-
Λυπάμαι πάρα πολύ που αναγκάζομαι να ποστάρω ένα thread με τόσο ανατριχιαστικές εικόνες, αλλά πιο πολύ λυπάμαι όταν δεν μπορώ να κατανοήσω τους λόγους για του οποίους κάτι τέτοιο επιτρέπεται και δεν έχει δωθεί εναλλακτική σε αυτούς τους βιοπαλαιστές:
http://www.glumbert.com/media/dolphin
Θεωρώ επίσης ότι είναι καθήκον μου να υπογράψω την παρακάτω διαμαρτυρία και καλώ όποιον συμμερίζεται τις οικολογικές ανυσηχίες που προβάλλονται να κάνει το ίδιο στο παρακάτω λινκ:
http://www.petitiononline.com/golfinho/
Ευχαριστώ
Παναγιώτης
-
Λυπάμαι πάρα πολύ που αναγκάζομαι να ποστάρω ένα thread με τόσο ανατριχιαστικές εικόνες, αλλά πιο πολύ λυπάμαι όταν δεν μπορώ να κατανοήσω τους λόγους για του οποίους κάτι τέτοιο επιτρέπεται και δεν έχει δωθεί εναλλακτική σε αυτούς τους βιοπαλαιστές:
Θεωρώ επίσης ότι είναι καθήκον μου να υπογράψω την παρακάτω διαμαρτυρία και καλώ όποιον συμμερίζεται τις οικολογικές ανυσηχίες που προβάλλονται να κάνει το ίδιο στο παρακάτω λινκ:
Ευχαριστώ
Παναγιώτης
-
Ευχαριστώ
Παναγιώτης
-
Ναι μου το έχουν στείλει και εμένα είναι πράγματι φοβερό...
-
oι ανθρωποι ειναι απαραδεκτοι...
-
Και ο Νασος79 ειχε ποσταρει το ιδιο βιντεακι σε αλλο θεμα...
Περα απο την οποια ευαισθησια και το βαρβαρο ξεκληρισμα, τα δελφινια ανηκουν σε προστατευομενο ειδος?
-
Κάποια ανήκουν στα προστατευόμενα είδη.
Αν έχει ποσταριστεί κάπου αλλού ας αποφασίσουν οι mods για το θέμα
-
Ψαρια ειναι και αυτα. Οσο διατηρηται το sustainability ratio δεν υπαρχει προβλημα. Αν ειναι species in danger... τοτε κακως, κακιστα αλιευονται.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Ψαρια ειναι και αυτα.....Θηλαστικά....
Και οι φάλαινες κάποτε δεν ήταν υπό εξαφάνιση...αλλά έγιναν.
Καλό έιναι το προλαμβάνειν.... -
Ο χρήστης Lippi έγραψε:
Ψαρια ειναι και αυτα.....
Θηλαστικά....
Και οι φάλαινες κάποτε δεν ήταν υπό εξαφάνιση...αλλά έγιναν.
Καλό έιναι το προλαμβάνειν....λεπτομεριες
Δυστηχως η αλιεια ειναι δυσκολος τομεας. Δυσκολα οριζεις ποσα επιτρεπεται να αλιευουμε, ακομα ποιο δυσκολα το ελεγχεις... και ακομα ποιο δυσκολα τα κρατη ερχονται σε διμερεις συμφωνιες γυρω απο αυτα τα θεματα.
-
ειναι απο τα λιγα κακα που εχω να προσαψω στους ιαπωνες...
η μανια τους να κανουν αυτο το πραγμα ειναι ανεξηγητη..φυσικα αλιεια ειναι αλλα νομιζω οτι εχουν δικαστει και για αυτα...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ειναι απο τα λιγα κακα που εχω να προσαψω στους ιαπωνες...η μανια τους να κανουν αυτο το πραγμα ειναι ανεξηγητη.....
Έίναι θέμα κουλτούρας. Αν είμασταν Ιάπωνες, θα το θεωρούσαμε φυσιολογικό να τρώμε όχι μόνο τα δελφίνια, αλλά και τους σκύλους, όπως συνηθίζουν.
Για τους περισσότερους όμως από εμάς είναι αδιανόητο να τρως είδη με τόσο υψηλή νοημοσύνη, όταν μάλιστα το ένα από αυτά είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου.
Αυτό που είναι αντικειμενικά απαράδεκτο όμως, είναι να αφήνεις ένα τόσο νοήμον θηλαστικό να υποφέρει μέχρι να ξεψυχήσει, όπως στο συγκεκριμένο βίντεο.
-
Οι Ιαπωνες δεν τρωνε σκυλους.
Τρωνε μανιωδως οτιδηποτε ψαρικο.Προσωπικα δεν εχω συνελθει, και ουτε προκειται, απο κατι εικονες της greenpeace απο κυνηγια φωκιας.Απιστευτα πραγματα,ουτε στον χειροτερο εχθρο μου δεν θα τα εκανα αυτα,πόσο μαλλον σε μια....φώκια!
Ομως επισης δεν μπορω να κατανοησω την σφαγη ενος κοτοπουλο, ο πεθερος μου παλι στον ελευθερο του χρονο πραγματοποιει...γενοκτονιες τις οποιες καρπώνομαι αδιαμαρτύρητα.
Το κυνηγι πρεπει να υπαρχει.Οι εικονες ειναι φυσικα φρικιαστικες αλλα αυτο ισως δεν λεει πολλα γιατι δεν θα μπορουσαν να ειναι αλλιως,ειδικα απο την στιγμη που ειναι επιλεγμενες.
Το θέμα ειναι εαν πρεπει να μπει ενα φρενο και ποτε,τα υπολοιπα ειναι φτηνοι εντυπωσιασμοι σε ενα βρωμικο παιχνιδι με πολλες προεκτασεις.
-
Υποθετω οτι το κρεας των δελφινιων ειναι περιζητητο στην Ιαπωνια.
Το αν τα ψαρευουν στο κατω κατω τρωμε τα παντα μοσχαρια, γουρουνια, κατοπουλο κτλ. υποθετω οταν τα σκοτωνουν δεν ειναι ευχαριστο θεαμα. Ο τροπος που σκοτωνουν τα δελφινια ειναι σιγουρα απαραδεκτος αλλα σιγουρα η ταινια ειναι βαλτη με την καμερα για να δημιουργησουν καταστασεις σε κατι που γινεται για 20αετιεςΝικος
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Οι Ιαπωνες δεν τρωνε σκυλους.
Τρωνε μανιωδως οτιδηποτε ψαρικο.Tρώνε και σκύλους, στα πιο κυριλέ εστιατόρια. Τα @@ τους θεωρούνται αφροδισιακά.
-
Οι Ιάπωνες είναι ένας λαός που κατ' ανάγκη στράφηκε στην θάλασσα για τα προς το ζην, όπως ακριβως και οι 'δικοί μας' νησιώτες, υπό την έλλειψη πλουτοπαραγωγικών πηγών.
Το γεγονός όμως ότι αγνοούν κάθε διεθνή συμφωνία για την αλιεία (όπως έχει συμβεί με τις φάλαινες) δεν τους καθιστά άμοιρους ευθυνών ή λιγότερο υπεύθυνους για το τι έχει συμβεί στους πληθυσμούς των θαλάσσιων θηλαστικών παγκοσμίως.
Κάποτε ήταν οι φάλαινες. Σε λίγο θα είναι τα δελφίνια. Δεν γνωρίζω αν η παραπάνω ψηφοφορία έχει κάποια ουσιαστική αξία . Αν έχει όμως πρέπει η αντίδραση να είναι ηχηρή.
Είναι απαράδεκτο για ένα από τα πλούσια κράτη στο κόσμο να αδιαφορεί με αυτό τον τρόπο. (θα μου πείτε: πως θα ήταν πλούσιο αν δεν αδιαφορούσε?).
-
Ο χρήστης BTS έγραψε:
Τα @@ τους θεωρούνται αφροδισιακά'μωρό μου ξέρεις τι έφαγα σήμερα?'
-
Υπέγραψα τη διαμαρτυρία, αλλά δεν ξέρω τι
θα αλλάξει!!
Η αλήθεια είναι πως όταν τα τρώμε είναι ωραία (τα κρεατικά λέω)!!
Τουλάχιστον να μην υποφέρουν και να υπάρχουν κανόνες υγιεινής
στα σφαγεία! -
Εκτός απο ευασιθησίες κλπ, οι τύποι μάλλον δεν το χουν ψάξει καλά το θέμα.
Συνήθως όταν το ζώο πεθαίνει με τόσο φόβο, πόνο και αγωνία εκρίνει ορμόνες οι οποίες επηρεάζουν την ποιότητα του κρέατος.
Είναι δυνατόν να ναι τόσο πίσω;
-
Ο χρήστης Hil έγραψε:
Υπέγραψα τη διαμαρτυρία, αλλά δεν ξέρω τι
θα αλλάξει!!
...Ελπίζουμε σε αυτο ακριβώς: Κάτι μπορεί να αλλάξει...
ΙΑΠΩΝΕΣ ΨΑΡΑΔΕΣ vs ΔΕΛΦΙΝΙΑ