-
Το πεζό είναι ασημί αλλά μιας και το πήρα μεταχειρισμένο δεν είχα πολλές επιλογές μιας και η λαίλαπα των ασημί έχει πλήξει τα Gti Μόνο μαύρο δεν θα το έπαιρνα
Το Getz που το είχα πάρει καινούριο το παράγγειλα απλό κόκκινο που είναι και το αγαπημένο μου χρώμα. Αν πάρω πάλι καινούριο αυτοκίνητο κόκκινο θα το πάρω, εκτός αν δεν βγαίνει σε απλό κόκκινο οπότε λευκό. -
Άσχετο: αληθεύει ότι τα μεταλλικά αντέχουν καλύτερα στο πέρασμα του χρόνου? Αν ναι το ίδιο ισχύει και για τις πέρλες?
-
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Το σκούτερ μου είναι μπλε ελεκτρίκΚάθε πότε το φορτίζεις;
Και εγώ Λευκό Βανκουις λέγω… αυτός είναι ο ένας εκ των 3 λόγων που αναμένω 2.5 μήνες το αμάξι.
Το είχαν σε σχεδόν ετοιμοπαράδοτο σε μάυρο, αλλά είπα καλύτερα λευκό και έτσι όπως το θέλω… -
To ασημί είναι απλώς πρακτικό.
Δίνει όμως, όπως και το άσπρο, την εντονότερη 'υπογραφή' στα λεηζεροπίστολα της Τροχαίας!Τίποτε δεν είναι ωραιότερο (και πιο ευαίσθητο και μπελαλίδικο δυστυχώς) από το μαύρον αγνόν που λένε και οι αγιογράφοι, φρεσκοπλυμένο.
Επίσης πολύ ενδιαφέροντα τα οριακά χρώματα - χαμαιλέοντες που αλλάζουν με τη γωνία προσπτώσεως του φωτός, (πάλαι ποτέ το 'γαλάζιο σύννεφο' της Άλφα, τα αρκτικόν και ιριδίζον γραφίτης της BMW) αν και τα καλύτερα είναι κάτι μυστήρια σκούρα, κοντά στο μαύρο (μπλε του μεσονυκτίου, μαύρο του ρουμπινιού=τέρμα σκούρο μπορντώ, διάφορα μελιτζανιά, ΜΩΒ κλπ
-
Σαν την TVR Speed 12 που κερδιζες στο Gran Turismo 2 δηλαδη...
Αχ, εποχες...
Ολο το garage με εκεινο το αμαξι το ειχα βγαλει (κερδιζοντας το και πουλωντας το συνεχεια δηλαδη)!On topic: ψηφο σε κοκκινο και εντονο μπλε απο εμενα.
Το ασημι ηταν οντως πριν απο μερικα χρονια το 70% των επιλογων στην ευρωπη.
Τωρα λεγεται οτι white is... the new black
Σε περλα παντως κι εμενα μου αρεσει. -
Μπλε.
-
Σκούρο μπλέ, η χαρά της σκόνης
+
Με κάλυψε απόλυτα (μέχρι κεραίας) ο γιατρός!Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Το Πόλο η σύζυγος (τότε συμβία) το αγόρασε ασημί,αφού ενωρίτερα της είχα απαγορεύσει:
- 1ον,να αγοράσει αυτό το αυτοκίνητο,και
-2ον,να το παραγγείλει ασημί
Ασφαλώςμε έγραψε,δίνοντάς μου ένα σαφές μήνυμα για το ποιος θα κάνει κουμάντο στο μέλλον,πράγμα το οποίο εγώ αγνόησα,και την παντρεύτηκα!!
- 1ον,να αγοράσει αυτό το αυτοκίνητο,και
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
κερασί!
Τι κακό κι'αυτό.
Κερασί,μπανανί,κολοκυθί,φουντουκί και αχλαδί.Που τα βρίσκετε ρε όλα ετούτα
Και πού να ακούσεις γυναίκες να μιλάνε για ρούχα... Ανακαλύπτεις χρώματα όπως το λεμονί, το τοιχί, το πλυντηριί, το πολυθρονί κλπ
-
Στην οικογένεια (5 οδηγοί, 2 γονείς+3 παιδιά) έχουν υπάρξει/υπάρχουν τα κάτωθι χρώματα σε αυτοκίνητα (ημερομηνία παραγωγής του αυτοκινήτου)
σχεδόν άσπρο ~1960, άσπρο που αργότερα έγινε μπλε μεταλλικό 1972, κοκαλί (βρώμικο άσπρο) 1991
γκρι του 1953, γκρι του 1969, ασημί του 2002
γαλάζιο όχι έντονο του 1968-9
κίτρινο του 1972, πορτοκαλί του 1973, μουσταρδί του 1976 (δύο φορές, όταν τράκαραμε το ένα πήραμε άλλο που ήταν στη γειτονιά αλλά δεν πολυκουνιότανε και είχαμε το πρώτο για ανταλλακτικά), καφέ μεταλλικό του 1977 (του πήγαινε πολύ του Datsun 120Y)
μαύρο 1990 (μη μεταλλικό, το πιο εντυπωσιακό όταν το έχεις καθαρό και κερωμένο είναι σαν καθρέφτης), μαύρο μεταλλικό 1991 (σηκώνει βρώμα), σμαραγδομαύρο που αλλάζει χρώματα με το φως 1997
[3 ασπριδερά, 3-4 γκριζοαπαλά, 3 μαυριδερά, και 4-5 κιτρινοπορτοκαλιά με ένα καφέ μέσα]
Το μοναδικό ασημί λοιπόν ήταν καθαρά για οικονομοτεχνικούς λόγους (μόνο σε ασημί βγαίνει το συμφέρον πακέτο του Peugeot 206 Quiksilver). Δεν μας πάει το ασημί λοιπόν, πολύ κοινότυπο....
Μπορεί τα ασημί να ήταν γκλάμορους κλπ όταν πρωτοέγιναν της μόδας πριν από 20 χρόνια αλλά το γεγονός ότι δεν εξαφανίστηκαν όταν πέρασε η μόδα (ή το ότι δεν πέρασε η μόδα) οφείλεται στα πλεονεκτήματά του: ταιριάζει στα περισσότερα αυτοκίνητα, σηκώνει βρώμα, είναι λαμπερό και δεν προκαλεί οπότε και πουλιέται εύκολα. Αντίθετα άλλες μόδες όπως κάτι μεταλλικά πορτοκαλιά κλπ πιστεύω θα έχουν χειρότερη τύχη στο πέρασμα του χρόνου (και θα πονέσουν στη μεταπώληση).
Αυτό που δεν είχαμε ποτέ ήταν πράσινο (το σμαραγδόμαυρο είναι πρακτικά μαύρο) και κόκκινο. Από πράσινο μου αρέσει το αγγλικό σε μεταλλικό και από κόκκινα μου αρέσει μόνο το μεταλλικό όπως στο 206 και όχι τα απλά ούτε τα μπορντώ. Βέβαια όπως ειπώθηκε και πιο πριν σε μερικά αυτοκίνητα πάνε κάποια χρώματα. Δηλαδή το κόκκινο πάει σε Ferrari (αν και όχι σε όλες), το μπορντώ πάει σε κάποιες Jaguar κλπ.
Το επόμενο αυτοκίνητο, αν τα πράματα πάνε όπως θέλω, το πιο πιθανό είναι να είναι μπλε μεταλλικό όχι πολύ σκούρο με μπεζ καθίσματα (δυστυχώς δεν του πάει τόσο το μαύρο) -
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Σκούρο μπλέ, η χαρά της σκόνηςΚαι της κουτσουλιάς.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Και πού να ακούσεις γυναίκες να μιλάνε για ρούχα... Ανακαλύπτεις χρώματα όπως το λεμονί, το τοιχί, το πλυντηριί, το πολυθρονί κλπ
Αν και δεν είναι ακτιβώς στο θέμα μας οι γυναίκες πολλές φορές δίνουν εξωραιστικά ονόματα στα χρώματα, πχ:
*- λίτσα μου ωραία τα έβαψες τα μαλιά σου, τι ακριβώς χρώμα είναι?
- καραμελί αλέκα μου(ή σοκολατί)*
Αντί για καραμελί, σοκολατί θα μπορούσε να πεί απλώς 'καφέ' (ή σκατί ) έτσι όμως δημιουργείται ο συνειρμός πως το λιτσάκι είναι σαν καραμελίτσα κλπ
-
Ο χρήστης travelman έγραψε:
Ασχετο:
Αλήθεια αυτή η ιστορία ότι το ασημί είναι το επίσημο γερμανικό χρώμα αγώνων επειδή σε ένα αγώνα ένα γερμανικό αμάξι το βρήκαν απειροελάχιστα υπέρβαρο, το ξύσαν και έβγαλαν όλη τη μπογιά για να ελαφρύνει και κέρδισε μετά, ισχύει?Όπα, τώρα το είδα αυτό. Κάπως έτσι είναι αλλά όχι ακριβώς. Το επίσημο αγωνιστικό χρώμα της Γερμανίας είναι (ήταν) το άσπρο. Tα πρώτα χρόνια, οι γερμανικές ομάδες έτρεχαν με τα αυτοκίνητά τους βαμένα άσπρα όπως φαίνεται και σε αυτή τη φωτογραφία μιας Mercedes SSK. Kάποια στιγμή όμως, στη δεκαετία του 30, η Mercedes είχε κατασκευάσει κάποια αγωνιστικά τα οποία είχαν πάρα πολύ δυνατές μηχανές σε σχέση με τον ανταγωνισμό, αλλά ήταν όμως και πολυ βαριά. Οπότε οι μηχανικοί της Mercedes το βράδυ πριν τον αγώνα έξυσαν την άσπρη μπογιά από τα αυτοκίνητα, προκειμένου να τα ελαφρύνουν όσο μπορούσαν και έμεινε απλά το άβαφτο αλουμίνιο από κάτω. Στον αγώνα οι Mercedes κέρδισαν με άνεση και από τότε βγήκε το παρατσούκλι 'ασημένια βέλη'. Η Auto Union ακολούθησε την ίδια πρακτική και από κει και πέρα το ασημί κυριάρχησε και αντικατέστησε το άσπρο σαν αγωνιστικό χρώμα στη συνείδηση του κόσμου περισσότερο παρά στα χαρτιά, όπου νομίζω παραμένει ακόμα το άσπρο.
-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
(μπλε του μεσονυκτίου, μαύρο του ρουμπινιού=τέρμα σκούρο μπορντώ, διάφορα μελιτζανιά, ΜΩΒ κλπΜου θυμισες ενα φιλο που πηρε το κορσα.
-Τι χρωμα, λεω?
-Ειναι φαντασου ασημι με μπλε ινες μεσα, πως ειναι ο ουρανος οταν παει να βραδυασει...Μολις το βλεπω => Γκρι!
-
Γιατί αγοράζουμε ασημί αυτοκίνητα; Γιατί αυτά μας πουλάνε οι εταιρίες.
Και μια κάπως κυνική άποψη: το ασημί ταιριάζει στα αυτοκίνητα γιατί είναι χρώμα μετάλλου(ων) και τα αυτοκίνητα είναι βασικά μεταλλικές κατασκευές. Τόσο απλά
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Σκούρο μπλέ, η χαρά της σκόνης
Και της κουτσουλιάς.
Ομοιοπαθής...
-
Tο ασημί είναι μακράν το πιο ξενέρωτο χρώμα γι' αυτοκίνητο και δεν θα το επέλεγα ποτέ, αν ήταν στο χέρι μου.
Γενικά μ' αρέσει πολύ το ανθρακί/σκούρο γκρί, το αμέσως πιο ανοιχτό χρώμα απ' το μαύρο. Έχει κάποια απ' τα πλεονεκτήματα του μαύρου, χωρίς να είναι τόσο ευαίσθητο.
Τα 3 απ' τα 4 τελευταία αυτοκίνητα της οικογένειας έχουν/είχαν αυτό το χρώμα. Μόνο το Πάντα μας ξέφυγε και το πήραμε κίτρινο.
Αααααν καταφέρω να πάρω bmw κάααποτε, οπωσδήποτε ανθρακί! Ή στην χειρότερη Le Mans Blau.
Το άσπρο, όπως και κάποια έντονα χρώματα μ' αρέσουν μόνο σε συγκεκριμένα μοντέλα. Πχ το πορτοκαλί του 320Z, άσπρο σε cossie/integrale.
-
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Αυτό για το χρώμα μας το έβαλες; (Έχει ασημί ζάντες!!!)
-
Η ασημί λαίλαπα