-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
για ποιο ρισκο μιλαμε?
αφου παιρνουν λεφτα απο τα διοδια πριν ξεκινησουν τα εργα,και επειδη επεσε η κινηση στους δρομους το κρατος πληρωνει με μετρητα στο μπομπολα κατευθειαν.ΑΝ υπαρχουν τετοιοι οροι μεσα στη συμβαση (την οποια δεν την ξερω) γιατι στοχοποιουμε τον ενα εκ των συμβαλλομενων και αφηνουμε στο απυροβλητο τον ετερο Καππαδοκη που ειναι και ο κυριως υπεθυνος μιας και εναι ο αντιπροσωπος ολων μας,αυτος που υποτιθεται οτι εργαζεται για το συμφερον μας;Ο Μπομπολας και ο καθε Μπομπολας κοιταει το δικο του συμφερον και το διεκδικει με οποιο τροπο βρισκει ευκολο και οσο το δυνατον πιο ενεξοδο.Οι κρατικοι λειτουργοι ΤΙ κανουν;
κι αυτοι το συμφερον τους κοιτανε το οποιο ειναι το συμφερον του μπομπολα
γι αυτο κι εγω κοιταω το δικο μου συμφερον και απλα δε πληρωνω.
που ειναι το προβλημα?Αγαπητε μπορεις να αποδειξεις οτι ο Χ υπουργος υπηρετει τα συμφεροντα του αντισυμβαλλομενου επιχειρηματια; ΟΧΙ,απλως θελεις να εχεις μια δικαιολογια για την τζαναπετια σου.......
προφανως δεν εχεις καμια σχεση με την ελληνικη πραγματικοτητα και τη πολιτικη της ελλαδος.
Προφανως δεν εχεις το σθενος να παραδεχθεις οτι δεν εχεις επιχειρηματα και απλως λασπολογεις για να 'δικαιολογησεις' τη παρανομια σου.....
Ποίος μωρέ ο νίντζα?? Δεν έχεις καταλάβει οτι είναι ουγκανος ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ?
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
για ποιο ρισκο μιλαμε?
αφου παιρνουν λεφτα απο τα διοδια πριν ξεκινησουν τα εργα,και επειδη επεσε η κινηση στους δρομους το κρατος πληρωνει με μετρητα στο μπομπολα κατευθειαν.ΑΝ υπαρχουν τετοιοι οροι μεσα στη συμβαση (την οποια δεν την ξερω) γιατι στοχοποιουμε τον ενα εκ των συμβαλλομενων και αφηνουμε στο απυροβλητο τον ετερο Καππαδοκη που ειναι και ο κυριως υπεθυνος μιας και εναι ο αντιπροσωπος ολων μας,αυτος που υποτιθεται οτι εργαζεται για το συμφερον μας;Ο Μπομπολας και ο καθε Μπομπολας κοιταει το δικο του συμφερον και το διεκδικει με οποιο τροπο βρισκει ευκολο και οσο το δυνατον πιο ενεξοδο.Οι κρατικοι λειτουργοι ΤΙ κανουν;
κι αυτοι το συμφερον τους κοιτανε το οποιο ειναι το συμφερον του μπομπολα
γι αυτο κι εγω κοιταω το δικο μου συμφερον και απλα δε πληρωνω.
που ειναι το προβλημα?Αγαπητε μπορεις να αποδειξεις οτι ο Χ υπουργος υπηρετει τα συμφεροντα του αντισυμβαλλομενου επιχειρηματια; ΟΧΙ,απλως θελεις να εχεις μια δικαιολογια για την τζαναπετια σου.......
προφανως δεν εχεις καμια σχεση με την ελληνικη πραγματικοτητα και τη πολιτικη της ελλαδος.
Προφανως δεν εχεις το σθενος να παραδεχθεις οτι δεν εχεις επιχειρηματα και απλως λασπολογεις για να 'δικαιολογησεις' τη παρανομια σου.....
καταλαβα
του σαμαρα εισαι κι εσυ.
ολα ωραια και ανθηρα στην χωρα ε? -
Ο χρήστης nintza έγραψε:
καταλαβα του σαμαρα εισαι κι εσυ. ολα ωραια και ανθηρα στην χωρα ε?Τι κανεις Γιαννη; Κουκια σπερνω.
-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
Πηγαινε με τραινο. Αβαδιστα, ξεκουραστα, με μπαρ και ανετες καρεκλες και παρεα και διαδρομους και τουαλετες.
Βλεπω τα επιχειρήματά σας όλο και αναβαθμίζονται:
Μέχρι τώρα στο τέλος της κουβέντας και ενώ τα επιχειρήματα είχαν όλα καταριφθεί υπήρχε το τελευταίο 'άμα γουστάρεις, άμα δε γουστάρεις μην τους χρησιμοποιείς και πήγαινε από τους χωματόδρομους' τώρα λέτε 'άμα δε γουστάρεις πάρε τραίνο'.
Πραγματικά αποστομωτικό επιχειρημα
Εύγε.Ωπα, για ενα λεπτο...
Αν καταλαβα καλα (επειδη μπορει να κανω και λαθος) ξεκαθαρισε μου κατι:
Κανεις οτι εκανε και ο ΒΜWδακιας στο αρχικο ποστ απο το αλλο φορουμ, πας και χωνεσαι πισω απο αλλους που πληρωνουν διοδια για να περασεις τσαμπα (για οποιους λογους, ιδεολογικους, μαγκιας, whatever) και το υπερασπιζεσαι κιόλας?
ΝΑΙ / ΟΧΙ
Αν κανω λαθος σχωρνα με.εισαι τσατσος (του Μπομπολα)
κατσε τωρα σοβαρα ρωταω, εχω παθει πλακα
-
Για να μην περιμένεις έτσι ναι αυτό κάνει.
Μπορείς να ψάξεις και το thread. -
Και οποιος δεν του το επιτρεψει να τον χρησιμοποιησει ως κινητο προπετασμα για να κρυψει τη παρανομια του*, τον λεει τσατσο του εργολαβου.
*Προσεχε: δεν περναει τα διοδια με το ετσι θελω αλλα ΜΟΝΟΣ του, και μετα οτι γινει, αλλα χρησιμοποιει αλλα κινουμενα αυτοκινητα για να περασει τσαμπα και να μη φαινεται η πινακιδα του, και εδω λεει εμας μαγκες του πληκτρολογιου...
-
Ναι γιατι αυτος ειναι μαγκας των διοδιων...
-
Οκ, το ξαναειδα, μου ειχε ξεφυγει. Facepalm διαστημικο.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Και οποιος δεν του το επιτρεψει να τον χρησιμοποιησει ως κινητο προπετασμα για να κρυψει τη παρανομια του*, τον λεει τσατσο του εργολαβου.*Προσεχε: δεν περναει τα διοδια με το ετσι θελω αλλα ΜΟΝΟΣ του, και μετα οτι γινει, αλλα χρησιμοποιει αλλα κινουμενα αυτοκινητα για να περασει τσαμπα και να μη φαινεται η πινακιδα του, και εδω λεει εμας μαγκες του πληκτρολογιου...
κι εσενα τι σε νοιαζει?σε εμποδιζει σε κατι?
-
μας ενοχλουν τα παρασιτα....
-
να κανεις μπανιο τοτε
-
Ο χρήστης nintza έγραψε:
Και οποιος δεν του το επιτρεψει να τον χρησιμοποιησει ως κινητο προπετασμα για να κρυψει τη παρανομια του*, τον λεει τσατσο του εργολαβου.
*Προσεχε: δεν περναει τα διοδια με το ετσι θελω αλλα ΜΟΝΟΣ του, και μετα οτι γινει, αλλα χρησιμοποιει αλλα κινουμενα αυτοκινητα για να περασει τσαμπα και να μη φαινεται η πινακιδα του, και εδω λεει εμας μαγκες του πληκτρολογιου...
δεν μπορεις να καταλαβεις το τι με ενοχλει οταν χρησιμοποιει ΕΜΕΝΑ για να κανει τη παρανομια ΤΟΥ? Δεν καταλαβαινεις αυτο απο μονο του, δεν καταλαβαινεις οτι εγω εχω πληρωσει, δεν καταλαβαινεις οτι εγω θεωρω οτι ΑΥΤΟΙ οι δρομοι πρεπει να πληρωνονται για τη χρηση τους απο τους χρηστες τους (και οχι ολοι οσοι εχουν διοδια, πχ και εγω τσαντιζομαι απιστευτα με τα διοδια σε δρομους υπο κατασκευη), τι δεν καταλβαινεις απο ολα αυτα?
Δεν καταλαβαινεις το απλο 'δεν γουσταρω και δεν επιτρεπω να με χρησιμοποιει για αυτο το σκοπο'?
-
Ο χρήστης nintza έγραψε:
να κανεις μπανιο τοτεΓιατι δεν περνάς μόνος σου ;
-
-
Ο χρήστης nintza έγραψε:
να κανεις μπανιο τοτετο παρασιτο δεν φευγει με το μπανιο αλλα με λιωσιμο σαν σκουληκι
υπαρχει και η λυση των ψεκασμενων αλλα δεν ξερω αν πιανει σε σενα -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
δεν μπορεις να καταλαβεις το τι με ενοχλει οταν χρησιμοποιει ΕΜΕΝΑ για να κανει τη παρανομια ΤΟΥ? Δεν καταλαβαινεις αυτο απο μονο του, δεν καταλαβαινεις οτι εγω εχω πληρωσει, δεν καταλαβαινεις οτι εγω θεωρω οτι ΑΥΤΟΙ οι δρομοι πρεπει να πληρωνονται για τη χρηση τους απο τους χρηστες τους (και οχι ολοι οσοι εχουν διοδια, πχ και εγω τσαντιζομαι απιστευτα με τα διοδια σε δρομους υπο κατασκευη), τι δεν καταλβαινεις απο ολα αυτα?
Δεν καταλαβαινεις το απλο 'δεν γουσταρω και δεν επιτρεπω να με χρησιμοποιει για αυτο το σκοπο'?
εσυ μπορει να μη γουσταρεις πολλα πραγματα
και οπως ειχες γραψει σε ενα αλλο τοπικ για την αριστερη λωριδα,το αν κανω παρανομια ειναι δουλεια της τροχαιας να με ελενξει,οχι εσυ. -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
να κανεις μπανιο τοτε
Γιατι δεν περνάς μόνος σου ;
δε χρειαζεται καν να κανω κατι για να περασω,χωραω απο κατω
-
Ο χρήστης nintza έγραψε:
και οπως ειχες γραψει σε ενα αλλο τοπικ για την αριστερη λωριδα,το αν κανω παρανομια ειναι δουλεια της τροχαιας να με ελενξει,οχι εσυ.Ειδες που εισαι χαζος ρε πστ μου? Το να σε ελεγξω για το αν πληρωσεις διοδια, θα ηταν να σε δω να περνας ΜΟΝΟΣ σου απο ΑΛΛΗ λωριδα, και να ερχομουν να σε εμποδισω ή να σε σταματησω. Εγω σου λεω οτι δεν γουσταρω να χρησιμοποιεις εμενα για να κανεις τη παρανομια σου, και αυτο φυσικα περναει πρωτα απο το δικο μου χερι να σε σταματησω να το κανεις. Με τη δικια σου λογικη αμα μου χαιδευεις το κωλο εγω δεν εχω δικαιωμα να σου πιασω το χερι και να σε σταματησω, αλλα μονο να παρω την αστυνομια και να καταγγειλω σεξουαλικη παρενοχληση ενω εσυ συνεχιζεις να τον πιανεις.
EDIT: συμφωνα με τη δικια σου λογικη ουτε τηλ μπορω να παρω, μονο αν τυχει να περναει απο διπλα μας εκεινη τη στιγμη και σε δει.
-
Ο χρήστης nintza έγραψε:
να κανεις μπανιο τοτε
Γιατι δεν περνάς μόνος σου ;
δε χρειαζεται καν να κανω κατι για να περασω,χωραω απο κατω
Ε αυτο λέμε βρε πάσα μου τόση ωρα... Οτι ακομα και σε αυτο το τόσο απλό, είσαι κότα λυρατη
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
και οπως ειχες γραψει σε ενα αλλο τοπικ για την αριστερη λωριδα,το αν κανω παρανομια ειναι δουλεια της τροχαιας να με ελενξει,οχι εσυ.Ειδες που εισαι χαζος ρε πστ μου? Το να σε ελεγξω για το αν πληρωσεις διοδια, θα ηταν να σε δω να περνας ΜΟΝΟΣ σου απο ΑΛΛΗ λωριδα, και να ερχομουν να σε εμποδισω ή να σε σταματησω. Εγω σου λεω οτι δεν γουσταρω να χρησιμοποιεις εμενα για να κανεις τη παρανομια σου, και αυτο φυσικα περναει πρωτα απο το δικο μου χερι να σε σταματησω να το κανεις. Με τη δικια σου λογικη αμα μου χαιδευεις το κωλο εγω δεν εχω δικαιωμα να σου πιασω το χερι και να σε σταματησω, αλλα μονο να παρω την αστυνομια και να καταγγειλω σεξουαλικη παρενοχληση ενω εσυ συνεχιζεις να τον πιανεις.
EDIT: συμφωνα με τη δικια σου λογικη ουτε τηλ μπορω να παρω, μονο αν τυχει να περναει απο διπλα μας εκεινη τη στιγμη και σε δει.
μα κι εγω δε θα σου πω να μη τρεχεις πανω απο το οριο,απλα θα πηγαινω στην αριστερη με 120 και απλα δε γουσταρω να εισαι πισω απο εμενα σε μικροτερη αποσταση απο οσο γουσταρω εκεινη τη χρονικη στιγμη.
Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.