-
Απορώ με την συμπεριφορά μερικών!
Τσεκάρετε το παρακάτω λινκ.
Είναι η Αγγελια του χρήστη popolarοs, που την κάνανε σα τα μούτρα τους μερικοί χρήστες!
-
Είναι η Αγγελια του χρήστη popolarοs, που την κάνανε σα τα μούτρα τους μερικοί χρήστες!
-
-
Συμφωνώ: δεν είναι ότι καλλίτερο(ή... καλύτερο! ) να έχεις μια αγγελία και οι περισσότερες δημοσιεύσεις να είναι εκτός θέματος, διότι οι υποψήφιοι αγοραστές μπορεί να μην κάνουν τον κόπο να διαβάσουν όλες τις άσχετες δημοσιεύσεις.
Εγώ, αν ήμουν ο popolaros, θα ζητούσα διαγραφή όλων των εκτός θέματος δημοσιεύσεων.
-
Ο χρήστης King Alexander έγραψε:
Συμφωνώ: δεν είναι ότι καλλίτερο(ή... καλύτερο! ) να έχεις μια αγγελία και οι περισσότερες δημοσιεύσεις να είναι εκτός θέματος, διότι οι υποψήφιοι αγοραστές μπορεί να μην κάνουν τον κόπο να διαβάσουν όλες τις άσχετες δημοσιεύσεις.Εγώ, αν ήμουν ο popolaros, θα ζητούσα διαγραφή όλων των εκτός θέματος δημοσιεύσεων.
+1.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Συμφωνώ: δεν είναι ότι καλλίτερο(ή... καλύτερο! ) να έχεις μια αγγελία και οι περισσότερες δημοσιεύσεις να είναι εκτός θέματος, διότι οι υποψήφιοι αγοραστές μπορεί να μην κάνουν τον κόπο να διαβάσουν όλες τις άσχετες δημοσιεύσεις.
Εγώ, αν ήμουν ο popolaros, θα ζητούσα διαγραφή όλων των εκτός θέματος δημοσιεύσεων.
+1.
+1
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
+1.
+1
+1
-
Στα forums ισχυουν παντα 2 μετρα και 2 σταθμα. Υπαρχουν παρεες και χρηστες που τυχαινουν ευνοικης μεταχειρισης, η τους κανουν πλατες και αλλοι που τους τη λενε για το παραμικρο.
Φανταζομαι οτι κατι τετοιο θα γινει και τωρα. -
Ο χρήστης karabouzouklis έγραψε:
Στα forums ισχυουν παντα 2 μετρα και 2 σταθμα. Υπαρχουν παρεες και χρηστες που τυχαινουν ευνοικης μεταχειρισης, η τους κανουν πλατες και αλλοι που τους τη λενε για το παραμικρο.
Φανταζομαι οτι κατι τετοιο θα γινει και τωρα.+1.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Φανταζομαι οτι κατι τετοιο θα γινει και τωρα.+1.
-
Το θέμα τακτοποιήθηκε!
ΑΙΣΧΟΣ