-
ΕΕΕΕΕΠ ΤΙ 2Χ40 cm ΛΕΕΙ ΕΚΕΙ ?
ΔΥΟ ΠΟΝΤΟΥΣ , ΔΗΛΑΔΗ ΕΠΙ 40 ΠΟΝΤΟΥΣ , Η cm , ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠ'ΤΟ ΤΡΟΠΕΤΟ ΤΟ ΛΑΜΑΚΙ ΑΥΤΟ
ΚΑΤΙ ΛΑΘΟΣ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΤΕΙ
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Αυτές που δείχνεις ναι τρέχουν αρκεί η πλάκα να έχει εμβαδόν 80 cm2 (2x40 cm2 εφόσον μιλάμε για 2 σημεία στήριξης) και φυσικά πάχος 3 mm τουλάχιστον. Αναφέρονται και στο J σχήμα 253.62. Οι συγκεκριμένες δε φαίνονται (sic ) να είναι 80 cm2 (ούτε καν 40 cm2)...ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΑΥΤΕΣ ΠΩΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ???
ΦΙΛΙΚΑ
Μ.Τ -
@bravehard δεν αντιλαμβάνομαι για τι μιλάς. Πότε είπα 'ΣΩΛΗΝΑ ΔΙΑΜ.20 ΧΙΛ ΣΕ ΛΑΜΑΚΙ 40 Χ 30 ΧΙΛ' ? 20 χιλιοστά διάμετρος δεν 'παίζουν' πουθενά σε κανονισμούς...
@APR 2x40 cm2, τετραγωνικά εκατοστά, πχ. 16x5 cm, 8x10 cm κτλ.
-
τσου 50χ80 μμ η 400 μμ2 ειναι τα λαμακια με τα σπειρωματα για τις ζωνες ! η 5cm x 8 cm= 40 cm2 επι 3 μμ πολυ σωστα παχος !
οτι αλλο ειναι μπερδεμενο λαθος !
-
Για ένα σημείο στήριξης! Στη φωτο που έβαλε ο bravehard φαίνονται 2 σημεία στήριξης, άρα 80 cm2.
Ο χρήστης FIA σε τεχνικό σεμινάριο έγραψε:
Οταν στηρίζεις 2 πράγματα στο ίδιο σημείο, πρέπει ο αγωνιζόμενος να μπορεί να αποδείξει πως το σημείο αντέχει το άθροισμα των δυνάμεων που προβλέπονται. Αν πχ. ένα σημείο στήριξης πρέπει να είναι αντοχής 15000Ν, αν στο ίδιο σημείο στήριξης βάλεις 2 πράγματα τότε 30000Ν -
πασο ........
-
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
πασο ..........ΤΑ ΒΛΕΠΩ....!!
..ΦΙΛΑΚΙΑ
-
ΠΡΙΤΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΑ ΔΕΙΧΝΩ ?
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΑΣΙΝΟ ΠΑΝΙ ΕΔΩ , ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΣ
-
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
@bravehard δεν αντιλαμβάνομαι για τι μιλάς. Πότε είπα 'ΣΩΛΗΝΑ ΔΙΑΜ.20 ΧΙΛ ΣΕ ΛΑΜΑΚΙ 40 Χ 30 ΧΙΛ' ? 20 χιλιοστά διάμετρος δεν 'παίζουν' πουθενά σε κανονισμούς...@APR 2x40 cm2, τετραγωνικά εκατοστά, πχ. 16x5 cm, 8x10 cm κτλ.
ΓΕΝΙΚΩΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΑΓΑΠΗΤΕ.ΑΣ ΤΟ ΠΑΜΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ , ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ(ΑΣΠΡΟ ΠΑΤΩΜΑ) ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΡΕΞΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΣΟΥ!
ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!
ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ!
ΜΚ
-
bravehard, τα γυρίζεις... Εγραψες στον yiannis2002:
Ο χρήστης bravehard έγραψε:
ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΣΩΛΗΝΑ ΔΙΑΜ.20 ΧΙΛ ΣΕ ΛΑΜΑΚΙ 40 Χ 30 ΧΙΛ.ΧΩΡΙΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟ ΖΩΓΡΑΦΙΣΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΧΑΡΤΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ .......... ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΑρα λες πως σε κάποιον είπα τα παραπάνω ή σε κάποιο κανονισμό πήγα να τα γράψω. Και σε ρώτησα που και πότε. Σε απάντησή μου κάνεις κωλοτούμπα και λες 'ααα, δεν εννοούσα αυτό, εννοούσα τη φωτο' (που κολλάνε φυσικά τα 20 χιλιοστά και τα 40x30 χιλιοστά με τη φωτο δεν ξέρω).
Σε απάντησή σου: είπα ποτέ πως είμαι αλάνθαστος ? είπα ποτέ πως είμαι 'διαβασμένος' ? Οπως και εσύ έχεις κάνει λάθη, έτσι και εγώ έχω κάνει λάθη. Αν η φωτο συμπεριλαμβάνεται σε αυτά, δεν το ξέρω. Ποιά είναι η ουσία σε όλα αυτά πέρα από προσωπικές εμπάθειες ?
-
ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΕΣ ...ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΙΣ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΣΑΣ , ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΙΛΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ , ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΦΟΡΟ Α CLASS ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕ ΟΤΙ ΤΙΤΛΟΦΟΡΕΙΤΑΙ , ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΑ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ , ΜΕ ΘΕΜΑ ΒΑΣΕΙΣ ΖΩΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΙΣΜΑΤΩΝ .
ΑΝ ΠΕΡΑΣΕΤΕ , Ο ΤΟΤΟΣ ( BLAC PIT) ΘΑ ΦΑΕΙ ΜΙΑ ΠΙΤΣΑ ΓΙΓΑΣ 6 ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ , 3 ΜΕΡΙΔΕΣ ΠΑΤΑΤΕΣ , ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ .KALYNYKTA ME KOYRASATE
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Για ένα σημείο στήριξης!
** η 5cm x 8 cm= 40 cm2 επι 3 μμ πολυ σωστα παχος ! **
..ΟΠΩΣ ΕΔΩ !!!
Το 5x8/3 αναφέρεται σε στήριξη ζώνης στο αμάξωμα
Στήριξη ζώνης σε βάση καθίσματος επιτρέπεται μόνο αν είναι αναγνωρισμένη (VO).
ΟΡΙΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΕΣ ΒΑΣΕΙΣ(sic) !! ΑΠΟ ΤΟ VO!!
ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΕΣ ...ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΙΣ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΣΑΣ , ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΙΛΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ , ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΦΟΡΟ Α CLASS ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕ ΟΤΙ ΤΙΤΛΟΦΟΡΕΙΤΑΙ , ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΑ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ , ΜΕ ΘΕΜΑ ΒΑΣΕΙΣ ΖΩΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΙΣΜΑΤΩΝ .
ΑΝ ΠΕΡΑΣΕΤΕ , Ο ΤΟΤΟΣ ( BLAC PIT) ΘΑ ΦΑΕΙ ΜΙΑ ΠΙΤΣΑ ΓΙΓΑΣ 6 ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ , 3 ΜΕΡΙΔΕΣ ΠΑΤΑΤΕΣ , ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ .....ΔΥΟ ΜΕ ΔΙΠΛΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ !!!!
ΑΠ' ΟΛΑ !!!ΦΙΛΑΚΙΑ
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
bravehard, τα γυρίζεις... Εγραψες στον yiannis2002:ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΣΩΛΗΝΑ ΔΙΑΜ.20 ΧΙΛ ΣΕ ΛΑΜΑΚΙ 40 Χ 30 ΧΙΛ.ΧΩΡΙΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟ ΖΩΓΡΑΦΙΣΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΧΑΡΤΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ .......... ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ
Αρα λες πως σε κάποιον είπα τα παραπάνω ή σε κάποιο κανονισμό πήγα να τα γράψω. Και σε ρώτησα που και πότε. Σε απάντησή μου κάνεις κωλοτούμπα και λες 'ααα, δεν εννοούσα αυτό, εννοούσα τη φωτο' (που κολλάνε φυσικά τα 20 χιλιοστά και τα 40x30 χιλιοστά με τη φωτο δεν ξέρω).
Σε απάντησή σου: είπα ποτέ πως είμαι αλάνθαστος ? είπα ποτέ πως είμαι 'διαβασμένος' ? Οπως και εσύ έχεις κάνει λάθη, έτσι και εγώ έχω κάνει λάθη. Αν η φωτο συμπεριλαμβάνεται σε αυτά, δεν το ξέρω. Ποιά είναι η ουσία σε όλα αυτά πέρα από προσωπικές εμπάθειες ?
ΡΩΤΑ ΤΟΝ APR ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΕΙ.(ΓΙΑ ΤΟ 30Χ40 ΚΑΙ ΣΩΛΗΝΑ 20)
ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΠΟΤΕ.
ΕΜΠΑΘΗΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ,ΜΕ ΣΕΝΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΙΠΟΤΑ,ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΛΛΟ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΕΤΣΙ ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΩΣ!
Σ'ΑΥΤΟ ΜΕ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΥΜΦΩΝΟ.ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ
ΜΚ
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
.
ΑΝ ΠΕΡΑΣΕΤΕ , Ο ΤΟΤΟΣ ( BLAC PIT) ΘΑ ΦΑΕΙ ΜΙΑ ΠΙΤΣΑ ΓΙΓΑΣ 6 ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ , 3 ΜΕΡΙΔΕΣ ΠΑΤΑΤΕΣ , ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ .KALYNYKTA ME KOYRASATE
Το ηξερα οτι τελικα θα βγω κερδισμενος
-
Οσο για τον nass τωρα που του τα ειπα μου περασε και μολις τον συναντησω θα τον κερασω σουβλακι
-
Το λαθος της ζωης μου:
Αντι να γινω ψυχιατρος εγινα οδοντιατρος -
Στο τέλος στη μάσα θα κατέληγε το πράγμα
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Στο τέλος στη μάσα θα κατέληγε το πράγμαΝαι πες μας τωρα οτι δεν σου αρεσει
TEΧNΙΚΩΝ ΕΦΟΡΩΝ ΠΟΣΤ KAI OXI MONON