-
(εχει μια αληθεια αυτό με τα οκτανια.το νεο S3 χάνει-λένε οι αρχιμηχανικοί του-τα άλογα που λεει ο ΑΣΤΡΑΨΙΤΚΑΡ.αντί για 100άρα δηλαδή,απλή 95άρα.καπου είχα διαβάσει ενα αρθρο αλλά δε θυμαμαι πού.ισως να ήταν κι εδω,αλλά δεν νομιζω)
-
οταν ο κατασκευαστης προτεινει 100αρα και 98αρα βενζινη,
φυσικο ειναι το αμαξι να χανει με 95αρα.
αλλα οχι και 20 αλογα. -
Ο χρήστης ACCENTWIZARD έγραψε:
Εδω και 3 εβδομαδες περιπου ειμαι κατοχος ενος Astra CC 1.6 turbo,και μπορω να σου πω οτι το αυτοκινητο ειναι πραγματικα πολυ καλο,τοσο σε θεματα ποιοτητας οσο και δυναμης.
Για να ηταν πιο σωστο το διλημα σου,θα επρεπε να συγκρινεις το Audi με το Astra GTC νομιζω,οπου το Astra εχει καλυτερο value for money απο το Audi...Έκαναν τίποτε με τους βραχίονες που φαίνονται στο ερωτερικό με κλειστή την ορόφή ή ακόμα είναι φόρα παρτίδα?
Φαινονται οι βραχιονες,αλλα οταν μπαινω στο αμαξι ειναι το τελευταιο πραγμα που κοιταω!
Είναι ανεξάρτητο το τι κοιτάς εσύ με το ότι αυτό είναι ένα μέγα κατασκευαστικό λάθος απο την opel.
Πέρα απο αυτό φυσικά το αυτοκίνητο είναι εξαιρετικό και σε επιδόσεις τώρα ποια εκτός απο ποιότητα, αντιπροσωπεία, τιμές. 26000 για αυτό το αυτοκίνητο με 180 άλογα ούτε η ΚΙΑ δεν μπορεί να δωσει όταν οι άλλοι παλέβουν και κοροιδέυουν τους πελάτες τους δίνοντας 110-115 άλογα στα ίδια χρήματα και με 1500 τόνο βάρος.
Καλά ταξίδια και να είσαι σίγουρος ότι το επόμενο θα έχει εντελώς άλλη φιλοσοφία οροφής -
Ο χρήστης Paris.gr έγραψε:
Κάθε πρωί πηγαίνω ανοικτός στη δουλειά και αν δεν σκάει ο τζίτζικας το μεσημέρι γυρίζω επίσης ανοικτός. Μετά τις 8 κάθε απόγευμα και μέχρι το άλλο πρωί το Astra TT μου δεν κλείνει ποτέ. Με ανοικτό αμάξι η κάθε διαδρομή είναι ξεχωριστή, άσε που δεν σου κάνει η καρδιά να μείνεις μέσα.Ο λόγος που το είπα είναι γιατί πόσο καιρό θα το κάνεις αυτό?Ακόμα κι αν δεχτώ ότι έχεις αυτό το ωράριο.3 μήνες max να το κάνεις...Γι'αυτό και το σχόλιο-αρνητικό Νο1 που έγραψα πιο πάνω.
[/quote]Στην Ελλάδα με 300 μέρες λιακάδα και υπέροχα βράδια θα το ανοίγω κάθε μέρα. Και όταν το βαρεθώ θα έχω ένα υπέροχο κουπέ με 180 άλογα. Τουλάχιστον θα έχω την επιλογή να κάνω ότι θέλω. Και κάτι τελευταίο. Προτιμάς το Α3 από αυτό;
http://www.opelclub.gr/forum/garage.php?mode=view_gallery_item&type=garage_gallery&image_id=448
http://www.opelclub.gr/forum/garage.php ... age_id=446
-
Δεν μου αρέσει ο κώλος του Astra TT όμως...
Μου φαίνεται απλά τρισάθλιος (no offence).
Και γενικά κάπως τα πλαστικά του Opel...
Προσωπική εκτίμηση φυσικά.Μπορεί να φταίει ότι έχω συνηθίσει σε αμάξια με αρκετά καλύτερα (τουλάχιστον οπτικά, γιατί σε ποιότητα συναρμογής δεν ξέρω γιατί δεν έχω συζήσει με κάνενα opel) πλαστικά και γι'αυτό και ίσως μου κακοφαίνονται.No offence και πάλι, αλλά τα πλαστικά του Golf, του δικού μου, μου φαίνονται καλύτερα από του Astra.Μου φαίνεται πιο λογική λύση το Α3...Το astra ΤΤ είναι ίσως η επιλογή της καρδιάς που εμένα δε με αγγίζει γιατί δε μου αρέσει η ιδέα του κάμπριο (νιώθω εκτεθημένος).
Γι'αυτό και Α3. -
καλά τα πλαστικά (θεό τα έχουμε κάνει ήμαρτον) του Opel είναι σαφώς ανώτερα απο Golf. Το Α3 είναι ισάξιο και λίγο καλύτερο στη συναρμολόγηση.
Προσωπικά δεν τρελαίνομαι για το ΤΤ αλλά με 4* το Α3 + οτι έχει διανύσει πάνω απο το 75% της εμπορικής του ζωής θα κατέληγα στο ΤΤ απο τα δύο.
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Δεν μου αρέσει ο κώλος του Astra TT όμως...
Μου φαίνεται απλά τρισάθλιος (no offence).
Και γενικά κάπως τα πλαστικά του Opel...
Προσωπική εκτίμηση φυσικά.Μπορεί να φταίει ότι έχω συνηθίσει σε αμάξια με αρκετά καλύτερα (τουλάχιστον οπτικά, γιατί σε ποιότητα συναρμογής δεν ξέρω γιατί δεν έχω συζήσει με κάνενα opel) πλαστικά και γι'αυτό και ίσως μου κακοφαίνονται.No offence και πάλι, αλλά τα πλαστικά του Golf, του δικού μου, μου φαίνονται καλύτερα από του Astra.Μου φαίνεται πιο λογική λύση το Α3...Το astra ΤΤ είναι ίσως η επιλογή της καρδιάς που εμένα δε με αγγίζει γιατί δε μου αρέσει η ιδέα του κάμπριο (νιώθω εκτεθημένος).
Γι'αυτό και Α3.απολυτα σεβαστο.
το Α3 ειναι σιγουρα σαν ποιοτητα ανωτερο,
αλλα το αστρα ειναι το πιο εμφανισημο.ενα αμαξι που συνδυαζει πολλα.
αν το κλεισεις ειναι ενα πανεμορφο δυνατο ποιοτικο κουπε,ΣΧΕΔΟΝ οπως το Α3.
αν το ανοιξεις ομως,και αυτο στην ελλαδα μπορει να συμβει σχεδον το μισο χρονο,
τοτε ειναι ανωτερο του Α3.
ειναι καθαρα θεμα προσωπικου γουστου.
απο μενα παντως αστρα.καλη μηχανη,πανεμορφο,κατι ξεχωριστο,δυνατο και σβελτο,και εδω μην μου πειτε οτι δεν ειναι,
και πανω απο ολα καμπριο με σκληρη οροφη,που οταν το κλεισεις δεν διαφερει σε τιποτα απο ενα κλασικοτατο κουπε.
προσωπικα γουστα. -
Το γεγονός οτι το Α3 1.8TFSI μπορεί να λειτουργήσει με 95αρα βενζίνη , έχει να κάνει με τη σωστή λειτουργία του κινητήρα. Δηλαδή μπορείς να βάλεις άφοβα 95αρα και ο κινητήρας να μην έχει κανένα πρόβλημα λειτουργίας.Ολοι οι άλλοι FSI έχουν προαπαιτούμενη την 98αρα για την καλή λειτουργία του κινητήρα (παρατεταμένη χρήση 95αρας οδηγεί σε προβλήματα π.χ πειράκια)και όχι τόσο για την απόδοση του. άλλωστε και εγώ 100αρα έχω σκοπό να βάζω για καλύτερη απόδοση! Αλλα επειδή ζουμε Ελλάδα ποιος μου εγγυάται οτι η κατοστάρα βενζίνη ειναι όντως κατοστάρα! Και καλά αν βάζεις από γνωστό στην πόλη σου στο ταξίδι τι κάνεις?Οπότε έχω εξασφαλίσει την ομαλή λειτουργία του κινητήρα μου!!
Όσον αφορά την ποιότητα κατασκευής (και κυρίως την ποιότητα συναρμογής) το Α3 είναι σε δική του κλάση. Και αυτό το λέω μεταβαίνοντας σε Audi από Toyota Corolla 1.6 τριετίας για το οποίο δεν μπορείς να πεις οτι δεν έχει ποίοτητα και έχοντας οδηγήσει αρκετά το Golf!Δηλαδή δε το συμπεραίνω από το πουθενά, έχω μια εμπειρία σε αυτοκίνητα. Απο όλα τα αυτοκίνητα της κατηγορίας το Α3 στα ίδια χιλιόμετρα με τα άλλα θα τρίξει τελευταίο. Αυτό δυστυχώς η ευτυχως το πληρώνεις παραπάνω!! -
Ο χρήστης xaza1975 έγραψε:
Το γεγονός οτι το Α3 1.8TFSI μπορεί να λειτουργήσει με 95αρα βενζίνη , έχει να κάνει με τη σωστή λειτουργία του κινητήρα. Δηλαδή μπορείς να βάλεις άφοβα 95αρα και ο κινητήρας να μην έχει κανένα πρόβλημα λειτουργίας.**Ολοι οι άλλοι FSI έχουν προαπαιτούμενη την 98αρα για την καλή λειτουργία του κινητήρα (παρατεταμένη χρήση 95αρας οδηγεί σε προβλήματα π.χ πειράκια)και όχι τόσο για την απόδοση του. **άλλωστε και εγώ 100αρα έχω σκοπό να βάζω για καλύτερη απόδοση! Αλλα επειδή ζουμε Ελλάδα ποιος μου εγγυάται οτι η κατοστάρα βενζίνη ειναι όντως κατοστάρα! ...Πραγματικά έχω απορία πόσοι από εδώ μέσα έχουν διαβάσει τα όσα έχουν γραφτεί περί FSI και βενζίνες.
Βαρέθηκα να το λέω ή να το διαβάζω πια αυτό...Μάλλον κάποιοι δε θέλουν να μάθουν μου φαίνεται... -
Δεν κατάλαβα τι θες να πεις Κάβουρας
-
Ο χρήστης xaza1975 έγραψε:
Δεν κατάλαβα τι θες να πεις Κάβουρας..οτι οι TFSI παιρνουν κανονικα απλη βενζινη!
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
Δεν κατάλαβα τι θες να πεις Κάβουρας
..οτι οι TFSI παιρνουν κανονικα απλη βενζινη!
αλλά και οι FSI δεν έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα με την 95αρα ,παρα μονο κατω απο καποιες ειδικές συνθηκες παρουσιαζεται μειωμένη απόδοση ισχύος !
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
καλά τα πλαστικά (θεό τα έχουμε κάνει ήμαρτον) του Opel είναι σαφώς ανώτερα απο Golf. Το Α3 είναι ισάξιο και λίγο καλύτερο στη συναρμολόγηση..με το Astra ??
-
καλά τα πλαστικά (θεό τα έχουμε κάνει ήμαρτον) του Opel είναι σαφώς ανώτερα απο Golf. -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
καλά τα πλαστικά (θεό τα έχουμε κάνει ήμαρτον) του Opel είναι σαφώς ανώτερα απο Golf.
σωστά το κατάλαβα?
-
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
καλά τα πλαστικά (θεό τα έχουμε κάνει ήμαρτον) του Opel είναι σαφώς ανώτερα απο Golf. Το Α3 είναι ισάξιο και λίγο καλύτερο στη συναρμολόγηση..
με το Astra ??
oui
η προσωπική μου λίστα σε ποιότητα εσωτερικού μικρομεσαίων είναι με φθίνουσα σειρά
1.Α3
2.Astra
3.Golf
4.BMW 1
κτλ -
καλά τα πλαστικά (θεό τα έχουμε κάνει ήμαρτον) του Opel είναι σαφώς ανώτερα απο Golf. Το Α3 είναι ισάξιο και λίγο καλύτερο στη συναρμολόγηση..
με το Astra ??
oui
η προσωπική μου λίστα σε ποιότητα εσωτερικού μικρομεσαίων είναι με φθίνουσα σειρά
1.Α3
2.Astra
3.Golf
4.BMW 1
κτλεχω την εντυπωση ότι το astra einai τελευταίο στη λίστα απο τα παραπάνω
-
Ο χρήστης tpapo έγραψε:
εχω την εντυπωση ότι το astra einai τελευταίο στη λίστα απο τα παραπάνω
Νομίζω ότι κάνεις λάθος. Ναι μεν είναι τελευταίο στη λίστα αλλά όχι αυτή των παραπάνω. Είναι τελευταίο στην λίστα των κτλ
-
Ο χρήστης tpapo έγραψε:
με το Astra ??
oui
1.Α3
2.Astra
3.Golf
4.BMW 1
κτλεχω την εντυπωση ότι το astra einai τελευταίο στη λίστα απο τα παραπάνω
ή αλλιώς.....
- Α3
- Golf
- BMW 1 (απαράδεκτη για BMW)
- Astra
OPEL ASTRA TWIN TOP 1.6 TURBO or AUDI A3 1.8 TFSI