-
Ερωτηση???
Τωρα που εκλεισε η Εγνατια, ολοι αυτοι που ειχαν παρει χορηγια τι εγιναν????
Ετσι απο απορια...........
-
Ερωτηση???
-
Ερωτηση???
-
Θα παρουν τα λεφτα τους απο το επικουρικο;
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Θα παρουν τα λεφτα τους απο το επικουρικο; -
Τέλος οι αναπτήρες τα καπέλα, οι τέντες και τα STAND στους αγώνες και στις αναβάσεις. Τέρμα τα πατροναρίσματα η λεζάντα και το εφφέ μερικών. Τώρα έχουν χορηγό νέα εταιρία
ΤΣΕΠΗ ΜΟΥ Α.Ε
................................ -
Ο χρήστης petrosR έγραψε:
Ερωτηση???Τωρα που εκλεισε η Εγνατια, ολοι αυτοι που ειχαν παρει χορηγια τι εγιναν????
Εγώ απλά λέω ότι οι αγώνες έγιναν ακόμη πιο φτωχοί...
Άλλη μια μικρή σπρωξιά στην «κατρακύλα»... και συγνώμη αλλά δεν είναι για γέλια.Φιλικά
Speedy -
Ο χρήστης SPEEDY έγραψε:
Ερωτηση???
Άλλη μια μικρή σπρωξιά στην «κατρακύλα»... και συγνώμη αλλά δεν είναι για γέλια.Φιλικά
SpeedyΜαλλον ειναι πιο σοβαρο που περιπου 300 ανθρωποι εμειναν χωρις δουλεια.
-
Δημήτρη μου μάλλον αυτοί οι 300 άνθρωποι θα έπρεπε να έχουν αρχίσει εδώ και κανα χρόνο να ψάχνουν για άλλη δουλειά, όσοι ήταν σε θέση βέβαια γιατί απο μια ηλικία και μετά χέσε μεσα!
-
....σωστο και αυτο.
-
και το ωραιο ειναι οτι εβγαζαν και ασφαλιστηρια μεχρι τελευταια στιγμη..
τι να πει κανεις.ποσες χιλιαδες αυτοκινητα εμειναν ανασφαλιστα? -
Ο χρήστης stamelos έγραψε:
και το ωραιο ειναι οτι εβγαζαν και ασφαλιστηρια μεχρι τελευταια στιγμη..
τι να πει κανεις.ποσες χιλιαδες αυτοκινητα εμειναν ανασφαλιστα?Λένε για 300,000.........και πρίν το καλοκαίρι που πρωτοδημοσιεύτηκαν τα προβλήματα λένε οτι είχανε 450,000....ΕΓΝΑΤΙΑ καί LE MONDE μαζί
Έχεις δίκιο στο ότι ασφαλίζανε μέχρι την τελευταία στιγμή...Την προηγούμενη εβδομάδα ένας γνωστός μου ανανέωσε για 2 αυτοκίνητα και 1 μηχανή....
-
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
Ερωτηση???
SpeedyΜαλλον ειναι πιο σοβαρο που περιπου 300 ανθρωποι εμειναν χωρις δουλεια.
Φυσικά και είναι πιο σοβαρό. Απλά νόμιζα ότι εδω μιλάμε για αγώνες...
Φιλικά
Speedy -
Σίγουρα δέν είναι για γέλια που θα χάσουν τη δουλειά τους ο κόσμος όπως και αυτοί που θα μείνουν απλήρωτοι μετά απο τα ατυχήματα. Απλά εγώ αναφέρθηκα στο αγωνιστικό κομμάτι της εταιρίας, η οποία είχε πολύ δυναμική παρουσία στις χορηγίες και στις συμμετοχές. Θυμηθείτε ότι κάποια στιγμή σε 3 ή 4 αναβάσεις υπήρχε ολόκληρο αγωνιστικό team με 3 αγωνιστικά αυτοκίνητα. Λέτε να έκλεισε γι`αυτό????? Μήπως τα χρήματα των αποζημιώσεων προς τους ασφαλισμένους πήγαιναν στην Ριτσώνα και στην Πορταριά?????
-
Ο χρήστης alfistas έγραψε:
Τέλος οι αναπτήρες τα καπέλα, οι τέντες και τα STAND στους αγώνες και στις αναβάσεις. Τέρμα τα πατροναρίσματα η λεζάντα και το εφφέ μερικών. Τώρα έχουν χορηγό νέα εταιρίαΤΣΕΠΗ ΜΟΥ Α.Ε
................................Οι συγκεκριμένοι θα βρούν αλλού
Λέτε να έκλεισε γι`αυτό????? Μήπως τα χρήματα των αποζημιώσεων προς τους ασφαλισμένους πήγαιναν στην Ριτσώνα και στην Πορταριά?????
Ψίχουλα... Η 'Εγνατία' ήταν 50 εκατομμύρια ευρώ 'μέσα'. Λες να έπεσαν στους Ελληνικούς Αγώνες 50 εκατομμύρια ευρώ και να μην το καταλάβαμε ? Εδώ 50 χιλιάδες πέφτουν και --->
-
Εσείς που είστε στο χώρο σίγουρα τα ξέρετε καλύτερα.
-
το θεμα ειναι οι καημενοι οι ασφαλισμενοι που εχασαν τα λεφτα τους!δεν προκειται να παρουν τιποτα πισω!
παντως δεν ηταν & τοσο μεγαλη εκπληξη το κλεισιμο της εταιρειας αφου εδω & εναμισο χρονο ολοι περιμεναν το ποτε ακριβως θα κλεισει,ηταν γνωστο.οπως εχει δειξει η 'ιστορια' ειναι προτιμοτερο να πληρωνεις κατι παραπανω & να ξερεις οτι εχεις διπλα σου μια σιγουρη εταιρεια παρα να γλυτωνεις καποια ευρω & οταν την χρειαστεις αυτη θα εχει κανει φτερα.
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Θα παρουν τα λεφτα τους απο το επικουρικο;(Αν και σίγουρα οι ασφαλισμένοι και οι εργαζόμενοι στην εταιρεία αυτή σίγουρα δε θα γελάνε, είναι από τις πιο αυθόρμητα αστείες δημοσιεύσεις στο φόρουμ)
Ερωτηση???
SpeedyΑν για να βγουν από τη 'φτώχεια' τους χρειαζόντουσαν χορηγίες 'επιπέδου' Εγνατίας τότε άστα να πάνε.
......... Μήπως τα χρήματα των αποζημιώσεων προς τους ασφαλισμένους πήγαιναν στην Ριτσώνα και στην Πορταριά?????
εγνατια