-
240 άλογα με 25Κ?
Καλά προφανώς θα στρίβει μιας και όλα τα γρήγορα στρίβουν σήμερα με περισσή ασφάλεια. Δεν νομίζω όμως να έχει τον σκληροπυρηνικό χαρακτήρα ενός type-R αλλά μαλλον του ταχυμεταφορέα που έχει το μάζντα 3. Ωστόσο δεδομένης των εξαιρετικών του προδιαγραφών στο θέμα πλαισίου (τεράστιο μεταξόνιο, διαφημιζόμενη κορυφαία ακαμψία) και στις επιλογές της ανάρτησης, ο 'ψυχάκιας' θα μπορεί να το πάρει με 25 και με άλλα 4 να βάλει ανάρτηση και μπλοκέ , ξυλιάζοντας τον ανταγωνισμό.
Αν και εγώ το βλέπω χλωμό να βγαίνει στην παραγωγή...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Θα ήταν στενάχωρο να βγει ένα όμορφο σπορ 3θυρο και να πατώσει σε άλλα σημεία. Η εποχή του όμορφου αλλά επικίνδυνου Hyundai SCoupe GT την θυμόμαστε οι περισσότεροι.Επικίνδυνο το scoupe gt!!!!........
Έχεις προσωπική εμπειρία η σου το είπε κάποιος και μας το λές έτσι? -
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
το Νοεμβριο ερχεται το 2λιτρο με 240 αλογα και τιμη 25000.. Σημερα ημουν στην αντιπροσωπεια και το εμαθα
Pasxo μήπως ήρθε η ώρα να κοιτάξεις προς Κορέα μεριά...?
240 αλογα σε ΚΙΑ;;;;;;;;;;;;;; Ποιος δολοφονος το σκεφτηκε αυτο;
-
Run pasxos, Run.
-
Ο χρήστης andykar έγραψε:
Θα ήταν στενάχωρο να βγει ένα όμορφο σπορ 3θυρο και να πατώσει σε άλλα σημεία. Η εποχή του όμορφου αλλά επικίνδυνου Hyundai SCoupe GT την θυμόμαστε οι περισσότεροι.
Επικίνδυνο το scoupe gt!!!!........
Έχεις προσωπική εμπειρία η σου το είπε κάποιος και μας το λές έτσι?Κακά τα ψέματα οι ιστορικοί διαφωνούν για το αν η υποστροφή ανακαλύφθηκε στη γερμανική πόλη του ...Ρισενχάιλμ ή αν την έφερε στον κόσμο το 'σκουπέ'. Πάντως αυτό και ένα άλλο ρόβερ τούρμπο θυμάμαι που είχαν χαρακτηριστεί ώς 'πεζοδρομιοκυνηγοί' από τον ειδικό τύπο...
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Run pasxos, Run.Πες μου που να παω να κρυφτω manosk ...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Run pasxos, Run.
Πες μου που να παω να κρυφτω manosk ...
Δεν χρειάζεται να κρυφτείς! Υπάρχουν και άλλες τεχνικές που τις κατέχεις ήδη...
Ανάβεις δεξί φλασάκι και κάνεις δεξιά ανοίγοντάς του χώρο να περάσει...
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Run pasxos, Run.
Πες μου που να παω να κρυφτω manosk ...
Δεν χρειάζεται να κρυφτείς! Υπάρχουν και άλλες τεχνικές που τις κατέχεις ήδη...
Ανάβεις δεξί φλασάκι και κάνεις δεξιά ανοίγοντάς του χώρο να περάσει...
Αν μου τυχει κατι τετοιο ποτε,ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ οτι θα το ριξω στη θαλασσα.- OMG παντως,αυτοι οι κορεατες ειναι τρελοι..
-
Ο χρήστης andykar έγραψε:
Θα ήταν στενάχωρο να βγει ένα όμορφο σπορ 3θυρο και να πατώσει σε άλλα σημεία. Η εποχή του όμορφου αλλά επικίνδυνου Hyundai SCoupe GT την θυμόμαστε οι περισσότεροι.
Επικίνδυνο το scoupe gt!!!!........
Έχεις προσωπική εμπειρία η σου το είπε κάποιος και μας το λές έτσι?Για πες μας και εσυ που ειχες ή ειχε καποιος γνωστος σου να μαθουμε.
-
-
Κανόνισες για test drive? Σας χωράει και τους 2 με τα μπαγκάζια σας? Τα πίτσι? Η γυναίκα τι λέει? Της αρέσει ή θα φας παντόφλα?
-
Εμ βέβαια, τι να περιμένεις από άτομο που τράκαρε με πλάτανο...
Εγώ το Ceed ρε;
Περιμένω να κάνω test drive το ανανεωμένο Croma.
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Εμ βέβαια, τι να περιμένεις από άτομο που τράκαρε με πλάτανο...Εγώ το Ceed ρε;
Περιμένω να κάνω test drive το ανανεωμένο Croma.
-
Τι γελάτε ρε; Περισσότερα ΜΠΑΓΚΑΖΙΑ χωράει από το Ceed. θα γλιτώσω την γκρίνια και ως εκ τούτου και το ΦΛΑΠ!
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Εγώ το Ceed ρε;
Ε μα ΝΤΡΟΠΗ...
-
μαλλον!!!
-
Επιτελους συμφωνουμε...!!!
-
Δε γινετε ενας ιταλος να αλλαξει μυαλα αδυνατον οποως δε μπορω και εγω να αλλαξω τα δικα μου
-
Up!!!
-
Ακουστηκε για ενα test 30.000 χλμ σε ενα μηνα απο ενα ανταγωνιστικο περιοδικο και το ceed βγηκε ακλονητο χωρις την παραμικρη ζημια η διαρροη.
Kia Cee'd 2007