-
Xάρη στο 9 αναφέρθηκα...κοίτα την ώρα που πόσταρα κ θα καταλάβεις.
-
Αυτά είναι (!!!!!!!!!)
LFS + Logitech G25 (foot and wheel cam)
http://www.youtube.com/watch?v=SI5fFop5 ... ed&search= -
Πολύ εντυπωσιακό!! Γμτ... ζήλεψα τώρα, θέλω να παίξω λίγο αλλά είναι 01:30... Θα τους ξυπνήσω!!
-
OMG .....
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Αυτά είναι (!!!!!!!!!)LFS + Logitech G25 (foot and wheel cam)
http://www.youtube.com/watch?v=SI5fFop5 ... ed&search=πρέπει να το δεις 2-3 φορές...με τόσα πλάνα που έχει!
πολύ καλό πάντως!
-
Ωραίο εργαλειάκι η τιμονιέρα αυτή. Με 61 ευρώ από ebay μεταχειρισμένη, είναι καλή τιμή;
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Ωραίο εργαλειάκι η τιμονιέρα αυτή. Με 61 ευρώ από ebay μεταχειρισμένη, είναι καλή τιμή;Εξωφρενικά χαμηλή τιμή. Σε πόσες μέρες λήγει;
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Ωραίο εργαλειάκι η τιμονιέρα αυτή. Με 61 ευρώ από ebay μεταχειρισμένη, είναι καλή τιμή;καινούρια Ελλάδα έχει 240 νομίζω
-
Εχω την g25 και ειναι φοβερο εργαλειο.
Εγο ασχολουμαι με το GTR2 αλλα επειδη το εχω αυθεντικο δεν παιζω με το Hamachi.
Καλο θα ηταν να γινει και ενας server για αυτους που το εχουν αυθεντικο.
Oπιος παντως θα ηθελε να παιξει μαζι μου το msn μου ειναι rallymaneleta@hotmail.com -
Εγώ έπαιζα μόλι τώρα RFactor Online με τις μικρές φόρμουλες της BMW. Υπάρχει κανένας Ελληνικός server η μόνο μέσα απο τη λίστα μπορώ να βρώ?
-
PLS HELP
Μηπως κανενας απο εσας .... ή καποιος που ξερετε ... ασχολειται με track editing για καποιο f1 sim ?
Ξεκινω το διαβασμα για track edit και θα ηταν καλο να εχω καποιον ελληνα να τα λεμε που και που ....
Τhx
-
OLFSL RR - Race 02
Την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε ο δεύτερος αγώνας του OLFSL και φυσικά δεν θα μπορούσε να απουσιάζει η GVR! Ο αγώνας στιγματίστηκε από τα γνωστά προβλήματα lag και τις πολλές συγκρούσεις! Οι εννέα αγωνιζόμενοι της GVR έδωσαν το παρόν στα pools 1, 2, 3, 5, 6 και 9. Ας δούμε τι έγινε ξεχωριστά στο κάθε pool...
Ολόκληρο το άρθρο εδώ.Επίσης, ετοιμάστηκε και το επίσημο GVR 2007 skin για το FOX (Formula XR).
H 'Test Driver' εκδοχή του είναι ελεύθερη σε όλους.
-
το lag σε τι οφειλεται ? επειδη ο ενας ειναι ελλαδακαι ο αλλος πχ αμερικη?
ωσες φορες εχω παιξει με το demo δεν εχει καθολου lag
-
Την Κυριακή του αγώνα είχε πανελλαδικό πρόβλημα η OTE/OTEnet (μέχρι που είχαν βάλει κασέτα να το λέει στη γραμμή υποστήριξης). Όμως στο δικό μου pool αποσυνδέθηκαν και 2-3 ξένοι (εγώ δεν αποσυνδέθηκα, γιατί το είχα γυρίσει σε pstn).
Το πρόβλημα δεν είναι η ταχύτητα αλλά η απώλεια πακέτων tcp κατά τη μεταφορά τους (packet loss ή datagram loss). Τομέας στον οποίο η Ελλάδα των υπερφορτωμένων dslams πάσχει σοβαρά.
-
Αναρτήθηκε ένα από τα καλύτερα race-reports από τη συμμετοχή μας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα OLFSL.
OLFSL Reverse Rumble - Αγώνας 5ος (FO8@AS4R)
Κυρίες και κύριοι, καλώς ήλθατε στην κεντρική Αγγλία, σε μια από τις γρηγορότερες και προκλητικότερες πίστες του παγκοσμίου πρωταθλήματος OLFSL. Η Aston Historic Reverse θα είναι αυτή τη φορά το φόντο στη μάχη της GVRteam για την παγκόσμια αναγνώριση.
Αντίστοιχη πρόκληση με την πίστα, θα μας προσφέρουν και τα μονοθέσια Formula V8. Με τους οκτακύλινδρους, ατμοσφαιρικούς κινητήρες να αποδίδουν στριγγλίζοντας σχεδόν 460 μανιασμένους ίππους στις 9.000 στροφές, ο αγώνας αυτός προβλέπεται να είναι για γερά νεύρα. Νεύρα που σίγουρα θα δοκιμαστούν και στις βίαιες επιβραδύνσεις από τα 280 χλμ/ώρα, πάνω σε στροφές που χάνονται στους λόφους της Aston!
...(η συνέχεια στο link της επικεφαλίδας)
-
Live For Speed gadgets:
http://www.youtube.com/watch?v=WkO1FR8JPAo
Youtube VideoΚι ένα για τους.. ισπανομαθείς :
Youtube Video -
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Live For Speed gadgets:τι έκανε το ατομέτο λέμεεεε...
-
It seems that RACE is no longer just The Official WTCC Game, now being able to be called The Official Caterham Game as well.
http://www.digitaldisplacement.com/?p=2783
Edit - more info:
General information:
- The CATERHAM Expansion is brought to you through as a digital update on Steam.
- See details below.
- Release: June 22
- Price: ~$9.95 for the Expansion, ~$29.95 for Race+Expansion (not confirmed)
The new features:
- improved performance scalability, optimized track and car LODs
- improved options and settings menu’s to allow for more individuality when configuring the game
- performance monitor that will help the player find the best possible graphical settings
- new controller interface
- keyboard hotkey control function of ghosts
- support for one race format
The new cars:
-
Caterham CSR 200
-
Caterham CSR 260
-
Caterham CSR 320 Concept
-
60 individual car skins
-
Team and driver names will be based on real life SimRacing teams and their drivers.
-
OLFSL Reverse Rumble - Αγώνας 6ος (RAC@KY2R)
Το τζετ λαγκ από το ταξίδι γύρω από τη μισή υδρόγειο είναι έντονο, αλλά όλοι νιώθουμε την ένταση μέχρι το κόκκαλο. Η GVR Team καταφθάνει στη χώρα του ανατέλλοντος ηλίου, για να δώσει μάχη αυτή τη φορά στο Kyoto National Reverse στα πλαίσια του 6ου αγώνα του OLFSL. Race About 2005Το… όπλο μας γι’αυτό τον αγώνα, δεν είναι άλλο από το φινλανδικό roadster RaceAbout, ένα από τα αληθινά αυτοκίνητα του LFS. Και αυτή ακριβώς η απόλυτη εξομοίωση της πραγματικότητας είναι που του δωσε τη φήμη ενός από τα πλέον δύστροπα αυτοκίνητα, τουλάχιστον μπροστά στα υπόλοιπα μη-πραγματικά αυτοκίνητα του εξομοιωτή. Οι ιδιαίτερες τεχνικές του προδιαγραφές του RAC θα μετατρέψουν τον αγώνα σε άσκηση ακριβείας, καθότι κάθε μοίρα πλαγιολίσθησης κοστίζει σε χρόνο. Όχι, ούτε αυτός θα είναι εύκολος αγώνας, αλλά οι γενικότερα περιορισμένες συμμετοχές θα δώσουν στη GVR Team την ευκαιρία να ανέβει βαθμολογικά.
(η συνέχεια στο link της επικεφαλίδας)
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Το… όπλο μας γι’αυτό τον αγώνα, δεν είναι άλλο από το φινλανδικό roadster RaceAbout, ένα από τα αληθινά αυτοκίνητα του LFS. Και αυτή ακριβώς η απόλυτη εξομοίωση της πραγματικότητας είναι που του δωσε τη φήμη ενός από τα πλέον δύστροπα αυτοκίνητα, τουλάχιστον μπροστά στα υπόλοιπα μη-πραγματικά αυτοκίνητα του εξομοιωτή.Αααα..... ώστε έτσι λένε διπλωματικά 'this car is crap'.....
Mε το πλάϊ και όσο πάει! [virtual reality] [#2]