-
Κατσε ρε φιλαρακο γιατι θα με τρελανεις. Εγω μια χαρα προλαβα και ειδα Μαλαξα και Βαντε.Και μαλιστα δεν ημουν μονο εγω που το εκανα αλλα και οι θεατες λιγοστοι αλλα υπαρκτοι το ιδιο δρομολογιο με εμενα εκαναν.Αλλη φορα CRN θα βγαζω φωτογραφια τον εαυτο μου με φοντο την ειδικη. Και ενταξει δεν ειμαι σιγουρος για τα ωραρια (βεβαια εκτος απο εμενα εκαναν τοτε λαθος και αλλοι θεατες που βρισκονταν εκει)και συνεπως αμφισβητηται η αξιοπιστια της μαρτυριας μου τα αυτοκινητα που περασαν στην ειδικη μεσα ενω εκεινη την ωρα ηταν κλειστη και και το φορτηγακι λιγα λεπτα πριν ακουσουμε τα αντιλαγκ του αλεξακη οτι και να μου λετε δεν μπορειτε να μου το αμφισβητησετε.
-
Παντως ειχα ελικοπτερο αλλα λογω της ομιχλης δεν μπορουσε να πεταξει και το αφησα.Κανει κακο ταξιδι με κακοκαιρια και με ανακατωνει
-
rallylover AN META THN ΜΑΛΑΞΑ ΕΚΑΝΕΣ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΟΒΓΟΡΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΟΠΑΝΑ ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΤΟΤΕ ΠΗΓΕΣ ΣΤΗΝ 3η ΕΙΔΙΚΗ ΣΤΟΝ ΓΕΡΟΛΑΚΟ.
ΕΧΕΙΣ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ.ΑΝ Η ΕΙΔΙΚΗ ΠΟΥ ΛΕΣ ΠΕΡΑΣΕ ΠΡΩΤΟΣ Ο ΑΛΕΞΑΚΗΣ ΤΟΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΓΕΡΟΛΑΚΟ.ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΝΤΕ 1 ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΔΟΚΩΣΤΑΝΤΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΜΙΧΑΗΛΑΚΗΣ.
-
Εγω για το Ραλλυ Χανιων δεν μπορω να εκφερω αποψη μιας και δεν παρεβρεθηκα . Απότι ομως καταλαβα περαν των κιλγων συμμετοχων και ο κοσμος ελεμψε δια της απουσιας του . Νομιζω ομως οτι και περσυ εβρεχε στην SS αλλα παρολα αυτα ειχε πολυ κοσμο . Περημνω σχολια για την περιρεουσα ατμοσφαιρα απόσους περεβρεθηκαν και γενικοτερα τι τους αρεσε και τι οχι , αλλα αντικειμενικα ωστε να διωρθοθουν σε μελλοντικες διοργανωσεις .
Πιστευω ομως οτι πρεπει ολοι οι εμπλεκομενοι να κατσουν σε ενα τραπεζι και να συζητισουν ουσιαστικα και με συγκεκριμενες προτασεις , χωρις εγωισμους για το μελλον του σπορ στην Κρητη , αλλιως ας γινει ενα πρωταθλημα - κυπελλο - επαθλο Ανατολικης και ενα Δυτικης Κρητης να τελιωνουμε . -
Ο χρήστης rallylover έγραψε:
Παντως ειχα ελικοπτερο αλλα λογω της ομιχλης δεν μπορουσε να πεταξει και το αφησα.Κανει κακο ταξιδι με κακοκαιρια και με ανακατωνειΕλα, μωρέ, μαθημένος τόσα χρόνια στα αγωνιστικά δεν καταλαβαίνεις ανακατωσούρες!!!
Πού να μπείς σε ελικόπτερο να οδηγώ και εγώ!!!
Ειμαι
Συνεχίστε, σόρρυ!
-
Δυο σελιδες αναλωνεστε αν ο αγωνας καθυστερισε 10 λεπτα , ή αν ηταν στο Γερολακο ή στο Βαντε , λες και αυτο ηταν το προβλημα . Μακαρι του χρονου να εχει 50 συμμετοχες και ας αργησει λιγο να περασει ο πρωτος .
-
Ο χρήστης scudo έγραψε:
Δυο σελιδες αναλωνεστε αν ο αγωνας καθυστερισε 10 λεπτα , ή αν ηταν στο Γερολακο ή στο Βαντε , λες και αυτο ηταν το προβλημα . Μακαρι του χρονου να εχει 50 συμμετοχες και ας αργησει λιγο να περασει ο πρωτος .+1
-
Ο χρήστης M.M έγραψε:
rallylover AN META THN ΜΑΛΑΞΑ ΕΚΑΝΕΣ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΟΒΓΟΡΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΟΠΑΝΑ ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΤΟΤΕ ΠΗΓΕΣ ΣΤΗΝ 3η ΕΙΔΙΚΗ ΣΤΟΝ ΓΕΡΟΛΑΚΟ.ΕΧΕΙΣ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ.ΑΝ Η ΕΙΔΙΚΗ ΠΟΥ ΛΕΣ ΠΕΡΑΣΕ ΠΡΩΤΟΣ Ο ΑΛΕΞΑΚΗΣ ΤΟΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΗΣΟΥΝ ΣΤΟ
ΓΕΡΟΛΑΚΟ.ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΝΤΕ 1 ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΔΟΚΩΣΤΑΝΤΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΜΙΧΑΗΛΑΚΗΣ.ΛΑΘΟΣ!!!!!! Αλλα για να δικαιολογηθω και λιγο μπερδευτηκαν και αλλοι εκει περα καθοτι ολοι νομιζαμε πως ημασταν βαντε.ΣΥΓΝΩΜΗ για τις δημοσιευσεις που αφορουσαν αυτο το κομματι.Για να σας προλαβω πριν την καζουρα αλλη φορα θα μελεταω πιο καλα τους χαρτες.
-
Ο χρήστης gonakinen έγραψε:
Δυο σελιδες αναλωνεστε αν ο αγωνας καθυστερισε 10 λεπτα , ή αν ηταν στο Γερολακο ή στο Βαντε , λες και αυτο ηταν το προβλημα . Μακαρι του χρονου να εχει 50 συμμετοχες και ας αργησει λιγο να περασει ο πρωτος .
+1
Απολυτα συμφωνώ, και εγώ!!!!
rallylover AN META THN ΜΑΛΑΞΑ ΕΚΑΝΕΣ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΟΒΓΟΡΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΟΠΑΝΑ ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΤΟΤΕ ΠΗΓΕΣ ΣΤΗΝ 3η ΕΙΔΙΚΗ ΣΤΟΝ ΓΕΡΟΛΑΚΟ.
ΕΧΕΙΣ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ.ΑΝ Η ΕΙΔΙΚΗ ΠΟΥ ΛΕΣ ΠΕΡΑΣΕ ΠΡΩΤΟΣ Ο ΑΛΕΞΑΚΗΣ ΤΟΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΗΣΟΥΝ ΣΤΟ
ΓΕΡΟΛΑΚΟ.ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΝΤΕ 1 ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΔΟΚΩΣΤΑΝΤΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΜΙΧΑΗΛΑΚΗΣ.ΛΑΘΟΣ!!!!!! Αλλα για να δικαιολογηθω και λιγο μπερδευτηκαν και αλλοι εκει περα καθοτι ολοι νομιζαμε πως ημασταν βαντε.ΣΥΓΝΩΜΗ για τις δημοσιευσεις που αφορουσαν αυτο το κομματι.Για να σας προλαβω πριν την καζουρα αλλη φορα θα μελεταω πιο καλα τους χαρτες.
Γμτ και έλεγα οτι είχα φίλο με ελικόπτερο, να με πάει μια βολτα!
Οκ, rallylover, λογικό να μπερδευτείς αφού δεν ειναι τα 'λημέρια' σου, βουνό το ένα βουνό και το άλλο, ειδικά αν συνηθίζεις να το βλέπεις (ή μάλλον να στο διαβάζουν) γρήγορα και πατημένα!!!
Ούφ, και τώρα που δεν καθυστέρησε να ξεκινησει η ειδική, μπορώ και εγώ να κοιμηθώ ήσυχη!
Πλάκα έχουμε! (και εγώ πλάκα κάνω για να αποφορτίσω λίγο την ατμόσφαιρα, ε!) Πάλι εγινα!
Καληνύκταααααα!!!
-
+1
Σε ολα τα σπορ οι εξω απο το χορο αλλα πολυ μα πολυ πορομενοι ασχολουνται και με το παρασκηνιο εξισου εντονα οπως παρακολουθουν τον αγωνα.
-
ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΦΙΛΕ SCUDO ΓΙΑΤΙ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΗΤΑΝ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΩΡΑΡΙΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟ ΕΚΑΝΕ.
ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΠΗΓΕ ΚΑΛΑ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ.
ΘΕΑΤΕΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΕΒΡΕΧΕ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ.
ΟΝΤΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΥΘΟΥΝ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΠΟΡ ΠΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ.
-
+1
Σε ολα τα σπορ οι εξω απο το χορο αλλα πολυ μα πολυ πορομενοι ασχολουνται και με το παρασκηνιο εξισου εντονα οπως παρακολουθουν τον αγωνα.
Μια διευκρίνηση καλυτερα...
-
Επιτελους οι θεατες συντονιστηκατε , να δουμε και οι αγωνιζομενοι αν θα συντονιστουμε ή θα μεινουμε ''λιγοι'' σαν τους θεατες .
-
Σε ολα τα σπορ (ποδοσφαιρο π.χ.) εκτος απο το καθε αυτο αγωνιστικο μερος ασχολειτε σχολιαζει ο κοσμος και αλλες παραμετρους (διαιτησια) και το παρασκηνιο.Αρα μη μας κατηγορειτε που μας αρεσει να ασχολουμαστε σχολιαζουμε και αλλα περα απο την ουσια.Στο κατω κατω ακομα και αν κανουμε λαθος σε καποια δημοσιευση το ιδιο το μεσο δινει την δυνατοτητα σε καποιον να αντικρουσει διαψευσει την οποια δημοσιευση μεσω του αμεσου διαλογου
-
Φίλε rallylover δε σε κατηγόρησε κανείς για το παρασκήνιο ή το λάθος που έκανες..
Εξάλλου σε όλους μας αρεσει το παρασκήνιο και ο σχολιασμός , αλλιώς δε θα είχαμε τι να λέμε στα διλεπτα ή μονόλεπτα που μεσολαβούν μεταξύ των περασμάτων ή τα πρωινά που περιμένουμε στο service κτλ..Αυτό που κατηγορούμε και δεν πάει άλλο εμείς οι οδηγοι-συνοδηγοί-θεατές-οργανωτές απο τα Χανιά είναι η ασταμάτητη επίθεση που δεχόμαστε τόσο καιρο και τα ανούσια σχόλια που ''δημιουργούν'' κάποιοι εδώ μέσα και έξω.
Κανεις δεν είπε οτι η ΑΛΑΧ είναι αλάνθαστη , ουτε οτι δε δεχονται την κριτική ωστε να αλλάξει κατι στραβο ή να αποφευχθεί την επόμενη φορά. Αυτο όμως που γίνεται τον τελευταίο καιρό ξεπερνά κάθε όριο..
-
Φίλε rallylover δε σε κατηγόρησε κανείς για το παρασκήνιο ή το λάθος που έκανες..
Εξάλλου σε όλους μας αρεσει το παρασκήνιο και ο σχολιασμός , αλλιώς δε θα είχαμε τι να λέμε στα διλεπτα ή μονόλεπτα που μεσολαβούν μεταξύ των περασμάτων ή τα πρωινά που περιμένουμε στο service κτλ..Αυτό που κατηγορούμε και δεν πάει άλλο εμείς οι οδηγοι-συνοδηγοί-θεατές-οργανωτές απο τα Χανιά είναι η ασταμάτητη επίθεση που δεχόμαστε τόσο καιρο και τα ανούσια σχόλια που ''δημιουργούν'' κάποιοι εδώ μέσα και έξω.
Κανεις δεν είπε οτι η ΑΛΑΧ είναι αλάνθαστη , ουτε οτι δε δεχονται την κριτική ωστε να αλλάξει κατι στραβο ή να αποφευχθεί την επόμενη φορά. Αυτο όμως που γίνεται τον τελευταίο καιρό ξεπερνά κάθε όριο..
ΑΥΤΟ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΞΕΠΕΡΝΑΣ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ.
ΛΕΞΕΙΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ,ΑΚΟΙΝΩΝΗΤΟΙ ???????????ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΜΕ ΚΟΣΜΙΟ ΤΡΟΠΟ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ.ΔΗΜΗΤΡΗΣ Σ.
-
Ο χρήστης k.k.k. έγραψε:
ΑΥΤΟ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΞΕΠΕΡΝΑΣ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ.
ΛΕΞΕΙΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ,ΑΚΟΙΝΩΝΗΤΟΙ ???????????ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΜΕ ΚΟΣΜΙΟ ΤΡΟΠΟ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ.ΔΗΜΗΤΡΗΣ Σ.
Σωστός!!!!!!
Παρακαλώ οχι τετοια σχόλια και χαρακτηρισμούς για τους αγωνιζομενους του ηρακλειου και επηδει έχουν ειπωθει πολλά να σας θυμήσω τοτε που εγινε το ατυχημα με το νικολιδακη στη πισω μαλαξα που παραλίγο να πληρωσει το τιμημα των αγωνων και όταν μερικοί απο μας είπαν οτι δεν ειναι σε θεση να τρεξουν τοτε ξεσηκωθηκατε να τους φατε για ψυχραιμια λίγο να επικρατησει παρακαλω και να δουμε πως θα βγουμε λιγο απο αυτο το κατεστημενο με οραμα για καλυτερους ποιοτικους με νεα δομη αγωνες απο τα χανια το ρεθυμνο το ηρακλειο τον αγιο νικολαο στο να ασχοληθουμε στο να χαραξουμε καινουριες ειδικες προτογνωρα χαπενικς να προσπαθησουμε να φερουμε ξανα κοσμο εκτος κρητης στη κρητη να αλλαξουμε λιγο τη νοοτροπια μας και να καλεσετε το κοσμο που εχει ορεξη και αγαπαει το σπορ να γινει μελος και να υπαρχει ενεργη δυναμη στις λεσχες και να κανουν ωραιους αγωνες.Αλλα οχι οικονομικου συμφεροντος...
Παιδια οτι εγινε εγινε καιρος ειναι αφου γουσταρουμε να δουμε τερατα αγωνιστικα να οργωνουν τα βουνα της κρητης απο ακρη σε ακρη και να καταφερει ο καθε νομος να διοργανωνει ενα ραλλυ το φανταζεστε???
ραλυ κρητης ραλυ χανιων ραλυ ρεθυμνου ραλυ αγιου νικολαου αλλα για να το πετυχεις πρεπει ολοι να βαλουμε ενα χερακι ραντεβου λοιπον στη λεσχη και τη πρωτοβουλια του ΑΟΚ και καλο ειναι να κανουν ολες οι λεσχες το ιδιο. -
Εγω να κανω την αυτοκριτικη μου και να πω οτι καποιες φορες ισως γραφω παρασυρομενος απο ενα οπαδικο κλιμα(επετρεψε μου να σου πω οτι και εσυ το κανεις αλλα και αλλοι).Αυτο ομως το κλιμα που για να μην κρυβομαστε υπαρχει στα πηγαδακια των αγωνιζομενων στο Ηρακλειο στα οποια αν και χωρις να εχω ενεργο ρολο τα ακουω μου διαμορφονουν μια αποψη.Και ειμαι σιγουρος οτι και στα Χανια υπαρχει ενα αντιστοιχο οπαδικο κλιμα που δυσκολευει την κατανοηση του προβληματος και υπαρχουν αντιστοιχες συζητησεις μεταξυ των αγωνιζομενων σχετικων.Και αντιστοιχα καποιοι που εδω μεσα εκφραζουν αυτη την πλευρα.Αν δεν υπηρχε αυτο το κλιμα δεν θα ειχατε φτασει οι αγωνιζομενοι και εμεις σε αυτη την κοντρα που υπαρχει.Αρα εδω μεσα υπαρχει και καλως η κακως γνωστοποιητε το κλιμα που υπαρχει αντιστοιχα στις αγωνιστικες κοινοτητες των δυο νομων.
Και πραγματικα το ενδιαφερον η συμμετοχη που εχει αυτο το ποστ τελευταια δειχνει μαλλον και την ενταση που υπαρχει στις δυο πλευρες.Ενταση που υπηρχε και παλιοτερα και κορυφωθηκε κυριως στο Ραλλυ Κρητης το οποιο αν ησουν παρων θα την ειχες αντιληφθει οπως ειμαι σιγουρος την ειχαν αντιληφθει και οι ανθρωποι της ΑΛΑΧ που ηταν τοτε εδω πλην ομως ειτε σας την αποκρυψαν ειτε δεν της εδωσαν σημασια. Το ζητημα ειναι μεσα απο αυτο το ποστ που τωρα τελευταια μαλλον απεικονιζει και περιγραφει την πραγματικοτητα τα καλα και τα κακα που υπαρχουν στους αγωνες στην Κρητη-και δεν ειναι απλο μεσο αλληλοσυγχαρητηριων και αποκρυψεως της πραγματικοτητας οπως ηταν στην αρχη του- και τις αντιδρασεις που αυτο προκαλει τωρα πλεον και στους αμεσους ενδιαφερομενους να αποτελεσει μεσο πιεσεωςς για εξευρεση λυσεων στα οποια προβληματα αυτο αναδυκνυει. -
Εγω να κανω την αυτοκριτικη μου και να πω οτι καποιες φορες ισως γραφω παρασυρομενος απο ενα οπαδικο κλιμα(επετρεψε μου να σου πω οτι και εσυ το κανεις αλλα και αλλοι).Αυτο ομως το κλιμα που για να μην κρυβομαστε υπαρχει στα πηγαδακια των αγωνιζομενων στο Ηρακλειο στα οποια αν και χωρις να εχω ενεργο ρολο τα ακουω μου διαμορφονουν μια αποψη.Και ειμαι σιγουρος οτι και στα Χανια υπαρχει ενα αντιστοιχο οπαδικο κλιμα που δυσκολευει την κατανοηση του προβληματος και υπαρχουν αντιστοιχες συζητησεις μεταξυ των αγωνιζομενων σχετικων.Και αντιστοιχα καποιοι που εδω μεσα εκφραζουν αυτη την πλευρα.Αν δεν υπηρχε αυτο το κλιμα δεν θα ειχατε φτασει οι αγωνιζομενοι και εμεις σε αυτη την κοντρα που υπαρχει.Αρα εδω μεσα υπαρχει και καλως η κακως γνωστοποιητε το κλιμα που υπαρχει αντιστοιχα στις αγωνιστικες κοινοτητες των δυο νομων.
Και πραγματικα το ενδιαφερον η συμμετοχη που εχει αυτο το ποστ τελευταια δειχνει μαλλον και την ενταση που υπαρχει στις δυο πλευρες.Ενταση που υπηρχε και παλιοτερα και κορυφωθηκε κυριως στο Ραλλυ Κρητης το οποιο αν ησουν παρων θα την ειχες αντιληφθει οπως ειμαι σιγουρος την ειχαν αντιληφθει και οι ανθρωποι της ΑΛΑΧ που ηταν τοτε εδω πλην ομως ειτε σας την αποκρυψαν ειτε δεν της εδωσαν σημασια. Το ζητημα ειναι μεσα απο αυτο το ποστ που τωρα τελευταια μαλλον απεικονιζει και περιγραφει την πραγματικοτητα τα καλα και τα κακα που υπαρχουν στους αγωνες στην Κρητη-και δεν ειναι απλο μεσο αλληλοσυγχαρητηριων και αποκρυψεως της πραγματικοτητας οπως ηταν στην αρχη του- και τις αντιδρασεις που αυτο προκαλει τωρα πλεον και στους αμεσους ενδιαφερομενους να αποτελεσει μεσο πιεσεωςς για εξευρεση λυσεων στα οποια προβληματα αυτο αναδυκνυει.ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΒΡΕΘΗΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΚΑΙ Η ΚΡΗΤΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ.
ΑΝΑΒΑΣΕΙΣ-ΟΜΑΛΟΣ
ΡΑΛΛΥ-ΚΡΗΤΗΣ
ΤΑΧΥΤΗΤΑ-ΤΥΜΠΑΚΙ.
ΕΑΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΛΕΣΧΩΝ,ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ ΣΤΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΚΥΠΕΛΑ.
ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΕΚΤΟΣ ΚΡΗΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ, ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ Ρ.ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ.
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ Σ. -
μπραβο κκκ αλλα μαζι με τα αλλα ουτε ενα πληρωμα δεν βρεθηκε στο πρωταθληματικο τυμπακι περισυ ετειχε και αυτο αγαπητη Μ.Μ
Aγώνες στην Κρήτη...