-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Δούλευε, η οικονομική κρίση θα χτυπήσει την πόρτα όλων μας, ειδικά όμως όσων έχουν premium αυτοκίνητα.Για σένα δουλεύω Kidάκο, για να πας τα γκομενάκια βολτίτσα τα ΣΚ στο Μέτσοβο με ασφάλεια και ταχύτητα, χωρίς ν'ανησυχείς για χιόνια και ομίχλες...
-
Ωραίος ο νεολογισμός 'αναστάσας' αλλά μάλλον το 'αναστάς' ή έστω 'αναστηθείς' ταιριάζει καλύτερα
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Δούλευε, η οικονομική κρίση θα χτυπήσει την πόρτα όλων μας, ειδικά όμως όσων έχουν premium αυτοκίνητα.
Για σένα δουλεύω Kidάκο, για να πας τα γκομενάκια βολτίτσα τα ΣΚ στο Μέτσοβο με ασφάλεια και ταχύτητα, χωρίς ν'ανησυχείς για χιόνια και ομίχλες...
Έτσι μπράβο. Αλλά αφού την κάνεις που την κάνεις την δουλειά, δεν μου παίρνεις και ένα αυτοκινητάκι για να πηγαίνω με ακόμα μεγαλύτερη ταχύτητα + ασφάλεια από το ΚΤΕΛ?
-
famous last words
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Ωραίος ο νεολογισμός 'αναστάσας' αλλά μάλλον το 'αναστηθείς' ταιριάζει καλύτεραΟυ μπλέξεις με δικηγόρους!
Τι να σού κάνω, τα έχω ξεχάσει τελείως τα έρμα τα αρχαία, νόμιζα πως έτσι κλινόταν και μάλιστα πως υπήρχε και στο Πιστεύω κιόλας...
Προφανώς και ενόμιζα λάθος!Kid, αν πάρω κάνα γερό bonus, ίσως...σου πουλήσω σε καλή τιμή το Υ....
(αλλά δεν το βλέπω -το bonus- οπότε μην ανησυχείς, δεν θα νιώσεις την αμφισβήτηση του ανδρισμού που επιφέρει η κατοχή Υ.... )
-
Ωραίος ο νεολογισμός 'αναστάσας' αλλά μάλλον το 'αναστηθείς' ταιριάζει καλύτερα
Ου μπλέξεις με δικηγόρους!
Τι να σού κάνω, τα έχω ξεχάσει τελείως τα έρμα τα αρχαία, νόμιζα πως έτσι κλινόταν και μάλιστα πως υπήρχε και στο Πιστεύω κιόλας...
Προφανώς και ενόμιζα λάθος!Kid, αν πάρω κάνα γερό bonus, ίσως...σου πουλήσω σε καλή τιμή το Υ....
(αλλά δεν το βλέπω -το bonus- οπότε μην ανησυχείς, δεν θα νιώσεις την αμφισβήτηση του ανδρισμού που επιφέρει η κατοχή Υ.... )
Δες την προσθήκη μου 'αναστάς' είναι το σωστό και όχι 'αναστάσας', βλ. '...αναστάντα τη τρίτη ημέρα κατά τας Γραφάς'
-
Kid, αν πάρω κάνα γερό bonus, ίσως...σου πουλήσω σε καλή τιμή το Υ....Τι να το κάνω το Υ?
α) Ούτε γρηγορότερο, ούτε ασφαλέστερο είναι από το ΚΤΕΛ.
β) Νομίζεις ότι με το Υ θα μπορώ να βρω κάποια να μπει μέσα να την πάω στο Μέτσοβο? Δεν είμαι τέτοιος κύριε εγώ. -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Kid, αν πάρω κάνα γερό bonus, ίσως...σου πουλήσω σε καλή τιμή το Υ....
Τι να το κάνω το Υ?
α) Ούτε γρηγορότερο, ούτε ασφαλέστερο είναι από το ΚΤΕΛ.
β) Νομίζεις ότι με το Υ θα μπορώ να βρω κάποια να μπει μέσα να την πάω στο Μέτσοβο? Δεν είμαι τέτοιος κύριε εγώ.α. το μαυλό σου και μια λίρα (ή λύρα, ποτέ δεν έμαθα)
β. Άμα είσαι μάνγκας και καραμπουζουκλής, σαν τον ΧΦ, βρίσκεις και παραβρίσκεις -
Έχεις δει τον ΧΦ να βρίσκει? Επειδή, αν δεν κάνω λάθος, 2 το βράδυ είναι στο νετ αντί να είναι με κανένα γκομενάκι.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Έχεις δει τον ΧΦ να βρίσκει? Επειδή, αν δεν κάνω λάθος, 2 το βράδυ είναι στο νετ αντί να είναι με κανένα γκομενάκι.Μόλις τέλειωσε με την μία, την ξαπόστειλε και περιμένει την δεύτερη (γκόμενα, όχι πίτσα)
-
Α, πάω πάσο τότε. Εμείς θα φάμε καμία? (πίτσα, όχι γκόμενα)
-
Αν θελετε να φατε κατι,προτεινω σουβλάκι.Εκει,στο 'σουβλατζίδικο'
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Έχεις δει τον ΧΦ να βρίσκει? Επειδή, αν δεν κάνω λάθος, 2 το βράδυ είναι στο νετ αντί να είναι με κανένα γκομενάκι.Ξύνεις πληγές τώρα....
Έχει πάει στην μαμά της και με έχει αφήσει να βολοδέρνω σε βουνά και λαγκάδια για να φτιάξω τους δρόμους για ...κηφήνες σαν και σένα , μπας και καταφέρετε να πάτε καμιά γκόμενα στα χιόνια να δείτε χαρά στα σκέλια σας...Εξάλλου, την μικρή μου την κατάφερα όντας πεζός ακόμη...
(εννοείται, με το Υ θα ήταν ακόμη πιο εύκολο, μεγάλος γυναικομαγνήτης, τι να λέμε τώρα... )
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
...
Δικαίωμά σου να μην πιστεύεις κι ούτε εγώ πιστεύω σε θρησκείες , θεούς και δαίμονες... Αλλά ειλικρινά, μου χτύπησε ΠΟΛΥ άσχημα ο χαρακτηρισμός που κάνεις.
Θα σε παρακαλούσα για μια μικρή διόρθωση.Η μόνη ένστασή μου είναι ότι δεν είμαι βέβαιος για το κατά πόσο ο χαρακτηρισμός είναι αληθής για το συγκεκριμένο πρόσωπο, σίγουρα όμως δεν μπορώ να πω το ίδιο και για τους οπαδούς του
Συμφωνώ απολύτως αν και το θρησκευτικό αίσθημα του καθ' ενός πρέπει να γίνεται σεβαστό ( ό,τι και εάν πιστεύει ).
-
...
Δικαίωμά σου να μην πιστεύεις κι ούτε εγώ πιστεύω σε θρησκείες , θεούς και δαίμονες... Αλλά ειλικρινά, μου χτύπησε ΠΟΛΥ άσχημα ο χαρακτηρισμός που κάνεις.
Θα σε παρακαλούσα για μια μικρή διόρθωση.Δεν περίμενα τέτοια ευαισθησία
Η μόνη ένστασή μου είναι ότι δεν είμαι βέβαιος για το κατά πόσο ο χαρακτηρισμός είναι αληθής για το συγκεκριμένο πρόσωπο, σίγουρα όμως δεν μπορώ να πω το ίδιο και για τους οπαδούς του
Γερνάω και γίνομαι καλύτερος άνθρωπος βρε άθλιε, αμέσως να αμφισβητήσεις τις καλές μου προθέσεις!
Ο αποθανών , αναστάσας ή μη, δεν έκανε κάτι κακό (ή μάλλον δεν έκανε τίποτε απολύτως, αν θέλουμε να είμεθα ακριβολόγοι.... ), που να δικαιολογεί τον χαρακτηρισμό που του εδόθει...
AN υπηρξε... Γιατι αν δεν υπηρξε, ειναι σα να βριζεις τον Ντοναλντ Ντακ
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
AN υπηρξε... Γιατι αν δεν υπηρξε, ειναι σα να βριζεις τον Ντοναλντ Ντακ
Ο οποίος άλλωστε αποτελεί πρότυπό μου και θα επιθυμούσα να ορκίζομαι - όπως και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας άλλωστε, γιατί όχι ? - στην ιστορία της οικογένειας Ντακ με φώτο του Ντόναλντ...Εκτιμώ μετά απο ενδελεχή έρευνα ετών ότι θα είναι εξίσου αποτελεσματικός αυτός ο όρκος, ίσως και λίγο περισσότερο
-
Αληθεια τον 60σελιδο καβγα μου με τον Παι Μει περι της ιστορικης υπαρξης του Ιησου τον προλαβες; Μεγαλες στιγμες...
-
Ο Ιησους πλέον ειναι ντεμοντε.Τη θεση του εχουν πάρει τα Νεφελίμ και τα Σεραφειμ.
Και δεν το λέω αστειευόμενος.Το λεω γιατι διαπιστωνω καθημερινα ολοένα και περισσοτερους ανθρωπους να μου μιλάνε για αυτες τις μαλακίες.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Ο Ιησους πλέον ειναι ντεμοντε.Τη θεση του εχουν πάρει τα Νεφελίμ και τα Σεραφειμ.Και δεν το λέω αστειευόμενος.Το λεω γιατι διαπιστωνω καθημερινα ολοένα και περισσοτερους ανθρωπους να μου μιλάνε για αυτες τις μαλακίες.
Ελοχίμ τα λένε Η' δεν τα έμαθαν καλά ή εσύ δεν ακούς καλά Ανδρέα
Σε περιόδους μιζέριας, κατήφειας και οικονομικού αδιεξόδου ο κόσμος ψάχνει από πού να πιαστεί και αυτά τα μπαρμπαδέλια είναι η εύκολη λύση.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Και δεν το λέω αστειευόμενος.Το λεω γιατι διαπιστωνω καθημερινα ολοένα και περισσοτερους ανθρωπους να μου μιλάνε για αυτες τις μαλακίες.μήπως να αλλάξεις παρέες
Θετικές επιστήμες-Τεχνολογία