-
προς νιντζα
επι του πρακτεου και επι του θεματος εχεις κατι να πεις? αν ειναι να αρχισουμε τις αμπελοφιλοσοφιες βρασε ρυζι
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Παυση.Κατ'αρχας αυτο με τη κουκουλα δεν το καταλαβα, οποτε το προσπερναω. Παμε στα διοδια λοιπον. Πρωτον, το να μην πληρωνεις τα διοδια εκει που πρεπει*, ΗΤΑΝ κ πριν παρανομια. Ηταν αστικη διαφορα μεταξυ της εταιριας κ του οδηγου. Η εταιρια υποχρεωνε τον οδηγο να πληρωσει διοδιο, δικαιωμα που της εδινε νομος του κρατους. Ο οδηγος ηταν υποχρεωμενος να πληρωσει διοδιο, πραγμα που τον υποχρεωνε νομος του κρατους. Αν περναγε χωρις να πληρωσει, παραβιαζε νομο του κρατους δημιουργωντας ετσι μια αστικη διαφορα με την εταιρια.
Ακομα κ ΕΔΩ ομως, ηταν τσαμπα μαγκας ο οδηγος γιατι ηξερε οτι καμμια εταιρια δεν θα κινουσε δικαστικη διαδικασια για να παρει το 2,20ε. Αν καθε φορα που περναγε τσαμπα τα διοδια, αυτοματα ερχοταν στο σπιτι του ιδιοκτητη - μεσω της πινακιδας - χρεωση για 20 χ διοδιο ως προστιμο, σε παω οτι στοιχημα θες οτι οι 999/1000 θα πληρωναν κανονικοτατα. Αλλα μεχρι τοτε κ επειδη ηξεραν οτι δεν θα εχουν συνεπειες, περναγαν τσαμπα = ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ.
Η εταιρια εκανε οτι θεωρησε σωστο για να διαφυλαξει τα συμφεροντα της. Αν θες να υποθεσουμε οτι ασκησε 'πλαγια' πιεση στη κυβερνηση ωστε να μετατρεψει την αστικη διαφορα σε παραβαση του ΚΟΚ με βεβαιωση προστιμου απο τις κρατικες αρχες, ακομα κ για τους δρομους που ΔΕΝ επρεπε* να υπαρχουν διοδια, τοτε ναι ειναι κ αυτοι τσαμπα μαγκες. Αλλα κατι μου λεει οτι αυτοι που δεν πληρωναν εκει που ΔΕΝ επρεπε* να υπαρχουν διοδια, δεν πληρωνουν κ εκει που ΠΡΕΠΕΙ* να υπαρχουν διοδια.
Κ ξεκολλα απο τα διοδια. Κανω παρανομια ενω προηγουμενως εχω φροντισει να κρυψω/αλλοιωσω τα χαρακτηριστικα εκεινα που θα μπορουσαν να με ταυτοποιησουν κ ολοι οι υπολοιποι ειναι υποχρεωμενοι να φερουν (οπως πχ πινακιδα) = ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ.
*Στην ΑΟ, στην Εγνατια κ γενικα σε τελειωμενα κομματια αυτοκινητοδρομων, σωστα υπαρχουν διοδια. Σε μη τελειωμενα/υπο κατασκευη κομματια, που ΘΑ παραδοθουν, δεν επρεπε να υπαρχουν διοδια. Αλλα οι τσαμπα μαγκες που συζηταμε, δεν πληρωνουν σε κανενα...
δεν ειπα οτι καλα η κακα κανανε που πληρωναν η δε πληρωναν,ειπα οτι αν ο χρηστης ηταν μια φορα τζαμπα μαγκας η εταιρια ηταν 100.
το να μη πληρωσεις διοδια δεν ηταν παρανομια,γιατι αν ηταν θα ειχαν πληρωσει προστιμα παρα πολλοι.αλλα τελικα δεν πληρωσε κανεις
θελω κι εγω να μου διασφαλιζουν τα συμφεροντα αλλαζοντας τους νομους καθε φορα οπως με συμφερει
αμα θελουν να μην ειναι τσαμπα μαγκες αυτοι που βγαζουν τις πινακιδες,να βγαλουν και αυτοι τις μπαρες απο τα διοδια,και να παρουν πισω τους νομους ρεππα και βοριδη.
και μετα ας τους τρεχουν στα δικαστηρια. -
Ε ενταξει τωρα κανεις το χαζο. Φυσικα κ ηταν παρανομια. Η υποχρεωση του να πληρωσεις διοδια για τον ταδε δρομο προεκυπτε απο νομο του κρατους. Περναγες χωρις να πληρωσεις = παραβιαζες το νομο του κρατους = παρανομια. ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ ειναι.
Δεν ειναι παρανομο μονο οτι εχει προστιμο απο το κρατος, παρανομες ειναι αλλες χιλιες δυο ενεργειες που κανεις κ διεπονται απο αστικο δικαιο, το οποιο αν παραβιασεις τοτε δινεις το δικαιωμα στον παθοντα να εγειρει απαιτηση εναντιον σου. Πχ εφαγες σε ενα εστιατοριο κ εφυγες χωρις να πληρωσεις. Δεν εχει αυτεπαγγελτο προστιμο που επιβαλλει το κρατος, αλλα η εταιρια μπορει να σου κανει αγωγη κ να σου ζητησει τα λεφτα του γευματος μαζι με πχ δικαστικα/νομικα εξοδα. Ακριβως επειδη ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΝΑ ΤΡΩΣ ΣΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ.
Κ ΟΛΟΙ αυτοι που περασαν τα διοδια χωρις να πληρωσουν, αν η εταιρια τους εκανε αστικη αγωγη κ τους ζηταγε να πληρωσουν, θα πληρωναν. Κ να εισαι σιγουρος οτι εχουν δρομολογηθει δικαστηρια, ακομα κ ΠΡΙΝ μπει η παραβαση στον ΚΟΚ.
-
kacey το θεμα με τις εταιριες διοδιων,θεωρω οτι επειδη οι συμβασεις τους μπαζουν απο παντου,με τα δικαστηρια θα εχουν γενικως ενα θεματακι...ακομα δενε χει τελεσιδικησει καποια αποφαση για να δουμε ποιος και κατα ποσο εχουνε δικιο.Δεν ειναι το ιδιο το θεμα με τον εστιατορα σε σχεση με τους παραχωρισηιουχους που ολοι λιγο-πολυ ξερουμε πως τους πηρανε τους δρομους γιατι εχει πολυ ψωμι....
Για αυτο και φυσικα εχουνε χεστει επανω τους και εχουνε διπλαρωσει κυβερνητικους παραγοντες ωστε με διαφορους νομους να καμψουν αυτες τις αντιδρασεις!
ποινικοποησαν λεει τις συναθροισεις και τις αντιδρασεις στα διοδια!το εχεις ξανακουσει πουθενα αυτο?οταν καθε εβδομαδα γινονται στο κεντρο πασης φθσεως διαδηλωσεις και καιγονται καταστηματα,πεθαινουνε ανθρωποι,μενουν αναπηροι επισης,εβγαλε κανεις κανα νομο?
οταν οποιανου του καυλωσει κλεινη τον δρομο για να διαμαρτυρηθει ειτε εθνικη οδο,ειτε την πειραιως εβγαλε κανεις κανα νομο να τιμωρουνται οι υπευθυνοι?
και ποσες αλλες αδικιες στο φασιστικο κρατος που ζουμε...
Φυσικα και η πινακιδια μου ειναι ολοφανερη κανονικοτατα,περναω τσαμπα απο το 2004 με την μηχανη και 2009 με το αμαξι και περιμενω πως και πως το χαρτι απο τις εταιριες...να εχει και η ΑΡΑΓΚ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ!τι την πληρωνω τσαμπα? -
Οπως θα ειδες, εγω μιλησα για συγκεριμενους δρομους. Επισης εγω πρωτος μιλησα για δρομους που πρεπει να υπαρχουν διοδια, κ δρομους που ΔΕΝ πρεπει να υπαρχουν διοδια. Απο κει κ περα οι φασιστικοι νομοι, τα εξυπηρετουμενα συμφεροντα κ το πως ανεβοκατεβαζουν νομους, ειναι γνωστα κ κατακριτεα. Αλλα δεν ειναι ΟΛΑ ετσι. Κ για πιο to the point, θεωρεις οτι στην ΑΟ πρεπει ή δεν πρεπει να πληρωνεις διοδια, κ γιατι?
-
δηλαδη θεωρεις οτι θα πρεπε να φερομαστε σωστα,νομιμα και ηθικα προς τους απατεωνες?
Ασχετα με το ποσο δρομαρα ειναι η ΑΟ,απο τη στιγμη που τα ιδια λαμογια κλεβουν σε ολους τους αλλους δρομους και οχι μονο πρεπει να σεβαστουμε την ΑΟ?και εσυ που εισαι υπερ τις αυτοδικιας αυτοαμυνας στο δρομο.
αν σου ρθει ενας και σε τρακαρει σε βρισει εσυ θα του πεις 'μισο λεπτο καλω αστυνομια,σε παω δικαστικα'? -
Υπαρχει θεμα για τα διοδια .Εδω 'Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.' [mod]
-
Θεωρω οτι στην ΑΟ συγκεκριμενα, η οποια ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ οτι θα ανηκει στην ταδε εταιρια για Χ χρονια κ θα πληρωνουμε διοδια για να τη χρησιμοποιησουμε, ΚΑΙ δεδομενου οτι προσφερει ΣΩΣΤΟ δρομο κ ανεση/ασφαλεια/ταχυτητα, κ εγινε σωστα κ στο χρονο που προβλεποταν, ΠΡΕΠΕΙ να πληρωνουμε διοδια. Ειδικα απο τη στιγμη που η χρηση της ειναι επιλογη κ πριν φτιαχτει υπηρχαν αλλοι δρομοι για τις ιδιες διαδρομες...
Αντιστοιχα θεωρω οτι ΚΑΛΩΣ δεν πληρωνουν διοδια οσοι δεν τα πληρωνουν, στα κομματια των ΕΟ που ειναι υπο κατασκευη, γιατι απο αυτα που εχω μαθει ειναι παρανομο να υπαρχουν διοδια σε δρομους που δεν εχουν τελειωσει κ που ΘΑ κατασκευαστουν, ειδικα οταν αυτα τα εργα γινονται πανω σε ηδη υπαρχοντες προτερα ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ δρομους, αφαιροντας ετσι απο εμενα τη δυνατοτητα να χρησιμοποιησω αυτους τους προτερα δημοσιους δρομους. Αλλη περιπτωση το ενα, αλλη το αλλο.
Σε καθε περιπτωση, αν κανεις κατι παρατυπο/παρανομο ενω εχεις φροντισει να μη μπορουν να σε βρουν, εισαι τσαμπα μαγκας. Οχι επειδη χρωστας 'να φερεσαι σωστα νομιμα κ ηθικα στους απατεωνες', αλλα γιατι εισαι τσαμπα μαγκας. .&-
Στη δευτερη ερωτηση, αν με τρακαρει κ εχω τη πινακιδα του, δεν χρειαζεται να ασχοληθω παραπανω γιατι τον κραταω απο τα @@ κ μπορω να τον γαμησω επισημως. Πραγμα που ΔΕΝ συμβαινει οταν δεν υπαρχει συμβαν αλλα πχ καποιος περασει με κοκκινο, εσκεμμενα, δεν τρακαρουμε κ μετα με βρισει. Εκει επισημως δεν μπορω να του κανω τιποτα, οποτε τσο κ λο.
-
εχω μια απορια γενικη για τα διπλωματα μας. Υπαρχει καποιο database στο οποιο ''επικοινωνούν'' οι τροχαιες τις ευρωπης? δλδ αν γινει μια παραβαση σε μια αλλη χωρα καταγραφεται στο διπλωμα μ και αν επιστρεψω στην χωρα μ φαινεται?
-
Περί μοτοσυκλέτας και διοδίων...
Μια και η μοτοσυκλετιστές σε αυτή τη χώρα είναι χρήστες β' κατηγορίας (βλ. ανυπαρξία TEO Pass, μπαριέρες γκιλοτίνες κτλ), καλό θα ήταν να δείχνουμε μεγαλύτερη κατανόηση και ευγένεια. Και να καταλάβουμε οτι πολλές φορές για κάποιους δεν ειναι επιλογή η χρήση της μοτοσυκλέτας, ώστε να λουστούν εθελοντικά τα μειονεκτήματά της, αλλά ανάγκη, είτε για λόγους κόστους, είτε για λόγους χρόνου.
Κάποιοι από τους λόγους που αναφέρθηκαν, όπως πχ η ζέστη και τα καυσαέρια που τρώει ο μοτοσυκλετιστής στα διόδια περιμένοντας είναι πραγματικότατοι και λογικό ειναι να μην μπορεί να τους καταλάβει κάποιος που δεν έχει αποχωριστεί ποτέ την πολυτέλεια του κλιματιστικού του. Ακόμα και το καλοκαιρινό μπουφάν να φοράω, όταν έχει 30 βαθμούς και σταθώ 10 λεπτά στα διόδια, η αφυδάτωση έρχεται σύντομα και αυτό δεν ειναι καλό ούτε για τη δική μου ασφάλεια, ούτε για την ασφάλεια των υπολοιπων χρηστών του δρόμου. Να μη σας πω για το πώς γίνεται η ζελατίνα από μέσα κιόλας από το καυσαέριο που τρώω καθημερινά, σε σύντομο χρονικό διάστημα μάλιστα, για να πάρετε μια ιδέα οτι δε μιλάμε για αμελητέα ποσότητα. Από τη στιγμή που δε μου δίνεται η δυνατότητα να χρησιμοποιήσω το pass, πιστευω οτι είναι δίκαιο να μου παραχωρήσει κάποιος τη θέση του (όχι με το έτσι θέλω, προς θεού), όπως θα την παραχωρούσα και εγώ αν έβλεπα κάποιον στο σούπερ μάρκετ να κρατάει ένα κουτί προφυλακτικά ενώ εγώ έχω 2 καρότσια γεμάτα.
Προσωπικά εγώ κάνω περίπου οτι περιέγραψε και ο Nass, κάθομαι πριν το γκισέ κάνοντας την όποια προετοιμασία και όταν κάποιος μου κάνει νόημα (πιστέψτε με, κάνουν περισσότεροι απ΄οτι φαντάζεστε), πάω και πληρώνω. Μάλιστα φροντίζω όσο το δυνατόν να πάω στο τέρμα δεξιά ταμείο, ώστε να κυλήσω λίγο παραπέρα τη μηχανή μόλις πληρώσω και να βάλω γάντια/τακτοποιήσω ψιλά την ώρα που πληρώνει ο επόμενος.
Εννοείται οτι δε μιλάμε για περίπτωση που υπάρχουν 3 αυτοκίνητα όλα κι όλα να περιμένουν να πληρώσουν, αλλά όταν έχει κίνηση/μαζική έξοδο.
Πέστε να με φάτε τώρα.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Περί μοτοσυκλέτας και διοδίων...Μια και η μοτοσυκλετιστές σε αυτή τη χώρα είναι χρήστες β' κατηγορίας (βλ. ανυπαρξία TEO Pass, μπαριέρες γκιλοτίνες κτλ), καλό θα ήταν να δείχνουμε μεγαλύτερη κατανόηση και ευγένεια. Και να καταλάβουμε οτι πολλές φορές για κάποιους δεν ειναι επιλογή η χρήση της μοτοσυκλέτας, ώστε να λουστούν εθελοντικά τα μειονεκτήματά της, αλλά ανάγκη, είτε για λόγους κόστους, είτε για λόγους χρόνου.
Κάποιοι από τους λόγους που αναφέρθηκαν, όπως πχ η ζέστη και τα καυσαέρια που τρώει ο μοτοσυκλετιστής στα διόδια περιμένοντας είναι πραγματικότατοι και λογικό ειναι να μην μπορεί να τους καταλάβει κάποιος που δεν έχει αποχωριστεί ποτέ την πολυτέλεια του κλιματιστικού του. Ακόμα και το καλοκαιρινό μπουφάν να φοράω, όταν έχει 30 βαθμούς και σταθώ 10 λεπτά στα διόδια, η αφυδάτωση έρχεται σύντομα και αυτό δεν ειναι καλό ούτε για τη δική μου ασφάλεια, ούτε για την ασφάλεια των υπολοιπων χρηστών του δρόμου. Να μη σας πω για το πώς γίνεται η ζελατίνα από μέσα κιόλας από το καυσαέριο που τρώω καθημερινά, σε σύντομο χρονικό διάστημα μάλιστα, για να πάρετε μια ιδέα οτι δε μιλάμε για αμελητέα ποσότητα. Από τη στιγμή που δε μου δίνεται η δυνατότητα να χρησιμοποιήσω το pass, πιστευω οτι είναι δίκαιο να μου παραχωρήσει κάποιος τη θέση του (όχι με το έτσι θέλω, προς θεού), όπως θα την παραχωρούσα και εγώ αν έβλεπα κάποιον στο σούπερ μάρκετ να κρατάει ένα κουτί προφυλακτικά ενώ εγώ έχω 2 καρότσια γεμάτα.
Προσωπικά εγώ κάνω περίπου οτι περιέγραψε και ο Nass, κάθομαι πριν το γκισέ κάνοντας την όποια προετοιμασία και όταν κάποιος μου κάνει νόημα (πιστέψτε με, κάνουν περισσότεροι απ΄οτι φαντάζεστε), πάω και πληρώνω. Μάλιστα φροντίζω όσο το δυνατόν να πάω στο τέρμα δεξιά ταμείο, ώστε να κυλήσω λίγο παραπέρα τη μηχανή μόλις πληρώσω και να βάλω γάντια/τακτοποιήσω ψιλά την ώρα που πληρώνει ο επόμενος.
Εννοείται οτι δε μιλάμε για περίπτωση που υπάρχουν 3 αυτοκίνητα όλα κι όλα να περιμένουν να πληρώσουν, αλλά όταν έχει κίνηση/μαζική έξοδο.
Πέστε να με φάτε τώρα.
Ναι ρε μαστορα, το bold ειναι αυτονοητο*, αλλα οταν βλεπω απαντησεις τυπου 'ε ενταξει κ αυτος μπορει να σου πει αντε γαμησου εγω περναω με το ετσι θελω', η αντιμετωπιση ειναι μια.
*Παρ'ολα αυτα εγω ΔΕΝ το κανω οταν ειμαι με το μηχανακι, περιμενω στην ουρα. Ακριβως επειδη θεωρω (κ αυτο ειναι το σχολιο μου για τα απο πανω) οτι ολα τα κακα της μηχανης ειναι δικο μου προβλημα, εφ'οσον εγω επιλεγω να τη χρησιμοποιησω, κ σε καμμια περιπτωση δεν ψαχνω να βρω λογους για να δικαιολογησω/ωραιοποιησω/κανω να φανει 'απαραιτητη' η παρακαμψη της ουρας.
Μιλησες για μαζικη εξοδο. Μα ακριβως εκει ειναι που ειναι χειροτερο για τους απο πισω, γιατι εχουν ηδη περιμενει Χ ωρα κ εσυ τους στελνεις πιο πισω, ενω αυξανονται κ οι μηχανες που πιθανα θα κανουν κατι τετοιο ακριβως (στατιστικα, αφου ειναι πολλα οχηματα που περνουν απο εκεινα τα διοδια).
-
@ taurus , επικαλείσαι την ζέστη κτλ κτλ. Τον χειμώνα ιδρώνεις πάλι από την ζέστη; Πείτε ότι γουστάρετε να παρακάμψετε την ουρά και να φύγετε και αφήστε τις δικαιολογίες toy kwloy.
Eχω συχτηρίσει άπειρες φορές όταν αφήνουν μηχανόβιους και είμαι με το αμάξι και αυτοί εκείνη την στιγμή μπροστά στο ταμείο βγάζουν γάντια, ψάχνουν κέρματα, βάζουν ξανά τα γάντια και χαλαρά και επιδεικτικά φεύγουν. Ελεος πια.
ένας οδηγός σκούτερ (500cc) που είναι έτοιμος να πληρώσει αλα taurus χωρίς να γράφει την ευγένεια αυτών που τον άφησαν να περάσει στην ουρά εμπρός.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ναι ρε μαστορα, το bold ειναι αυτονοητο*, αλλα οταν βλεπω απαντησεις τυπου 'ε ενταξει κ αυτος μπορει να σου πει αντε γαμησου εγω περναω με το ετσι θελω', η αντιμετωπιση ειναι μια.*Παρ'ολα αυτα εγω ΔΕΝ το κανω οταν ειμαι με το μηχανακι, περιμενω στην ουρα. Ακριβως επειδη θεωρω (κ αυτο ειναι το σχολιο μου για τα απο πανω) οτι ολα τα κακα της μηχανης ειναι δικο μου προβλημα, εφ'οσον εγω επιλεγω να τη χρησιμοποιησω, κ σε καμμια περιπτωση δεν ψαχνω να βρω λογους για να δικαιολογησω/ωραιοποιησω/κανω να φανει 'απαραιτητη' η παρακαμψη της ουρας.
Μιλησες για μαζικη εξοδο. Μα ακριβως εκει ειναι που ειναι χειροτερο για τους απο πισω, γιατι εχουν ηδη περιμενει Χ ωρα κ εσυ τους στελνεις πιο πισω, ενω αυξανονται κ οι μηχανες που πιθανα θα κανουν κατι τετοιο ακριβως (στατιστικα, αφου ειναι πολλα οχηματα που περνουν απο εκεινα τα διοδια).
+oo σε όλο το κείμενο
-
Σιγα την πολυ κινηση που εχουν πλεον τα διοδια ......
-
θα πρεπε να ειναι τσαμπα για τις μηχανες τα διοδια.σιγα τη φθορα που κανουνε.
-
Και για τα smart . Γιατί να πληρώνουν τα ίδια με τα Range Rover λ.χ.;
-
Ο χρήστης nintza έγραψε:
θα πρεπε να ειναι τσαμπα για τις μηχανες τα διοδια.σιγα τη φθορα που κανουνε.Παρεπιπτόντως μια εποχή -όχι πολλά χρόνια πριν- οι υπάλληλοι στα διόδια της Κορίνθου-Πατρών άφηναν τους μοτοσυκλετιστές να περάσουν τζάμπα.
Μάλλον για να μην ξοδέψουν τον οβολό τους και να τον κρατήσουν για τον χάρο.
Kc, ξαναλέω οτι για πολλούς η μηχανή δεν ειναι επιλογή, πολυτέλεια ή χαβαλές, είναι ανάγκη. Δεν έχουν κανένα βίτσιο να βρέχονται/κρυώνουν/σκονίζονται/ζεσταίνονται/τρώνε καυσαέριο, το κάνουν γιατί έτσι πρέπει. Άσε που στις μαζικές εξόδους η αναλογία μηχανάκια/αυτοκίνητα μειώνεται σημαντικά, οπότε δεν ειναι και τόση η επιβάρυνση όση λες. Παρατήρησέ το την επόμενη φορά.
Elteo, οπότε και εσύ περνάς μπροστά αν σε αφήσουν. Και όχι επειδή σε είδαν πίσω τους και σου είπαν 'πέρνα', αυτό δε συμβαίνει. Απλά επειδή σε είδαν πλάι τους. Οπότε τι διαφέρει σε σχέση με αυτό που περιέγραψα και εγώ?
-
θα επρεπε να ειναι τσαμπα τα διοδια για τα smart σιγα τη φθορα που κανουνε
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
θα πρεπε να ειναι τσαμπα για τις μηχανες τα διοδια.σιγα τη φθορα που κανουνε.
Παρεπιπτόντως μια εποχή -όχι πολλά χρόνια πριν- οι υπάλληλοι στα διόδια της Κορίνθου-Πατρών άφηναν τους μοτοσυκλετιστές να περάσουν τζάμπα.
θυμαμαι παλια (επι δραχμων ) περνουσα απο τα διοδια χωρις να πληρωνω.
Μονο στα Μαλγαρα πληρωνα ποτε ποτε, αλλα κι εκει συνηθως με εδιωχναν.καποτε ειχα δωσει 500αρικο (δραχμες λεμε οκ;) το πηρε ο υπαλληλος, ο διπλωσε και μου το ξαναεδωσε.
Ωραίιες εποχες τοτε , ημασταν και πιο νεοι...
απο ολες τις δικαιολογιες που διαβασα παραπανω, αυτο που με ενοχλει ειναι το καυσαεριο.
Βεβαια εχω πολλα χρονια να παω σε διοδια με μηχανη, αλλα στην πολη με σκοτωνει.
Ειναι και ο λογος που επιδιώκω να πηγαινω πρωτος στο φαναρι (κατι το οποίο κατακρινω, αλλα αυτο ειναι για άλλα σεντονια )επειδη ξερω λοιπον οτι ειναι για τους απο πισω να περναω και να στεκομαι μπροστα τους στο φαναρι, προσπαθω να ειμαι στο πλάι. Να μπορει το αυτοκινητο να ξεκινησεις χωρις να το ενοχλω.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Kc, ξαναλέω οτι για πολλούς η μηχανή δεν ειναι επιλογή, πολυτέλεια ή χαβαλές, είναι ανάγκη. Δεν έχουν κανένα βίτσιο να βρέχονται/κρυώνουν/σκονίζονται/ζεσταίνονται/τρώνε καυσαέριο, το κάνουν γιατί έτσι πρέπει.
Πως ειναι αναγκη?
Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.