-
Λευκό με ολίγο κόκκινο (απο τον Αννατέλλων Ήλιο)
Λευκό-μπλε (πιο σκούρο απο τον Γάλλων) για τα αμερικανά (GT40s, Eagle F1 κλπ)
Και αυτό απο την σημαία ίσως;Απίθανο περτικαλί για τους Νεοζηλανδούς
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
-
-
θενκς για τις απαντήσεις, για το αμερικάνικο κάτι είχα ψυλιαστεί από το βίπερ κουπέ όπως εδώ...
http://hem.passagen.se/sammpe/bilder/19 ... %20f3q.jpg
αλλά είχα ακούσει και κάτι για χρυσό και είχα μπερδευτεί...Ιαπωνικό δεν έχω δει στα χρώματα που λέτε, οπότε άν έχει κανείς καμία φωτο καλή θα είναι
Α κάπου είχα δει και ελληνικά χρώματα (σε ιστορικό αγώνα) με 2 τόνους μπλε έναν ανοιχτό και έναν σκούρο...
Έχουν εθνικό αγωνιστικό χρώμα οι νεοζηλανδοί και δεν είναι άσπρο από τα αρνιά? Εχούν αυτοί αυτοκίνητα καταρχάς??
Μιάς που φτάσαμε και στην ωκεανία το εθνικό χρώμα της Αυστραλίας είναι τα διάφορα ...χαμαιλέων
-
Ο χρήστης travelman έγραψε:
Ιαπωνικό δεν έχω δει στα χρώματα που λέτε, οπότε άν έχει κανείς καμία φωτο καλή θα είναι -
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Ιαπωνικό δεν έχω δει στα χρώματα που λέτε, οπότε άν έχει κανείς καμία φωτο καλή θα είναι
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Ιαπωνικό δεν έχω δει στα χρώματα που λέτε, οπότε άν έχει κανείς καμία φωτο καλή θα είναι
Τώρ ρε Σπύρο επίτηδες το κάνεις αυτό? Ανοίγω πρώτο θέμα αυτό πρωϊνιάτικα και πέφτω σε Integra Type-R και μάλιστα λευκό
-
Το λευκο η' κρεμ της μοδας το ξαναεκανε και μας το θυμισε το MINI COOPER ..........το 2004
-
Mόδα έκανε το λευκό, το gti
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Γενικά μ' αρέσει πολύ το ανθρακί/σκούρο γκρί, το αμέσως πιο ανοιχτό χρώμα απ' το μαύρο. Έχει κάποια απ' τα πλεονεκτήματα του μαύρου, χωρίς να είναι τόσο ευαίσθητο.
Σωστός.
καταπληκτικο φοντο, μα που ειναι, που ειναι....
αν επαιρνα audi η volvo σε αυτο το χρωμα θα το επαιρνα
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Ρεύσις.
-
Καλούτσικο και αυτό αλλά το πρώτο τάπερ είναι μακράν IMHO
Ο χρήστης travelman έγραψε:
Έχουν εθνικό αγωνιστικό χρώμα οι νεοζηλανδοί και δεν είναι άσπρο από τα αρνιά? Εχούν αυτοί αυτοκίνητα καταρχάς??Κάτι κουβαδάκια με το όνομα McLaren σου λένε κάτι;
Μην κοιτάς που τα τελευταία χρόνια το έχουνε μπασταρδέψει με τα χρώματα των χορηγών (ασημένια βέλη and my balls are moving ).
Που και που τρέχουνε και μερικά περτικαλί για χειμερινές δοκιμές:Αν και βασικά μιλάμε για ένα μόνο κατασκευαστή οπότε δεν τίθεται θέμα 'εθνικού' χρώματος.
Αν έπρεπε να υπάρχει κάποιο θα ήταν μάλλον το μαύρο που έχουν και οι AllBlacks (ναι αυτοί που χτυπιούνται στην διαφήμιση του Dewars ).
Με την καμία άσπρο από τα αρνιά -
-
να και ένας παλαιότερος αμερικάνος με τα χρώματα του...
-
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Και σε Ιταλικό μ΄αρέσει πολύ το λευκόΜ' αρεσε η γενικευση σου. 'Σε Ιταλικο...' και το μυαλο του αλλου παει σε Punto πχ....
-
Ο χρήστης timkoul έγραψε:
Και σε Ιταλικό μ΄αρέσει πολύ το λευκό
Μ' αρεσε η γενικευση σου. 'Σε Ιταλικο...' και το μυαλο του αλλου παει σε Punto πχ....
Και το GPunto κουκλί είναι
-
Έχω ένα ασημί (φτου κακά ) και ένα μπορντώ. Το ασημί προέκυψε επειδή ήθελα το γαλάζιο άλλά είχε 3 μήνες παραπάνω παράδοση. Το μπορτνώ το πήρα μεταχειρισμένο αλλά μ'αρέσει. Σε μερικά αυτοκίνητα πάει πολύ το χρώμα π.χ 159.
Για το λευκό δεν θα έλεγα όχι (ανάλογα πάντα με το αυτοκίνητο). Αυτά που τις περισσότερες φορές απεχθάνομαι είναι κάτι περλέ που δωσφορίζουν στον ήλιο. άσε που δεν μπορείς να περιγράψεις το χρώμα τους..... -
-
1 λευκό
2 μαύραΤο 2ο μαύρο δεν το αλλάζω με τπτ - Ισως μόνο για ένα ιδιο λευκό ( )
Η ασημί λαίλαπα