-
Επιδη δεν βρηκα αναλογο τοπικ γενικου σχολιασμου ( αν υπαρχει παρακαλω mods μεταφερετε το), περι της f1 ανοιγω αυτο το τοπικ με σκοπο τον αντιλογο σε πολλα που πιστευουμε για την νεα σεζον κ οχι μονο.
Ξεκινωντας θα ηθελα να σχολιαστει ποιος νομιζετε οτι θα ειναι ο νεος πρωταθλητης φετος τοσο σε επιπεδο οδηγων οσο κ κατασκευαστων.
Η δικη μου επροβλεψη συγκλινει στο γεγονος (χωρις να θελω φυσικα να επαληθευτω) οτι το διδυμο ραικονεν φερραρι μαλλον θα μονοπολισει την φετινη σεζον.
Απο αποψη μονοθεσιου η φερραρι σε συνδιασμο με τα δοκιμασμενα για αυτην μπριτζεστοουν φαινετε να ειναι απροβληματιστη σε σχεση με τους κατασκευαστες που δεν τα φορουσαν περιση κ θα χρειαστουν τουλαχιστον την μιση σεζον για να σεταρουν τα μονοθεσια τους.
Απο την αλλη ο κιμι δειχνει πλεον οριμος αλλα κ πολυ διψασμενος για τον τιτλο,αν κ κατα την προσωπικη μου αποψη θα τον βοηθησει περοσσοτερο το μονοθεσιο παρα η ικανοτητα του. -
Επιδη δεν βρηκα αναλογο τοπικ γενικου σχολιασμου ( αν υπαρχει παρακαλω mods μεταφερετε το), περι της f1 ανοιγω αυτο το τοπικ με σκοπο τον αντιλογο σε πολλα που πιστευουμε για την νεα σεζον κ οχι μονο.
Ξεκινωντας θα ηθελα να σχολιαστει ποιος νομιζετε οτι θα ειναι ο νεος πρωταθλητης φετος τοσο σε επιπεδο οδηγων οσο κ κατασκευαστων.
Η δικη μου επροβλεψη συγκλινει στο γεγονος (χωρις να θελω φυσικα να επαληθευτω) οτι το διδυμο ραικονεν φερραρι μαλλον θα μονοπολισει την φετινη σεζον.
Απο αποψη μονοθεσιου η φερραρι σε συνδιασμο με τα δοκιμασμενα για αυτην μπριτζεστοουν φαινετε να ειναι απροβληματιστη σε σχεση με τους κατασκευαστες που δεν τα φορουσαν περιση κ θα χρειαστουν τουλαχιστον την μιση σεζον για να σεταρουν τα μονοθεσια τους.
Απο την αλλη ο κιμι δειχνει πλεον οριμος αλλα κ πολυ διψασμενος για τον τιτλο,αν κ κατα την προσωπικη μου αποψη θα τον βοηθησει περοσσοτερο το μονοθεσιο παρα η ικανοτητα του. -
Ferrari θα έχει πολύ καλή παρουσία με τον Μάσσα να κονταροχτυπιέται με τον Κίμι. Τολμώ να πω ότι πρωταθλητής φέτος θα είναι ο Massa.
Προσοχή στη ΠΟΛΥ καλή BMW που θα χτυπάει βάρθρο συχνά. Προβλέπω έντονη κόντρα μεταξύ BMW και McLaren. Eπίσης προσοχή στον test-driver Vettel. Είναι τρομερό ταλέντο και protigee του Michael. Αν του χρόνου δε πάρει θέση στη BMW σαν οδηγός...τον βλέπω είτε οδηγό σε κάποια άλλη ομάδα η test driver στη Ferrari. To πιό σίγουρο είναι αυτό...γιατί θα τον 'τραβήξει' ο Michael.
Τη Renault τη βλέπω εκτός συναγωνισμού...όπως και τη Honda. Ακόμα καλύτερη εμφάνιση από πέρσι θα έχει και η Toyota.
-
Δεν θα το ξανανοίξω το τόπικ! Επαθα ήδη εγκεφαλικό με τους σχολιασμούς σας!!
Νομίζω οτι θα ξεθάψουμε τους τσακωμους 2005 (Αλόνσο Κιμι - greo ετοιμάσου ) μονο που θα αλλάξουμε ομάδες στους εμπλεκόμενους οδηγους και (ελπίζω) και πρωταθλητη!
Για το τι θα γίνει πραγματικά δεν έχω ιδέα! Εχω αποφασισει να μη βγαζω συμπερασματα από τις δοκιμές. Ολα στον αγώνα φαίνονται!
Το μόνο που ξέρω είναι ότι με έναν πρωταθλητη που θα κάνει το παν να κρατησει τον τίτλο του και στην καινουργια ομάδα δείχνοντας ότι ήταν αυτός το αστέρι και όχι η Ρενώ, και με έναν διψασμένο για τίτλο οδηγό που θέλει να αποδείξει ότι με ένα θεωρητικά πιο καλό μονοθέσιο μπορεί να κάνει θαύματα, άξιοι και ικανότατοι και οι δύο να πηγαινουν τα αυτοκινητα στο όριο.. το απότελεσμα μάλλον θα κριθεί από το μονοθέσιο που θα αντέχει το όριο αυτό!
Καλή μας χρονιά!! Ελπίζω να μη με συγχίσετε φετος!! Η ευχή μου για φέτος είναι να σας συγχίζω εγω!!
-
Πρωτο φαβορι η Ferrari και για μενα. Αν ο Ραικονεν ανεβει ανεβει γρηγορα πιστευω θα το παρει. Αν αργησει να προσαρμοστει τοτε ο Massa θα εχει τον πρωτο λογο.
Φυσικα πολυ καλα θα τα παει και ο Alonso και θα ειναι κοντα στην κορυφη ολη τη σεζόν.
Οι Reanault δεν νομιζω να τα καταφερουν φετος και θα παλεβουν γιοα βαθρο και αμα..
Ελπιζω να ανεβουν επιτελους οι Toyota αν και ο Trulli βλέπω δεν ξεκινησε καλα στις δοκιμες.. -
δεν εχω ιδεα τι μπορει να γινει.
ειμαι ομως 'σιγουρος' οτι η ρενω οπως τα 2 τελευταια χρονια θα αρχισει πολυ δυνατα, οι οδηγοι της ομως μπορει να μη τα καταφερουν.(αρκετο καιρο εχει να πεσει γλειψιμο στον κoβα εδω μεσα )
η μακ και φερραρι θα ειναι και αυτες πολυ γρηγορες ,πιθανοτατα θα κριθει στους οδηγους το πρωταθλημα.
-
Μη ξεχνάτε τη BMW. Θα είναι η μεγάλη έκπληξη!
-
Μην ξεχνάτε και την Honda με τον Button. Μπορεί να παίξουν ρυθμιστικό ρόλο.
-
Μην ξεχνάτε και την Super Aguri με τον Sato. Ποτέ δεν ξέρεις ποιον μπορεί να εμβολίσει!
-
Καλη μου φιλη, φετος ο Κιμης εχει περιορισμενη ασυλια, λογω της ιερης κοκκινης φορμας που φοραει
Αν ομως την ατιμασει
-
Σχολιαζοντας!