-
Φιλε μου ΚΚΚ νομίζω πως είσαι σε άλλο φόρουμ και γένικα σε άλλο κόσμο.
Δε χαρακτήρισα κανένα αγωνιζόμενο του Ηρακλείου καραγκιόζη.
Γι'αυτο πρόσεχε καλύτερα τι βάζεις στα λόγια μου.
Ουτε σε βάλαμε κρίτη στο χαρακτήρα μου. Τι χαρακτήρα έχω και τι σχέσεις με τα παιδιά απο το Ηράκλειο σίγουρα εσύ δεν το ξέρεις. Αν ενδιαφέρεσαι για το καλό του σπορ γράψε και κάτι σοβαρο και σταμάτησε τις επιθέσεις. Ποσες σελίδες θα βρωμίσεις ακόμα;; -
Ο χρήστης MEGA CARS έγραψε:
λυπαμαι πολυ γιατι η αγαπιτη κατα τα αλλα πραγματικη για εμενα φιλη δεν σταματαει εκτυθεσαιμπραβο κκκ αλλα ......................... ετειχε και αυτο αγαπητη Μ.Μ
Σας εχω στείλει p.m. κ.Νίκο, αλλά δεν θέλετε να μου απαντήσετε μάλλον, ε;
Σε αυτή τη φάση μάλλον εκτίθεστε εσείς!Εχετε μπερδευτεί με τις σούπερ ανωνυμίες εδώ μέσα, ολοι μια πάρτη και νομίζετε οτι εχω κάνει διπλοεγγραφή με το όνομα Μ.Μ.;
Πλαναστε οικτρά... Γράφω (δεν θυμάμαι πόσα χρονια) εδώ πάντα με το ίδιο όνομα και δεν έχω επιχειρήσει ποτέ να κάνω διπλοεγγραφή! 'Αλλωστε αν το είχα κάνει, οι moderators που ξέρουν να τα 'πιάνουν' αυτά θα με είχαν διαγράψει...
Τώρα εσείς αν θέλετε μπείτε απ'το p.m. σας να τα πούμε καλύτερα...
Συγνώμη για το
-
Ο χρήστης CRN.gr έγραψε:
ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΤΣΑΚΩΝΕΣΤΕ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΓΙΑ ΤΙς ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΜΕ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΑΝ ΚΑΘΥΣΤΡΗΣΕ Η ΟΧΙ ΑΠΟ ΕΠΙΣΗΜΑ ΧΕΙΛΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ....ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΛΟΥΠ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΑΛΥΤΑΡΧΗ ......ΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΥΤΑΡΧΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΙΟΛΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΜΗΝ ΤΟ ΠΗΤΕ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑ.
ΔΕΝ καθυστέρησε το δεύτερο λουπ όποιος υποστηρίζει κάτι τέτοιο λέει μαλακίες!!!
Ήμουν εκεί!!!Τι είχε ο Αλυτάρχης ρε Γιάννη???
Ξέρεις κάτι που δεν ξέρουμε οι υπόλοιποι???
Πάντως σε ΟΛΗ την Ελλάδα ακούγωνται τα καλύτερα για την κυρία Χαλιβελάκη...ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΝ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΣΕ ΣΤΑ ΣΚΑΡΙΑ .
ΚΑΙ ΝΑΙ ΞΕΡΩ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ....ΚΑΙ ΣΑΝ ΑΣΚΗΣΗ ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΓΙΤΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΥΤΑΡΧΗ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ Η ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΓΩΝΟΔΙΚΩΝ ....ΕΤΣΙ ΣΑΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΒΡΕ ΓΙΩΡΓΟ ....ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΒΡΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ. -
αννα δεν λεω εσενα καμμια σχεσει
-
scudo .....................................τα ημιαξονια πρωι
-
αννα δεν λεω εσενα καμμια σχεσειΟκ, δεκτόν!!!
Σορρυ αν ειπα κατι παραπάνω...αλλά και πάλι δεν καταλαβαίνω σε ποιαν αναφέρεσαι!
Τελως πάντων...αφου δεν είμαι εγώ η 'διχασμένη ταυτοπροσωπία', ησύχασα!
Φιλιά
-
Ο χρήστης gonakinen έγραψε:
Επειδή στο Ηράκλειο έχουμε πολλούς φίλους συναθλητές με τους οποίους ποτε δεν είχαμε πρόβλημα, είναι κρίμα 5-6 κομπλεξικοί επώνυμοι και μη , να προσπαθούν να συνεχίζουν το παραμύθι της κόντρας (που πλέον στηρίζουν μόνο μερικοι ακοινώνητοι καταγκιόζηδες που δεν ξέρουν πως να αποκομίσουν οφέλη απο τις καλές σχέσεις) και να αμαυρώνουν και το όνομα των υπόλοιπων συντοπίτων τους.Γίνεστε γελείοι με τα ψεγάδια που ξεσκαλίζετε εδώ και μέρες, ΓΕΛΑΝΕ μαζί σας ακόμα οι φίλοι σας από το Ηράκλειο.
Γιατί η αλήθεια ειναι ΑΛΛΟΥ. Μαθέυτηκε απο τη μεριά σας τι παίζεται και γιατι. Ποιοι υποκινούν και γιατί.
Θα τα πούμε από Δευτέρα όμως , τωρα αφήστε μας να ηρεμήσουμε και να κάνουμε αυτό που αγαπάμε, μην πέσουμε και σε κανά γκρεμό και χαρείτε ακόμα περισσότερο.
ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΓΡΑΨΕΣ ΕΣΥ.
ΟΛΟΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙ.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ Σ. -
Ο χρήστης k.k.k. έγραψε:
Επειδή στο Ηράκλειο έχουμε πολλούς φίλους συναθλητές με τους οποίους ποτε δεν είχαμε πρόβλημα, είναι κρίμα 5-6 κομπλεξικοί επώνυμοι και μη , να προσπαθούν να συνεχίζουν το παραμύθι της κόντρας (που πλέον στηρίζουν μόνο μερικοι ακοινώνητοι καταγκιόζηδες που δεν ξέρουν πως να αποκομίσουν οφέλη απο τις καλές σχέσεις) και να αμαυρώνουν και το όνομα των υπόλοιπων συντοπίτων τους.
Γίνεστε γελείοι με τα ψεγάδια που ξεσκαλίζετε εδώ και μέρες, ΓΕΛΑΝΕ μαζί σας ακόμα οι φίλοι σας από το Ηράκλειο.
Γιατί η αλήθεια ειναι ΑΛΛΟΥ. Μαθέυτηκε απο τη μεριά σας τι παίζεται και γιατι. Ποιοι υποκινούν και γιατί.
Θα τα πούμε από Δευτέρα όμως , τωρα αφήστε μας να ηρεμήσουμε και να κάνουμε αυτό που αγαπάμε, μην πέσουμε και σε κανά γκρεμό και χαρείτε ακόμα περισσότερο.
ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΓΡΑΨΕΣ ΕΣΥ.
ΟΛΟΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙ.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ Σ.Και σε ξαναρωτάω. Που βλεπεις οτι είπα καραγκιόζη και ακοινώνοιτο κάποιον συναθλητή μου;
Μήπως να σταματήσουμε τα παιχνίδια με το πληκτρολόγιο; πολυ τράβηξε...
-
μπραβο κκκ αλλα μαζι με τα αλλα ουτε ενα πληρωμα δεν βρεθηκε στο πρωταθληματικο τυμπακι περισυ ετειχε και αυτο αγαπητη Μ.ΜΚΑΤΑΡΧΗΝ ΕΙΜΑΙ ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΓΑΠΗΤΗ κ MEGA CARS.
ΔΕΥΤΕΡΟΝ.ΠΟΣOI ΓΡΑΦΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΨΕΥΔΟΝΥΜΟ (MEGA CARS)?
ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ 3 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ.. -
ενασ και με ονομα
-
ενασ και με ονομαΝΑΙ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΕ ΣΩΣΤΗ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΕΛΕΙΩΣ ΛΑΘΟΣ.
ΠΩΣ ΤΟ ΕΞΗΓΕΙΣ ΑΥΤΟ?
-
τεμπελια συχενομαι να γραφω
-
τεμπελια συχενομαι να γραφωπαλιοτεμπέληηηη... ουστ ... συχασιάρηηη
-
γεια σου γιωργο
-
γεια σου γιωργοΛοιπόν, μαθήματα ορθογραφίας!
Με προσέχεις?
Μάθημα 1ο: Οι προτάσεις ξεκινούν πάντα με κεφαλαίο γράμμα, οπότε έπρεπε να γράψεις 'Γεια σου...'
Μάθημα 2ο: Τα κύρια ονόματα ξεκινούν πάντα με κεφαλαίο, οπότε έπρεπε να γράψεις '...Γιώργο'
Μάθημα 3ο και τελευταίο για τώρα: Στο τέλος κάθε πρότασης χρησιμοποιούμε μία γ@μημένη τελεία(.) ή ένα θαυμαστικό (!) ή ένα ερωτιματικό (;).Πρόσεξε καλά γιατί σε βλέπω να αποριφτής και ύστερα ...αλοίμονο σου!
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΤΩΡΑ...
-
Ο χρήστης CRN.gr έγραψε:
γεια σου γιωργο
Λοιπόν, μαθήματα ορθογραφίας!
Με προσέχεις?
Μάθημα 1ο: Οι προτάσεις ξεκινούν πάντα με κεφαλαίο γράμμα, οπότε έπρεπε να γράψεις 'Γεια σου...'
Μάθημα 2ο: Τα κύρια ονόματα ξεκινούν πάντα με κεφαλαίο, οπότε έπρεπε να γράψεις '...Γιώργο'
Μάθημα 3ο και τελευταίο για τώρα: Στο τέλος κάθε πρότασης χρησιμοποιούμε μία γ@μημένη τελεία(.) ή ένα θαυμαστικό (!) ή ένα ερωτιματικό (;).Πρόσεξε καλά γιατί σε βλέπω να αποριφτής και ύστερα ...αλοίμονο σου!
Εσύ απορρίφθηκες ήδη.. . .
-
...Εσύ απορρίφθηκες ήδη.. . .Τολμάς και μου βγάζεις γλώσα? όρθιος στη γωνία και δεν θα κάτσεις άμα δεν σου πω!
-
Χωρίς να ξέρω ποιός από εσάς είναι Χανιώτης και ποπιός Ηρακλειώτης. Δεν το ξέρω, ούτε φρόντισα να το μάθω και δεν με ενδιαφέρει.
΄Ομως με ενδιαφέρει, αν και δεν είμαι Κρητικός, δύο ραλλάκια έχω τρέξει όλα και όλα στην Κρήτη, να αναπτυχθεί το άθλημα στην Κρήτη. ΄Εχουμε το πλεονέκτημα να κερδίσουμε όλο το διάστημα από τέλος Γενάρη μέχρι και τέλος Απρίλη, όταν οι καιρικές συνθπήκες στην υπόλοιπη Ελλάδα δεν μας επιτρέπουν να προετοιμάσουμε αγώνες, να τους κάνουμε στην Κρήτη με σχετική ασφάλεια από άποψη καιρικών συνθηκών. Αυτίο θα ελαφρύνει και το υπόλοιπ πρόγραμμα των αγώνων και δεν θα πέφτει ο ένας πάνω στον άλλον.
Συγχρόνως όμως θα έχουμε ανάπτυξη και στο νησί. Θα μας αγκαλιάσει ο κόσμος που έχει δείξει ότι θέλει το σπορ.
Δώστε πραγματικό παρόν όλοι μαζί και εμείς θα βάλουμε το στομάχι, αρκεί εσείς να βάλετε τις ρακές.
Αν πάλι δεν βάζετε ούτε τις ρακές, καλή καρδιά, θα έρθουμε και θα φέρουμε και το τσίπουρο το δικό μας.
Η Κρήτη όμως πρέπει και μπορεί να αναπτύξει το σπορ.
ΜΠΕΚΑΣ -
Επειδή στο Ηράκλειο έχουμε πολλούς φίλους συναθλητές με τους οποίους ποτε δεν είχαμε πρόβλημα, είναι κρίμα 5-6 κομπλεξικοί επώνυμοι και μη , να προσπαθούν να συνεχίζουν το παραμύθι της κόντρας (που πλέον στηρίζουν μόνο μερικοι ακοινώνητοι καταγκιόζηδες που δεν ξέρουν πως να αποκομίσουν οφέλη απο τις καλές σχέσεις) και να αμαυρώνουν και το όνομα των υπόλοιπων συντοπίτων τους.
Γίνεστε γελείοι με τα ψεγάδια που ξεσκαλίζετε εδώ και μέρες, ΓΕΛΑΝΕ μαζί σας ακόμα οι φίλοι σας από το Ηράκλειο.
ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΓΡΑΨΕΣ ΕΣΥ.
ΟΛΟΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙ.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ Σ.Και σε ξαναρωτάω. Που βλεπεις οτι είπα καραγκιόζη και ακοινώνοιτο κάποιον συναθλητή μου;
Μήπως να σταματήσουμε τα παιχνίδια με το πληκτρολόγιο; πολυ τράβηξε...
ΣΥΜΦΩΝΩ ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΙΚΑ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ CRN ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ.
ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΩ ΣΩΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ.ΤΕΛΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ Σ. -
ΡΕ ΣΕ ΤΙ ΠΑΓΙΔΑ ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΣΩΤΗΡΩΝ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΟΡΙΟ 30 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΡΑΛΛΥ.......ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ ΟΛΟΙ ΧΑΜΕΝΟΙ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ.
Aγώνες στην Κρήτη...