-
Μην ψάχνεις να βρεις άκρη. Οι μπάτσοι είναι ο 'νόμος' και θεωρούν τον εαυτό τους πάνω απ' όλους. Οι πρώτοι παράνομοι όμως είναι αυτοί. Βρες μου κάποιον που να φοράει ζώνη π.χ. Περνάνε με κόκκινο χωρίς καν να έχουν ανάψει φάρο από πάνω. Αλλά ποιος θα τους κάνει τπτ. Στα @@ τους. Καλό θα είναι τουλάχιστον σε κάποιες περιπτώσεις να κάνετε την πάπια γιατί θα βρεθείτε μπλεγμένοι απ' το τπτ
-
Ο χρήστης ikarus260 έγραψε:
Μην ψάχνεις να βρεις άκρη. Οι μπάτσοι είναι ο 'νόμος' και θεωρούν τον εαυτό τους πάνω απ' όλους. Οι πρώτοι παράνομοι όμως είναι αυτοί. Βρες μου κάποιον που να φοράει ζώνη π.χ. Περνάνε με κόκκινο χωρίς καν να έχουν ανάψει φάρο από πάνω. Αλλά ποιος θα τους κάνει τπτ. Στα @@ τους. Καλό θα είναι τουλάχιστον σε κάποιες περιπτώσεις να κάνετε την πάπια γιατί θα βρεθείτε μπλεγμένοι απ' το τπτναι μωρε καθε μερα τους βλεπω (γιατι περναω καθημερινα 2+ φορες απο φαναρι που περναει συνεχεια η αστυνομια) , εχω σκεφτει να κανω φωτογραφικο αλμπουμ με περιπολικα να περνουν κοκκινα
-
Πριν από πολλάααα χρόνια, ένας τραγωδός ο Φρύνιχος (αν τον γράφω καλά) είχε γράψει μια τραγωδία που θύμιζε οικεία κακά στους Αθηναίους και τον τιμώρησαν για αυτό. Το ίδιο είχα πάθει κι εγώ, το 2004, όπως έχω ξαναγράψει. Με σταματάνε στο Φλοίσβο (κλασσικό μπλόκο), για ταχύτητα 68 σε όριο 50 (κοντέρ καρφωμένο στα 70 γιατί ήξερα για το μπλόκο). Μόλις παίρνει τα πρώτα χαρτιά (δίπλωμα και άδεια), και μέχρι να του φέρω ταυτότητα, διαβάζει το όνομα και αμέσως του ήρθαν στο μυαλό οικεία κακά... Ξεκινάει να γράφει: 88 σε όριο 50 (είναι ο λόγος του εναντίον του λόγου και μία αιτία που θα ήθελα βίντεο εντός ΙΧ), γράφει για ζώνη (είχε δίκιο), γράφει για αλλαγή λωρίδας χωρίς χρήση φλας (μόνος μου στο δρόμο) και για οδήγηση χωρίς σύνεση και προσοχή.
- Καλά, του λέω, πες ότι δεν είδα το κοντέρ, που το είδα γιατί ξέρω ότι είστε εδώ, και πήγαινα 88. Για τη ζώνη έχεις δίκιο. Την αλλαγή κατεύθυνσης πού την είδες; Λωρίδα άλλαξα αμέσως μετά τη διχάλα για Συγγρού. Και άντε πες και με είδες με ακτίνες Χ ότι άλλαξα λωρίδα χωρίς φλας, που το είχα ανάψει. Αυτή η οδήγηση χωρίς σύνεση και προσοχή από πού βγήκε;
- Μα επειδή άλλαξες λωρίδα χωρίς χρήση φλας...!!!!
Στη συνέχεια, όταν υπέγραψα και μου έλεγε και ένας άλλος παθών να μην μιλάω καθώς δε βγαίνει τίποτε, του λέω: - Γιατί έγραψες τόσα και σκοπίμως; Τι πρόβλημα έχεις με εμένα;
Παίρνω την καταπληκτική απάντηση: - Για να μάθεις να πηγαίνεις για καφέ πρωί πρωί κωλόπαιδο...!!!
Συμπαθητική προσωπικότητα, λίαν ελληνικής καταγωγής που θα μας σώσει από την εγκληματικότητα στα δύσκολα. Αφού ο ίδιος είναι το έγκλημα, τι να συζητάμε;
Καταλαβαίνετε πόσο φλου είναι τα πράγματα; Για την ίδια παράβαση, απλά μπορεί να σου γράψει άλλες 10 παραβάσεις επειδή σχετίζονται. Δεν άναψες φλας; Χμμμμ, οδήγηση χωρίς σύνεση και προσοχή, δημιουργία ενόχλησης στους χρήστες της οδού, επικίνδυνοι ελιγμοί κ.ο.κ. Στη δική μου περίπτωση, όταν είδε ότι θα έφτανα μέχρι όσο πήγαινε με χαρτιά (δεν τον συνέφερε 100% γιατί θα γινόταν ρεζίλι στο πανελλήνιο), αμέσως προθυμοποιήθηκε να τη σβήσει την κλήση τελείως. Δε δέχτηκα καθώς, μετά από έντονα παράπονα μου είχαν ήδη σβήσει τις 2 πλαστές παραβάσεις και μου είχαν αλλάξει την ταχύτητα στο πραγματικό, παραβάσεις τις οποίες και πλήρωσα όπως έπρεπε να κάνω (100€ τότε).
Ευχαριστώ.
-
http://24wro.blogspot.com/2010/09/blog-post_4414.html
παρκαρε το γιδι στο πεζοδρομιο και ζηταει και τα ρεστα
-
Ο χρήστης ntinaras έγραψε:
http://24wro.blogspot.com/2010/09/blog-post_4414.htmlπαρκαρε το γιδι στο πεζοδρομιο και ζηταει και τα ρεστα
Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά...
-
το μονο σωστο που ειπε ειναι οτι τον γραψανε για να τον αναγκασουν να παρκαρει μεσα.
αλλιως σιγα που θα γραφανε παρκαρισμενα σε πεζοδρομιο...γεματη η αθηνα γραφουν οπου τους συμφερει. -
Τι πιστεύετε ότι θα έπρεπε να γίνει στην παρακάτω περίπτωση;
Παρασκευή, 10 Σεπτεμβρίου 2010
O παραλογισμός της Τροχαίας Αττικής Οδού!Ονομάζομαι ********* κι από τις 24 Μαρτίου 2010 ,βάσει της αριθμ.ΑΡ.ΓΕΝ.ΠΡ.Οίκ.******** απόφαση Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, εργάζομαι ως Αγροτικός Ιατρός σε Γενικό Νοσοκομείο της επαρχίας.
Βάσει της σύμβασης εργασίας που έχω υπογράψει και των νόμων που διέπουν τους αγροτικούς Ιατρούς, υποχρεούμαι σε καθημερινές εφημερίες ετοιμότητας στην επικράτεια του Περιφερειακού Ιατρείου όπου ανήκω, τις ημέρες Δευτέρα-Παρασκευή(που σημαίνει ότι, αν μου τηλεφωνήσει κάποιος ασθενής για επείγον περιστατικό, υποχρεούμαι να τρέξω να εξεÏ! �άσω άμεσα και κατ οίκον το περιστατικό οιαδήποτε ώρα της ημέρας, γι αυτό εξάλλου και υποχρεούμαι να κατοικώ εντός της επικρατείας του Περιφερειακού Ιατρείου μου),καθώς και σε περίπου 7 ενεργές εφημερίες εντός του Νοσοκομείο ,που απέχει 19 χλμ από τον τόπο προσωρινής κατοικίας μου στην επαρχίαΑπό την Δευτέρα 06/09/10 βρίσκομαι σε κανονική άδεια κι επέστρεψα στον τόπο μόνιμης κατοικίας μου, στην Αθήνα. Την Τετάρτη 08/09/10 κι ώρα 19.55 περίπου, κινούμενος επί της Αττικής Οδού με το αυτοκίνητο το οποίο φέρει Ιατρόσημο του Ιατρικού Συλλόγου όπου και ανήκω, με σταματάει η Τροχαία Αττικής Οδού και μου βεβαιώνει τροχαία παράβαση για χρήση κινητού τηλεφώνου κατά την οδήγηση(είχε ξεφορτιστεί εντελώς το bluetooth μου) στην οποία αντιστοιχεί βάσει του Κ.Ο.Κ., όπως μου εξήγησε ο αστυφύλαξ κ.***** , χρηματικό πρόστιμο 100 ευρώ και ποινή αφαίρεσης διπλ! ώματος 1 μήνα! Προσωπικά αποδέχθηκα την τροχαία παράβαση και το χρηματικό πρόστιμο, αλλά εξήγησα στον αστυφύλακα την ιδιότητα μου, επέδειξα το ιατρόσημο που φέρει το αυτοκίνητο μου, κι αρνήθηκα να υπογράψω την βεβαίωση της τροχαίας παράβασης, λόγω του ότι με την αφαίρεση του διπλώματος μου για έναν μήνα, αδυνατώ να ανταπεξέλθω στις ιατρικές μου υποχρεώσεις, που προανέφερα(εφημερίες ετοιμότητας τις καθημερινές εργάσιμες ημέρες στην επικράτεια του Περιφερειακού Ιατρείου μου και ενεργές εφημερίες στα επείγοντα του Γενικού ΝοσοκομείοÏ! …).Ο Αστυφύλαξ κ. ******* με παρέπεμψε Ï! �τον Διοικητή της Τροχαίας Αττικής Οδού, τον οποίο κι επισκέφτηκα την επομένη ημέρα, Πέμπτη 09 Σεπτεμβρίου 2010 κι ώρα 09.00,αφού πρώτα υπέβαλλα ένσταση στην Τροχαία Αττικής Οδού και πήρα αντίγραφο της τροχαίας παράβασης. Ο Διοικητής άκουσε την περίπτωση μου, κατά την οποία του ανέλυσα ότι αποδέχομαι απόλυτα την παράβαση και το χρηματικό πρόστιμο, αλλά θεωρώ την παρακράτηση του διπλώματος μου για ένα μήνα ως μια ποινή εξοντωτική, που θέτει σε κίνδυνο την υγειονομική κάλυψη της περιοχής στην οποία υπηρετώ. Εν τέλει, μετά από 5 λεπτά συζήτησης, ο ΔÎ! �οικητής απεφάνθη ότι πρέπει να τηρηθεί αυστηρά κι απαρέκλιτα ο Κ.Ο.Κ. , περιφρονώντας επιδεικτικά την ιδιότητα μου και τις συνεχείς επισημάνσεις μου ότι με την απόφαση του αυτή μπορεί να τεθούν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές. Δεν μπήκε καν στον κόπο να σημειώσει ενυπογράφως τον λόγο για τον οποίο απορρίφθηκε η ένστασή μου στο ειδικό έντυπο που συμπλήρωσα στην Γραμματεία της Τροχαίας,μιας και με ένα βαριεστημένο ύφος, χάζευε στον υπολογιστή του.
Αξιοτιμε Τρομακτικέ, έχω τελειώσει την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, έχω την τιμή να έχω ορκιστεί στον Ιπποκράτη να παρέχω άμεσα τις ιατρικές μου γνώσεις προς τον πάσχοντα συνάνθρωπό μας, κι έχω τιμήσει το ιατρόσημο που φέρει το αυτοκίνητό μου, έχοντας σταματήσει πολλάκις σε τροχαία αυτοκίνητα, αφιερώνοντας προσωπικό ελεύθερο χρόνο. Δεν ζητώ διαγραφή της τροχαίας παραβάσης που διέπραξα, ούτε απαιτώ ειδική μεταχείριση. Πιστεύω Θεωρώ την παρακράτηση του διπλώματος οδήγησης μου για ένα μήνα ως ΑΔΙΚΗ και ΗΘΙΚΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤÎ! — για την περίπτωση μου και για μια τόσο ήσσονος σημασίας παράβαση, και παράλληλα ανησυχώ για την υγειονομική κάλυψη της επικρατείας μου, που το κράτος μου έχει αναθέσει, και η οποία αποτελεί πρώτο μέλημα κι ευθύνη για εμένα. Θα ήθελα να δημοσιεύετε την καταγγελία μου και να ενημερώσετε αποστέλλοντας μου το αντίστοιχο link στο email μου ekosmas@gmail.com. Επιτέλους πρέπει να καταλαβει ο κ.Διοικητής ότι δεν μπορεί να φέρεται ως βασιλικότερος του Βασιλέως κι ότι όλοι τον πληρώνουμε για να επιλύει τέτοιους είδους θέματα!Ευχαριστώ προκαταβολικώς κι ε! ίμαι στην διάθεσή σας για οιαδήποτε δι ευκρίνηση.
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
Αναρτήθηκε από tro(ma)ktikos στις 2:53 μ.μ.Να του 'χαριστεί' το δίπλωμα λόγω ιδιότητας ή όχι; Αν του αφαιρεθεί, δε θα μπορεί να επιτελέσει - εφόσον κληθεί όντας εν εφημερία ετοιμότητας - το λειτούργημά του. Αν δεν του αφαιρεθεί, θα μπορεί να πηγαίνει τις βόλτες του (εκτός από τη δουλειά) για ένα μήνα, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους που θα τους βεβαιωθεί η ίδια παράβαση.
-
Ταξί δεν υπάρχει;
Κλασικός Έλληνας. Το δικό του πρόβλημα (μιλούσε στο κινητό και του αφαίρεσαν το δίπλωμα και το χρειάζεται για τη δουλειά του άρα δεν το εξασφάλισε σωστά) να του το λύσει άλλος (Τροχαία).
-
Να πάρει άδεια ανευ αποδοχών εφόσον δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο και να αφήσει τις χαζές δικαιολογίες...Έπαιξε και έχασε, αυτά έχει η ζωή.
-
Nα μη του χαριστεί τίποτα. 'Ηξερε ότι παρανομούσε μιλώντας στο κινητό και πρέπει να πληρώσει σύμφωνα με το νόμο -σωστό ή άδικο, αυτό το νόμο έχουμε.
Αν ήθελε να μιλήσει στο κινητό, αλάρμ και στοπ δεξιά.
Δεν κάνει λειτούργημα, αλλά επάγγελμα -από τη στιγμή που πληρώνεται, επάγγελμα είναι, δε το κάνει αμισθί (μη μου την πέσετε, έχω 5 γιατρούς στην οικογένεια μου και ξέρω τι λέω).
Δε βλέπω κανέναν παραλογισμό στη Τροχαία της Α.Ο. Ο παραλογισμός είναι του νέου ιατρού, που επειδή τελείωσε Ιατρική νομίζει πως πρέπει να του κάνουν τεμενάδες όλοι οι υπόλοιποι, κομπλεξισμός και μανταμσουσουδισμός.
-
Για το κινητό σου παίρνουν και το δίπλωμα?
-
Το πρόβλημα στο παραπάνω είναι ότι τις όποιες ενστάσεις για τροχαίες παραβάσεις τις διεκπεραιώνει αστυνομικός αξιωματικός. Αυτό είναι αλλη μια περίτρανη απόδειξη α. για το πόσο πρόχειρα γράφτηκε ο παρών ΚΟΚ επί υπουργίας Αλησμόνητου 'ανεψιού' Λιάπη β. ότι δεν τηρήθηκε η αρχή της στοιχειώδους διάκρισης εξουσιών ή έστω υπηρεσιών (θα είχε νόημα να υποβάλλονται οι ενστάσεις σε μια άλλη αρχή πλην αστυνομίας) γιατί όπως λέει ο λαός 'Κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει...' γ. γιατί φανερώνει πόσο «γυμνή» είναι η συνδικαλιστική εκπροσώπηση των ερασιτεχνών οδηγών που δεν έχουμε ούτε ένα δραστήριο φορέα π.χ. μια αυτοκινητιστική λέσχη με δύναμη και κύρος να προσβάλει δικαστικά τις κραυγαλέες παρανομίες και αντισυνταγματικές διατάξεις αυτού του ΚΟΚ.
ΓΙΑΤΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ Κ.Ο.Κ. -
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
Nα μη του χαριστεί τίποτα. 'Ηξερε ότι παρανομούσε μιλώντας στο κινητό και πρέπει να πληρώσει σύμφωνα με το νόμο -σωστό ή άδικο, αυτό το νόμο έχουμε.Αν ήθελε να μιλήσει στο κινητό, αλάρμ και στοπ δεξιά.
Δεν κάνει λειτούργημα, αλλά επάγγελμα -από τη στιγμή που πληρώνεται, επάγγελμα είναι, δε το κάνει αμισθί (μη μου την πέσετε, έχω 5 γιατρούς στην οικογένεια μου και ξέρω τι λέω).
Δε βλέπω κανέναν παραλογισμό στη Τροχαία της Α.Ο. Ο παραλογισμός είναι του νέου ιατρού, που επειδή τελείωσε Ιατρική νομίζει πως πρέπει να του κάνουν τεμενάδες όλοι οι υπόλοιποι, κομπλεξισμός και μανταμσουσουδισμός.
Και μόνο ότι αναφέρει τα παρακάτω:
'έχω τελειώσει την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, έχω την τιμή να έχω ορκιστεί στον Ιπποκράτη να παρέχω άμεσα τις ιατρικές μου γνώσεις προς τον πάσχοντα συνάνθρωπό μας, κι έχω τιμήσει το ιατρόσημο που φέρει το αυτοκίνητό μου'
φανερώνει τον κομπλεξισμό του... Οι περισσότεροι γιατροί ειδικά οι νέοι, βγαίνοντας από τη σχολή νομίζουν ότι έχουν αρπάξει τον ταύρο από τα κέρατα και μπορούν να κάνουν ότι γουστάρουν. Κι ας του πει κάποιος ότι το ιατρόσημο είναι μόνο για το δακτύλιο (που κι εκεί πρέπει να είναι μόνος του στο αμάξι) και να αφήσει τα παπατζιλίκια... όποτε τους συμφέρει υπηρετούν τον Ιπποκράτη κι όποτε δε τους συμφέρει δεν μπορούν να χειρουργήσουν γιατί υπάρχει 'γραμμή προτεραιότητας' (ΑΚΑ φακελάκι και προς Θεού δεν αναφέρομαι ισοπεδωτικά σε όλους τους απανταχού ιατρούς μια και στο σόι έχουμε 5-6 συμπεριλαμβανομένου του πατέρα μου)
-
Παρασκευή, 10 Σεπτεμβρίου 2010
O παραλογισμός της Τροχαίας Αττικής Οδού!Δεν ζητώ διαγραφή της τροχαίας παραβάσης που διέπραξα, ούτε απαιτώ ειδική μεταχείριση. Πιστεύω Θεωρώ την παρακράτηση του διπλώματος οδήγησης μου για ένα μήνα ως ΑΔΙΚΗ και ΗΘΙΚΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤÎ! — για την περίπτωση μου και για μια τόσο ήσσονος σημασίας παράβαση, και παράλληλα ανησυχώ για την υγειονομική κάλυψη της επικρατείας μου, που το κράτος μου έχει αναθέσει, και η οποία αποτελεί πρώτο μέλημα κι ευθύνη για εμένα. Θα ήθελα να δημοσιεύετε την καταγγελία μου και να ενημερώσετε αποστέλλοντας μου το αντίστοιχο link στο email μου ekosmas@gmail.com.
Δεν ζητά ειδική μεταχείριση; Μας δουλεύει ο τύπος...
Επιτέλους πρέπει να καταλαβει ο κ.Διοικητής ότι δεν μπορεί να φέρεται ως βασιλικότερος του Βασιλέως κι ότι όλοι τον πληρώνουμε για να επιλύει τέτοιους είδους θέματα!Ευχαριστώ προκαταβολικώς κι ε! ίμαι στην διάθεσή σας για οιαδήποτε δι ευκρίνηση.
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
Αναρτήθηκε από tro(ma)ktikos στις 2:53 μ.μ.Επειδή δεν θέλει να φέρεται έτσι δώσε το δίπλωμα κ τουμπέκα. Μικρός θεούλης!
-
Εντωμεταξεί...σήκωσε το τηλέφωνο και μίλησε...Αλλα δεν μας είπε αν ήταν κανα επείγον περιστατικό ή η γκόμενα του....
-
αξιοτιμε τρομακτικε
τα υπολοιπα ειναι γνωστα και χιλιοειπωμενα
-
Το είπε νομίζω ότι ήταν σε άδεια άρα το τηλεφώνημα ήταν προσωπικό. Άλλωστε τι το υπερεπείγον μπορεί να έχει ένας αγροτικός;
Τέλος πάντων, μου είναι προφανές ότι ο συγκεκριμένος θέλει χάρη επειδή είναι γενικά γιατρός κι όχι επειδή εκείνη τη στιγμή λειτουργούσε σαν γιατρός πράγμα που σημαίνει ότι ψωνίστηκε. Κι έχει και το θράσος να δημοσιεύσει την περίπτωσή του, δηλαδή να διατρανώνει τον ναρκισσισμό του. (Ο νάρκισσος θεωρεί ότι το παραμικρό που του συμβαίνει είναι το πιο σημαντικό πράγμα στο κόσμο και πρέπει να τους απασχολεί όλους.) -
Ο χρήστης imago έγραψε:
Το είπε νομίζω ότι ήταν σε άδεια άρα το τηλεφώνημα ήταν προσωπικό. Άλλωστε τι το υπερεπείγον μπορεί να έχει ένας αγροτικός;
Τέλος πάντων, μου είναι προφανές ότι ο συγκεκριμένος θέλει χάρη επειδή είναι γενικά γιατρός κι όχι επειδή εκείνη τη στιγμή λειτουργούσε σαν γιατρός πράγμα που σημαίνει ότι ψωνίστηκε. Κι έχει και το θράσος να δημοσιεύσει την περίπτωσή του, δηλαδή να διατρανώνει τον ναρκισσισμό του. (Ο νάρκισσος θεωρεί ότι το παραμικρό που του συμβαίνει είναι το πιο σημαντικό πράγμα στο κόσμο και πρέπει να τους απασχολεί όλους.)Κτελ Κατερίνης όταν ήταν ακόμα στον Βαρδάρη μεσημέρι καλοκαιριού με πάααρα πολύ ζέστη...Σκάει μύτη συνάμενα κουνάμενη ξανθιά. Πάει στον γκισέ και ζητάει ένα εισητήριο για φοιτητές ιατρικής. Ο βαριεστημένος μπάρμπας της λέει ενα φοιτητικό δλδ. Η γκόμενα απαντάει μα είναι δυνατόν εμείς της ιατρικής να μην έχουμε διαφορετικά εισητήρια απο τους άλλους φοιτητές. Ο μπάρμπας την κοιτάει κάπως έτσι
, τo copyright στον Αρης, η γκόμενα επιμένει και τελικά την διαολοστέλνει αφού της κόβει ένα ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ -
-
Τι λέ ρε παιδί μου... έχει ορκιστεί στον Ιπποκράτη και έχει αφιερώσει προσωπικό ελέυθερο χρόνο ε??? ουάου....
Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.