πρωτο μισο των δεκαετιων '50 και '80
+1
κ βασικα ΦΟΒΕΡΕΣ ΦΩΤΟΖ
-
GPLive @ Donington! (προσοχη πολλες φωτο)