-
Φίλος μου αγόρασε Octavia 5 RS, το οποίο είναι ήδη στο συνεργείο για remapping και, κατά τα λεγόμενα των remappers, 240ps.
Στα 200 εργοστασιακά (που ενδεχομένως, σύμφωνα με διάφορες πηγές να είναι γύρω στα 210-215), το αυτοκίνητο είναι ευχάριστο και οδηγήσιμο, αν και, ως συμβαίνει συνήθως στην περίπτωση των πολύ δυνατών προσθιοκίνητων, αλλού λιγότερο, αλλού περισσότερο, η υποστροφή ισχύος σε κλειστές γλιστερές στροφές, με τέρμα γκάζι (ή και λιγότερο από τέρμα), δεν αποφεύγεται.
Συνεπώς, τώρα, που θα δυναμώσει και περισσότερο, θα χρειαστεί ακόμα επιτακτικότερα ένα LSD, ώστε το αυτοκίνητο να στρίβει ωραία και στις κλειστές.
Ο φίλος μου είναι σύμφωνος, και έχουμε αρχίσει ήδη το ψάξιμο.Αν έχετε ο,τιδήποτε υπόψη σας, παρακαλώ...
Φυσικά, αν έχετε υπόψη σας, λύσεις δοκιμασμένες και σε Golf GTi, μοιραστείτε τες, υπάρχει συμβατότητα προφανώς.
-
Φίλος μου αγόρασε Octavia 5 RS, το οποίο είναι ήδη στο συνεργείο για remapping και, κατά τα λεγόμενα των remappers, 240ps.
Στα 200 εργοστασιακά (που ενδεχομένως, σύμφωνα με διάφορες πηγές να είναι γύρω στα 210-215), το αυτοκίνητο είναι ευχάριστο και οδηγήσιμο, αν και, ως συμβαίνει συνήθως στην περίπτωση των πολύ δυνατών προσθιοκίνητων, αλλού λιγότερο, αλλού περισσότερο, η υποστροφή ισχύος σε κλειστές γλιστερές στροφές, με τέρμα γκάζι (ή και λιγότερο από τέρμα), δεν αποφεύγεται.
Συνεπώς, τώρα, που θα δυναμώσει και περισσότερο, θα χρειαστεί ακόμα επιτακτικότερα ένα LSD, ώστε το αυτοκίνητο να στρίβει ωραία και στις κλειστές.
Ο φίλος μου είναι σύμφωνος, και έχουμε αρχίσει ήδη το ψάξιμο.Αν έχετε ο,τιδήποτε υπόψη σας, παρακαλώ...
Φυσικά, αν έχετε υπόψη σας, λύσεις δοκιμασμένες και σε Golf GTi, μοιραστείτε τες, υπάρχει συμβατότητα προφανώς.
-
-
Της quaife, το atb;
-
Αυτό θα ήταν το απολύτως ιδεώδες, αλλά η Quaife σπανίως διαθέτει έτοιμα προϊόντα.
Πρέπει να μαζευτούν 10-12 παραγγελίες για να φιλοτιμηθεί να σχεδιάσει / παραγάγει κάτι ειδικά για ένα μοντέλο.
Ευελπιστώ Άγγελε η δια-συμβατότητα του γκρουπ να λειτουργήσει υπέρ του φίλου σου.
Τόσα Α3, Γκολφ, Λεόν, Οκτάβια... -
Tί λέτε ρε παιδιά;Είχε έτοιμο για το δικό μου το εικοσιπενταετίας και να μήν έχει για ένα μοντέλο χιλιοπερπατημένο και σύγχρονο;
-
Λοιπόν, όντως, αν το εξάρι κιβώτιο του νέου RS είναι το 02Μ της VW, υπάρχει μπλοκέ ΑΤΒ Quaife και κοστίζει 550 λίρες χωρίς ΦΠΑ
http://www.quaife.co.uk
Εχει και τον εν Ελλάδι διανομέα (βλ. distributors), αλλά ας μην τον ποστάρω, να μη θεωρηθεί διαφήμιση. -
Υπαρχει Quaife ετοιμοπαραδοτο.
-
Ειμαι της γνώμης πως το καλύτερο όχημα για LSD ειναι ενα VW βανάκι, βαμμένο στα χρώματα του ουράνιου τόξου. Όχι Octavia...
(μη βαράτε, ειναι νωρίς)
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Ειμαι της γνώμης πως το καλύτερο όχημα για LSD ειναι ενα VW βανάκι, βαμμένο στα χρώματα του ουράνιου τόξου. Όχι Octavia...(μη βαράτε, ειναι νωρίς)
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Ειμαι της γνώμης πως το καλύτερο όχημα για LSD ειναι ενα VW βανάκι, βαμμένο στα χρώματα του ουράνιου τόξου. Όχι Octavia...Έτσι, έτσι... ακούς εκεί LSD σε Octavia, ξενέρωμα.
-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Λοιπόν, όντως, αν το εξάρι κιβώτιο του νέου RS είναι το 02Μ της VW, υπάρχει μπλοκέ ΑΤΒ Quaife και κοστίζει 550 λίρες χωρίς ΦΠΑhttp://www.quaife.co.uk
Εχει και τον εν Ελλάδι διανομέα (βλ. distributors), αλλά ας μην τον ποστάρω, να μη θεωρηθεί διαφήμιση.Τον εν Ελλάδι διανομέα να τον ξεχάσει,γιατί μπορεί να λιποθυμήσει όταν ακούσει την τιμή(...από τα γέλια;)
Λογικά υπάρχει έτοιμο Άγγελε...τα οver 10 orders ισχύουν όπου αναφέρει στην τιμή POA...
Είναι μάλλον η καλύτερη λύση...
-
Επισης στα πολλα κομματια παιζει εκπτωση...
εμεις στο psclub φεραμε 7 μαζι.
μας εκαναν 10% εκπτωση (ηταν ομως η δευτερη φορα που κανουμε ομαδικη παραγγελια atb)
και τα μεταφορικα ηταν 130/7 +30/7 το εμβασμα...απο 490λιρες αν θυμαμαι βγηκε 760ευρω τελικη τιμη
-
Eυχαριστώ, παιδιά.
LSD σε Skoda Οctavia V RS