-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Oχι δεν εχω καμια σχεση με μοτοσυκλετες αλλα αν θελεις εξηγησε μου το σκεπτικο σου....
Θα προσπαθήσω. Επίσης, είμαστε off-topic, αλλά δε βαριέσαι.
-
Δεν είναι ασφαλές να στέκεται η μοτοσυκλέτα σε μία ουρά από αυτοκίνητα. Είναι πολύ εύκολο να πέσει το προηγούμενο αυτοκίνητο πάνω της με πολύ δυσάρεστες συνέπειες.
-
Για να κινείται μία μοτοσυκλέτα σιγά σιγά στην ουρά, η διαδικασία είναι: συμπλέκτης - πρώτη, κίνηση για λίγο, φρένο / συμπλέκτης -> νεκρά. Επειδή αυτό γίνεται με το χέρι, γίνεται πάρα πολύ κουραστικό για τον καρπό πολύ γρήγορα. Το να πατάει ο αναβάτης μόνιμα συμπλέκτη και φρένο είναι εξίσου κουραστικό.
-
Αυξάνεται η θερμοκρασία της μηχανής επικίνδυνα. Η μηχανή δεν είναι σχεδιασμένη για να στέκεται πολύ ώρα ακίνητη σε idle mode, αφού κατά κανόνα ψύχεται από τον αέρα.
-
Η ζέστη από τη μηχανή, σε συνδυασμό και με ζέστη από το περιβάλλον, κουράζει πολύ τον αναβάτη, ιδίως εις βάρος του υπόλοιπου ταξιδιού του και της προσοχής που πρέπει να δείχνει σε αυτό.
-
Ο εξοπλισμός (μπουφάν, γάντια, μπότες, κράνη κ.λπ.) είναι σχεδιασμένος ώστε να παρέχει αερισμό εν κινήσει. Αν παραμένει ακίνητος, ο αναβάτης θα ζεσταθεί και θα αφυδατωθεί πολύ σύντομα, ιδίως σε μία ζεστή ημέρα, με ολέθριες συνέπειες αν δεν κάνει μία νέα στάση π.χ. για 20' αμέσως μετά.
-
Συσσωρευμένα καυσαέρια από τα αυτοκίνητα και τα λεωφορεία μπροστά προκαλούν δύσπνοια, ζαλάδες και πονοκεφάλους, ιδίως σε συνδυασμό και με τη ζέστη.
-
Bonus: Συνθήκες κίνησης και ουρές πολύ πριν το τμήμα των διοδίων. Θα περίμενες ότι η μοτοσυκλέτα θα κάνει filtering ανάμεσα στα αυτοκίνητα. Πού είναι το όριο στο οποίο θα μπει στην ουρά; Γιατί να μην περιμένει στην ουρά από την αρχή του μποτιλιαρίσματος;
εχω ταξιδεψει πολυ στο εξωτερικο...ποτε δεν ειδα να συμβαινει αυτο που συμβαινει στην Ελλαδα...
στο εξωτερικο δεν ισχυουν τα οσα περιεγραψες παραπανω? η μηπως αυτα θελουμε να συμβαινουν εδω μονο....?hint
κανεις δεν υποχρεωσε κανεναν να παρει μηχανη για να κινειται... -
-
Ο χρήστης nintza έγραψε:
παιρνεις αδεια απο 1?πρεπει να παρεις απο ολους...ακριβώς
δηλαδή αν πάει στο γκισέ της τράπεζας κάποιος και ζητήσει άδεια από τον πρώτο στη σειρά 10 ατόμων να προηγηθεί, μπορεί να του πει αυτός ΟΚ και άστους να χτυπιούνται τους υπόλοιπους (που μπορεί να είναι πολύ βιαστικοί);
το καλοκαίρι η δικαιολογία ήταν ότι σκάνε και ξεφυσάνε με την εξάρτησή τους οι δικυκλιστές
τώρα ότι θα γίνει πυρ και κόλαση από το σταμάτα-ξεκίνα για 5'; -
Το πράγμα είναι απλό:
Διαφωνώ με τον τσαμπουκά και το θράσος των μοτοσυκλετιστών που πάνε και παρακάμπτουν όλη την ουρά με δικαιολογίες που τις περισσότερες φορές δε στέκουν (βλ. παραπάνω δημοσίευση του avel) (και που τις περισσότερες φορές είναι απλά ο τρόπος να περάσουν 'κολλητήρι' τζαμπέ τα διόδια)
Ωστόσο επειδή κάποιες από αυτές τις δικαιολογίες όντως στέκουν (πχ. το θέμα της έκθεσης στις καιρικές συνθήκες, ναι επιλογή του μοτοσυκλετιστή αλλά και αντικειμενική δυσκολία), ζητώ με ευγένεια μια χάρη και δεν επιβάλλω τίποτα.
Αν είστε τόσο αυστηροί με το θέμα τότε έχετε δίκιο και να πάω να πνιγώΑλλά και εσείς ως οδηγοί σκεφτείτε αν πρέπει να σας δείχνουν κάποια ευγένεια όταν πχ. πάτε να βγείτε από ένα STOP σε μία πολυσύχναστη ή και πηγμένη λεωφόρο (ή μήπως εκεί δεν σας παραχωρεί με ένα σινιάλο το δικαίωμα ο πρώτος στη σειρά ? εκτός και αν τους ρωτάτε όλους), όταν πάτε να χωθείτε στη διπλανή λωρίδα έχοντας ανάψει το φλας (και κει είναι θέμα ευγένειας του έχοντος την προτεραιότητα), όταν αφήνετε χώρο στον μπροστινό για ελιγμό παρκαρίσματος κοκ.
Αν είμαστε ευγενείς στο δρόμο νομίζω περνάμε καλύτερα απ΄όταν είμαστε ακραία διεκδικητικοί.
-
Αρκετά συχνά (αν όχι πολύ συχνά) το δίκυκλο πάει πακέτο με αυτήν ακριβώς τη συμπεριφορά, του 'τσαμπουκά'. Δεν σου δίνεται καν η ευκαιρία να φερθείς ευγενικά, πράγμα που οι περισσότεροι νομίζω ότι δεν έχουν πρόβλημα να κάνουν.
Έτσι δε και δεν τους αφήσεις να κάνουν αυτό που θέλουν, ακολουθεί αρκετές φορές ακόμα χειρότερη συμπεριφορά (θρασύδειλη, αφού την κοπανάνε χωρίς να μπορείς να τους εκμαιεύσεις εξήγηση για τη συμπεριφορά τους). -
Αρα επειδή κάποιοι μοτοσυκλετιστές φέρονται με θράσος, παίρνει η μπάλα και αυτούς που φέρονται ευγενικά ?
-
μαζί τα φάγατε
-
Touche!
-
Προφανώς όχι.
Αφού το γράφω, μόνο οι κακοί τρώνε άκυρο. Οι ευγενικοί έχουν (ελπίζω από τους περισσότερους) αντίστοιχη συμπεριφορά. -
τεο πας για μηχανες δεν εχει?
-
Ο χρήστης nintza έγραψε:
τεο πας για μηχανες δεν εχει?Όχι, ούτε e-pass αττικής οδού...
-
στην ουρα τοτε.
-
Κατανοείς φαντάζομαι ότι η απάντησή σου φέρνει ενδεχομένως ως ανταπάντηση το 'άντε γαμήσου, σε προσπερνάω και άμα σου αρέσει'...
-
στην ουρα τοτε μεχρι να το ζητησεις ευγενικα (αφου εχεις ετοιμασει τα χρηματα κλπ κλπ) και να σου δωσει το δικαιωμα ο οδηγος απο το κουτακι να μπεις μπροστα του θα ελεγα εγω
δεν ειναι λιγες οι φορες που εχω εσκεμενα εμποδισει μηχανη να με περασει με τσαμπουκα και να μπει ειτε μπροστα μου θετωντας σε κινδυνο την περιουσια μου και την ασφαλεια μου και των συνεπιβατων μου, ειτε να περασει απο δεξια με σκοπο να περασει τσαμπα...και αν πεσει και κανενας δεν φταιω εγω...
αν παλι καποιος τον δω να το ζηταει ευγενικα και ειναι ετοιμος δεν μου κοστιζει κατι να τον αφησω...
-
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
στην ουρα τοτε μεχρι να το ζητησεις ευγενικα (αφου εχεις ετοιμασει τα χρηματα κλπ κλπ) και να σου δωσει το δικαιωμα ο οδηγος απο το κουτακι να μπεις μπροστα του θα ελεγα εγωΜα όχι, δεν υπάρχει έλεος και ευγένεια... 'Στην ουρά τότε'._
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Κατανοείς φαντάζομαι ότι η απάντησή σου φέρνει ενδεχομένως ως ανταπάντηση το 'άντε γαμήσου, σε προσπερνάω και άμα σου αρέσει'...ετσι ηθελε να περασει ενας περσι,και τελικα κατεληξε να κανει εντο απο το φρεναρισμα που δεν τον χαλασε καθολου
-
Ο χρήστης nintza έγραψε:
στην ουρα τοτε.Κατανοείς φαντάζομαι ότι η απάντησή σου φέρνει ενδεχομένως ως ανταπάντηση το 'άντε γαμήσου, σε προσπερνάω και άμα σου αρέσει'...
Κ εσυ κατανοεις βεβαια οτι εχει καθε δικαιωμα να σου δωσει την πιο πανω απαντηση, ενω εσυ οχι τη δικια σου. Κ μετα φυσικα μπορει να σου ξανα απαντησει 'προσπερνα με κ αμα χωρεσεις'...Κ γινεσαι αδερφικος φιλος με το κρασπεδο, τη μπαριερα ή οτι αλλο σταθερο υπαρχει εκει γυρω.
Παρ'το αποφαση: τσαμπουκας ενω εχεις αδικο ΚΑΙ εισαι εκθετος, πανω σε μηχανη ή πεζος? 1,5 τονος λαμαρινα απεναντι σου. Κ αμα θες παιξε chicken.
-
Εγω που παρακαμπτω ολη την ουρα,και μολις σηκωθει η μπαρα την 'εκανα' χωρις να καταλαβει κανεις τιποτα ,και χωρις να καθυστερησει κανενας,μετραει οτι κλεβω την σειρα?χαχα
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Oχι δεν εχω καμια σχεση με μοτοσυκλετες αλλα αν θελεις εξηγησε μου το σκεπτικο σου....
Θα προσπαθήσω. Επίσης, είμαστε off-topic, αλλά δε βαριέσαι.
-
Δεν είναι ασφαλές να στέκεται η μοτοσυκλέτα σε μία ουρά από αυτοκίνητα. Είναι πολύ εύκολο να πέσει το προηγούμενο αυτοκίνητο πάνω της με πολύ δυσάρεστες συνέπειες.
-
Για να κινείται μία μοτοσυκλέτα σιγά σιγά στην ουρά, η διαδικασία είναι: συμπλέκτης - πρώτη, κίνηση για λίγο, φρένο / συμπλέκτης -> νεκρά. Επειδή αυτό γίνεται με το χέρι, γίνεται πάρα πολύ κουραστικό για τον καρπό πολύ γρήγορα. Το να πατάει ο αναβάτης μόνιμα συμπλέκτη και φρένο είναι εξίσου κουραστικό.
-
Αυξάνεται η θερμοκρασία της μηχανής επικίνδυνα. Η μηχανή δεν είναι σχεδιασμένη για να στέκεται πολύ ώρα ακίνητη σε idle mode, αφού κατά κανόνα ψύχεται από τον αέρα.
-
Η ζέστη από τη μηχανή, σε συνδυασμό και με ζέστη από το περιβάλλον, κουράζει πολύ τον αναβάτη, ιδίως εις βάρος του υπόλοιπου ταξιδιού του και της προσοχής που πρέπει να δείχνει σε αυτό.
-
Ο εξοπλισμός (μπουφάν, γάντια, μπότες, κράνη κ.λπ.) είναι σχεδιασμένος ώστε να παρέχει αερισμό εν κινήσει. Αν παραμένει ακίνητος, ο αναβάτης θα ζεσταθεί και θα αφυδατωθεί πολύ σύντομα, ιδίως σε μία ζεστή ημέρα, με ολέθριες συνέπειες αν δεν κάνει μία νέα στάση π.χ. για 20' αμέσως μετά.
-
Συσσωρευμένα καυσαέρια από τα αυτοκίνητα και τα λεωφορεία μπροστά προκαλούν δύσπνοια, ζαλάδες και πονοκεφάλους, ιδίως σε συνδυασμό και με τη ζέστη.
-
Bonus: Συνθήκες κίνησης και ουρές πολύ πριν το τμήμα των διοδίων. Θα περίμενες ότι η μοτοσυκλέτα θα κάνει filtering ανάμεσα στα αυτοκίνητα. Πού είναι το όριο στο οποίο θα μπει στην ουρά; Γιατί να μην περιμένει στην ουρά από την αρχή του μποτιλιαρίσματος;
Με λιγα λογια ο μοτοσυκλετιστης ειναι ενας ανθρωπος με ειδικες αναγκες.
-
-
Ο χρήστης alfa 156 έγραψε:
Εγω που παρακαμπτω ολη την ουρα,και μολις σηκωθει η μπαρα την 'εκανα' χωρις να καταλαβει κανεις τιποτα ,και χωρις να καθυστερησει κανενας,μετραει οτι κλεβω την σειρα?χαχαναι
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
στην ουρα τοτε.
Κατανοείς φαντάζομαι ότι η απάντησή σου φέρνει ενδεχομένως ως ανταπάντηση το 'άντε γαμήσου, σε προσπερνάω και άμα σου αρέσει'...
Κ εσυ κατανοεις βεβαια οτι εχει καθε δικαιωμα να σου δωσει την πιο πανω απαντηση, ενω εσυ οχι τη δικια σου. Κ μετα φυσικα μπορει να σου ξανα απαντησει 'προσπερνα με κ αμα χωρεσεις'...Κ γινεσαι αδερφικος φιλος με το κρασπεδο, τη μπαριερα ή οτι αλλο σταθερο υπαρχει εκει γυρω.
Παρ'το αποφαση: τσαμπουκας ενω εχεις αδικο ΚΑΙ εισαι εκθετος, πανω σε μηχανη ή πεζος? 1,5 τονος λαμαρινα απεναντι σου. Κ αμα θες παιξε chicken.
Αν έκανες τον κόπο να κατανοήσεις τι έγραψα θα καταλάβαινες πόσο άκυρη είναι η απάντησή σου.
Είναι σαφές από τα προηγούμενα ποιά είναι η δική μου αντιμετώπιση (αναγνωρίζω ότι έχω άδικο και με ευγενικό τρόπο ζητάω μια χάρη) και ποιά είναι η δική σου (παίζω chicken με βάση το δίκιο του ισχυρότερου).
Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.