-
Τι συνειρμους εχετε (εαν) αποκτησει απο αυτο το φορουμ?
θα σας πω μερικους δικους μου
οταν βλεπω 350Ζ=maxmara
γκρι opel αστρα=manosk
Τουρκολιμανο/ιστιοπλοια=krusenstern
MX5=dimsabas
Βορειοδυτικη πελοπονησος- Ιλιλιας
κειμενο γραμμενο σε ελληνικα τα οποια θα μπορουσαν να ηταν και απλουστερα=pai mei
χανια=cmarin
μωβ bmw=κουκχωρις παρεξηγηση ετσι
-
Τι συνειρμους εχετε (εαν) αποκτησει απο αυτο το φορουμ?
θα σας πω μερικους δικους μου
οταν βλεπω 350Ζ=maxmara
γκρι opel αστρα=manosk
Τουρκολιμανο/ιστιοπλοια=krusenstern
MX5=dimsabas
Βορειοδυτικη πελοπονησος- Ιλιλιας
κειμενο γραμμενο σε ελληνικα τα οποια θα μπορουσαν να ηταν και απλουστερα=pai mei
χανια=cmarin
μωβ bmw=κουκχωρις παρεξηγηση ετσι
-
Πώς έρχονται οι συνειρμοι τελικά.
Κατεβηκα Αθηνα για το 'Ακρόπολις',και οδηγόντας στην Αττική οδο με κατεύθυνση το Μαρκόπουλο,βλέπω πινακίοδα να λέει: 'KIMIS AVE.'
'Σε αυτη τη λεοφωρο πρέπει να μένει η Funis' σκέφτηκα
-
Μπα, εκείνη μένει στην KOULOS Ave...
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
'Σε αυτη τη λεοφωρο πρέπει να μένει η Funis' σκέφτηκαΚαλα το σκεφτηκες Αντρεα, αστον να λέει!! (μενω μακρια από κει βέβαια αλλα περασα χτες κι εγω )
-
Όταν βλέπω τον Μητσοτάκη, θυμάμαι τη Funis (ξέρετε ΚίμιΜητσοτάκης)
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Κατεβηκα Αθηνα για το 'Ακρόπολις'Τηλέφωνο δεν έχουμε, κύριε?
-
Τι τηλέφωνο ρε Νικόλα;Στην πόλη μέσα μπήκα μόνο για μία διανυκτέρευση το βραδυ της Πέμπτης στο σπίτι του Πινάτση (ευχαριστω πολύ Κυριάκο).Ολες τίς άλλες μέρες ακολουθούσα τον αγωνα στα βουνα.
-
Μόνο που εγώ δε μένω μέσα στην πόλη αλλά δίπλα στον Ιππόδρομο.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Μόνο που εγώ δε μένω μέσα στην πόλη αλλά δίπλα στον Ιππόδρομο.Και γιατι δεν ήσουνα στο σερβις-πάρκ την Πέμπτη;
Δίπλα στο σπίτι σου ήτανε ρεεεεε!!!
Στα θέματα περι 'ραλλυ Ακρόπολις' που έλεγα έναν μήνα πρίν ότι θα κατεβω,γιατι δεν τα διάβασες;
ΕΕΕΕΕΕ;μου φαίνεται ότι καλά τα λέει ο μαστρο-Ταζιο για σενα
-
Ομολογώ πως δε διάβασα κανένα θέμα περί 'Ακρόπολις'. Όπως είχα γράψει, έχω τρομερό φόρτο κάθε αρχή του μήνα (φαίνεται κι από την κίνησή μου στο forum, γράφω σήμερα μετά από σχεδόν μία εβδομάδα απουσίας) και θα τσαντιζόμουν περισσότερο αν διάβαζα τα θέματα, αφού δεν μπόρεσα να το παρακολουθήσω.
Ο μαστρο-tazio γενικώς δεν ξέρει τι λέει.
-
funkyreverend strikes again, and I've got no right to take my place in the human race!
Ακολουθεί τεράστιο ποστ, ανατρέξτε και στο Eπιλογή Ελαστικών αν έχετε απορίες! Οι διάλογοι είναι φανταστικοί και ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα.
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Από άνεση είπες Citroen, ε; Αυτό είναι, να σε πηγαίνει το αμάξι αρχοντικά...σαν τη Μερτσέντα! Τα λάστιχα έχουν κάνει φοβερή πρόοδο, τόσο που μου έρχεται να τικάρω όλα τα κουτάκια στο site της Continental, θέλω και ηλεκτρομαγνητικές βαλβίδες και αυτόματη μέτρηση πίεσης και υποβραχιόνιο αλλαγής ελαστικού και Bluetooth τρόμπα και να συνδέω με Wi-Fi το ελαστικό με το laptop!Σκέφτομαι να πάρω το νέο Sony Ericsson Υ1250...άραγε συνδέεται με τα ελαστικά μέσω Ird ή θα χρειαστώ νέο laptop;
Τα δοκίμασες καθόλου τα λάστιχα σε περιβάλλον κάτω των 7ο Κελσίου, Πάτερ; Σκέφτομαι να τα βάλω και κατόπιν να κάνω ban στον adis4gr!
Εγώ τα ήθελα για Σέρρες. Χαλάνε πολύ εύκολα αν βγεις από την πίστα;
Έχω την εντύπωση ότι πλέον το αυτοκίνητο καίει περίπου 0,0016% παραπάνω με τα νέα λάστιχα...
[quote='zardoz']Καίει 0,0016% παραπάνω σημαίνει:
α) 18 ευρώ παραπάνω ανά εξάμηνο, 36 -
Μικρός θεούλης.
-
Αιδεσιμώτατε...έγραψες!!!
-
Να μπει στα funniest ή να μη μπει?
-
Tω όντι πρόκειται περί ενός εξαισίου ποστ, εγγύησις γέλωτος προκληθέντος υπό του αιδεσιμοτάτου ημών.
-
AΠΙ-ΣΤΕΥ-ΤΟ!!!!!!!
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Να μπει στα funniest ή να μη μπει?Εννοείται να μπει!
Αξιος! -
Νταξ βασικα μ@λακια ηταν, επρεπε να βαλει και καπου το κιντ να λεει να ντυσουν τα πλατανια με λαστιχα γυρω γυρω!
-
Εσύ διάβασες και το υπόλοιπο πλην της φωτό;
Το Kid να αναμένει νέο ποστ...απειλή!
4t Forum και συνειρμοι