-
Αν δεν κάνω λάθος το κάθετο παρκάρισμα απαγορεύετε. Έτσι δεν είναι ;
Σίγουρα όχι για όλους.Και για να μην μπερδεύτειτε για την παρανομία φροντίσανε να μας δείξουνε και ποιος παρκάρει εκεί
Μετά την πολυτεχνείου ο δήμος θεσσαλονίκης κλείνει και την Αγίων πάντων.
Εκεί κιόλας που γίνονται τα έργα του μετρό και το παρκάρισμα είναι απίστευτα δύσκολο πλέον. Αλήθεια μπορώ να ζητήσω απαλλαγή απο τα τέλη κυκλοφορίας και παρκαρίσματος ; Δεν νομίζω ... -
Σίγουρα όχι για όλους.Και για να μην μπερδεύτειτε για την παρανομία φροντίσανε να μας δείξουνε και ποιος παρκάρει εκεί
Εκεί κιόλας που γίνονται τα έργα του μετρό και το παρκάρισμα είναι απίστευτα δύσκολο πλέον. Αλήθεια μπορώ να ζητήσω απαλλαγή απο τα τέλη κυκλοφορίας και παρκαρίσματος ; Δεν νομίζω ... -
-
Ο χρήστης gto έγραψε:
...oxi den apagoreyetai...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=21186Τι σχέση έχει αυτό ; Αυτό λέει για παρκόμετρα.
Εγώ λέω για την δημοτική αστυνομία που παρκάρει παράνομα !!! και κλείνει δρόμους με το έτσι θέλω.
Και φυσικά άλλος δήμος.
Απαγορευετε. Αναφέρθηκε από τον δήμο σε ραδιόφωνο της πόλης -
Το ξαναψάχνω πάντως τώρα ..
-
Αφου δεν σου αρέσει εκείνο...πήγαινε τότε σε αυτό..
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?t=6772Δεν χρειάζεται να έχουμε και τρίτο θέμα για τα Δημοτικά.
Και ο Δήμος δεν έχει καμία σημασία.
Δημοτικοί νταβατζίδες