-
-
-
-
Οι bmw και audi μοιράζονται το σχεδιαστικό κέντρο για να περιορίσουν το κόστος;
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Οι bmw και audi μοιράζονται το σχεδιαστικό κέντρο για να περιορίσουν το κόστος;τα πίσω μέρη (σειρά 4 κτλ...) έχουν αρχίσει να μοιάζουν επικίνδυνα
-
όμορφο σχέδιο, αν και μου θυμίζει αυτό:
-
Ωραίο. Γενικά σαν σύνολο μου δίνει ένα τόνο από insignia στο προφίλ.
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Ωραίο. Γενικά σαν σύνολο μου δίνει ένα τόνο από insignia στο προφίλ.+1
-
not bad
-
Καλό.... Θα προτιμούσα πάντως τα πλευρά να ήταν με λιγότερες καμπύλες....
-
nice.ωραιουτσικο.το θεμα ειναι χωρους να χει.κατα τ αλλα,ενταξει φαινεται.
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Καλό.... Θα προτιμούσα πάντως τα πλευρά να ήταν με λιγότερες καμπύλες....και εγω....ζουμε στην εποχη της γωνιας!!!!
-
Εγω εχω να πω βλεποντας και αυτο οτι η audi σχεδιαζει πολυ πιο καλαισθητα οχηματα απο την bmw και την mercedes τα τελευταια χρονια. Αρκει να δουμε αυτες τις φωτο του νεου a8 και φερουμε στο μυαλο μας την νεα 7αρα..
-
δεν μου αρέσει, σαν τσαλακωμένο είναι
πολύ καλύτερο το D3 -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Εγω εχω να πω βλεποντας και αυτο οτι η audi σχεδιαζει πολυ πιο καλαισθητα οχηματα απο την bmw και την mercedes τα τελευταια χρονια. Αρκει να δουμε αυτες τις φωτο του νεου a8 και φερουμε στο μυαλο μας την νεα 7αρα..Δε σ' αρέσει η νέα 7αρα?
Εντάξει δε με ενθουσίασε και εμένα, αλλά είναι όμορφη, όπως όλες οι BMWΗ Mercedes....δε μ αρέσει τελευταία στις γραμμές τις
-
Technik, να με συγχωρείς, αλλα απέχει έτη φωτός απο την Alfa....!!!!!
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Εγω εχω να πω βλεποντας και αυτο οτι η audi σχεδιαζει πολυ πιο καλαισθητα οχηματα απο την bmw και την mercedes τα τελευταια χρονια. Αρκει να δουμε αυτες τις φωτο του νεου a8 και φερουμε στο μυαλο μας την νεα 7αρα..
Δε σ' αρέσει η νέα 7αρα?
Εντάξει δε με ενθουσίασε και εμένα, αλλά είναι όμορφη, όπως όλες οι BMWΗ Mercedes....δε μ αρέσει τελευταία στις γραμμές τις
Ισορροπημενη ειναι αλλα ας πουμε οτι τη μπερδευω ανετα με ενα hyundai sonata και με πολλα αλλα..
Και την s-class και το παρων a8 τα προτιμω. -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Δε σ' αρέσει η νέα 7αρα?
Ισορροπημενη ειναι αλλα ας πουμε οτι τη μπερδευω ανετα με ενα hyundai sonata και με πολλα αλλα..
Και την s-class και το παρων a8 τα προτιμω.Σίγουρα, απλά μου θύμισε έντονα την 166, στο πίσω μέρος, ιδιαίτερα στα φώτα
-
166 της AR ή του E.Σ.Υ. ?
-
συμπαθητικο μαζεμενο αλλλα και ΟΧΙ κλασσικο οπως το Α4 και το Α6..
τολμησαν λιγο...
οσον αφορα την 7αρα καλο ειναι να μιλαμε μονο αν εχουμε δει ΟΛΑ τα αυτοκινητα απο κοντα...
αν τα εχετε δει και παλι δεν σας αρεσει ζητω ταπεινα συγνωμη και παω πασο.για να δουμε....
απο μπροστα πιο ομορφη η 7...
απο πισω παιζεται.....
μεσα δεν ξερω...
για να δουμε και μοτορια....
Νέo Αudi A8 (D4-2010)