-
Καθάριζα τη μηχανή στο αμάξι μου και ειχα αποσυνδέσει πολλαπλασιαστές, αισθητήρες (MAP κ.λ.π.) για να καθαρίσω τις συνδέσεις κ.λ.π.
Ο κάθε πολλαπλασιαστής συγκρατείται στη θέση του με μια βίδα που βιδώνει στο μπλόκ της μηχανής.
Τους έβγαλα όλους εύκολα και τους καθάρισα, αλλα ο βίδα του πολλ/ή του 1ου κυλίνδρου ηταν απίστευτα σφιχτή! Τελικά βγήκε αλλα μετά έντρομος παρατήρησα οτι στην επανατοποθέτηση δεν έσφιγγε καλά!
Αποτέλεσμα: ο πολλαπλασιαστής αν και κάθεται κανονικά στη θέση του έχει λίγο παίξιμο επειδή η βίδα δεν σφίγγει πλήρως!
Προφανώς αυτό δεν ειναι και ότι καλύτερο...
Απ' ότι κατάλαβα πρέπει να φαγώθηκε το σπείρωμα κατα το ξεβίδωμα...
Τι επιλογές έχω; Τι παίζει με κολαούζο;
Αύριο θα πάω στο μηχανικό μου ο οποίος μου πρότεινε απο το τηλέφωνο ως απλούστερη λύση να χρησιμοποιήσουμε μια ελαφρώς μεγαλύτερη σε μήκος βίδα για να πιάσει λίγο πιο χαμηλά οπου το σπείρωμα ειναι εντάξει...
Ακούω ιδέες!
-
Καθάριζα τη μηχανή στο αμάξι μου και ειχα αποσυνδέσει πολλαπλασιαστές, αισθητήρες (MAP κ.λ.π.) για να καθαρίσω τις συνδέσεις κ.λ.π.
Ο κάθε πολλαπλασιαστής συγκρατείται στη θέση του με μια βίδα που βιδώνει στο μπλόκ της μηχανής.
Τους έβγαλα όλους εύκολα και τους καθάρισα, αλλα ο βίδα του πολλ/ή του 1ου κυλίνδρου ηταν απίστευτα σφιχτή! Τελικά βγήκε αλλα μετά έντρομος παρατήρησα οτι στην επανατοποθέτηση δεν έσφιγγε καλά!
Αποτέλεσμα: ο πολλαπλασιαστής αν και κάθεται κανονικά στη θέση του έχει λίγο παίξιμο επειδή η βίδα δεν σφίγγει πλήρως!
Προφανώς αυτό δεν ειναι και ότι καλύτερο...
Απ' ότι κατάλαβα πρέπει να φαγώθηκε το σπείρωμα κατα το ξεβίδωμα...
Τι επιλογές έχω; Τι παίζει με κολαούζο;
Αύριο θα πάω στο μηχανικό μου ο οποίος μου πρότεινε απο το τηλέφωνο ως απλούστερη λύση να χρησιμοποιήσουμε μια ελαφρώς μεγαλύτερη σε μήκος βίδα για να πιάσει λίγο πιο χαμηλά οπου το σπείρωμα ειναι εντάξει...
Ακούω ιδέες!
-
Ο χρήστης ktlk21 έγραψε:
εμεναοταν επειχηρησα να αλλαξω μπουζι μονος μου(την δευτερη φιρα γιατι την πρωτη αλλαχτηκαν στην αντιπροσωπεια....) στο ξεβιδωμα κοπηκε η βιδα του ενος πολλαπλασιαστη μεσα στο μπλοκ....καλο ε?
ημουν 1 χρονο με tire-up και κανενα προβλημα...δεν την εβγαλα ποτε,μιας και αλλαξα μοτερ..Που το είχες δέσει το tire-up? Δεν είχες προβλήματα στις ανωμαλίες (να πετιέται ο πολλαπλασιαστής);
-
Αν δεν παίρνει σημαντικά φορτία το σπείρωμα μπορείς να ανοίξεις λίγο την τρύπα, να ανοίξεις με ένα κολαούζο καινούργιο σπείρωμα και να περάσεις ένα helicoil ώστε να μη χρειαστεί να αλλάξεις το αρσενικό σου. Αν δεν έχεις τα εργαλεία οποιοδήποτε μηχανουργείο μπορεί να το αναλάβει με μικρό κόστος.
-
......επίσης αν χωράει να βιδώσει/σφιξει , δοκιμάζεις μια ελαφρώς μακρύτερη βίδα .Το σπείρωμα συνήθως είναι σε μεγαλύτερο βάθος από όσο το μήκος της βίδας
Ως έσχατη λύση αν δεν χωράει μεγαλύτερη βίδα... το υγρό teflon .Kάνει καλύτερη δουλειά σε σχέση με όσα συγκρατικά βίδας έχω δοκιμάσει..
Χαλασμένο σπείρωμα!