-
Παλια ετρωγα 6-8 ασπραδια βρασμενα καθε πρωι.
Εχουν ελαχιστο λιπος και ειναι καλη τροφη να ξεκινας την ημερα σου,οπως εχω ξαναπει το μονο γευμα που ισως πασχει απο ελλειψη πρωτεινης ειναι το πρωινο μας,με μια τετοια ποσοτητα ασπραδιων πλησιαζουμε τα 30 γραμμαρια που ειναι το οριο απορροφησης πρωτεινης σε καθε γευμα. -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
btw, o όγκος (μυικός) δεν μπορεί να γίνει λίπος, όπως αναφέρθηκε κάπου πιο πάνω
για αυτο οσοι παρατανε τι γυμναστικη γινονται μπουρεδες?
τα κιλα απο τα συμπληρωματα παντως με βαση τα οσα εχω δει δεν χανονται καθολου ευκολα
Φιλε χωρις παρεξηγηση αλλα λες τεραστιες παπαριες
Ποιός λέει τεράστιες παπαριές; Γιατί ο charmak έχει απόλυτο δίκιο.
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
τα κιλα απο τα συμπληρωματα παντως με βαση τα οσα εχω δει δεν χανονται καθολου ευκολα
ο Qsis προφανώς
(αλλιώς σιγά μη δε σχολίαζα )
-
Τι μαλακίες λέτε ωρέ για ασπραδια και μαυραδια; Πόσα έχετε στον επίπεδο και πόσα στον επικλινη (10 επαναλήψεις χ 3 φορές);
-
80 3x12 τι κερδίζω? (οριζόντιο, επικλινή δεν κάνω)
-
Δυνατός είσαι φίλος...
Ηλικία;
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
ο Qsis προφανώς
(αλλιώς σιγά μη δε σχολίαζα )
δηλαδη εσυ πιστευεις οτι ο τυπος που ηταν 70 κιλα και εγινε με τις μαλακιες 90 ή και περισσοτερα μετα μολις σταματησει τη γυμναστικη θα τα χασει ευκολα ή δε θα γινει μπουρες επειδη πηρε πραγματικη μυικη μαζα
εννοειται οτι μπορεις να συντηρηθεις, αλλα δεν ειναι τοσο απλο
ολοι οι φουσκωτοι αν αφησουν τη γυμναστικη θα γινουν μπαλονια με μπακες αν δε πεθανουν στη διαιτα
(πραγμα που ξαναλεω γινεται δυσκολα γιατι δε μπορεις ετσι απλα να χασεις πολλα κιλα τα οποια σου ειναι πλεον περιττα)και μεγαλωνοντας το προβλημα φαινεται περισσοτερο
οποτε καλυτερα να μη μπει καποιος στο τρυπακι του ογκου και να νομιζεις οτι ειναι αδυνατος ή δε ξερω κι εγω τι... πραγματικα ειναι ευλογια να ειναι καποιος αδυνατος
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ηλικία;
άστα βράστα
πιο μεγάλος απο οτι θα ήθελα και δεν μπορείς να γίνει τίποτα για αυτό -
Κι εγω σαν τον wannabe στον οριζοντιο,αλλα ειμαι νεος στην ψυχη και στο σωμα
-
Ο χρήστης nasos/sti έγραψε:
Τι μαλακίες λέτε ωρέ για ασπραδια και μαυραδια; Πόσα έχετε στον επίπεδο και πόσα στον επικλινη (10 επαναλήψεις χ 3 φορές);
φτανω 80 επικλινη κ 110 οριζοντιο με πυραμιδα.
Στήθος 80 κιλά επικλινή και 110 στον οριζόντιο? είσαι θηρίο.
Πυραμίδα τί είναι?
-
φτανω 80 επικλινη κ 110 οριζοντιο με πυραμιδα.
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Πυραμίδα τί είναι?
έστω ότι κάνεις 3 σετ.στο πρώτο κάνεις 10 επαναλήψεις με 40kg,στο επόμενο κάνεις 8 επαναλήψεις με περισότερα κιλά,στο 3 σετ κάνεις 6 επαναλήψεις με ακόμα περισότερα κιλά
-
Aααα αυτό είναι Το έχω στο πρόγραμμα αλλά δεν ήξερα την ονομασία.
Ευχαριστώ -
Nα σας πω και ενα πειραμα μου,πλεον σταματω να γυμναζω χερια,καμια ασκηση για δικεφαλους-τρικεφαλους!Θα γυμναζονται μονο απο τις ασκησεις για αλλες μυικες ομαδες,πλατη και στηθος δηλαδη.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Nα σας πω και ενα πειραμα μου,πλεον σταματω να γυμναζω χερια,καμια ασκηση για δικεφαλους-τρικεφαλους!Θα γυμναζονται μονο απο τις ασκησεις για αλλες μυικες ομαδες,πλατη και στηθος δηλαδη.Δε γινεται δουλεια..
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
δηλαδη εσυ πιστευεις οτι ο τυπος που ηταν 70 κιλα και εγινε με τις μαλακιες 90 ή και περισσοτερα μετα μολις σταματησει τη γυμναστικη θα τα χασει ευκολα ή δε θα γινει μπουρες επειδη πηρε πραγματικη μυικη μαζα
ολοι οι φουσκωτοι αν αφησουν τη γυμναστικη θα γινουν μπαλονια με μπακες αν δε πεθανουν στη διαιτα
(πραγμα που ξαναλεω γινεται δυσκολα γιατι δε μπορεις ετσι απλα να χασεις πολλα κιλα τα οποια σου ειναι πλεον περιττα)και μεγαλωνοντας το προβλημα φαινεται περισσοτερο
οποτε καλυτερα να μη μπει καποιος στο τρυπακι του ογκου και να νομιζεις οτι ειναι αδυνατος ή δε ξερω κι εγω τι... πραγματικα ειναι ευλογια να ειναι καποιος αδυνατος
ότι και να πιστεύω εγώ, εσύ, ο παραπέρα, Ο ΜΥΣ ΔΕΝ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΛΙΠΟΣ
που να χτυπιέσαι κάτω. δεν γίνεται.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
ότι και να πιστεύω εγώ, εσύ, ο παραπέρα, Ο ΜΥΣ ΔΕΝ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΛΙΠΟΣ
που να χτυπιέσαι κάτω. δεν γίνεται.
ακριβώς...
δεν είναι δυνατόν ένα διαφοροποιημένο μυϊκό κύτταρο να μετατραπεί σε λιποκύτταρο. αλλά ο απλός κοσμάκης δεν το καταλαβαίνει εύκολα, όπως και οι γυμναστές που ορισμένοι από αυτούς λένε απίστευτα πράγματα...
το μυϊκό κύτ. απλώς αν αδρανήσει, λόγω της μέριμνας του οργανισμού για τη δυνατή μικρότερη κατανάλωση ενέργειας, χάνει μέρος των οργανιδίων του κυτταροπλάσματος Αυτό οδηγεί σε μείωση κυτταρικού όγκου κ σε αυτό που λέμε 'μείωση όγκου' του μυός, με άλλα λόγια 'κρέμασμα'...
αν συνεχιστεί η κατανάλωση υψηλών ποσοτήτων τροφής, αυτή εναποθηκεύεται τόσο κεντρικά στον κορμό όσο και στην υποδόρια στοιβάδα, οπότε χάνεται ακόμα περισσότερο η γράμμωση.
τέλος το αδρανές μυϊκό κύτ. (εννοώ χωρίς γυμναστική και έντονη άσκηση) έχει πολύ μικρότερο μεταβολισμό από το μυϊκό κύτ. που γυμνάζεται συστηματικά σε υψηλό επίπεδο. επομένως η θερμιδική πρόσληψη αλλάζει αν το κύτ. μεταπέσει σε αυτό το στάδιο με επιπτώσεις στο λίπος και στη γράμμωση. -
Nα σας πω και ενα πειραμα μου,πλεον σταματω να γυμναζω χερια,καμια ασκηση για δικεφαλους-τρικεφαλους!Θα γυμναζονται μονο απο τις ασκησεις για αλλες μυικες ομαδες,πλατη και στηθος δηλαδη.
Δε γινεται δουλεια..
πολυ σωστα.γιατι απλα θα υποστηριζουν την προσπαθεια κ δεν θα βαζουν
οι μυς αυτοι(δικε-τρικε)την προσπαθεια.
ας το κανει αμα θελει ομως λιγο καιρο για ξεκουραση.Μα δεν σας ειπα καν ποιος ειναι ο στοχος του πειραματος,πως καταληξατε οτι δεν γινεται δουλεια
Λοιπον ο στοχος ειναι να παρατηρηθει εαν ο ογκος και η δυναμη των χεριων θα διατηρηθουν και για ποσο.
Δηλαδη θα αναμενω αργή ή μηδενικη μείωση, και με τι ρυθμους,αυτο ειναι το ζητουμενο. -
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
δεν είναι δυνατόν ένα διαφοροποιημένο μυϊκό κύτταρο να μετατραπεί σε λιποκύτταρο. αλλά ο απλός κοσμάκης δεν το καταλαβαίνει εύκολα, όπως και οι γυμναστές που ορισμένοι από αυτούς λένε απίστευτα πράγματα...
το μυϊκό κύτ. απλώς αν αδρανήσει, λόγω της μέριμνας του οργανισμού για τη δυνατή μικρότερη κατανάλωση ενέργειας, χάνει μέρος των οργανιδίων του κυτταροπλάσματος Αυτό οδηγεί σε μείωση κυτταρικού όγκου κ σε αυτό που λέμε 'μείωση όγκου' του μυός, με άλλα λόγια 'κρέμασμα'...
αν συνεχιστεί η κατανάλωση υψηλών ποσοτήτων τροφής, αυτή εναποθηκεύεται τόσο κεντρικά στον κορμό όσο και στην υποδόρια στοιβάδα, οπότε χάνεται ακόμα περισσότερο η γράμμωση.
τέλος το αδρανές μυϊκό κύτ. (εννοώ χωρίς γυμναστική και έντονη άσκηση) έχει πολύ μικρότερο μεταβολισμό από το μυϊκό κύτ. που γυμνάζεται συστηματικά σε υψηλό επίπεδο. επομένως η θερμιδική πρόσληψη αλλάζει αν το κύτ. μεταπέσει σε αυτό το στάδιο με επιπτώσεις στο λίπος και στη γράμμωση.τι ναι αυτά τα επιστημονικά που αραδιάζεις ρε φίλος;
εδώ λέμε ότι μας το πε ένα παληκάρι απ το γυμναστήριο -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Δε γινεται δουλεια..
πολυ σωστα.γιατι απλα θα υποστηριζουν την προσπαθεια κ δεν θα βαζουν
οι μυς αυτοι(δικε-τρικε)την προσπαθεια.
ας το κανει αμα θελει ομως λιγο καιρο για ξεκουραση.Μα δεν σας ειπα καν ποιος ειναι ο στοχος του πειραματος,πως καταληξατε οτι δεν γινεται δουλεια
Λοιπον ο στοχος ειναι να παρατηρηθει εαν ο ογκος και η δυναμη των χεριων θα διατηρηθουν και για ποσο.
Δηλαδη θα αναμενω αργή ή μηδενικη μείωση, και με τι ρυθμους,αυτο ειναι το ζητουμενο.Τωρα το ξεκαθαρισες..
Παντως αφου το αποτελεσμα θα ειναι σιγουρα αρνητικο ειτε τωρα ειτε σε 2 μηνες γιατι να το κανεις αυτο..?
Γυμναστήρια και άλλα