-
Αυτό είναι το κόκκινο. Μοιάζει με μεταλλικό πάντως. Το ότι δεν είναι φουλ κόκκινο είναι καλό, θα ξεφτίζει λιγότερο.
-
Άρχισε να μου κάνει κι εμένα ένα κάτι το ProCeed
-
Από το http://carscoop.blogspot.com/2007/05/ki ... house.html διαβάζω τα εξής:
'As for the 'hot' Cee’d, while our inside source hesitated to give us a name, he was pretty clear about two things; it’s going on sale in Europe in April 2008, and it’ll be equipped with a 2.0-liter Turbo engine delivering 225Hp (and not 200Hp as previously thought). And yes, its going to be based on the 3door Cee’d that goes on sale in Europe this October, a month after its worldwide debut in Frankfurt this September.'
-
Ο χρήστης dimikr έγραψε:
Από το http://carscoop.blogspot.com/2007/05/ki ... house.html διαβάζω τα εξής:'As for the 'hot' Cee’d, while our inside source hesitated to give us a name, he was pretty clear about two things; it’s going on sale in Europe in April 2008, and it’ll be equipped with a 2.0-liter Turbo engine delivering 225Hp (and not 200Hp as previously thought). And yes, its going to be based on the 3door Cee’d that goes on sale in Europe this October, a month after its worldwide debut in Frankfurt this September.'
αν ερθει σε τιμη πλουσιου 1600 θα πουλησει παρα πολυ...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
'As for the 'hot' Cee’d, while our inside source hesitated to give us a name, he was pretty clear about two things; it’s going on sale in Europe in April 2008, and it’ll be equipped with a 2.0-liter Turbo engine delivering 225Hp (and not 200Hp as previously thought). And yes, its going to be based on the 3door Cee’d that goes on sale in Europe this October, a month after its worldwide debut in Frankfurt this September.'
παραγνωριζεις τα 2 λιτρα, και την επιβαρυνση απο το κρατος. Εκτιμηση μου ειναι πως δεν θα εχει τυχη στην χωρα μας...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
παραγνωριζεις τα 2 λιτρα, και την επιβαρυνση απο το κρατος. Εκτιμηση μου ειναι πως δεν θα εχει τυχη στην χωρα μας...
δε τα παραγνωριζω, απλα ειμαι σιγουρος οτι θα παιξει μεγαλο ρολο η καλη τιμη σε συνδιασμο με την πολυ ομορφη εμφανιση.
θα δουμε βεβαια πως θα στεκεται και στο δρομο, καθως τα πολλα αλογα βγαζουν στην επιφανεια και το ποσο σε 'βαθος' δουλεια εχει γινει.
-
Πήγα και το είδα σήμερα. Σε όλα του ήταν υπέροχο μόνο το σασμάν κουμπώνει λίγο περίεργα αλλά νομίζω είναι θέμα συνήθειας.
Αλήθεια εσείς ποιο θα πέρνατε το 1.4 η το 1.6? Απ'οτι έχω διαβάσει οι επιδόσεις δεν είναι πολύ διαφορετικές στην πράξη.
-
Πανέμορφο το proceed
Θα το ειχα στανταρ στα υποψιν αν σκεφτόμουν αγορά νέου χατσμπακ...
-
Πράγματι το κόκκινο δεν είναι της φωτιάς αλλά το μπορντώ... Μου κάνει εντύπωση πως αυτό το χρώμα είναι απλό και όχι μεταλλικό...
Ποια άλλα χρώματα άραγε είναι απλά;
Μαύρο πάντως διαγράφεται λόγω λασποβροχής και ζέστης...
Εγώ πάντως θα αγόραζα το Pro_Ceed 1.6 το πλούσιο ... σε απόχρωση μάλλον προς γκρι ή ασημί ... με γκρι/μαύρο δέρμα μέσα ...
Δηλαδή αυτό:
-
Ο χρήστης cctop έγραψε:
Σε όλα του ήταν υπέροχο μόνο το σασμάν κουμπώνει λίγο περίεργα αλλά νομίζω είναι θέμα συνήθειας.Τυπικό κορεάτικο σασμάν... Συνηθίζεται γρήγορα και μετά αρέσει κιόλας...γιατί το κούμπωμα έχει αίσθηση...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Σε όλα του ήταν υπέροχο μόνο το σασμάν κουμπώνει λίγο περίεργα αλλά νομίζω είναι θέμα συνήθειας.
Τυπικό κορεάτικο σασμάν... Συνηθίζεται γρήγορα και μετά αρέσει κιόλας...γιατί το κούμπωμα έχει αίσθηση...
Για το σασμαν εχεις δικιο,ολα τα κορεατικα ετσι ειναι με αρκετα καλυτερη αισθηση του ceed σε σχεση με παλαιοτερα μοντελα.
Οσο για τα χρωματα το μονο που δεν ειναι μεταλλικο ειναι το κοκκινο.Στο εξωτερικο παντως (βλ.Γερμανια) βγαινει σε 12 χρωματα σε συγκριση με εμας που ερχεται μονο σε 7 χρωματα (χωρια που βγαινει και σε 2 εκδοσεις TDI 1.6 και 2.0 λιτρα με 115 hp και 140 hp αντιστοιχα) αλλα εκει ειναι πιο φτωχα σε εξοπλισμο περισσοτερο σε θεμα ανεσης.Π.χ airconticion αντι clima ακομη και στα 1.6αρια -
Αναρωτιέμαι αν υπάρχει άλλο 3θυρο 1.600άρη με 16200euro και με τα χαρακτηριστικά του Pro_Ceed;;
Ίσως ανταγωνιστικά είναι τα:
CHEVROLET LACETTI 1.6 SX CLIMA ... 13490e
MAZDA 3 1.6 HB BASE... 15990e
PEUGEOT 307 1.6 3d XS ... 14960e
SUZUKI SX4 1.6 4x2 ... 14990eΕίναι όμως;;;;
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Αναρωτιέμαι αν υπάρχει άλλο 3θυρο 1.600άρη με 16200euro και με τα χαρακτηριστικά του Pro_Ceed;;Ίσως ανταγωνιστικά είναι τα:
CHEVROLET LACETTI 1.6 SX CLIMA ... 13490e
MAZDA 3 1.6 HB BASE... 15990e
PEUGEOT 307 1.6 3d XS ... 14960e
SUZUKI SX4 1.6 4x2 ... 14990eΕίναι όμως;;;;
Βάλε μέσα και την C4 Coupe 1.6...
Kοστίζει 15.620,00 € και τα έχει όλα (πλην ΕSP... αν θέλεις κι αυτό μαζί με κάμποσα άλλα εξτρά πας στα 17.620,00 €) . Βέβαια έχει λιγότερους ίππους από το ΚΙΑ, αλλά έχει άλλα πλεονεκτήματα (και μειονεκτήματα ασφαλώς...). -
Nαι έχεις δίκιο ... Απλά το ('εγκάθετο') Autotriti δεν την έβγαλε στον τελικό πίνακα ...
-
Η C4 ίσως είναι ελαφρά ανταγωνιστική στα 1.4 μιας και είναι αρκετά φτηνότερη αλλά στα 1.6 δεν στέκεται. Ήδη με ESP πάει στα 17Κ και πέρα από τη θεωρητικά καλύτερη ανάρτηση που θα επικαλεστούν μερικοί δεν βλέπω κανένα πλεονέκτημα. Μακράν το αθλιότερο εσωτερικό που θυμάμαι (οκ η τρίπορτη είναι κούκλα από έξω!), γαλλικό κιβώτιο ταχυτήτων και ανύπαρκτη εγγύση...
Πάντως για να λέμε και το στραβού το δίκιο και το σίντ που το χάζευα λίγο μέσα απέχει μακράν από την απόλυτη ποιότητα που διαφήμιζε ο ειδικός τύπος. Είναι και αρκετά συντηρητικό γμτ![/img]
-
Ο χρήστης travelman έγραψε:
Η C4 ίσως είναι ελαφρά ανταγωνιστική στα 1.4 μιας και είναι αρκετά φτηνότερη αλλά στα 1.6 δεν στέκεται. Ήδη με ESP πάει στα 17Κ και πέρα από τη θεωρητικά καλύτερη ανάρτηση που θα επικαλεστούν μερικοί δεν βλέπω κανένα πλεονέκτημα. Μακράν το αθλιότερο εσωτερικό που θυμάμαι (οκ η τρίπορτη είναι κούκλα από έξω!), γαλλικό κιβώτιο ταχυτήτων και ανύπαρκτη εγγύση...Πάντως για να λέμε και το στραβού το δίκιο και το σίντ που το χάζευα λίγο μέσα απέχει μακράν από την απόλυτη ποιότητα που διαφήμιζε ο ειδικός τύπος. Είναι και αρκετά συντηρητικό γμτ![/img]
Αν θέλεις ΜΟΝΟΝ το ESP, προσθέτεις 600€ απλώς. Αν θέλεις και τα υπόλοιπα, προσθέτεις τα 2Κ που είπα παραπάνω. Από εξοπλισμό η έκδοση VTRS είναι μια χαρά. Από επιδόσεις δεν απέχει και πολύ. ΤΟ σασμάν είναι επιεικώς μέτριο της C4 , αλλά οχι πως και το Cee'd εχει κορυφαίο... Το εσωτερικό της C4 τι κακό έχει; Μην μου πεις πάλι τα ...όργανα στο κέντρο!
Η εγγύηση είναι μεγάλο μείον σύμφωνοι, αλλά σαν αυτοκίνητα είναι αρκετά κοντά νομίζω αν τα βάλεις δίπλα δίπλα... Και χωρίς να τα έχω οδηγήσει, μάλλον σε μια ορεινή διαδρομή, ότι θα κερδίσεις με το Cee'd στον ανήφορο, θα το πάρεις πίσω με την C4 στον κατήφορο, καθώς δεν νομίζω να εχασαν κάπου την τέχνη τους οι Γάλλοι και να την βρήκαν...παρατημένη κάπου οι Κορεάτες!
Πάντως ένα ακόμη συν του Cee'd είναι πως είναι εντελώς φρέσκο ενώ η C4 πάει για facelift...
Tέσπα, εγώ απλά ήθελα να δείξω πως ακόμη κι εδώ δεν υπάρχουν ...μονόδρομοι! Αλλος θα πάρει το Cee'd , άλλος το C4 και λογικά και οι δύο θα είναι ευχαριστημένοι στο τέλος...
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Μην μου πεις πάλι τα ...όργανα στο κέντρο!Πως με ξέρεις!!!!
Πάντως το εσωτερικό του σιτροέν δεν γνωρίζω κανέναν που να το έχει χωνέψει πόσο μάλλον να το συμπαθήσει (ειδικά το σταθερό τιμόνι).
Το απέξω βέβαια της τρίπορτης με αεροτομή είναι απλά ώλ δε μόνευ Είχε βγει νομίζω και καλύτερο σχέδιο της χρονικάς στα WCOTY!
-
Μην μου πεις πάλι τα ...όργανα στο κέντρο!
Πως με ξέρεις!!!!
Πάντως το εσωτερικό του σιτροέν δεν γνωρίζω κανέναν που να το έχει χωνέψει πόσο μάλλον να το συμπαθήσει (ειδικά το σταθερό τιμόνι).
Το απέξω βέβαια της τρίπορτης με αεροτομή είναι απλά ώλ δε μόνευ Είχε βγει νομίζω και καλύτερο σχέδιο της χρονικάς στα WCOTY!
Εμένα μου αρέσει πολύ το σταθερό τιμόνι, αλλά δεν μου αρέσουν τόσο τα 'ηλεκτρονικά' ταχύμετρο-στροφόμετρο...
Θα την επέλεγα πάντως άνετα, λόγω πολύ καλής εμπειρίας από την οικογενειακή Xsara!
Αφού βέβαια διαπίστωνα πως η ανάρτησή της δουλεύει εξίσου καλά, αλλιώς...χαίρετε!
-
Η C4 ίσως είναι ελαφρά ανταγωνιστική στα 1.4 μιας και είναι αρκετά φτηνότερη αλλά στα 1.6 δεν στέκεται. Ήδη με ESP πάει στα 17Κ και πέρα από τη θεωρητικά καλύτερη ανάρτηση που θα επικαλεστούν μερικοί δεν βλέπω κανένα πλεονέκτημα. Μακράν το αθλιότερο εσωτερικό που θυμάμαι (οκ η τρίπορτη είναι κούκλα από έξω!), γαλλικό κιβώτιο ταχυτήτων και ανύπαρκτη εγγύση...Πάντως για να λέμε και το στραβού το δίκιο και το σίντ που το χάζευα λίγο μέσα απέχει μακράν από την απόλυτη ποιότητα που διαφήμιζε ο ειδικός τύπος. Είναι και αρκετά συντηρητικό γμτ![/img]
αμα μπεις και το επεξεργαστεις τοτε θα καταλαβεις τη ποιοητα φιλε μου..
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Πανέμορφο το proceedΘα το ειχα στανταρ στα υποψιν αν σκεφτόμουν αγορά νέου χατσμπακ...
Από κοντά είναι ΠΟΛΥ όμορφο. Φέρνει σε Α3, αλλά δείχνει πιο σπορτίφ. Καλά τα κατάφεραν οι κίτρινοι
Kia Cee'd 2007