-
Κάτι τέτοια απαιτούν reset στον εξομοιωτή.
-
Κανείς. Σβήστε τ' αυτοκίνητα, κλειδώστε τα, και συνεχίστε με τα πόδια.
-
Ας με διορθώσει κάποιος αλλά κάπου θυμάμαι ότι το διάβασα (?) κάποιος μου είπε (?) ότι γίνεται συνενόηση μεταξύ των οδηγών
-
Έτσι! Το λέει στον ΚΟΚ
-
@andya3 said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
Κανείς. Σβήστε τ' αυτοκίνητα, κλειδώστε τα, και συνεχίστε με τα πόδια.
Το πρώτο μέρος έγινε ακριβώς όπως το είπες. Απλά δεν υπήρξε συνενόηση ούτε οι οδηγοί έφυγαν με τα πόδια...
-
Ακόμα εκεί είστε;
-
@lap said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
Ακόμα εκεί είστε;
Αχ ρε φίλε με έκανες και γέλασα. Το είχα λίγο ανάγκη.
-
τα παρκαρισμενα ποιανου λωρίδα εκλειναν ?
ηταν και στις 2 πλευρες και αφηναν στην ουσια μιση απο την καθε μερια ?
-
Ο πιο χαλαρος.
-
Η ευγένεια λέει "όποιος μπορεί να κάνει όπισθεν ευκολότερα".
Στα χωριά ο ντόπιος έχει πάντα προτεραιότητα. -
Βάρδα μόνο, μην έχει ο ένας «Μερσεντέ», όπως μου είχε τύχει (χωρίς αυτοκίνητα εκατέρωθεν) και αρνήθηκε η κυρία να πατήσει στο χωράφι δεξιά της, λέγοντάς μου «δεν μπορώ, έχω μερσεντές»!
Γαμάτο; -
Αυτοκίνητα παρκαρισμένα είχε και από τις 2 πλευρές. Μπάχαλο.
Εκεί που ήρθαμε πρόσωπο με πρόσωπο ήταν ένα σημείο, το οποίο το είχα δει εγώ, όπου ο άλλος αν ελάττωνε ταχύτητα, όπως κι εγώ άλλωστε λόγω στενότητας, είχε υπαραρκετό χώρο να κάνει λίγο δεξιά το τιμόνι του να περάσουμε και οι 2.
Απλά δεν ήθελε και επέμενε να κάνω εγώ όπισθεν 50 μέτρα πίσω για να περάσει. Όλα καλά, ας πούμε, μέχρι εδώ, αλλά άρχισε τα μπινελίκια ε κι εγώ πόσο να κάνω υπομονή άνθρωπος είμαι, άρχισα κι εγώ τα καντήλια και έγινε ένας ψιλοχαμός.... -
@megane98hp said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
Εκεί που ήρθαμε πρόσωπο με πρόσωπο ήταν ένα σημείο, το οποίο το είχα δει εγώ, όπου ο άλλος αν ελάττωνε ταχύτητα, όπως κι εγώ άλλωστε λόγω στενότητας, είχε υπαραρκετό χώρο να κάνει λίγο δεξιά το τιμόνι του να περάσουμε και οι 2.
Έ, θα ήταν ντόπιος και σιγά μην κάνει πίσω στο δικό του χωριό!
Μου έχει τύχει εμένα αγροτικό με μια αλάνα δίπλα του, ενώ με βλέπει να ανεβάινω, να μπαίνει στην κατηφόρα στο στενό και να με κλείνει για να με αναγκάσει να κάνω 50 μέτρα όπισθεν.
-
Να κάνω μια ηλίθια ερώτηση .
Η τροχαία δέχεται το δίπλωμα/ταυτότητα στο gov wallet ή θέλει το έντυπο?
Όχι τίποτα άλλο ... Πέρασα και τις κάρτες στο κινητό και δεν παίρνω ούτε τσαντάκι φεύγοντας από το σπίτι.
-
@megane98hp said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
Ποιος πρέπει να υποχωρήσει, κάνει στην άκρη, όταν συναντηθούν δύο οχήματα πρόσωπο με πρόσωπο σε δρόμο διπλής κυκλοφορίας ο οποίος είναι πήχτρα στα παρκαρισμένα αυτοκίνητα δεξιά και αριστερά?
Νομίζω είναι προφανές.
-
@antonakis said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
Θεωρτητικά ναι (εδώ μπορούσαμε να ψηφίσουμε έτσι). Πρακτικά, εαν πέσεις σε ηλίθιο ένστολο μπορεί να σε πρήξει.
-
@fanis75 said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
Θεωρτητικά ναι (εδώ μπορούσαμε να ψηφίσουμε έτσι). Πρακτικά, εαν πέσεις σε ηλίθιο ένστολο μπορεί να σε πρήξει.
Από το gov wallet...
-
Όχι τίποτα άλλο ... Πέρασα και τις κάρτες στο κινητό και δεν παίρνω ούτε τσαντάκι φεύγοντας από το σπίτι.
Το δεχονται πλεον. Οι ιδιοι μου το προτεινανε, επειδη δεν ειχα το διπλωμα μαζι μου , να το κανω στο κινητο
Δεν ξερω αν ισχυει το ιδιο και για το ασφαλιστηριο συμβολαιο . Το θελουν σε εντυπο ή αρκει να τους το δειξεις σε pdf απο το κινητο ?
-
@alexandros-k said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
Το δεχονται πλεον. Οι ιδιοι μου το προτεινανε, επειδη δεν ειχα το διπλωμα μαζι μου , να το κανω στο κινητο
Δεν ξερω αν ισχυει το ιδιο και για το ασφαλιστηριο συμβολαιο . Το θελουν σε εντυπο ή αρκει να τους το δειξεις σε pdf απο το κινητο ?
Eγω δυο φορες screenshot απο κινητο εχω δειξει, χωρις κανενα θεμα.
-
Από το gov wallet...
Συμφωνώ για αυτό απάντησα ότι θεωρητικά ισχύει. Πρακτικά, μπορεί να πέσεις σε στραβόξυλο και να σε ταλαιπωρήσει. Δεν θα φας κλήση κλπ. εννοείται.
Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.