-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Δλδ συγνώμη, τι κάνετε ακριβώς, σηκώνεστε το πρωί, τρώτε 15 αβγά και πηγαίνετε στην δουλειά;μονο το ασπραδι...
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
εγω προτεινω κοψιμο του γυμναστηριου και περπατημα που ωφελει πολυ περισσοτερο την καρδια.το γυμναστηριο ειναι
τα βαρη βασικα ειναι η μεγαλυτερη μπουρδα.... οχι συνολικα το γυμναστηριο...
-
Ο χρήστης Nozomi έγραψε:
Πόσα κιλά έχετε στις οπισθολαίμιες παληκάρια ?Μιλάμε πάντα για νορμάλ κιλά και ύψος (~1,80)
Btw, ξεκινάω πρωτεϊνες (isolated) γιατί δεν την παλεύω πλέον με τα αυγά !
Τώρα που σούρνομαι σαν το σκουλήκι μάξιμουμ 90 κιλά. Στα καλά μου έκανα και λίγες επαναλήψεις βέβαια με 100-105.
Είναι δυνατό να μην καταπονούνται ζωτικά όργανα του σώματος με τέτοιες μεθόδους; Δλδ Ιδια δουλειά εχει να κάνει το συκώτι όταν υποστηρίζει μια νορμαλ διατροφή και ίδια την διατροφή που συζητάτε; Η καρδιά δεν ζορίζεται να τρομπάρει αίμα για μυικό ιστό διπλάσιο απ αυτόν που χρειάζεται κανείς;
Γι αυτό λέμε πολύ νερό. Όχι για το συκώτι αλλά για τα νεφρά. Αυτό για την καρδιά που λες ισχύει για τραγικές περιπτώσεις τύπου Κεντέρη. Να πάρεις ένα λιμοτάγδαρο και να του φτιάξεις τετρακέφαλο από άλογο.
-
Δλδ συγνώμη, τι κάνετε ακριβώς, σηκώνεστε το πρωί, τρώτε 15 αβγά και πηγαίνετε στην δουλειά;
Και μονο που το διαβασα μου ηρθε μια αναγουλα
Απορία νο2
Είναι δυνατό να μην καταπονούνται ζωτικά όργανα του σώματος με τέτοιες μεθόδους; Δλδ Ιδια δουλειά εχει να κάνει το συκώτι όταν υποστηρίζει μια νορμαλ διατροφή και ίδια την διατροφή που συζητάτε; Η καρδιά δεν ζορίζεται να τρομπάρει αίμα για μυικό ιστό διπλάσιο απ αυτόν που χρειάζεται κανείς;Δεν το πάω το ζήτημα στο αν χρειάζεται κανείς να είναι τούμπανο η όχι, ο καθένας χρειάζεται ότι νομίζει πως χρειάζεται. Αλλα μη λέμε και κουκουνάρες .
Η καρδια και το συκωτι ιδια δουλεια κανουν οταν **δεν **παιρνουμε αναβολικα και ορμονες.
Μη λέμε και κουκουνάρες! -
delete
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Δλδ συγνώμη, τι κάνετε ακριβώς, σηκώνεστε το πρωί, τρώτε 15 αβγά και πηγαίνετε στην δουλειά;
Και μονο που το διαβασα μου ηρθε μια αναγουλα
Απορία νο2
Είναι δυνατό να μην καταπονούνται ζωτικά όργανα του σώματος με τέτοιες μεθόδους; Δλδ Ιδια δουλειά εχει να κάνει το συκώτι όταν υποστηρίζει μια νορμαλ διατροφή και ίδια την διατροφή που συζητάτε; Η καρδιά δεν ζορίζεται να τρομπάρει αίμα για μυικό ιστό διπλάσιο απ αυτόν που χρειάζεται κανείς;Δεν το πάω το ζήτημα στο αν χρειάζεται κανείς να είναι τούμπανο η όχι, ο καθένας χρειάζεται ότι νομίζει πως χρειάζεται. Αλλα μη λέμε και κουκουνάρες .
Η καρδια και το συκωτι ιδια δουλεια κανουν οταν **δεν **παιρνουμε αναβολικα και ορμονες.
Μη λέμε και κουκουνάρες!Το πάγκρεας;
-
Και το παγκρεας,και οι βολβοι των ματιων,και οι αστραγαλοι και ολα...
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Και το παγκρεας,και οι βολβοι των ματιων,και οι αστραγαλοι και ολα...Άρα αυτός και πολλοί άλλοι που ρίχνω πρόχειρες ματιές τώρα λένε μ@λακίες
Τα ακόρεστα λίπη που περιέχονται στις ζωικές τροφές, κυρίως αυτά στο κοτόπουλο, το τυρί, το αυγό και τα οστρακοειδή, συσσωρεύονται στο πάγκρεας, κάνοντας το όργανο σκληρό και σφικτό.
Ωστόσο, όταν το πάγκρεας γίνει υπερβολικά σφικτό και σκληρό, μέσα του αναπτύσσονται λίπη και δεν είναι πλέον σε θέση να εκκρίνει γλυκαγόνη σωστά. Το αποτέλεσμα είναι η υπογλυκαιμία. Αυτή η κατάσταση προκαλείται από την υπερκατανάλωση ζωικών τροφών και παράγει έντονη επιθυμία για ζάχαρη, αλκοόλ ή γλυκά. Όταν το σάκχαρο στο αίμα πέφτει κάτω από το κανονικό, το άτομο θα προσπαθήσει να το αυξήσει καταναλώνοντας συνήθως κάποιο είδους απλού σακχάρου. Ίσως αναζητήσει σοκολάτα, αναψυκτικό, καφέ με ζάχαρη ή σε ορισμένες περιπτώσεις αλκοόλ, με σκοπό να το εξισορροπήσει.
http://www.alkimachon.gr/content/view/301/169/lang,el/
Γράφεις σαν να είσαι ο σουπερ ντουπερ μάστερ του θέματος κι απο όσο γνωρίζω ούτε γιατρός ούτε βιολόγος είσαι.
Εγώ δεν το κατέχω προφανέστατα το σπορ, αλλά και μ@λακίες να λέω στο φινάλε, δεν παίζω με την υγεία μου. Από ένστικτο και χωρίς να έχω τις γνώσεις να το τεκμηριώσω μου φαίνεται λάθος κίνηση να τρως ένα κοτέτσι αβγά την ημέρα. -
Τα ακόρεστα λίπη
Κανένα συμπλήρωμα δεν περιέχει ακόρεστα λίπη. Αυτό είναι και το θέμα τους. Ότι παίρνεις την πρωτείνη από 5 μπριζόλες χωρίς τις συνέπειες που θα είχες αν τις έτρωγες.
Τα νεφρά είναι το θέμα και γι αυτό χρειάζεται αρκετό νερό για να καθαρίζουν και να μην επιβαρύνονται. Αυτό μου το έχει πει γιατρός.
Το ασπράδι είναι καθαρή πρωτεϊνη. -
Άρα αυτός και πολλοί άλλοι που ρίχνω πρόχειρες ματιές τώρα λένε μ@λακίεςAκριβως.
Γράφεις σαν να είσαι ο σουπερ ντουπερ μάστερ του θέματος κι απο όσο γνωρίζω ούτε γιατρός ούτε βιολόγος είσαι.
Σε αυτο εχεις ενα δικαιο.Δεν ειμαι ο σουπερ-ντουπερ μαστερ,απλως εχω βαρεθει με τις βλακειες που λεγονται ακομα και απο γιατρους-βιολογους και γι αυτο γραφω με αυτο το ξινισμενο υφος καμια φορα.
Οταν πεις σε αυτους που λενε βλακειες,δωσε μου μια αποδειξη,μια σοβαρη ερευνα,εναν ανθρωπο που απεκτησε προβλημα και γενικα του λες 'μιλα μου με στοιχεια αφου εισαι επιστημονας',εκει για ενα μυστηριωδη λογο αυτοματα τελειωνει η κουβεντα μας!Ε αυτος για μένα δεν λεγεται γιατρος αλλα παπαγάλος αμφιβόλου αξίας.Τωρα σε οτι αφορα το κοτετσι με αυγα,δεν εχει νοημα να φορτωνουμε 10-15 αυγα το πρωι αλλα εως 5 ασπράδια ειναι μια χαρα (παραπανω δεν θα ωφελησουν αλλωστε),και για οσους δεν εχουν προβλημα χοληστερινης και οι κροκοι μπορουν να καταναλωθουν.Υποψη οτι το ασπραδι περιεχει ουσια που εξουδετερωνει την χοληστερινη.
Τα συμπληρωματα εως επι το πλειστον ειναι αχρηστα και μπορει να ειναι επικινδυνα,αλλά μόνο υπο παρα πολλες προϋποθεσεις.
-
Έχει κάποιος εμπειρία από το κολυμβητήριο στο Γέρακα;
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
εγω προτεινω κοψιμο του γυμναστηριου και περπατημα που ωφελει πολυ περισσοτερο την καρδια.
το γυμναστηριο ειναι
τα βαρη βασικα ειναι η μεγαλυτερη μπουρδα.... οχι συνολικα το γυμναστηριο...
αμα δε ξερεισ να γυμναστεις ολα βλακειες σου φαινονται
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Έχει κάποιος εμπειρία από το κολυμβητήριο στο Γέρακα;το Μελισσιων ειναι πολυ καλυτερο
-
delete
-
Ο χρήστης mikegr έγραψε:
Έχει κάποιος εμπειρία από το κολυμβητήριο στο Γέρακα;
το Μελισσιων ειναι πολυ καλυτερο
Επειδή του Γέρακα με βολεύει γεωγραφικά ρωτάω γενικά σε τι κατάσταση είναι. Από πλευρά καθαριότητας, εγκατάστασης κλπ
-
Αν σε βολεύει στον Γέρακα, για κοίτα και αυτό που είναι στο Πάτημα... Στην Ηρακλείτου πάνω στην στροφή που πάει για Πλακεντίας.
-
Έχεις διεύθυνση ή τηλέφωνο; Αυτό που μου λες είναι δημοτικό; Εγώ ρώτησα σε αυτό στη Γαργηττού. Αυτό δηλαδή τόσο χάλια είναι;
-
Αυτό στο Πάτημα δεν ειναι δημόσιο...
Απο καθαριότητα και τα λοιπά δεν ξέρω... αλλά μόνο οτι αυτό που είναι στον Γέρακα ειναι ενα ανοικτό πράγμα... να μου λείπει... τον χειμώνα δεν θελω αν την δαγκώνο απο το κρύο! -
Αν είναι αυτό το μόνο θέμα του δεν μου λέει κάτι. Εδώ βουτάγαμε με το ψ@λόκρυο σε μη θερμαινόμενη καταδυτική πισίνα...
Μου κανε και ένα καλό ο στρατός. Έμαθα κολύμπι... -
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Αυτό στο Πάτημα δεν ειναι δημόσιο...
Απο καθαριότητα και τα λοιπά δεν ξέρω... αλλά μόνο οτι αυτό που είναι στον Γέρακα ειναι ενα ανοικτό πράγμα... να μου λείπει... τον χειμώνα δεν θελω αν την δαγκώνο απο το κρύο!Από τ ηστιγμή που το νερό ζεστένεται, δεν έχεις πρόβλημα. Επίσης, μπορείς να μπαίνεις και να βγαίνεις στο νερό από καλλυμένο χώρο. Εκτός των άλλων εάν έχει κρύο είναι καλή φάση να μπαίνεις και να χάνεσαι στους υδρατμούς.
Γυμναστήρια και άλλα