-
Υπάρχει λύση πέρα από το φανοποιείο;
Έχω ένα μπλε POLO 3 ετών με τρεις τέτοιες γκρατζουνιές, δυστυχώς σε διαφορετικά σημεία.
Κάτι μου είπαν για κάποιο μαγικό (;) αυτοκόλλητο στο χρώμα του αμαξώματος. Μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει; -
Έχω ένα μπλε POLO 3 ετών με τρεις τέτοιες γκρατζουνιές, δυστυχώς σε διαφορετικά σημεία.
Κάτι μου είπαν για κάποιο μαγικό (;) αυτοκόλλητο στο χρώμα του αμαξώματος. Μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει; -
ειδικη αλοιφη υπαρχει οπου γεμιζεις με ειδικο πινελακι με το χρομα του αυτοκινιτου την γρατζουνια κ μετα αφηνεισ να στεγνωσει κ περνεις μεταφορα χρωματος αλοιφη κ εισαι οκ!!!! πηγαινε σε ειδη αξεσουαρ...
-
Ο χρήστης Inahos έγραψε:
Κάτι μου είπαν για κάποιο μαγικό (;) αυτοκόλλητο στο χρώμα του αμαξώματος. Μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει;Η λύση είναι μία αγαπητέ φίλε : ChipsAway και τέλος ... ! Αυτό ακολούθησα και εγώ και ξεμπέρδεψα ...!!!
-
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?t=22228
Διάβασε αυτό. Στην αρχή μην παραξενευτείς που μιλάει για ρετσίνια. Μετά το θέμα γίνεται πολύ σχετικό. Δεν ξέρω κατα πόσο ισχύουν αυτά που λένε τα παιδιά, αλλά μιας και μαζεύονται τόσες απόψεις μαζί από διαφορετικά άτομα, αξίζει να του ρίξεις μια ματιά πιστεύω.
@νδρέας
Η συνήθης γκρατζουνιά με κλειδί!