-
Κ αυτες βαρετες ειναι, ΙΜΗΟ μονο σε 993 ταιριαζει πολυ κ ισως κ στην 964.
-
λοιπόν εμένα είναι ...ποντικί δηλαδή ένα απαίσιο χρώμα (μόνο στη Μ3 πάει) αλλά ο πατέρας μου νόμιζε ότι θα ήταν ασημί...(θα το προτιμούσα άσπρο προσωπικά)
Δεν είναι ασχημο το ασημί και δύσκολα θα αγόραζα γερμανικό σπορ αμάξι χωρίς να είναι ασημί. Π.Χ. ΤΤ ή πόρσε πρέπει να είναι ασημί για μένα.
Ασχετο:
Αλήθεια αυτή η ιστορία ότι το ασημί είναι το επίσημο γερμανικό χρώμα αγώνων επειδή σε ένα αγώνα ένα γερμανικό αμάξι το βρήκαν απειροελάχιστα υπέρβαρο, το ξύσαν και έβγαλαν όλη τη μπογιά για να ελαφρύνει και κέρδισε μετά, ισχύει?Πάντως το άσπρο είναι το πιο ...γρήγορο χρώμα!!!!! Αποβάλλει ταχύτερα τη θερμότητα και δουλεύει λιγότερο το ψυγείο, ενώ αποφεύγεις τυχόν υπερθέρμανση
Γενικά τώρα στα μικρά πάνε μάλλον καλύτερα τα ανοιχτά χρώματα (να φαίνονται πιο μεγάλα) και στα μεγάλα τα σκούρα (να κρύβουν τον όγκο τους)
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Οπότε και εγώ αν αγόραζα τώρα αυτοκίνητο άσπρο θα ήτανε (το πιθανότερο τουλάχιστον)
To RAV4 ΜΚ2 δεν έβγαινε σε άσπρο και έτσι το πήρα ασημί.
Μια χαρά είναι όμως. Όντως δεν φαίνονται οι γρατζουνιές, όντως δε λερώνει (τελευταία φορά εξωτερικά το έπλυνα -νομίζω- τον Οκτώβρη!!!!!) και η σχέση του χρώματος με τον ήλιο είναι η καλύτερη, αμέσως μετά το άσπρο. -
Αν και οδηγώ ασημί (όχι δική μου επιλογή, μπλε σκούρο ήθελα), αν έπαιρνα τώρα θα προτιμούσα άσπρο! Και μικρότερες ανάγκες ψύξης, και ξεφεύγει από την ασημί λαίλαπα ( ), και δεν καταλαβαίνει καθόλου από βρώμα - ειδικά αν είναι κρεμ.
-
Συζητάτε για χρώματα;
-
Παρά την 'ασημί θάλασσα', δεν μπορούμε να μην αναγνωρίσουμε πως το συγκεκριμένο χρώμα έχει σοβαρά πρακτικά πλεονεκτήματα, όπως αυτά που λέει ο meco: δε λερώνει, δε χαράζει, δε ζεσταίνεται. Πολλοί λοιπόν το παίρνουν για αυτά.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
7 στους 10 όσων διάβασαν αυτό το τόπικ έχουν ασημί αυτοκίνητοEγω εχω και μαυρο και ασημι!!!
Η Βarchetta εχει μαυρη κουκουλα αλλα θα την αλλαξω με μπορντω ,καποια στιγμη.
-
κόκκινο ή άσπρο
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
κόκκινο και άσπρο = ροζ -
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Συζητάτε για χρώματα;όχι
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
κόκκινο και άσπρο = ροζ
-
κόκκινο και άσπρο = ροζ
+1 στο kid
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
κόκκινο και άσπρο = ροζ
+1 στο kid
το ήξερα ρε ότι θα πειράζατε το quote...
δεν το περίμενα πάντως απο τον kid -
1 κοκκινο,
1 μαυρό,
και 1 μπλέ μεταλλικόΤο ασημί δεν μου άρεσε ποτέ σαν χρώμα... είναι για τους τεμπέληδες που πλένουν ποτέ το αυτοκίνητο τους
-
κόκκινο και άσπρο = ροζ
+1 στο kid
δεν το περίμενα πάντως απο τον kidΓιατί? Αφού είμαι ο πλέον εγκάθετος user.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
κόκκινο και άσπρο = ροζ
+1 στο kid
δεν το περίμενα πάντως απο τον kidΓιατί? Αφού είμαι ο πλέον εγκάθετος user.
Eίσαι τι?
-
Ο χρήστης travelman έγραψε:
λοιπόν εμένα είναι ...ποντικί δηλαδή ένα απαίσιο χρώμα (μόνο στη Μ3 πάει) αλλά ο πατέρας μου νόμιζε ότι θα ήταν ασημί...(θα το προτιμούσα άσπρο προσωπικά)Δεν είναι ασχημο το ασημί και δύσκολα θα αγόραζα γερμανικό σπορ αμάξι χωρίς να είναι ασημί. Π.Χ. ΤΤ ή πόρσε πρέπει να είναι ασημί για μένα.
Ασχετο:
Αλήθεια αυτή η ιστορία ότι το ασημί είναι το επίσημο γερμανικό χρώμα αγώνων επειδή σε ένα αγώνα ένα γερμανικό αμάξι το βρήκαν απειροελάχιστα υπέρβαρο, το ξύσαν και έβγαλαν όλη τη μπογιά για να ελαφρύνει και κέρδισε μετά, ισχύει?Πάντως το άσπρο είναι το πιο ...γρήγορο χρώμα!!!!! Αποβάλλει ταχύτερα τη θερμότητα και δουλεύει λιγότερο το ψυγείο, ενώ αποφεύγεις τυχόν υπερθέρμανση
Γενικά τώρα στα μικρά πάνε μάλλον καλύτερα τα ανοιχτά χρώματα (να φαίνονται πιο μεγάλα) και στα μεγάλα τα σκούρα (να κρύβουν τον όγκο τους)
ισχυει οσον αφορα τη μερσεντες αν θυμαμαι καλα
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
..... να προσθέσω εδώ πως το άσπρο είναι αντικειμενικά το καλύτερο χρώμα για αυτοκίνητα/αεροπλάνα και έχει και την μικρότερη εσωτερική λανθάνουσα θερμότητα.Οπότε και εγώ αν αγόραζα τώρα αυτοκίνητο άσπρο θα ήτανε (το πιθανότερο τουλάχιστον)
Δεν υπάρχει άλλο χρώμα για τα αυτοκίνητα πλην του λευκού. _
-
H γνωμη μου ειναι πως το καλυτερο χρωμα για αυτ. ειναι το μαυρο.
Παρολα αυτα, παιρνεις ενα ασημί και ουτε το πολυπλενεις, ουτε φαινονται οι μιρο-γρατζουνιες κλπ. Εχει + το ατιμο!
-
Εγώ τη merc σε ασημι (brilant silver).
To cherokee μαύρο.
Ένα navara που έχουμε στη δουλειά μαύρο.Οπότε ανήκω κι εγώ στο 90% των ανθρώπων που έχουν ασημί ή μαύρο αυτοκίνητο.
Η ασημί λαίλαπα