-
γιατι το φωτοκαρο διακοπτεται οταν ξεκιναει περναει το αυτοκινητο και ξανασυνδεεται οταν περασει,εχει ομως καποια καθυστερηση μεχρι να ξανακατεβει και αν δει ξανα οτι εχει διακοπει τοτε η μπαρα ξανα ανεβαινει.
τα τρειλερ δεν εχουν ενα ενιαιο σωμα με το οχημα,οποτε διακοπτεται η φωτοδεσμη και η μπαρα παει να κατεβει και ξαναανεβαινει...
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Τζούνιορ τζιτι γιατί δεν χρησιμοποιείς άλλες οδούς αν δεν γουστάρεις να πληρώνεις ?
- Γιατί πολύ απλά δεν υπάρχουν. Εξήγησέ μου πώς θα πας Θεσσαλονίκη άμα δε θες να πληρώσεις? Πόση ώρα θα κάνεις?
Πώς θα πας Τρίπολη? Πόση ώρα θα κάνεις? Κατά τη γνώμη σου οι χρόνοι, η ασφάλεια και οι παροχές των εναλλακτικών διαδρομών αντιστοιχούν σε αυτέ που έπρεπε να παρέχει ένα Ευρωπαικό κράτος εν έτει 2014? Πιστεύεις ότι οι φόροι και τα τέλη που πληρώνουμε αντιστοιχούν σε αυτές τις υπηρεσίες? - Οι δρόμοι είναι δημόσιοι χώροι. Δεν είναι ιδιοκτησία κανενός. Θα δεχόμουν να πληρώσω ένα τίμημα σε κάποιους δρόμους ύψηλού κόστους και επιπέδου (με δεδομένο ότι θα υπήρχαν εναλλακτικές διαδρομές αξιοπρεπούς επιπέδου) εάν αυτό το κόστος αντιστοιχούσε σε μέρος του κόστους της κατασκευής και της συντήρησης (γιατί για μέρος μόνο μιλάμε αφού τα έργα συγχρηματοδοτούνται ) του δρόμου. Και είμαι σε θέση να γνωρίζω με **απολυτη σιγουριά **ότι τα διόδια δεν αντιστοιχούν σε ένα μέρος του κόστους αλλά από αυτά προκύπτουν τρελλά υπερκέρδη για τους εργολάβους και ότι γύρω από αυτή τη μπίζνα γίνεται τρελλό πανηγύρι οικονομικό και πολιτικό.
Άρα μόνος σου το λες οτι μια χαρά επιλογές έχεις και οτι απλά γουστάρεις τον γρήγορο και ασφαλή δρόμο... Δεκτό και κατανοητό, μαζί σου... Στην Αττική οδό πληρώνεις?? Στην οτοστράντα? Εκεί περνάνε οι μαγκιές ή οι καραμπινιέροι βάζουν δάκτυλο ... ??
Το τελευταίο που λες είναι χαζό... Πέρα τούτου δείχνει οτι δεν έχεις καμία επαφή με εργολαβικά έργα
Το τελευταίο συμπέρασμά σου, από πού βγαίνει;
Από τον τρόπο που δουλεύουν οι εργολαβικές, από την φυγή πολλών προμηθευτών οικοδομικών υλικών από την Ελλάδα, από την απαίτηση για πληρωμή υλικών μπροστά κλπ κλπ κλπ... Το βασικότερο είναι το σωστό μπαλατζάρισμα όταν δουλεύεις στο μπουρντέλο που λέγεται Ελλάδα και δεν έχεις θετικό κας φλοου
Με το συμπάθειο, στα έργα υπάρχουν πολλά παραπάνω από τα... οικοδομικά υλικά!
Σωστό μπαλατζάρισμα!Λίγο μέτρο, δεν βλάπτει ε;
Ο ανθρωπος ειναι αστοιχείωτος και αστειος δεν καταλαβαινεις?
@ nass: σοβαρα μιλας τωρα? Θεωρεις οτι οι παρακαμψεις ειναι ασφαλης τροπος να ταξιδεψεις? Εγω ουτε γραμμα δε στελνω απο τις παρακαμψεις. Και κατι αλλο. Το πολυ σε ενα χρονο παρακαμψεις δε θα υπαρχουν . Τοτε τι θα κανεις? Θα σηκωνεις μπαρες? Ή θα κανεις δεκα ωρες να πας θεσσαλονικη? Ή θα πληρωνεις περισσοτερα απι τις βενζινες σου για διοδια? - Γιατί πολύ απλά δεν υπάρχουν. Εξήγησέ μου πώς θα πας Θεσσαλονίκη άμα δε θες να πληρώσεις? Πόση ώρα θα κάνεις?
-
Πηγαινε με τραινο. Αβαδιστα, ξεκουραστα, με μπαρ και ανετες καρεκλες και παρεα και διαδρομους και τουαλετες.
-
Μα... και κει πληρώνεις εισιτήριο...
Οι ράγες και οι συρμοί έχουν αγοραστεί με λεφτά του Ελληνικού λαού κύριος -
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Πηγαινε με τραινο. Αβαδιστα, ξεκουραστα, με μπαρ και ανετες καρεκλες και παρεα και διαδρομους και τουαλετες.Βλεπω τα επιχειρήματά σας όλο και αναβαθμίζονται:
Μέχρι τώρα στο τέλος της κουβέντας και ενώ τα επιχειρήματα είχαν όλα καταριφθεί υπήρχε το τελευταίο 'άμα γουστάρεις, άμα δε γουστάρεις μην τους χρησιμοποιείς και πήγαινε από τους χωματόδρομους' τώρα λέτε 'άμα δε γουστάρεις πάρε τραίνο'.
Πραγματικά αποστομωτικό επιχειρημα
Εύγε. -
Ο χρήστης junior gt έγραψε:
@ nass: σοβαρα μιλας τωρα? Θεωρεις οτι οι παρακαμψεις ειναι ασφαλης τροπος να ταξιδεψεις?Γιατί έχω την εντύπωση ότι δεν έχεις πάει ποτέ από παράκαμψη ?
Ναι σε πολλές περιπτώσεις είναι ασφαλέστατες και χωρίς μεγάλο χάσιμο χρόνου.
Σε άλλες περιπτώσεις υπάρχουν εναλλακτικές διαδρομές πολύ πιο ενδιαφέρουσες οδηγικά.
Οταν δεν είναι τίποτε από αυτά, τότε πληρώνω. Το προτιμώ από το να παριστάνω τον εμπαναστάτη τζάμπα μάγκα. -
Πηγαινε με τραινο. Αβαδιστα, ξεκουραστα, με μπαρ και ανετες καρεκλες και παρεα και διαδρομους και τουαλετες.
Βλεπω τα επιχειρήματά σας όλο και αναβαθμίζονται:
Μέχρι τώρα στο τέλος της κουβέντας και ενώ τα επιχειρήματα είχαν όλα καταριφθεί υπήρχε το τελευταίο 'άμα γουστάρεις, άμα δε γουστάρεις μην τους χρησιμοποιείς και πήγαινε από τους χωματόδρομους' τώρα λέτε 'άμα δε γουστάρεις πάρε τραίνο'.
Εύγε.την ωρα που περνας κολλημενος απο πισω μου στο e pass ετσι κ το κοκκαλωσω κ γινουμε 'κολλητοι' ηθελα να ηξερα αυτα θα μου πεις οταν κατεβεις απ το οχημα σου;
Και αντε κ αρχισεις κ τα λες , δεν μου κανεις δηλωση κ παμε δικαστικα..Στο δικαστηριο αυτα θα λες; -
Ξαναρωτω, στην οτοστραντα κανείς ανάλογες μάγκες η εκεί φοβάσαι ότι ο καραμπινιέρι θα στο χωσει μέχρι το παχύ έντερο ;
-
oi παρακαμψεις θα σταματησουν να εχουν νόημα οταν θα γινει η χιλιομετροχρεωση.
Αυτο (υποτιθεται οτι) θα γίνει οταν τελειωσουν(;) τα εργα.Τοτε θα πρεπει να επιλεγουμε διαδρομες...
-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
Εύγε.την ωρα που περνας κολλημενος απο πισω μου στο e pass ετσι κ το κοκκαλωσω κ γινουμε 'κολλητοι' ηθελα να ηξερα αυτα θα μου πεις οταν κατεβεις απ το οχημα σου;
Και αντε κ αρχισεις κ τα λες , δεν μου κανεις δηλωση κ παμε δικαστικα..Στο δικαστηριο αυτα θα λες;την ωρα που κολλας πισω μου για να κανεις προσπεραση θα σου κανω το ιδιο.και εχω κοτσαδορο.
μαζευε λεφτα για ψυγειο απο τωρα. -
Ο χρήστης nass έγραψε:
@ nass: σοβαρα μιλας τωρα? Θεωρεις οτι οι παρακαμψεις ειναι ασφαλης τροπος να ταξιδεψεις?
Γιατί έχω την εντύπωση ότι δεν έχεις πάει ποτέ από παράκαμψη ?
Ναι σε πολλές περιπτώσεις είναι ασφαλέστατες και χωρίς μεγάλο χάσιμο χρόνου.
Σε άλλες περιπτώσεις υπάρχουν εναλλακτικές διαδρομές πολύ πιο ενδιαφέρουσες οδηγικά.
Οταν δεν είναι τίποτε από αυτά, τότε πληρώνω. Το προτιμώ από το να παριστάνω τον εμπαναστάτη τζάμπα μάγκα.Να πάω από παράκαμψη για να αποφύγω τα διόδια έχεις δίκιο δεν έχω πάει. όμως τους δρόμους των παρακάμψεων τουλάχιστον μέχρι τη Λαμία τους χρησιμοποιώ σχεδόν καθημερινά γιατί πολύ απλά έχω δουλιές εκεί και τυχαίνει να τις έχω περπατήσει πόντο πόντο. Ποιά παράκαμψη είναι ασφαλέστατη? Των αφιδνών????
Της Θήβας???? της Τραγάνας????? Με όσα έχω δει τις θεωρώ από τους πιο επικίνδυνους δρόμους του κόσμου όχι της Ελλάδας. Και μακάρι να βγω ψεύτης αλλά πολύ φοβάμαι ότι μοιραία κάτι κακό θα γίνει και κατόπιν εορτής θα λέμε πράγματα που έπρεπε να τα έχουμε πει.
Τώρα άμα μου μιλάς για ενδιαφέρουσες οδηγικά διαδρομές τι να πώ?
Νιμίζεις ότι ο κόσμος παίρνει το αυτοκίνητό του, βάζει την οικογένειά του μέσα και πάει να ευχαριστηθεί οδήγηση σε στροφιλίκια?
ή ο εργαζόμενος που ταξιδεύει για το μεροκάματο και κλειδώνει το γκάζι στα 120 έχει όρεξη να το παίξει Λεμπ?
Μάλλον είστε πολύ μακριά από την πραγματικότητα.
Καλά τώρα λέτε ότι όποιος περνάει τα διόδοια by είναι τσάμπα μάγκας??Κάποτε λέγατε ότι τώρα θα τους γ@μήσουνε, θα τους κάνουνε, θα τους ράνουνε, άμα έβγαινε καμμία καταδικαστική απόφαση την αναρτούσατε σα σημαία εδώ μέσα. Τι έγινε απογοητευτήκαμε???Ξαναρωτω, στην οτοστραντα κανείς ανάλογες μάγκες η εκεί φοβάσαι ότι ο καραμπινιέρι θα στο χωσει μέχρι το παχύ έντερο ;
Εσύ τώρα γιατί δε μας λες για εργολαβίες και για τα κασφλόου των έργων και τα υλικά που τα ξέρεις τόσο καλά και αλλάζεις κουβέντα?
άντε να σου απαντήσω και σε αυτό: ούτε φόρους πληρώνω στην Ιταλία, ούτε τέλη, ούτε γνωρίζω εάν τα διόδια είναι ακριβά σε σχέση με τους δρόμους που σου προσφέρουν, τις υπηρεσίες, αλλά και το γενικότερο κόστος ζωής και μισθών. Επομένως δεν με ενδιαφέρει. Μπορώ όμως να έχω μια άποψη ότι οι υπηρεσίες είναι πολύ πιο υψηλές, το εναλλακτικό δίκτιο πολύ υψηλότερου επιπέδου, οι μισθοί υψηλότεροι και η ανεργία χαμηλότερη.
Επομένως δε με νοιάζει να κάνω μαγκιές στην Ιταλία και δε με ενδιαφέρει ακριβώς γιατί για μένα δεν είναι κρίσιμο κόστος μια φορά στα δύο χρόνια που θα πάω αν πάω εκεί τα 30 ή 40 ή 200 εθρώ που θα πληρώσω σε διόδια. Τα υπόλοιπα ας τα βρούνε οι Ιταλοί. -
Ο χρήστης nintza έγραψε:
Και αντε κ αρχισεις κ τα λες , δεν μου κανεις δηλωση κ παμε δικαστικα..Στο δικαστηριο αυτα θα λες;την ωρα που κολλας πισω μου για να κανεις προσπεραση θα σου κανω το ιδιο.και εχω κοτσαδορο.
μαζευε λεφτα για ψυγειο απο τωρα.ειναι αεροψυκτο το εργαλειο !!!:)
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
oi παρακαμψεις θα σταματησουν να εχουν νόημα οταν θα γινει η χιλιομετροχρεωση.
Αυτο (υποτιθεται οτι) θα γίνει οταν τελειωσουν(;) τα εργα.Τοτε θα πρεπει να επιλεγουμε διαδρομες...
Τις παρακάμψεις τις αφήνουν προσωρινά σα μια βαλβίδα εκτόνωσης για να μην φουσκώσει το κίνημα δεν πληρώνω. Ειδικά για τους επαγγελματίες. Φανταστείτε τι θα συνέβαινε άμα στα διόδια έβλεπες παντού μπάρες ανοικτές. Δε θα πλήρωνε κανένας. Όμως μοιραία θα σταματήσουν. Αφ'ενός γιατί είναι υποχρεωμένοι εκ της συμβάσεως να κλείσουν κοπάνες στυλ 90, αφ'ετέρου γιατί θα μπουν παντού πλευρικά διόδια. Αταλάντη, Μαλεσίνα είσοδο για Αθήνα κλπ.
Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι θα γίνει χιλιομετροχρέωση γιατί πολύ απλά τα μετωπικά διόδια θα λειτουργούνε κανονικά και θα φτιαχτούνε και άλλα πχ στον Σχηματαρίου - Χαλκίδας. Άμα δηλ θες να πάς πχ Ακραίφνιο που είναι στο 100 θα πλρώνεις το ίδιο άμα θες να πας Μαλεσίνα που είναι στο 126.
Χιλιομετροχρέωση θα ήταν άμα είχε πχ μετωπικά στις Αφίδνες όπου έπαιρνες χαρτάκι, μετωπικά στη Λαμία και πλευρικά στις εξόδους και εισόδους. Και τέτοιο πράγμα δεν προβλέπεται. -
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
Και αντε κ αρχισεις κ τα λες , δεν μου κανεις δηλωση κ παμε δικαστικα..Στο δικαστηριο αυτα θα λες;Θα σου πω τα εξής:* 'Γιατί τη βλέπεις έτσι? Βάλε το μυαλουδάκι σου να δουλέψει λίγο. Άντε. Σε ποιόν κάνεις κακό και σε ποιόν κάνεις καλό?
Κάνεις κακό σε μένα που θα σε πληρώσω και θα πληρώσω και το αυτοκίνητό μου, κάνεις κακό σε σένα που θα ταλαιπωρηθείς και θα γαμηθεί και το αυτοκινητό σου και κάνεις καλό στον Μπόμπολα και σε όσους λαδώνει ο Μπόμπολας για να συνεχίσει να είναι Μπόμπολας και να βγάζει υπερκέρδη Δε θα είναι καλύτερα μία να περνάς εσύ από πίσω μου, μία εγώ και να γλυτώνουμε πέντε δραχμές που τις πονάμε τόσο πολύ και αγωνιζόμαστε και τρέχουμε όλη μέρα για να τις βγάλουμε? Μην τρελαίνεσαι. Δεν είμαστε ζώα να λειτουργούμε με το ένστικτο. Ανθρώπινα όντα είμαστε και λειτουργούμε με το μυαλό. Εκτός και αν..... '* -
Αντί να συμπεριφέρεστε ως ενοχλητικά και επικίνδυνα παράσιτα, γιατί δεν συνεννοείστε μέσα από τις 'επιτροπές' με τους λοιπούς τζαμπατζήδες να κάνετε κομβόι που θα περνούν κολλητά ώστε να στοιχίζει από €30 λεπτά μέχρι €1 το πολύ σε όποιον έχει συμφωνήσει να συμμετέχει για να μοιραστεί το κόστος και τον κίνδυνο;
-
εσενα τι σε νοιαζει ρε λαππα,αφου λεφτα να κινησεις το τριλιτρο δεν εχεις και πας με ποδηλατο.
-
Θα σου πω τα εξής:* 'Γιατί τη βλέπεις έτσι? Βάλε το μυαλουδάκι σου να δουλέψει λίγο. Άντε. Σε ποιόν κάνεις κακό και σε ποιόν κάνεις καλό?
Κάνεις κακό σε μένα που θα σε πληρώσω και θα πληρώσω και το αυτοκίνητό μου, κάνεις κακό σε σένα που θα ταλαιπωρηθείς και θα γαμηθεί και το αυτοκινητό σου και κάνεις καλό στον Μπόμπολα και σε όσους λαδώνει ο Μπόμπολας για να συνεχίσει να είναι Μπόμπολας και να βγάζει υπερκέρδη Δε θα είναι καλύτερα μία να περνάς εσύ από πίσω μου, μία εγώ και να γλυτώνουμε πέντε δραχμές που τις πονάμε τόσο πολύ και αγωνιζόμαστε και τρέχουμε όλη μέρα για να τις βγάλουμε? Μην τρελαίνεσαι. Δεν είμαστε ζώα να λειτουργούμε με το ένστικτο. Ανθρώπινα όντα είμαστε και λειτουργούμε με το μυαλό. Εκτός και αν..... '*Ψιτ εμπανασνταντη, δεν το κανει για να μη χασει ο Μπομπολας αγορι μου. Στο ειπα και πιο πανω, το κανει και το κανω γιατι δεν γουσταρω να χρησιμοποιεις εμενα (που εχω πληρωσει) για να το πετυχεις αυτο. Καταλαβες τσαμπα μαγκα? Αμα θες να περασεις τα διοδια, πηγαινε μονος σου και θα σου πω και μπραβο. Αλλα μετα θα κλαιγεσαι για το προστιμο.
Και τελικα εσυ τι λες? Οτι αυτοι οι δρομοι επρεπε να ειναι τσαμπα οπως οι αλλοι? Ή οτι ας εχουν διοδια αλλα τωρα ειναι ακριβα για να πλουτιζει ο καθε Μπομπολας και θα επρεπε να κοστιζουν μονο οσο χρειαζεται ωστε να κατασκευαστουν και να συντηρουνται?
-
2 σελίδες φάγωμα και το πρόστιμο δεν μάθαμε ποιο είναι αν δεν πληρωσεις.. Ποιο είναι αλήθεια; Επίσης, δεν υπάρχει τρόπος να σε ελέγξουν αν σε σταματήσουν οι τροχαίοι, ζητώντας σου απόδειξη;
Πάντως θα συμφωνήσω πως οι δρόμοι εδώ είναι για τα πανηγύρια, αλλά δεν γίνεται να μη σου ζητάνε να πληρώνεις. Αν δεν υπάρχει και αυτό το έσοδο όλα θα καταρρεύσουν. Μετά πώς θα γίνεται συντήρηση στους δρόμους; Με τι λεφτά; Και δέχομαι ότι όλα έχουν πάει στραβά μέχρι τώρα και πως υπάρχουν άνθρωποι που έχουν φάει ένα σωρό λεφτά από δημόσια κονδύλια. Κάποτε όμως πρέπει να μπει και μια αρχή. Νομίζω ότι με ακραίους τρόπους (πχ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ) δεν πρόκειται να βρεθεί λύση σε τίποτα.
Και νομίζω πως ίσως θα έπρεπε να υπάρξει μια μέση λύση. Για παράδειγμα να υπάρξει σημαντική έκπτωση σε κάποιον που χρησιμοποιεί τακτικά τον δρόμο. Και όσο πιο τακτικά, τόσο πιο μεγάλη έκπτωση. Έτσι, θα έχει όφελος ο εργαζόμενος που τον χρησιμοποιεί καθημερινά για την δουλειά του.
Σαν λύση όμως δεν μπορώ να δεχτώ ότι κανείς δεν πρέπει να πληρώνει. Γιατί, όσο χαζό κι αν ακούγεται, εκεί το βάρος πέφτει στους υπόλοιπους που πληρώνουν. Το ίδιο δεν γίνεται και στο Μετρό; Εκεί γιατί να μην πληρώνει όποιος θέλει να το χρησιμοποιεί; Δεν του κάνει πιο εύκολη την ζωή; Πώς όμως θα επιβιώσουν αυτές οι υπηρεσίες, αν δεν πληρωνε κανείς; Θα τις έκλειναν και γεια σας μετά!
Απλά junior-gt, νομίζω ότι πέφτεις σ ένα σφάλμα. Πας να δικαιολογήσεις κάτι το οποίο δεν είναι δίκαιο για το σύνολο και χρησιμοποιείς επιχειρήματα, που θεωρείς εσύ 'δίκαια' για εσένα. Σκέψου όμως, πως σήμερα ήρθαμε σε αυτή την κατάσταση για αυτόν ακριβώς τον λόγο. Ποιος είναι; Ότι ο καθένας μας, επιχειρηματίας, μισθωτός ή συνταξιούχος, έκρυβε όσα περισσότερα μπορούσε από το κράτος, ώστε να μην αποδίδει τους φόρους που πρέπει (γιατί θεωρούσε ότι έπρεπε να πληρώνει λιγότερα ή και καθόλου), με αποτέλεσμα τα έσοδα να έχουν καταρρεύσει ενώ τα έξοδα είχαν γιγαντωθεί. Και ασφαλώς το κράτος συνήργησε σε όλο αυτό με τους γνωστούς τρόπους. Και φτάνουμε λοιπόν στην ώρα που πρέπει επιτέλους κάποιος να 'πληρώσει την νύφη'. Ποιος ήταν αυτός; Μα ασφαλώς εκείνος που δεν μπορούσε να ξεφύγει πλέον του ελέγχου. Άσχετα με το αν είχε ή όχι 'κλέψει' κι αυτός το κατιτίς του παλιότερα... Δεν θα ήταν όμως πολύ καλύτερα ΑΝ όλα ήταν όπως έπρεπε εξ αρχής; Δεν θα υπήρχε καταμερισμός του βάρους; Θεωρώ ναι. Και έτσι θα ήταν για ΟΛΟΥΣ καλύτερα. Για ΟΛΟΥΣ λοιπόν μακροπρόθεσμα. Όχι για ΜΕΡΙΚΟΥΣ και 'ό,τι αρπάξουμε', γιατί αυτό μας έφαγε. Και μη νομίζεις, απλά εσύ τώρα απολαμβάνεις 'αγαθά' εκείνων που είναι τακτικοί και πληρώνουν συνεχώς. Γιατί αν υπάρξει έστω και μια μέρα που κανείς δεν θα θελήσει να πληρώσει (κανείς μα κανείς), τότε να είσαι σίγουρος πως αυτό από τις αρχές δεν θα περάσει στα 'ψιλά'. Θα πέσουν μερικά πρόστιμα και μετά όλα θα επανέλθουν. Ένα ωραίο ρητό λέει 'ο φόβος φυλάει τα έρημα'. Εφόσον βέβαια δεν μιλάμε ότι θα φτάσουμε σε κατάσταση Συρίας ή Ουκρανίας, όπου εκεί έχουμε περάσει πλέον σε 'άλλη φάση' του παιχνιδιού.
Σημασία έχει, καλά και ασφαλή χιλιόμετρα σε όλους απ' όπου και να πηγαίνει κανείς. Και νομίζω ότι δεν είναι λύση να καταστρέψεις τον άλλο (αν είναι αλήθεια το σκηνικό με την αδήλωτη Μ3). Γιατί, πάνω από όλα είμαστε άνθρωποι. Υπάρχουν και άλλα μέσα. Πχ να καλέσεις την αστυνομία και να πεις το γεγονός. Αλλά το άλλο με το φρενάρισμα είναι βαρύ...
-
Παρασιτα και τσαμπα μαγκες.....
πριν 20 χρονια κανατε 7 ωρες για Καλαματα αλλες τοσες για Θεσσαλονικη. τοτε δεν σας πειραζε και πηγαινατε...τωρα γιατι σας πειραζει να πατε απο το επαρχιακο δικτυο αφου δεν θελετε να πληρωνετε στους αυτοκινητοδρομους? μηπως γιατι σας αρεσει που τωρα κανετε 4 ωρες για Θεσσαλονικη και 2 για Καλαματα ανετα ξεκουραστα με ασφαλεια και back up αν κατι συμβει (και ποιο οικονομικα απο θεμα καταναλωσης καυσιμου)
ξεχασα ομως...περασε η χρυση εποχη της λαμογιας και του καταναλωνουμε πολυ πανω απο τις δυναντοοτητες μας και την παραγωγη μας και τωρα τσουζειιιι....ξυδακι.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Θα σου πω τα εξής:* 'Γιατί τη βλέπεις έτσι? Βάλε το μυαλουδάκι σου να δουλέψει λίγο. Άντε. Σε ποιόν κάνεις κακό και σε ποιόν κάνεις καλό?
Κάνεις κακό σε μένα που θα σε πληρώσω και θα πληρώσω και το αυτοκίνητό μου, κάνεις κακό σε σένα που θα ταλαιπωρηθείς και θα γαμηθεί και το αυτοκινητό σου και κάνεις καλό στον Μπόμπολα και σε όσους λαδώνει ο Μπόμπολας για να συνεχίσει να είναι Μπόμπολας και να βγάζει υπερκέρδη Δε θα είναι καλύτερα μία να περνάς εσύ από πίσω μου, μία εγώ και να γλυτώνουμε πέντε δραχμές που τις πονάμε τόσο πολύ και αγωνιζόμαστε και τρέχουμε όλη μέρα για να τις βγάλουμε? Μην τρελαίνεσαι. Δεν είμαστε ζώα να λειτουργούμε με το ένστικτο. Ανθρώπινα όντα είμαστε και λειτουργούμε με το μυαλό. Εκτός και αν..... '*Ψιτ εμπανασνταντη, δεν το κανει για να μη χασει ο Μπομπολας αγορι μου. Στο ειπα και πιο πανω, το κανει και το κανω γιατι δεν γουσταρω να χρησιμοποιεις εμενα (που εχω πληρωσει) για να το πετυχεις αυτο. Καταλαβες τσαμπα μαγκα? Αμα θες να περασεις τα διοδια, πηγαινε μονος σου και θα σου πω και μπραβο. Αλλα μετα θα κλαιγεσαι για το προστιμο.
Και τελικα εσυ τι λες? Οτι αυτοι οι δρομοι επρεπε να ειναι τσαμπα οπως οι αλλοι? Ή οτι ας εχουν διοδια αλλα τωρα ειναι ακριβα για να πλουτιζει ο καθε Μπομπολας και θα επρεπε να κοστιζουν μονο οσο χρειαζεται ωστε να κατασκευαστουν και να συντηρουνται?
+1
Γιατί ο Μπόμπολας και ο κάθε μπόμπολας λαμβάνει το ρίσκο να πάρει τέτοια εργολαβία για την ψυχή της μάνας του...Η ιστορία είναι γεμάτη με ελληνικών συμφερόντων κατασκευαστικές που βάρεσαν κανόνι όταν προσπάθησαν να κάνουν το μεγάλο άνοιγμα
τζούνιορ δεν φταίει κανείς, φταίει που δεν σε έχει ξυλοφορτώσει κανείς όταν κάνεις τον ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑ...
Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.