-
επειδη πιστευω οτι το πιο ηλιθιο με αμαξι το εχω παθει εγω , σας το γραφω και περιμενω να δω τα δικα σας
καλοκαιρι 2006 με την brera (εχω γραψει αλλου για την γκαντεμια αυτου του αμαξιου) ταξιδευω για Τρικαλα και εχω στην διπλα θεση το σκυλι μου.
Καπου στο βουνο (δομοκος) σταματαω για να κατουρ@σω. Κλεινω την πορτα του αμαξιου , ανοικτη μηχανη, a/c ανοικτο και με το που επιστρεφω στο αμαξι ανακαλυπτω οτι εχει κλειδωθει απο μεσα.
Η @@@@@ brera εχει το κουμπι για κλειδωμα των θυρων διπλα ακριβως στον λεβιε και μαλιστα το κουμπι ειναι πολυ ευαισθητο.
το σκυλι μου περπατησε μεσα στο αμαξι, πατησε το κουμπι και κλειδωσε το αμαξι.
το επομενο μισαωρο το περασα τρεχοντας απο παραθυρο οδηγου και συνοδηγου, φωναζοντας το σκυλι μου που ακολουθουσε απο μεσα αλλα δεν πατουσε το ερημο το κουμπι.
καποια στιγμη το σκυλι μου βαρεθηκε το ηλιθιο παιχνιδι μου, καθισε στην θεση και δεν κουνιοταν με τιποτα.
σταματησα αμαξι, τηλεφωνησα στην Αθηνα για να μου φερουν το κλειδι και μετα πο 4 ωρες καταφερα να μπω στο αμαξι (το γκαντεμικο. το σιχαμενο)
περιμενω τα δικα σας , αλλα δεν νομιζω οτι θα με ξεπερασετε -
επειδη πιστευω οτι το πιο ηλιθιο με αμαξι το εχω παθει εγω , σας το γραφω και περιμενω να δω τα δικα σας
καλοκαιρι 2006 με την brera (εχω γραψει αλλου για την γκαντεμια αυτου του αμαξιου) ταξιδευω για Τρικαλα και εχω στην διπλα θεση το σκυλι μου.
Καπου στο βουνο (δομοκος) σταματαω για να κατουρ@σω. Κλεινω την πορτα του αμαξιου , ανοικτη μηχανη, a/c ανοικτο και με το που επιστρεφω στο αμαξι ανακαλυπτω οτι εχει κλειδωθει απο μεσα.
Η @@@@@ brera εχει το κουμπι για κλειδωμα των θυρων διπλα ακριβως στον λεβιε και μαλιστα το κουμπι ειναι πολυ ευαισθητο.
το σκυλι μου περπατησε μεσα στο αμαξι, πατησε το κουμπι και κλειδωσε το αμαξι.
το επομενο μισαωρο το περασα τρεχοντας απο παραθυρο οδηγου και συνοδηγου, φωναζοντας το σκυλι μου που ακολουθουσε απο μεσα αλλα δεν πατουσε το ερημο το κουμπι.
καποια στιγμη το σκυλι μου βαρεθηκε το ηλιθιο παιχνιδι μου, καθισε στην θεση και δεν κουνιοταν με τιποτα.
σταματησα αμαξι, τηλεφωνησα στην Αθηνα για να μου φερουν το κλειδι και μετα πο 4 ωρες καταφερα να μπω στο αμαξι (το γκαντεμικο. το σιχαμενο)
περιμενω τα δικα σας , αλλα δεν νομιζω οτι θα με ξεπερασετε -
Περίπου το 1990, οδηγώ ένα Μϊνι 1000, κάπου έξω απο τα Τέμπη , με κατεύθυνση Θεσσαλονίκη, έχω την εντύπωση ότι κάποιο μπροστινό λάστιχο κλάταρε και κανω δεξιά να σταματήσω να ελέγξω.
Πάω όμως πολύ δεξιά ,οι δύο ρόδες πατάνε χώμα και ακούγεται....ΓΚΑΠ. Κατεβαίνω και τι να δώ, δεν έχω πάθει λάστιχο, αλλά κοπάνησε το αμάξι κάτω, έσπασε το κάρτερ!!!! και αρχίζουν να τρέχουν λάδια!!!
]Δρόμο παίρνω, δρόμο αφήνω ,ευτυχώς τα λάδια δεν τρέχουν πολυ ώστε να δημιουργούν πρόβλημα στο δρόμο, σε κάθε βενζινάδικο που βρίσκω συμπληρώνω και απο ένα λίτρο, ξόδεψα 4 λίτρα μέχρι τη Θεσσαλονίκη, πάω μέχρι το συνεργείο , α!! μου λέει υπάρχει μια κόλλα γι΄αυτή τη δουλειά αλλά κάνει 20,000δρχ (το 1990).
Δρόμο παίρνω δρόμο αφήνω πάω σε μαγαζί με κόλλες στην Μοναστηρίου, βρίσκω κόλλα αλουμινίου με 2000 αδειάζω το λάδι ή τέλος πάντων όσο είχε μείνει, καθαρίζω το σπασμένο κάρτερ με ασετόν(!) ,το αφήνω να στεγνώσει κάμποσες ώρες, το κολλάω και ξαναβάζω λάδι με περισσή αγωνία.
Η επισκευή πέτυχε και μέχρι να δοθεί το αυτοκίνητο για απόσυρση το 1992 δούλευε μια χαρά.
Τόσα σπαστήρια σε Ακρόπολις το μίνι αλώβητο και την πάτησα στην άσφαλτο -
Φιδι στο αυτοκινητο .
Φιλικο μου ζευγαρι το ΣΚ ειχε παει Καλαβρυτα . Θεωρησαν καλο να αφησουν τις πορτες ανοιχτες ,φροντιζοντας να εχουν παντα οπτικη επαφη .
Οταν αποφασισαν να φυγουν τους περιμενε μια πολυ δυσαρεστη εκπληξη.
Ενα μεγαλο φιδι εκανε βολτες στο σαλονι του αυτοκινητου .
Απο την περιγραφη ,μαλλον προκειται για δενδρογαλια ¨'φιδι χωρις δηλητηριο' -
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
Φιδι στο αυτοκινητο .
Φιλικο μου ζευγαρι το ΣΚ ειχε παει Καλαβρυτα . Θεωρησαν καλο να αφησουν τις πορτες ανοιχτες ,φροντιζοντας να εχουν παντα οπτικη επαφη .
Οταν αποφασισαν να φυγουν τους περιμενε μια πολυ δυσαρεστη εκπληξη.
Ενα μεγαλο φιδι εκανε βολτες στο σαλονι του αυτοκινητου .
Απο την περιγραφη ,μαλλον προκειται για δενδρογαλια ¨'φιδι χωρις δηλητηριο' -
Πρωτο ταξιδι με το Saxακι (2 μηνων τοτε) και παω Μονεμβασια με την τοτε κοπελα μου.
Μετα απο ενα ωραιο 2ημερο ξεκιναμε για πισω. Λιγο εξω απο την Μονεμβασια στα δεξια βλεπω μια παραλια και ενα δρομακι να οδηγει εκει.
Παμε! λεω. Το δρομακι χωραει ενα μονο αυτοκινητο και ειναι χαλικοδρομος.
Μιας και ο καιρος δεν ηταν ακομα για μπανιο και δεν φαινοταν κανα ξεφωτο αποφασιζω να κανω αναστροφη και να συνεχισω το ταξιδι.
Επρεπε ομως να πατησω εκτος του δρομου...στην παραλια.
Κοιταω ενα κομματι που ειχε και μικρη βλαστηση πανω του και βαζω σιγα σιγα το πισω μερος του αυτοκινητου (που ηταν και πιο ελαφρυ)
Ολα καλα και σιγουρος οτι ολα τελειωσαν παταω πολυ γκαζι να σπιναρω κιολας
Αυτο ηταν..αστραπιαια το αμαξι κολλαει και βυθιζεται η αριστερη μουρη του μεχρι το υψος του φαναριου στο χωμα. Βγαινω εξω και βλεπω το αμαξι καρφωμενο διαγωνια στην αμμο
Το πισω δεξια μερος ειναι σηκωμενο στον αερα πανω απο μισο μετρο.
Τα παιζω και αρχιζω τα καντηλια (=αυτοκριτικη)
Πουθενα ψυχη για βοηθεια. Βλεπω μια σαπια βαρκα και παιρνω λιγα ξυλα. Σκαβω λιγο και τα βαζω στον εμπρος αριστερο τροχο. Λεω στην κοπελια να μπει μεσα και να προσπαθει να το ξεκολλησει οσο εγω θα προσπαθουσα με το βαρος μου να κανω το πισω δεξια μερος να κατεβει λιγο.
Αυτη αρνειται και βαζει τα κλαμματα και τα ακουει και αυτη.
Τελικα περναει εν παιδι με την κοπελα του και ενα ξαδερφακι (106) και προσφερεται.
Με τα πολλα ξεκολλαει. Καναμε και μπανιο με το παιδι μιας και ειχαμε γινει χαλια και ξεκιναμε για πισω.
Στον δρομο ξεκιναει η 'γκρινια με ποδια' να μου λεει οτι της μιλησα ασχημα. Φορτωνω, εχει και στροφες (αδυναμια μου) και αρχιζω να πηγαινω γρηγορα. Η 'γκρινια με ποδια' σταματαει. Βγαινω και στην ευθεια των Μολαων και ανοιγω και αλλο και τοτε πεταγεται πισω απο τις πικροδαφνες το οργανο και τρωω και το πρωτο δικαστηριο μου (134χλμ/ω αντι για 90 = -
Έμεινα με το Σκαραβαίο στην Ομόνοια Σαββατόβραδο, 3 η ώρα την νύχτα, πίτα στην κίνηση με μια συμφοιτητρια μου που γούσταρα τρελά, από δυναμό.
Τι είχε προηγηθεί?
Ο Σκαραβαίος του 65 που είχα ήταν 12voltος και είχε στο δυναμό ψύκτρες με χαλκό για να αντέχουν. Ο μ@λ@κ@ς ο ηλεκτρολόγος όμως όταν το πήγα για επισκευή μου έβαλε 6voltες ψύκτρες (καθαρές- χωρίς χαλκό-του προηγούμενου μοντέλου) με αποτέλεσμα μετά από 5-6 ''μιζιές'' (΄μέσα στην ημέρα που το έφιαξε) να μείνει από δυναμό....Την νύχτα λοιπόν τράβαγε ρεύμα από την μπαταρία με αποτέλεσμα μόλις στράγγιξε η μπαταρία, έμεινε το τουτου στην μέση του δρόμου....Το τι κοροιδία άκουσα από τους διερχόμενους, δεν λέγεται....
Με τα χίλα ζόρια το έσπρωξα έξω από το ΝΕΟΝκαφέ (είχε κάτι κάδους σκουπιδιών εκεί...σημειολογικό στοιχείο ), βάζω τηνκοπέλα σε ταξί, φεύγω και εγώ. Σηκώνομαι πρωι πρωι, ακούω τον εξάψαλμο από τον πατέρα μου (Δεν το προσέχεις, εκεί που τα άφησες θα στο σηκώσει γερανός κλπ κλπ) και πάω να το μαζεψω...Πηρε με την μία!!! Έκανα 2 χλμ περίπου με τον πατέρα να ακολουθεί και μόλις μπαίνω στο συνεργίο ενός φίλου (που τον είχα ειδοποιήσει και περίμενε) έμεινε πάλι...
Φυσικά για το κορίτσι ούτε λόγος...δεν ξαναβγήκαμε....Καλύτερα....
-
[quote='screwdriver']
Στον δρομο ξεκιναει η 'γκρινια με ποδια' να μου λεει οτι της μιλησα ασχημα. Φορτωνω, εχει και στροφες (αδυναμια μου) και αρχιζω να πηγαινω γρηγορα. Η 'γκρινια με ποδια' σταματαει. Βγαινω και στην ευθεια των Μολαων και ανοιγω και αλλο και τοτε πεταγεται πισω απο τις πικροδαφνες το οργανο και τρωω και το πρωτο δικαστηριο μου (134χλμ/ω αντι για 90 = -
Με το πρωτο αυτοκινητο renault 5
Παρκαρω στο parking του κτιριου Φυσικης στην Πολυτεχνειούπολη στην ενδιαμεση σειρα, που ηταν καθετη στα κανονικα παρκαρισμενα, αφου απλα ηθελα να δω την βαθμολογια. Απο κατω γινοντουσαν εργα. Βγαινοντας βλεπω το μπροστινο φτερο στραπατσαρισμενο απο φοστηγο με χωματα!! Ο δε φορτηγατζης να μου λεει οτι το ειδε ξαφνικα μπροστα του! 5 λεπτα παρκαρισμενο και τιγκα ο χωρος στ αμαξια.
Καποιος μηνες αργοτερα ανεβαινω την ακαδημιας με φιλο και χαμενοι σε συννεφο μπλε καπνου αφενος βριζουμε τους ταξιτζηδες που ρυπαινουν, εφετερου τους διαφορους περιεργους που μας κορναρουν. Τελικα καταλαβαμε οτι το αμαξακι που δεν ειχε ενδειξη θερμοκρασιας, ειχε καψει μηχανη!
-
H μάνα μου πέρσυ αγόρασε καινούριο αμάξι και μου είπε ότι το σιβίκ του '85 που είχε πριν δε θα το πήγαινε αμέσως για απόσυρση...
Ωραίααα σκέφτομαι το τέλειο αμάξι για μ@λ@κίες....
Σε έρημη περιοχή με σφαλτοστρωμένους δρόμους που δεν κυκλοφορούσε κανένας είχα ανακαλύψει μία κατηφορική στροφή με τέλεια κλίση και χαλικάκι πάνω της.Δίπλα της δεν υπήρχαν γκρεμοί αλλά χωράφια με βάθος μισό μέτρο από το δρόμο. Πηγαίνουμε με το φίλο μου για βλακείες ένα βράδυ.Πριν μπω στη στροφή βάζω πρώτη φτάνω τα 40 και πατάω λίγο πάνω στο χαλίκι...Το αυτοκίνητο πετάει λίγο το πίσω μέρος κάνω ανάποδο και βγαίνουμε ωραία απτη στροφή με μάτια που γυαλίζουν και οι δύο....
Γυρνάω πίσω και ξαναδοκίμάζω...Αυτή τη φορά είχα δευτέρα στο κιβώτιο οπότε χωρίς να το καταλάβω μπαίνω με 60-ήθελα να τρομάξω το φίλο μου και πατάω και με τις 4 ρόδες στα χαλίκια -το αμάξι παίρνει τρελή γωνία και εγώ χεσμ**** γυρνώ φουλ ανάποδο τιμόνι με αποτέλεσμα στη συνέχεια να έχω τρελή υπερδιόρθωση...δεν προλαβαίνω να γυρίσω το τιμόνι από την άλλη μεριά και μπλούμμμ μέσα στο λασπωμένο χωράφι Δεν ήθελα σε καμιά περίπτωση να μείνει κολλημένο το αμάξι(ποιος τους άκουγε τους γονείς μου-δύσκολα θα με ξαναάφηναν να πάρω ένα από τα καλά αμάξια) και με τις ρόδες να σπινάρουν και να πετάν ένα τόνο λάσπη κάνω σερφ σε όλο το χωράφι για να βρώ μία διέξοδο προς το δρόμο. Στάθηκα τυχερός και επιστρέφω το αμάξι σπίτι.ΔΕΝ το καθαρίζω το βράδυ ο βλάκας που δε θα μέβλεπε κανένας το ξεχνάω και να τι είδαν οι γονείς μου τάλλο πρωί:
Ευτυχώς τουλάχιστον είχα απομακρύνει τα ραδίκια που είχαν γαντζωθεί στον κουτσαδόρο και λέγοντας στους γονείς μου ότι καταλάθως είχα πέσει σε λακούβες με νερό το γλίτωσα το κατσάδιασμα -
Luna Park Βαρκιζας, το γνωστο δρομακι που ενωνει με το πισω παρκινγκ, που ειναι οτι πρεπει για drift.
3 το πρωι καθημερινης, εγω με αλλους απο το TFRC να το εχουμε κανει παιδικη χαρα. Αφου εγω και αλλος ενας εχουμε παραδωσει μαθηματα drift με το Lada, αρχιζει η ωρα του παιδιου. Ψυχη στον δρομο, μονο εμεις και οι θαλασσιοι ελεφαντες, στις δυο ακρες του δρομου παιδια με PMR να ειδοποιησουν μπας και περασει κανα αμαξι, οποτε χαβαλε time.
Αρχιζουμε τα drift χωρις χερια, χωρις ποδια, και σε διαφορους συνδυασμους. Ε καποια στιγμη ειμαι διπλωμενος με το αριστερο ποδι και χερι εξω απο το παραθυρο, σε δεξια στροφη (αρα αριστερο αναποδο τιμονι). Και εκει που πηγαινω με την εξωπραγματικη ταχυτητα των 30 χαω διπλωμενος, το γ@μηδι τραβαει μια υπερδιορθωση και γυρναει αστραπιαια προς τα αριστερα (πραγμα που δεν εχει κανει ΠΟΤΕ το συγκεκριμενο αμαξι με πολυ μεγαλυτερες ταχυτητες).
Μαλλον φταει ο μλκς ο γκαντεμοσαυρος που ειχα μαζι μου συνοδηγο(ξερεις ποιος εισαι, μην κρυβεσαι)...
Αποτελεσμα? Το Lada ανεβασμενο 2 μετρα στο υψωμα στην ακρη του δρομου και ολο το μπροστινο συστημα διαλυμενο. Αντε να περιμενεις Express στις 3 το πρωι...
Σημειωση: Αλλες δυο φορες την ιδια εβδομαδα ειχα φυγει με Express απο το ιδιο μερος, την μια ειχα κοψει το πεταλι του γκαζιου απο την πεταλιερα και την αλλη ειχα κοψει σιδερενια ζαντα στην μεση, ΧΩΡΙΣ να χτυπησω πουθενα. Και τα δυο απο το πολυ drift.
ΥΓ Α ρε LADAρε...
-
Στο χωριό της μητέρας μου κάποιο καλοκαίρι 16 ετών.
Ειμαι με το αυτοκίνητο της μητέρας μου και είμαι ο 'μάγκας' της παρέας μιας που είμαι ο μόνος που δεν κλέβω το αυτοκίνητο του πατέρα αλλά το παίρνω κανονικά για μικρές αποστάσεις.Απο έξω η Μυρτώ , και εγώ προσπαθώ να παρκάρω αναμεσα από ένα παγκάκι και ένα πέτρινο σπίτι. Ο Αλέξανδρος μου λεει να κατέβει να δει αλλά του λέω εγώ με ένα ύφος 'ασε ρε στον παλιο'. Το παράθυρο ανοιχτό και η Μυρτώ στα 3 μέτρα...
Σπασμένο αριστερο φλας... Το ακούμπησα στο παγκάκι και ο Αλεξ να φωνάζει 'Μ@λ@κα πάλι ρόμπα γίναμε στα κορίτσια'
ΥΓ: Με τη Μυρτώ δεν έγινε τίποτα τότε. Ξαναβρεθήκαμε μετά από μερικά χρόνια όμως (με άλλο αμάξι αυτή τη φορά) και το θυμόταν το σκηνικό...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
ειχα κοψει σιδερενια ζαντα στην μεση, ΧΩΡΙΣ να χτυπησω πουθενα.
...απο το πολυ drift.Μήπως την είχες βρει σε κανένα ναυάγιο τη συγκεκριμένη?
-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
....
http://img266.imageshack.us/img266/551/ ... 002qy0.jpp
http://img266.imageshack.us/img266/365/ ... 001ir4.jpg
...φίλε εγώ βλεπω οτι τα παράθυρα κουβαλάνε πολύ θολούρα από μεσα.
αναπόφευκτα μου θυμισατε (?!) αυτό: http://youtube.com/watch?v=byRM5IxeGz0
-
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
ειχα κοψει σιδερενια ζαντα στην μεση, ΧΩΡΙΣ να χτυπησω πουθενα.
...απο το πολυ drift.Μήπως την είχες βρει σε κανένα ναυάγιο τη συγκεκριμένη?
Οχι. Μετα εκοψα και την ρεζερβα (κανονικου μεγεθους, επισης σιδερενια κλπ, δηλαδη ακριβως ιδια με την κανονικη) και επειδη μου φανηκε και εμενα περιεργο, εμαθα απο Ladoμαστορα οτι οι ζαντες του δεν ειναι για πολλα-πολλα. Κοπηκε κυριολεκτικα απο τα ζορια
απο τοτε αγορασα μια δεκαρια απο ζαντολαστιχα που ειχε επισης Lada και ηξερε το προβλημα και τις κραταγε.
-
αρε κωστα τι μου θυμησες.....................
να σου θυμησω και γω την εποχη που ειχε πεσει στα χερια μου ενα χοντα σιβικ του 83 (σαν αυτο στην φωτο παραπανω)...............
τι εποχες και αυτες
οτι να ναι και ολα ταβλα
ρε το λαντα στριβει κακια σκαλ (παλια) με πολλααααα
ρε το λανταπιανει 180 στην κατηφορα
-
Μετράει άμα τι δύο φορές που έχω βγεί εκτός δρόμου (άτιμη υποστροφή...) είναι στην ...ίδια στροφή ακριβώς!!! Όσοι την ξέρουν, είναι η δεύτερη στροφή στο κατηφορικό στενό (είναι μονόδρομος) δρομάκι που σε βγάζει από την πλατεία παλαιάς πεντέλης στη λεωφόρο πεντέλης
Υ.Γ. Μην προσπαθήσετε να μπείτε με το πλάι σε αυτή τη στρόφη με μπροσθιοκίνητο. Δεν λέω (ευτυχώς) υπάρχει αρκετός χώρο για ασφαλή έξοδο αλλά δεν το πολυσυνιστώ...
-
Λοιπον εχει κανα μηνα,ξεκιναω να παω καβαλα το βραδακι για να παω θασο την αλλη μερα το πρωι.Ολα καλα μουσικουλα αδειος δρομος,απο καποια φαση και μετα ηταν τιγκα στο μυγακι,σαν να εβρεχε ηταν,εκανα τη μλκ και εβαλα και τους γυαλοκαθαριστηρες και εγινε σκ*τα το παρμπριζ.Τεσπα δε προκειτε να μου χαλασει την διαθεση ειπα και συνεχισα,σε καποια φαση αστραπιαια βλεπω κατι μαλλιαρο οτι εχω χτυπησει κατω δεξια στο προφυλαχτηρα,ακουγετε ισα ισα ενα ντουκ,σε φαση αμα δε το εβλεπα δε θα εδινα σημασια.Επιβραδυνω και σκεφτομαι οτι ΔΕΝ ειδα κατι να περνα το δρομο,μαλλον κανα κουνελι θα χτυπησα ξωφαλτσα,κατεβαινω και βλεπω ενα περιστερι καρφωμενο ΜΕΣΑ στο προφυλακτηρα εχοντας βαλει μεσα ενα κομματακι του(μαλλον ηταν για προβολεις ομιχλης που δεν εχω).Πω ρε λεω ειμαι και σιχασιαρης τι να το κανω τωρα,βαζω μια σακουλα στο χερι και παω να το τραβηξω και μου μενει το ποδι του στο χερι,σα μπουτι απο κοτοπουλο.Εντω μεταξυ ειχε γινει της ποπης απο τα μυγακια αφου ειχα τα φωτα ανοιχτα σε φαση να μη βλεπω μπροστα μου.Μετα απο αρκετες προσπαθειες εβγαλα το μεγαλυτερο μερος του(ξερετε κομματακια κομματακια),εριξα και ενα μινι εμετο και ξεκινησα ξανα.Παει περιπατο η διαθεση και ειχα και στο νου μου οτι εχει ακομα πραγμα που πρεπει να βγαλω.Την αλλη μερα το πρωι ειχανε μαζευτει μελισσες και τσιμπολογουσαν,αδιαφορω και παω θασο,στην αυλη απο το ξενοδοχειο ειχε παρκινγκ με γκαζον και λαστιχο,ωπα λεω εδω ειμαστε.Καπου εκει αρχιζει το σωου,απο τη μια να διωχνω τις μελισσες απο την αλλη να τραβαω και να βγαζω πουπουλα και εντοσθια εντωμεταξυ ειχαν βγει οι ενοικοι και με χαζευαν που παλευα και εβριζα .Φτανω σε σημειο που δεν πηγαινε αλλο γιατι ειχαν κολλησει κατι κοκκαλα-ραμφος και δεν εβγαινε με τιποτα οσο και να το τραβουσα,επρεπε να το ξεβιδωσω εκεινο το κομματι,αλλο να το λες και αλλο να το κανεις,αν υπολογισεις οτι ειναι 15ας αμαξι και δεν εχει ξεβιδωθει ποτε και να εχεις και τις μελισσες παρεα .Να μην τα πολυλογω επειτα απο ιδρωτα βρισιδια κλπ κλπ εγινε η δουλεια αλλα εφυγε ενα πρωι ετσι,κωλοπεριστερα
-
Ευτυχώς δηλαδή που δεν πέτυχες κανένα γάιδαρο.
το πιο ηλιθιο περιστατικο με το ιχ σας