-
-
-
-
Διπλά ψαλίδια έχει;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Διπλά ψαλίδια έχει;Μόνο στην Stolichnaya sport έκδοση....
-
Ο χρήστης georgetz έγραψε:
Διπλά ψαλίδια έχει;
Μόνο στην Stolichnaya sport έκδοση....
Με δώρο μια κούτα Stoli...
-
Ρε παιδιά αυτό είναι face lift του lada 2105 (==> fiat 125). Είστε σίγουροι ότι είναι μελλοντικό μοντέλο;
-
-
το είδα και αυτό μεγαλοδύναμε!!!
Αλήθεια ποιος μανατζερ το προώθησε;
Στην ρωσία τώρα αγοράζουν premium-luxury cars...τέρμα τα μοσκοβιτς και τα λαντα.
Φανταστείτε τον κλαρκσον να του κάνει τεστ... το προηγούμενο το κατέστρεψε με δυο σούπερφορτηγα λατομείων που το τράβηξαν από τις 2 πλευρές. Αυτό θα το χτυπήσει με πυρηνικά -
Απίστευτο!
Επιστροφή στο μέλλον! Μου άρεσαν τα 'νεύρα' της πόρτας του χώρου αποσκευών. -
Να γιατί το DACIA LOGAN πουλάει τα αντερά του στη ΡΩΣΙΑ..........
...καμία σχέση
-
Respect
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Απίστευτο!
Επιστροφή στο μέλλον! Μου άρεσαν τα 'νεύρα' της πόρτας του χώρου αποσκευών.Πρέπει να βγάλου και aftermarket 'φρυδάκια'...Κρίμα είναι να μην υπάρχει και ένα full-βόδι kit!
-
Ο χρήστης svlach έγραψε:
Ρε παιδιά αυτό είναι face lift του lada 2105 (==> fiat 125). Είστε σίγουροι ότι είναι μελλοντικό μοντέλο;Tου 2107 είναι facelift. H διαφορά του από το 2105 ήταν η μάσκα, το εσωτερικό με κεντρικούς αεραγωγούς και κεντρική κονσόλα και ο κινητήρας.
Έσεις τώρα βέβαια μπορεί να κοροϊδεύετε αλλά εγώ συγκινήθηκα που το είδα, έχοντας μεγαλώσει παρέα με ένα 2105 (από το 85 έως το 95 που το πουλήσαμε) και ακόμα πηγαίνω και το κοιτάζω, αφού έχω εντοπίσει που βρίσκεται.
@νδρέας
-
Ο χρήστης mika_hakkinen έγραψε:
Ρε παιδιά αυτό είναι face lift του lada 2105 (==> fiat 125). Είστε σίγουροι ότι είναι μελλοντικό μοντέλο;
Tου 2107 είναι facelift. H διαφορά του από το 2105 ήταν η μάσκα, το εσωτερικό με κεντρικούς αεραγωγούς και κεντρική κονσόλα και ο κινητήρας.
Έσεις τώρα βέβαια μπορεί να κοροϊδεύετε αλλά εγώ συγκινήθηκα που το είδα, έχοντας μεγαλώσει παρέα με ένα 2105 (από το 85 έως το 95 που το πουλήσαμε) και ακόμα πηγαίνω και το κοιτάζω, αφού έχω εντοπίσει που βρίσκεται.
@νδρέας
Εγώ δεν γελάω με τα παλιότερα 'ανατολικά' λεγόμενα αυτοκίνητα, καθότι υπάρξα κάτοχος και του παλαιότερου οικογενειακού Zastava!
Ειδικά τις δύσκολες εποχές της δεκαετίας του '80, που η απόκτηση αυτοκινήτου ήταν δύσκολη όσο κι ενός σπιτιού, τα συγκεκριμένα έδωσαν λύσεις σε πολλές οικογένειες!
Μια μέρα έδειξα στον πατέρα μου την διαφήμιση του Zastava 101 που μπορείτε να βρείτε στο YouTube και συγκινηθήκαμε παρέα!
Εχω γίνει κουραστικός, αλλά για τα χρήματα που κόστιζε, για την εποχή του και για τον ανταγωνισμό, ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ αυτοκίνητο! Δεν υστερούσε πουθενά, μπορώ να πω πως πλεονεκτούσε κιόλας από κάτι απίθανα πισωκίνητα Sunny, Corolla κλπ... Και πριν ακούσω για αξιοπιστία, ΟΧΙ δεν χαλούσαν! Εχω κάνει χιλιάδες χιλιόμετρα και δεν έχω μείνει ΠΟΤΕ, όπως και ο πατέρας μου πριν από μένα... Δυο πράγματα χαλούσαν και έπρεπε να έχεις μαζί σου τ' ανταλλακτικά για να τ' αλλάξεις γρήγορα και εύκολα (φυσικά αν το συντηρούσες σωστά, ούτε αυτά χαλούσαν, αλλά πώς να το συντηρήσει σωστά το...φτωχό...φοιτηταριό!): συρματόσχοινο συμπλέκτη (απλά κοβόταν...) και το κολάρο του νερού που πιεζόταν από την αντλία των φρένων αν είχες σερβο...(δεν είχαν τα περισσότερα!).
Δείτε:
Youtube Video -
Να θυμίσω οτι αυτό το Lada παιρνεί κατευθείαν την 2.0 Twincam Lampredi μηχανή της FIAT η οποία με το κατάλληλο γαργάλημα φτάνει τα 170-180ΗP και με υστερικό γαργάλημα και υπερκυβισμό στα 2.1 μπορεί να φτάσει τα 210-220 ατμοσφαιρικά καρμπυρατεράτα άλογα
-
παίδες και εγώ θα ένιωθα κάτι ανάλογο αν η φορντ έβγαζε το...facelift του εσκορτ MK2 όμως εν έτη 2007 τέτοια οχήματα απλά προκαλούν γέλιο. Θα έπρεπε απλά να το κλειδώσουν στον χρονοντούλαπο της αυτοκινητιστικής ιστορίας τους. Στην τελική τους έκανε περήφανους στο παρελθόν για την αξιοπιστία του και το χαμηλό του κόστος συντήρησης αλλά μέχρι εκεί. Ο σύγχρονος καταναλωτής απαιτεί πλέον περισσότερα που ένα τέτοιο όχημα απλά δεν μπορεί να προσφέρει. Τώρα μην μου αρχίσετε για τις μετατροπές που μπορούν να γίνουν διότι έχω δει και εγώ γιούγκο με μοτέρ hf turbo...Και λοιπόν;
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
το είδα και αυτό μεγαλοδύναμε!!!
Αλήθεια ποιος μανατζερ το προώθησε;
Στην ρωσία τώρα αγοράζουν premium-luxury cars...τέρμα τα μοσκοβιτς και τα λαντα.Πως το ξέρεις αυτό??
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Διπλά ψαλίδια έχει;Αν είναι σαν το παλιό νομίζω ότι έχει 2πλα ψαλίδια μπροστά, άκαμπτο πίσω.
-
Εμένα μου άρεσαν αυτά τα LADA. Θυμάμαι είχα οδηγήσει ένα τέτοιο κάποτε στην χιονισμένη Κοζάνη. Απίθανη συμπεριφορά στο χιόνι. Δεν καταλάβαινε τίποτα. Μπαντιλίκια, ανάποδα τιμόνια, απίστευτο και δε κόλλαγε πουθενά ούτε κινδύνευες να βρεθείς έξω από το δ΄ρομο εάν ήξερες τι έκανες. Οσο για το υψος του κανονικό JEEP και σκαρφάλωνε όπου γούσταρες και χωρις να σπάει. Θηρίο! Με μια τιμούλα 5-6 χιλιαρικάκια θα ήταν ωραίο να το φέρνανε στην Ελλάδα. Θα το αγόραζα με τη μια....
New Lada 2107