-
Προσφέρομαι εγώ να γίνω χορηγός στην δολοφ...ε, προσπάθεια του adis4gr. 35 μερίδες γύρο (από το Grill=Χρήστος=Grill, όχι κακομοιριές ) επί 6 ευρώ η μιά, με 210 ευρώ έχω όλο το bandwidth δικό μου ΑΙΩΝΙΩΣ!!!
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Kαι τι δεν θα δινε ο πατέρας του για να τον ξεφορτωθεί, τον άχρηστο.Μπα, δεν σκοτώνεται ιδιαιτέρως. Ακόμα δεν έμαθε το όνομά του, θα τον ξεφορτωθεί;
Υ.Γ. Ακόμα δεν έχουμε συνδέσει τον φάδερ με το ιδιόκτητο wireless network της Funkyreverend S.A. Ltd. kai den symmazeyetai Corporation. Οπότε, όπως καταλαβαίνετε, δεν τον βλέπουμε και πολύ συχνά...
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Προσφέρομαι εγώ να γίνω χορηγός στην δολοφ...ε, προσπάθεια του adis4gr. 35 μερίδες γύρο (από το Grill=Χρήστος=Grill, όχι κακομοιριές ) επί 6 ευρώ η μιά, με 210 ευρώ έχω όλο το bandwidth δικό μου ΑΙΩΝΙΩΣ!!!Kαι τι δεν θα δινε ο πατέρας του για να τον ξεφορτωθεί, τον άχρηστο.
Μπα, δεν σκοτώνεται ιδιαιτέρως. Ακόμα δεν έμαθε το όνομά του, θα τον ξεφορτωθεί;
Υ.Γ. Ακόμα δεν έχουμε συνδέσει τον φάδερ με το ιδιόκτητο wireless network της Funkyreverend S.A. Ltd. kai den symmazeyetai Corporation. Οπότε, όπως καταλαβαίνετε, δεν τον βλέπουμε και πολύ συχνά...
Που γραφόμαστε για συμμετοχή στα έξοδα?
-
Αιδεσιμώτατε, μην ξεχάσεις να τον μεταλάβεις στην αρχή, όχι στο τέλος και σκάσει σαν τον τύπο στους Monty Pythons!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Αιδεσιμώτατε, μην ξεχάσεις να τον μεταλάβεις στην αρχή, όχι στο τέλος και σκάσει σαν τον τύπο στους Monty Pythons!!!Συγνώμη αλλά νομίζω οτι ο στόχος μας ειναι να σκάσει.....
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Αιδεσιμώτατε, μην ξεχάσεις να τον μεταλάβεις στην αρχή, όχι στο τέλος και σκάσει σαν τον τύπο στους Monty Pythons!!!
Συγνώμη αλλά νομίζω οτι ο στόχος μας ειναι να σκάσει.....
Ναι ρε....αλλά να έχει μεταλάβει πρώτα!!! Τι διαλο Πάτερ είναι ο άλλος?
-
Δεν νομίζω οτι τον ενδιαφέρει μιλάμε για τον adis4gr
-
Πάνω από το πτώμα μου (και είναι και μεγάλο το άτιμο) θα καθαρίσετε τον Άδη!!!
-
Ναι, καλα Νταχτιρντίνο...θα σε ρωτήσει ο Αιδεσιμώτατος!!!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Πάνω από το πτώμα μου (και είναι και μεγάλο το άτιμο) θα καθαρίσετε τον Άδη!!!Δλδ πρέπει να τον τοποθετήσουμε πάνω στο πτώμα σου? Ντάξει νομίζω οτι είναι μια θυσία που μπορεί να γίνει...Κολάτεραλ απώλεια αλλα από την άλλη εσύ δήλωσες συμμετοχή
The path of the righteous man is beset on all sides by the iniquities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he, who in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who would attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the Lord when I lay my vengeance upon thee. -
Λοιπόν, το αποφάσισα. Θα νηστέψει για μερικές ώρες, δεν αντέχει παραπάνω. Θα μεταλάβει σώμα και αίμα του Γερμανού Θεού (λουκάνικο και μπύρα), και μετά θα αρχίσει η γυροφαγία. Θα γίνει ημέρα Κυριακή, ώστε να έχουν οι επόμενες γενιές την Κυριακή του Γυροφάγου, 40 μέρες μετά το Πάσχα.
Ο adis4gr θα πάει στον Παράδεισο, εμείς θα κάνουμε πάρτι, το bandwidth θα είναι όλο δικό μου και η Ανθρωπότητα θα ζήσει μεγάλες στιγμές.
Μάλιστα, προτείνω να υπάρξει και ένα μότο για εκείνη τη μέρα, κατά τα πρότυπα της 11ης Σεπτεμβρίου...
'Σήμερα είμαστε όλοι funkyreverends'
Το merchandising με το μότο (μπλουζάκια, κούπες, τσάντες, καπέλα, πλατάνια για τον kid, ρόπαλα και πυροσβεστήρες για τον kacey κλπ.) θα εκμεταλλευθεί ο htanso21 επειδή προσφέρθηκε να γίνει οσιομάρτυρας.
-
-
Εκτός από πράκτορας, είσαι και άσχετος ΡΕ. Αν δεν κατάλαβες, είσαι εκτός για μισή σεζόν, οπότε τον πούλο. Θα έχεις δικαίωμα δια να ομιλείς μόνο αν είμαστε σίγουροι ότι δεν σε καθάρισαν. Μέχρι τότε, ΣΟΥΤ.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
cunning plan μπλα μπλα μπλα -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Πολυ πιέζει αυτός ο Joey για γκόμενα ε;Και η δικια σου αυτον θελει?
Mάντης είσαι; Έχει ήδη γκόμενο Γερμαναρά βέβαια, οπότε δεν πιάνεται.
Έπεσε στα χέρια μου αυτή η συζήτηση...ύποπτα πράγματα...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εκτός από πράκτορας, είσαι και άσχετος ΡΕ. Αν δεν κατάλαβες, είσαι εκτός για μισή σεζόν, οπότε τον πούλο. Θα έχεις δικαίωμα δια να ομιλείς μόνο αν είμαστε σίγουροι ότι δεν σε καθάρισαν. Μέχρι τότε, ΣΟΥΤ.Ακριβώς αυτό είναι το θέμα τώρα έχω άπειρο ελεύθερο χρόνο για σκότωμα
-
πωωωωω...καλα...δεν βαρεθηκες να μεταφερεις τα quote και να τα αλλαξεις?
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
πωωωωω...καλα...δεν βαρεθηκες να μεταφερεις τα quote και να τα αλλαξεις?I have a cunning plan, my lord...
-
..your lord?
-
Ναι, αν πετύχει το κόλπο με τον adis4gr, ιέναν-ιέναν θα σας ξεπαστρέψω όλους με γύρο, αρνιά κλπ. και θα κυριεύσω το σύμπαν!
-
Funky, δεν σου είπαν να μην παίζεις με τον πόνο του ντιριντίνου; Δλδ, δεν κοιμάμαι που δεν κοιμάμαι τα βράδια και έχω για παρέα τα μποτ με τον μέλ γκίπμσον να χτυπάει μαλακίες, θέλεις να μου προσθέσεις και άλλα άγχη; Μπράβο, ωραία αγάπη κηρύττεις. Αλλά μην ανησυχείς, για όλα υπάρχει τρόπος αντιμετώπισης. Να προσέχεις στις κατηφόρες μην μείνεις από φρένα....
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#12]