-
-
-
-
Με τα Kyron-Actyon ποια η σχέση;
-
Σαν πατημένο Καγιέν είναι.
-
Το μόνο σίγουρο είναι ότι είναι άσκημο!
@νδρέας
-
Υπερβολές...
Τόσο κωλόφαρδο είναι το Καγιέν?
-
αν εξαιρέσουμε κάτι audi station και κατι alfa romeo sportwagon ξέρετε κάνα στέησον που να ήταν όμορφο;
Δυστυχώς όλα αυτά τα αυτοκίνητα είναι σχεδιασμένα με βάση την πρακτικότητα και η αισθητική πάει περίπατο...Υ.Γ. Φαντάζεστε το νέο σιβικ στεησον;
-
Σαν νινί κλαμμένο είναι αυτο
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Σαν νινί κλαμμένο είναι αυτο -
it looks like a vectra
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Εμένα γιατί μου αρέσει ?Σου φερνει λίγο απο καγιέν μηπως;Κάτι απο τα πλαινα παραθυρα μου τη θυμίσανε.Αλλά,το πίσω μερος........
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Υ.Γ. Φαντάζεστε το νέο σιβικ στεησον;To Golf/jetta station εμένα μου φαίνεται οκ εκτός από τα άσχημα (και κυρίως ξεκάρφωτα) πίσω φώτα.
-
Για το κοινό που θα το κοιτάξει μια χαρά είναι.
Φωτογραφίες από άλλες γωνίες δεν υπάρχουν; -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Για το κοινό που θα το κοιτάξει μια χαρά είναι.
Φωτογραφίες από άλλες γωνίες δεν υπάρχουν;Γιατί να υπάρξουν; Δυο δε σου φτάνουν;
-
Πραγματικά είναι ότι πιο άσχημο έχει βγάλει μέχρι τώρα η VW (για το πίσω μέρος μιλάμε πάντα) και ότι πιο άσχημο κυκλοφορεί στην αγορά!
Θυμίζει έντονα ένα Mitsubishi Lancer...
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Εμένα γιατί μου αρέσει ?Αφού δεν σ'αρέσει το Civic
Τελικά αν τα πίσω φώτα δεν ξεκινάνε ακριβώς εκεί που τελειώνει το πίσω τζάμι στα station, το αποτέλεσμα είναι A-Kyron
-
Nάτο και από μπροστά, πρέπει να ξεχάστηκα πριν.
-
Συναρπαστικό
-
Από πίσω ειδικά είναι...
Το υπόλοιπο είναι ok, αλλά από τη στιγμή που μιλάμε για s/w που βασίζεται σε ένα μοντέλο που ήδη κυκλοφορεί, το πίσω μέρος είναι που χαρακτηρίζει όλο το αυτοκίνητο...
VW Golf Variant