-
Αν θυμάμαι καλά (γιατί έχουν περάσει και πολλά χρόνια), €560 με τα δικαστικά έξοδα για 168χλμ/ώρα με όριο 80 έξω κάπου στο Αίγιο. Εξυπακούεται ότι καλά μου έκαναν.
Από τότε δεν έχω ξαναπάει πάνω από +20χλμ από το όριο σε εκείνο τον δρόμο.
-
Πάνω από 7.000 κλήσεις βεβαιώθηκαν από τη δημοτική αστυνομία της Αθήνας το τελευταίο διήμερο, στο πλαίσιο της εντατικοποίησης των ελέγχων για την παράνομη στάθμευση το κέντρο της πρωτεύουσας. Χαρακτηριστικό είναι πως η αύξηση των κλήσεων σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα φθάνει το 100% με 130%.
Συγκεκριμένα τη Δευτέρα 10/1, η δημοτική αστυνομία της Αθήνας έκοψε 3.350 κλήσεις, ενώ αφαιρέθηκαν 178 ζεύγη πινακίδων από παράνομα σταθμευμένα ΙΧ. Την Τρίτη 11/1 βεβαιώθηκαν 3.750 κλήσεις και αφαιρέθηκαν 214 ζεύγη πινακίδων.
Η μηδενική ανοχή στην παράνομη στάθμευση και κατάληψη δημόσιων χώρων θα συνεχιστεί με την ίδια ένταση, διαβεβαίωσε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Τάσος Αβραντίνης, ο οποίος διευκρίνισε πως οι έλεγχοι θα συνεχιστούν και αύριο παρά την απεργία των μέσων μαζικής μεταφοράς.
http://www.freezlo.gr/blogs/pano-apo-7000-kliseis-se-dio-meres-gia-paranomo-parkarisma.html
-
Ο χρήστης kalmik έγραψε:
Πήρα την κλήση μου και έφυγα κύριος. Μετά από 1 ημέρα, ψάχνω τα δεδομένα και ανακαλύπτω τους λόγους της τρελλής κλήσεως. Πηγαίνω, λοιπόν, στο Τμήμα Τροχαίας και μου σβήνουν τις ηλίθιες και ψεύτικες παραβάσεις, προκειμένου να μην αρχίσω να δημοσιεύω στοιχεία από εδώ και από εκεί. Ο ίδιος, που νόμιζε ότι δε θα το έψαχνα το θέμα, ήθελε να μου σβήσει ολόκληρη την κλήση, προκειμένου να εξαγοράσει τη σιωπή μου, αλλά αρνήθηκα και του είπα να κρατήσει τις παραβάσεις που όντως υπήρχαν, τις οποίες και πλήρωσα (νομίζω γύρω στα 100€ ήταν τότε ζώνη + όριο μέχρι 20 Km/h).
Ευχαριστώ.
Νομίζω ότι Post με αυτό το περιεχόμενο έχω δει παλιότερα, αλλά από περιέργεια. Ποιοί ήταν οι λόγοι της 'τρελής κλήσης';;
Δεν ξέρω πώς να το γράψω έμμεσα ώστε να μη φανεί. Θα στο γράψω με μια λίγο διαφορετική ιστορία: Ας υποθέσουμε ότι ο γυιόας σου πάει να γράψει εξετάσεις στο Σχολείο και γράφει 0, πράγμα που τον αφήνει εκτός Παν/μιου. Εσύ θέλεις να γράψει βάση για να περάσει σε κάποια Σχολή, αλλά ο καθηγητής σου απαντάει ότι αφού έγραψε 0, τόσο θα πάρει και δεν τον αφήνω να πάρει απολυτήριο. Εσύ, ως Αστυνομικός, αρχίζεις να κόβεις κλήσεις στον καθηγητή για να εκδικηθείς.
Κάτι τέτοιο έγινε, αλλά αφορούσε τον άμεσα ενδιαφερόμενο και ενδο-υπηρεσιακό κόψιμο... Περισσότερα δε λέω.
Ευχαριστώ.
-
Τώρα, φαντάζομαι θα αναλάβουν να διώξουν και τους λαθρομετανάστες από την Πειραιώς, τους ναρκομανείς από το Μουσείο, τις πόρνες από του Ψυρρή κτλ γιατί όπως λέει, τον ενδιαφέρουν οι πεζοί και ειδικά οι μαμάδες με τα καροτσάκια. Οπότε, εντός του έτους, θα δείτε ότι η Πειραιώς θα είναι άδεια και ακίνδυνη για να περάσεις. Όλες οι πλατείες θα είναι για να παίζουν τα παιδιά και ληστείες, κλοπές, χρήση βίας, παρεμπόριο, πορνεία και ναρκωτικά θα γίνουν ανάμνηση για τους κατοίκους της Αθήνας. Βρε, μέχρι και Ψυρρή και Πατησίων θα πηγαίνεις με τα παιδιά σου το βράδυ κρατώντας iPhone4 χωρίς να σου την πέσουν...
Βέβαια, για να είμαστε και δίκαιοι, φαίνεται ποιος ρίχνει τα €€€ και τον ειδοποιεί ότι αυτός δεν κινδυνεύει:
Ολόκληρες γειτονιές συνεχίζουν να υποφέρουν τις βραδινές ώρες από τα αυτοκίνητα όσων διασκεδάζουν και παρκάρουν παράνομα. Εκεί ο δήμος θέλει ενίσχυση.
Τα δύσκολα οικονομικά του δεν επιτρέπουν υπερωρίες ή πολλές νυχτερινές βάρδιες, με αποτέλεσμα τα περιορισμένα κλιμάκια της Δημοτικής Αστυνομίας να τρέχουν και να μη φτάνουν.
Έτσι, δηλαδή ενημερώνει πόρνες, προαγωγούς, διακινητές, ότι, Δημ. Αστυνομία τη νύχτα, μόνο με καμιά κατεγγελία κατοίκου για παρκάρισμα θα έχεις, οπότε, αν δίνεις σωστά το χαρτζιλίκι, ούτε θα σε ενοχλούμε, ούτε θα σε πειράζουμε. Και όχι μόνο δηλαδή. Ούτε τα μαγαζιά έχουν πρόβλημα αν έχουν παρκαδόρο απέξω.
Μάλλον μας δουλεύουν μου φαίνεται. Κόβουν κλήσεις για να μαζέψουν λεφτά και αφαιρούν πινακίδες για το φαίνεσθαι. Επί της ουσίας όμως, ουδέν. Περιμένω να μου πει ότι μέσα σε 1 μήνα, πιάσαμε 1000 παρεμπόρους και μειώσαμε το λαθρεμπόριο στο κέντρο της Αθήνας και μαζί με αυτό μειώθηκε και η εγκληματικότητα γιατί πιάσαμε 5-6 προαγωγούς και καμιά 50αριά πόρνες. Σίγα μην τα βάλουν όμως με τους χρηματοδότες τους, δεν είναι και χαζοί.
Ευχαριστώ.
-
Τι δουλεια εχει η δημοτικη αστυνομια με τους προαγωγους κ τους ναρκεμπορους?
-
Αφού ασχολείται με αγορανομικές διατάξεις, έχει δικαίωμα να επέμβει. Πουλάς 'προϊόν', δηλαδή αγοραίο έρωτα, και απαιτείται να ακολουθείς αυτές κι αυτές τις διατάξεις. Όταν το κάνεις χωρίς άδεια, χωρίς χαρτιά, χωρίς αποδείξεις, χωρίς να πληρώνεις φόρους, χωρίς έδρα κτλ, τότε, πολύ απλά, για αρχή, πληρώνεις πρόστιμο στη Δημ. Αστυνομία και η ΕΛΑΣ αναλαμβάνει τα υπόλοιπα (απελάσεις κτλ).
Ευχαριστώ.
-
-
Τι ρωτάτε τον άνθρωπο; Αν πρέπει με το ζόρι να φανεί ότι κρύβεται κάτι σκοτεινό πίσω από την ενεργοποίηση της Δημοτικής Αστυνομίας, θα βρει τρόπο να το 'αποδείξει'. Ποιος Κόναν Ντόιλ κι Αγκάθα Κρίστι... Το ότι εκλέχτηκε δήμαρχος ο πρώην επικεφαλής του Συνηγόρου του Πολίτη αποκλείεται να σημαίνει ότι η νέα δημοτική αρχή είναι πιο ευαισθητοποιημένη σε κάποια θέματα (τουλάχιστον για αρχή)
-
Η ενεργοποίηση της Δημ. Αστυνομίας προς ΜΙΑ κατεύθυνση δεν είναι ενεργοποίηση. Είναι προσπάθεια να μαζέψει χρήμα και να δείξει ότι κάτι κάνει, γι' αυτό και το σχετικό δημοσίευμα. Αν δε δω την ίδια ενεργοποίηση εκεί που ξοδεύει, χωρίς να βγάζει (κυνήγι παρεμπόρων), θα έχω την ίδια άποψη. Και επειδή ήταν Συνήγορος του Πολίτη έχω ακόμα ένα λόγο να είμαι δύσπιστος ως προς το πώς θα αντιμετωπίσει τον Έλληνα πολίτη και πώς τον αλλοδαπό, κυρίως λαθρο-μετανάστη / λαθρο-πωλητή.
Και σε ρωτώ πολύ συγκεκριμένα:
Έχει ένα link, ΕΝΑ που να αναφέρεται σε αντίστοιχη κινητοποίηση για τους παράνομους εμπόρους; Πρόσεξε, όχι βρήκαμε σπίτι με λαθραία / απομιμήσεις κτλ. Αναφέρομαι σε αντίστοιχο κυνήγι, συνεχές και ασταμάτητο για 1-2-1002 μήνες. Δε θα το δεις και αυτό φάνηκε από την αντιμετώπιση της κατάληψης της Νομικής. Παράνομοι τελείως, άσχετοι με το άσυλο, το μόνο που βρήκαν να πουν ήταν να καταργηθεί το άσυλο. Οι άλλοι, μια χαρά τη βρήκαν. Δωρεάν σπίτι, δωρεάν φαγητό, αν κόψουν την 'απεργία πείνας'. Τώρα, το πώς θα τη βγάλω εγώ με 210€ στην τράπεζα μέχρι το Μάρτιο που θα με πληρώσουν, είναι άλλο θέμα. Βρε, Αχμέντ Άκμπαρ θα δηλώνω πλέον...
Ευχαριστώ.
-
Το θεμα μας ειναι 'Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα' οποτε μην βγαινετε εκτος θεματος. [mod]
-
Μπράβο στον νέο δήμαρχο. ΜΑΚΑΡΙ να συνεχιστεί και να ενταθεί το μέτρο. Τότε και μόνο τότε θα αρχίσουν να γίνονται ανθρώπινες οι πόλεις μας. Για τις υπόλοιπες περιοχές (δηλαδή παντού), η δικτατορία του αυτοκινήτου καλά κρατεί.
-
+1, πολύ καλή κίνηση. Επίσης, lol για το «ο Τζουλιάνι του Καμίνη»
± 0 για το ότι αφαιρούν με 'ελαφρά τη καρδία' πινακίδες. Θα προτιμούσα να αφαιρούν μόνο στην αντικοινωνική στάθμευση (εάν κλείνουν τελείως πεζοδρόμια ή διαδρομές πεζών) και σε λεωφορειολωρίδες, δηλαδή να εξαντλούν εκεί την αυστηρότητά τους. Στους υπόλοιπους, απλές κλήσεις.
**- ∞ **για τη λογική 'ωχ μωρέ, λες και φτιάξαμε όλα τα άλλα άσχημα του τόπου, αυτό μας μάρανε'.
-
Σκεφτόμουν να το γράψω και εγώ αυτό. Είναι τραγικός ο τρόπος που σκέφτεται μερίδα του κόσμου: 'Ας φτιάξουν πρώτα όλα τα άλλα και μετά να κυνηγήσουν αυτά (που κατά τύχη είναι πράγματα που κάνω και εγώ).'
-
Ένας λόγος που αφαιρούν πινακίδες είναι ότι ετσι ο παραβατης ειναι αναγκασμενος να πληρώσει και το πρόστιμο...
Ενώ αρκετοί αγνοούν τις απλες κλήσεις... -
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Σκεφτόμουν να το γράψω και εγώ αυτό. Είναι τραγικός ο τρόπος που σκέφτεται μερίδα του κόσμου: 'Ας φτιάξουν πρώτα όλα τα άλλα και μετά να κυνηγήσουν αυτά (που κατά τύχη είναι πράγματα που κάνω και εγώ).'Επειδή αναφέρεσαι ξεκάθαρα σε εμένα, θα σου πω ότι κάνεις μεγάλο λάθος. Δεν είναι θέμα παρανομίας, αλλά κατηγοριοποίηση των 'απειλών' που αντιμετωπίζω κάθε ημέρα. Τα παρκαρισμένα με ενοχλούν, αλλά ΔΕΝ απειλούμαι. Οι ναρκομανείς με ΑΠΕΙΛΟΥΝ, οι νταβαντήδες με ΑΠΕΙΛΟΥΝ, οι πόρνες το ίδιο*. Οι λαθρέμποροι με ενοχλούν πολύ περισσότερο γιατί κέντρο κατεβαίνω με τα πόδια και τους βλέπω να έχουν κάνει κατάληψη στα πεζοδρόμια τα οποία πληρώνω, στο Παν/μιο το οποίο πληρώνω και ΔΕΝ με πληρώνει, στο ΕΜΠ που το έχουν για προστασία από το άσυλο, να πηγαίνουν τουαλέτα στην ΑΣΟΕΕ και ΕΓΩ να πληρώνω το νερό και να μην μπορώ να πάω γιατί έχουν από βρώμα μέχρι AIDS που πάλι ΕΓΩ θα πληρώσω στους φόρους μου.
Λοιπόν, αν θεωρείς ότι η Δημ. Αστυνομία έχει πρώτιστη δουλειά να κυνηγήσει 10 παρκαρισμένα στον πεζόδρομο και όχι 100 πόρνες στου Ψυρρή ή 1000 λαθρεμπόρους που κάνουν κατάληψη πεζοδρομίου στην Ερμού, τότε, κάποια σχέση έχεις με όλα αυτά και τα €€€ θολώνουν τη κρίση σου. Τα ίδια φυσικά ισχύουν και για τους άλλους, τους ντόκτορες, που έχουν την κάλυψη συγκεκριμένου πολιτικού χώρου = από εκεί ζουν, οπότε δεν ασχολούνται με τέτοια, αφού τους δίνει ψωμί, αλλά με το παρκάρισμα.
- Μπροστά στα μάτια μου, την πέφτουν σε SUV πόρνες από όλες τις μεριές. Του ανοίγουν πόρτες, του αρπάνε ό,τι είχε μέσα κτλ. Κατεβαίνει αυτός, κλειδώνει και αρχίζει να τις κυνηγάει. Τρέχουν αυτές στη μέση του δρόμου, πέφτουν πάνω στο Astra που ήταν σταματημένο ευτυχώς, εξαφανίζονται όλοι και μένω με άλλες 100 πόρνες και 10 νταβατζήδες να με πλησιάζουν κλεισμένος από παντού. Μπροστά το RAV, τριγύρω αυτοί κι εγώ στη μέση με την κοπέλα συνοδηγό. Τι κάνεις; Φυσικά, ΕΛΑΣ και Δημ. Αστυνομία, έγραφαν παρκαρισμένα. Σιγά μην ασχοληθούν με τις πόρνες και τα μαχαίρια. Αυτά είναι μικροπαραβάσεις μωρέ. Το πρόβλημα είναι να γράψουν για παρκάρισμα σε γωνία, ώστε, αύριο, να μπορούν οι πόρνες να κυκλοφορήσουν άνετα και να παρκάρουν τα δικά τους οχήματα εκεί**. Καβαλάω, λοιπόν, κι εγώ τα κράσπεδα, κορνάροντας και βρίζοντας όλες τις φιλές του κόσμου, παραβιάζω το κόκκινο και ευτυχώς βγαίνω στον κεντρικό δρόμο αποφεύγοντας την επίθεση.
** Θες να σου πω πού μπορείς να βρεις Ρωσσίδα, εντελώς πατσαβούρα που κάνει πεζοδρόμιο και ο νταβατζής της οδηγάει πορτοκαλί BMW Ε36; Σε κεντρικότατο σημείο βρίσκεται, αλλά φυσικά, σημασία έχει το αλκοτεστ που βγάζει 1200 για το κράτος και όχι η πόρνη που άντε να κάνεις δικογραφίες τώρα, ανακρίσεις, συλλήψεις κτλ.
Ευχαριστώ.
-
Μαζί σου Πιπίνε.....
-
Ο χρήστης pipinos1976 έγραψε:
Σκεφτόμουν να το γράψω και εγώ αυτό. Είναι τραγικός ο τρόπος που σκέφτεται μερίδα του κόσμου: 'Ας φτιάξουν πρώτα όλα τα άλλα και μετά να κυνηγήσουν αυτά (που κατά τύχη είναι πράγματα που κάνω και εγώ).'
Επειδή αναφέρεσαι ξεκάθαρα σε εμένα, θα σου πω ότι κάνεις μεγάλο λάθος. Δεν είναι θέμα παρανομίας, αλλά κατηγοριοποίηση των 'απειλών' που αντιμετωπίζω κάθε ημέρα. Τα παρκαρισμένα με ενοχλούν, αλλά ΔΕΝ απειλούμαι. Οι ναρκομανείς με ΑΠΕΙΛΟΥΝ, οι νταβαντήδες με ΑΠΕΙΛΟΥΝ, οι πόρνες το ίδιο*. Οι λαθρέμποροι με ενοχλούν πολύ περισσότερο γιατί κέντρο κατεβαίνω με τα πόδια και τους βλέπω να έχουν κάνει κατάληψη στα πεζοδρόμια τα οποία πληρώνω, στο Παν/μιο το οποίο πληρώνω και ΔΕΝ με πληρώνει, στο ΕΜΠ που το έχουν για προστασία από το άσυλο, να πηγαίνουν τουαλέτα στην ΑΣΟΕΕ και ΕΓΩ να πληρώνω το νερό και να μην μπορώ να πάω γιατί έχουν από βρώμα μέχρι AIDS που πάλι ΕΓΩ θα πληρώσω στους φόρους μου.
Λοιπόν, αν θεωρείς ότι η Δημ. Αστυνομία έχει πρώτιστη δουλειά να κυνηγήσει 10 παρκαρισμένα στον πεζόδρομο και όχι 100 πόρνες στου Ψυρρή ή 1000 λαθρεμπόρους που κάνουν κατάληψη πεζοδρομίου στην Ερμού, τότε, κάποια σχέση έχεις με όλα αυτά και τα €€€ θολώνουν τη κρίση σου. Τα ίδια φυσικά ισχύουν και για τους άλλους, τους ντόκτορες, που έχουν την κάλυψη συγκεκριμένου πολιτικού χώρου = από εκεί ζουν, οπότε δεν ασχολούνται με τέτοια, αφού τους δίνει ψωμί, αλλά με το παρκάρισμα.
- Μπροστά στα μάτια μου, την πέφτουν σε SUV πόρνες από όλες τις μεριές. Του ανοίγουν πόρτες, του αρπάνε ό,τι είχε μέσα κτλ. Κατεβαίνει αυτός, κλειδώνει και αρχίζει να τις κυνηγάει. Τρέχουν αυτές στη μέση του δρόμου, πέφτουν πάνω στο Astra που ήταν σταματημένο ευτυχώς, εξαφανίζονται όλοι και μένω με άλλες 100 πόρνες και 10 νταβατζήδες να με πλησιάζουν κλεισμένος από παντού. Μπροστά το RAV, τριγύρω αυτοί κι εγώ στη μέση με την κοπέλα συνοδηγό. Τι κάνεις; Φυσικά, ΕΛΑΣ και Δημ. Αστυνομία, έγραφαν παρκαρισμένα. Σιγά μην ασχοληθούν με τις πόρνες και τα μαχαίρια. Αυτά είναι μικροπαραβάσεις μωρέ. Το πρόβλημα είναι να γράψουν για παρκάρισμα σε γωνία, ώστε, αύριο, να μπορούν οι πόρνες να κυκλοφορήσουν άνετα και να παρκάρουν τα δικά τους οχήματα εκεί**. Καβαλάω, λοιπόν, κι εγώ τα κράσπεδα, κορνάροντας και βρίζοντας όλες τις φιλές του κόσμου, παραβιάζω το κόκκινο και ευτυχώς βγαίνω στον κεντρικό δρόμο αποφεύγοντας την επίθεση.
** Θες να σου πω πού μπορείς να βρεις Ρωσσίδα, εντελώς πατσαβούρα που κάνει πεζοδρόμιο και ο νταβατζής της οδηγάει πορτοκαλί BMW Ε36; Σε κεντρικότατο σημείο βρίσκεται, αλλά φυσικά, σημασία έχει το αλκοτεστ που βγάζει 1200 για το κράτος και όχι η πόρνη που άντε να κάνεις δικογραφίες τώρα, ανακρίσεις, συλλήψεις κτλ.
Ευχαριστώ.
Η πορνεια ειναι πλεον πταισμα http://www.inews.gr/135/anoixte-bourdel ... ronete.htm
τελος -
Ο τρόπος σκέψης παραμένει λάθος. Αν θέλεις να είσαι σωστός, να απαιτήσεις να κυνηγήσουν και τα υπόλοιπα, όχι να ζητάς να αρχίσουν από αλλού.
Αλλά τι λέω τώρα...
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Ο τρόπος σκέψης παραμένει λάθος. Αν θέλεις να είσαι σωστός, να απαιτήσεις να κυνηγήσουν και τα υπόλοιπα, όχι να ζητάς να αρχίσουν από αλλού.Αλλά τι λέω τώρα...
Λες πολύ απλά ότι όταν έχουμε 1000 + 1000 εγκλήματα, να κάνουμε τη δουλειά μας σταδιακά και ταυτόχρονα.
Με ορολογία δικτύων: έχουμε πακέτα torrent που εσύ κατεβάζεις τη Βούλα Βαβάτση από Sirina productions και απαιτείς την ίδια προτεραιότητα με εμένα που κάνω video conference με τα κεντρικά της Siemens στη Γερμανία.
Με καθημερινή ορολογία: είμαι με πιστόλι έξω από την πόρτα σου, ρίχνω με το λειόκαννο να σπάσω την κλειδαριά, παίρνεις τηλέφωνο την ΕΛΑΣ, έρχεται η ΔΙΑΣ και αντί να έρθει να σε σώσει, γράφει για παράνομο παρκάρισμα τον γείτονά σου με το Avensis (αν θυμάμαι καλά το post σου).
Με ιατρική ορολογία: έπαθα έμφραγμα και πέφτοντας χτύπησα χέρι και πόδι και έχω ματώσει. Ζητάς στο νοσοκομείο, να με πάνε πρώτα για ράψιμο στα εξωτερικά που είναι και το εύκολο και μετά, αν είμαι ακόμα στη ζωή, να με πάνε στη ΜΕΘ για να σωθώ.
Ευχαριστώ.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Η πορνεια ειναι πλεον πταισμα http://www.inews.gr/135/anoixte-bourdel ... ronete.htm
τελοςΣυνήθως, αυτό το πταίσμα, έχει άλλα καμιά 10αριά από πίσω του όμως. Παράνομη είσοδος στη χώρα, παράνομη κατακράτηση (του εκδιδόμενου προσώπου από τον εκδίδοντα), προστασία, οργανωμένο έγκλημα, οπλοκατοχή, κατοχή παράνομων ουσιών, πολλαπλοί βιασμοί (πριν την έκδοση για να αποκτήσει αναισθησία*), εκβίαση, σωματικές βλάβες, παραβίαση των κανόνων υγιεινής, φοροδιαφυγή, ξέπλυμα χρήματος, δωροδοκίες (ΕΛΑΣ, Δικαιοσύνη, Δημοτικές αρχές, Υπουργεία κτλ). Ας μην συνεχίσω καλύτερα. Τα ξέρουμε όλοι.
Η κλήση από την άλλη, σιγά την παρανομία. 40€ πληρώνεις και φεύγεις (εκτός εμού που έχω 200€ για 2 μήνες πλέον). Το μόνο πρόβλημα είναι να σου κρατήσουν πινακίδες, οπότε θα πάρεις το 2ο αυτοκίνητο, που όλοι σχεδόν έχουν.
Κατάλαβες γιατί φωνάζω τόσο καιρό για κυνήγι των σοβαρών παραβάσεων; Η πορνεία, το λαθρεμπόριο, δεν είναι τόσο απλά θέματα, του τιμωρώ με 40€ τον παραβάτη. Θέλουν δουλειά**, να σκύψεις το κεφάλι, να ιδρώσεις και να ματώσεις. Να μην πας σπίτι για βδομάδες. Να παλέψεις, να χτυπήσεις και να χτυπηθείς. Αυτά όμως ΔΕΝ τα κάνουν. Κάνουν τα εύκολα που δεν κοστίζουν τίποτε και φέρνουν χρήμα.
Ευχαριστώ.
- Πριν κάτι χρόνια, πήγα σε ένα ενδιαφέρον μαγαζί (strip show). Εκεί, πέραν της κατάθλιψης που με έπιασε, έκανα την κοινωνική μου μελέτη. Έβλεπες πχ 10 κοπέλες. Από αυτές, η ΜΙΑ (1) ήταν αναίσθητη, τα πέταγε όλα και κυκλοφορούσε χύμα στο κύμα γυμνή. Όλες οι άλλες, τελείωναν το show και έτρεχαν να ντυθούν κρύβοντας τα επίμαχα σημεία όσο μπορούσαν. Αυτές οι ίδιες μετά, έρχονταν να τις κεράσεις ποτό. Αμέσως καταλάβαινες ποια είχε φάει ξύλο, ποια είχε βιαστεί για να γίνει αναίσθητη, ποιες το ήθελαν και το έκαναν και ποιες έψαχναν τρόπο να ξεφύγουν.
** Ψάχνουν να φτιάξουν νέο δίκτυο στην ΕΛΑΣ, γιατί το Tetra δεν τους ικανοποιεί. Έχουν όλα τα τεχνικά μέσα για να κάνουν σωστή δουλειά. Κι όμως, ΔΕΝ κάνουν τίποτε. Η Δημ. Αστυνομία από την άλλη, σιγά μην ασχοληθεί με τη σύλληψη και τα πρόστιμα των παρανόμων πωλητών. Τους χτυπάει παλαμάκια, τους κάνει σήμα να φύγουν και αυτό ήταν όλο.
Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.