-
Ο χρήστης imago έγραψε:
Παιδες θελω την αποψη σας σε κατι..
Γυμναστηριο παω καιρο πολυ, απλα ποτε μου δε σκεφτηκα οτι κατι μπορει να μην πρεπει να το κανω καθως εχω ελαφρυ φυσημα στη καρδια..ειναι πραγματικα ελαφρυ πλεον αφου απο τη φυση του σαν προβλημα βελτιωνεται οσο μεγαλωνεις..Πιστευετε οτι κατι πρεπει να προσεξω ή να μην κανω γιατι οι υπευθυνοι του γυμναστηριου ειναι εντελως ανευθυνοι..'ελα μωρε και δε τρεχει τιποτα' διχως εξηγησεις..
Καθότι ομοιοπαθής (ελάχιστο ελαχιστότατο πρέπει να έχει εξαφανιστεί τώρα) συμβουλέψου οπωσδήποτε γιατρό και εξετάσου τακτικά.
Κανω καθε χρονο triplex και δεν εχω προβλημα απλα ειναι κατι που μετα απο 1,5+ χρονο στο γυμναστηριο τωρα το θυμηθηκα-συνδυασα..
Σιγουρα περπαταω 1-2 χιλιομετρα την ημερα αφου μεσα στη πατρα δε γινεται με αμαξι....
-
Ο χρήστης Nozomi έγραψε:
@EDDIE_147
Έχεις γράψει ότι παλαιότερα έπαιρνες πρωτεϊνη.Την Whey δεν έπαιρνες ? Δοσολογία ?
Είχες κάνει κάποια γενική αίματος εκείνη την εποχή για τίποτα side effects (παρενέργειες) ?
Ναι Whey. Έπαιρνα μια δόση (~30gr) όταν έκανα προπόνηση και σε πιο δυνατές προπονήσεις μια πριν και μια μετά.
Γενική αίματος τη συγκεκριμένη εποχή δεν έκανα αλλά κάποιους μήνες μετά που έκανα (και που είχα σταματήσει να παίρνω) δεν βρέθηκε κάτι. Ίσα ίσα πιστεύω ότι -επειδή έχω πολύ χαμηλό αιματοκρίτη λόγω στίγματος- θα βελτιώνει κάπως την κατάσταση.
Το μόνο side effect της πρωτεϊνης είναι να σου στουμπώσει τα νεφρά αν το παρακάνεις (και πάλι χλωμό) και δεν πίνεις νερό ή (αυτό που έγινε σε μένα τουλάχιστον) να αυξήσεις πολύ μυική μάζα και όταν τα παρατήσεις για τον χ,ψ,ω λόγο να γίνουν οι μύες λίπος... -
Οι μύες δεν γίνονται λίπος και τουμπαλιν...
Άλλη ομάδα ιστών η μια και άλλη η άλλη...
Απλώς όταν διακοπτεις απότομα τη γυμναστική συνήθως δεν αλλάζεις και τις διατροφικές σου συνηθιες ανάλογα... -
http://el.wiktionary.org/wiki/ο� ... F%83%CE%B7
- αυτό που λες για τις διατροφικές συνήθειες. Βασικά ο μεταβολισμός πάει περίπατο.
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
http://el.wiktionary.org/wiki/ομοιόσταση- αυτό που λες για τις διατροφικές συνήθειες. Βασικά ο μεταβολισμός πάει περίπατο.
- ότι σου την έχει δώσει με τα ψητά κουοπουλα και τους τόννους και θες να φας μια πίτσα σαν άνθρωπος...
Μετά τρως και 3 σουβλάκια σαν άνθρωπος, και τον πύραυλο μαγνουμ και...
-
+διπλά προάριστα στο στρατό...
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Γυμναστηριο παω καιρο πολυ, απλα ποτε μου δε σκεφτηκα οτι κατι μπορει να μην πρεπει να το κανω καθως εχω ελαφρυ φυσημα στη καρδια..ειναι πραγματικα ελαφρυ πλεον αφου απο τη φυση του σαν προβλημα βελτιωνεται οσο μεγαλωνεις..Πιστευετε οτι κατι πρεπει να προσεξω ή να μην κανω γιατι οι υπευθυνοι του γυμναστηριου ειναι εντελως ανευθυνοι.. 'ελα μωρε και δε τρεχει τιποτα' διχως εξηγησεις..
Καταρχην ειναι ανευθυνο απο μερους σου το να ζητας απο τους γυμναστες ιατρικη συμβουλη για την καρδια.
Το φυσημα γενικα θεωρειται τελειως ακινδυνο,οποτε ειναι αναμενομενες οι απαντησεις που πηρες. -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Γυμναστηριο παω καιρο πολυ, απλα ποτε μου δε σκεφτηκα οτι κατι μπορει να μην πρεπει να το κανω καθως εχω ελαφρυ φυσημα στη καρδια..ειναι πραγματικα ελαφρυ πλεον αφου απο τη φυση του σαν προβλημα βελτιωνεται οσο μεγαλωνεις..Πιστευετε οτι κατι πρεπει να προσεξω ή να μην κανω γιατι οι υπευθυνοι του γυμναστηριου ειναι εντελως ανευθυνοι.. 'ελα μωρε και δε τρεχει τιποτα' διχως εξηγησεις..
Καταρχην ειναι ανευθυνο απο μερους σου το να ζητας απο τους γυμναστες ιατρικη συμβουλη για την καρδια.
Το φυσημα γενικα θεωρειται τελειως ακινδυνο,οποτε ειναι αναμενομενες οι απαντησεις που πηρες.Ανευθυνο ειναι που τωρα το συνδυασα-θυμηθηκα..
Ενας γυμναστης με γυμναστηριο ιδιοκτητο δε πιστευω παντως να ηθελε να του μεινει κανεις στα χερια μεσα στο χωρο του ασχετα αν δεν ειναι υποχρεωμενος να γνωριζει-κατεχει ιατρικα θεματα ή να ζηταει κατα την εγγραφη ιατρικη γνωματευση υγειας.Ηδη εχει 'δρομολογηθει' το θεμα απλα δεν εχανα τπτ να ρωτησω κι εδω εσας.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Το φυσημα γενικα θεωρειται τελειως ακινδυνο,οποτε ειναι αναμενομενες οι απαντησεις που πηρες.Ανευθυνο ειναι που τωρα το συνδυασα-θυμηθηκα..
Ενας γυμναστης με γυμναστηριο ιδιοκτητο δε πιστευω παντως να ηθελε να του μεινει κανεις στα χερια μεσα στο χωρο του ασχετα αν δεν ειναι υποχρεωμενος να γνωριζει-κατεχει ιατρικα θεματα ή να ζηταει κατα την εγγραφη ιατρικη γνωματευση υγειας.Ηδη εχει 'δρομολογηθει' το θεμα απλα δεν εχανα τπτ να ρωτησω κι εδω εσας.
εγώ θα λεγα να ρωτήσεις και τον μπακάλη της γειτονιάς σου να σου πει μια άποψη για το θέμα
Το φύσημα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΘΗΣΗ, είναι σημείο (περίπου όπως λέμε σύμπτωμα δλδ). Ο λόγος υπαρξής του θα πρέπει να διερευνηθεί και να κριθεί αν είναι κάτι θα πρέπει να σε προβληματίζει.
Και αυτό: 'αφου απο τη φυση του σαν προβλημα βελτιωνεται οσο μεγαλωνεις' δεν ισχύει αν είσαι ενήλικος. Τα λεγόμενα 'αθώα' φυσήματα ακούγονται στην παιδική ηλικία και εξαφανίζονται όταν το παιδί μεγαλώνει. Τώρα αν εσύ εννοείς ότι είχες φύσημα όταν ήσουν 2 ετών, δεν το ξέρω. Αλλά επειδή ούτε και συ φαίνεται να ξέρεις, ψάξτο.
-
http://www.functionalps.com/blog/?p=739
Οι πρωτεϊνες λοιπον μπορεί να ειναι ακίνδυνες (και αχρηστες συμπληρώνω εγώ),αλλα όχι και τα λοιπά που τις συνοδεύουν στο κουτί.
Παντως δωστε προσοχη στον πινακα και στα επι μέρους στοιχεία,και θα δειτε οτι τα πραγματα δεν ειναι τοσο τραγικα οσο φαινεται στην αρχη,ελαχιστες ειναι οι υπερβάσεις.
-
delete
-
Η κρεατινη ειναι πληρως ακινδυνη.
Εαν εχεις καποια ιατρικη μελετη ερευνα που να υποστηριζει το αντιθετο με ενδιαφερει γιατι τοσα χρονια δεν εχω καταφερει να βρω καμια. -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Η κρεατινη ειναι πληρως ακινδυνη.
Εαν εχεις καποια ιατρικη μελετη ερευνα που να υποστηριζει το αντιθετο με ενδιαφερει γιατι τοσα χρονια δεν εχω καταφερει να βρω καμια.ετσι ειναι.τα μονα νομιμα συμπληρωματα που θα μπορουσαμε να πουμε οτι εχουν καποιο κινδυνο ειναι τα λιποτροπικα
-
delete
-
Δλδ συγνώμη, τι κάνετε ακριβώς, σηκώνεστε το πρωί, τρώτε 15 αβγά και πηγαίνετε στην δουλειά;
-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Δλδ συγνώμη, τι κάνετε ακριβώς, σηκώνεστε το πρωί, τρώτε 15 αβγά και πηγαίνετε στην δουλειά;Και μονο που το διαβασα μου ηρθε μια αναγουλα
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Δλδ συγνώμη, τι κάνετε ακριβώς, σηκώνεστε το πρωί, τρώτε 15 αβγά και πηγαίνετε στην δουλειά;
Και μονο που το διαβασα μου ηρθε μια αναγουλα
Απορία νο2
Είναι δυνατό να μην καταπονούνται ζωτικά όργανα του σώματος με τέτοιες μεθόδους; Δλδ Ιδια δουλειά εχει να κάνει το συκώτι όταν υποστηρίζει μια νορμαλ διατροφή και ίδια την διατροφή που συζητάτε; Η καρδιά δεν ζορίζεται να τρομπάρει αίμα για μυικό ιστό διπλάσιο απ αυτόν που χρειάζεται κανείς;Δεν το πάω το ζήτημα στο αν χρειάζεται κανείς να είναι τούμπανο η όχι, ο καθένας χρειάζεται ότι νομίζει πως χρειάζεται. Αλλα μη λέμε και κουκουνάρες .
-
αυτή την περίοδο με τη ζέστη δεν την πάλευα άλλο στο γυμναστήριο... πήγαινα βραδινές ώρες, όμως ακόμη κ έτσι, με τα 'αρώματα' των γύρω, την υγρασία, τη ζέστη, αποφάσισα και το έριξα στο τέννις... 3 φορές την εβδομάδα, από 2-3 ώρες τη φορά Αν βρω κ άλλον αντίπαλο (arrowsf1), θα παίζω 4-5 φορές... Σαφώς καλύτερο από το γυμναστήριο το καλοκαίρι... Βέβαια δεν διατηρείς μυική μάζα, όμως φυσική κατάσταση ναι...
θα αναπληρώσω με κάμψεις κ έλξεις τη δουλειά του γυμναστηρίου, ως έναν βαθμό τουλάχιστον... -
Ο χρήστης Nozomi έγραψε:
Πόσα κιλά έχετε στις οπισθολαίμιες παληκάρια ?Μιλάμε πάντα για νορμάλ κιλά και ύψος (~1,80)
ΑΝ εννοείς οπισθολαίμιες έλξεις μονοζυγου, τις θεωρώ πολύ καλές για συμμετρική εκγύμναση, άσε που μπορεις να βάζεις περισσότερη δύναμη.
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Πόσα κιλά έχετε στις οπισθολαίμιες παληκάρια ?
Μιλάμε πάντα για νορμάλ κιλά και ύψος (~1,80)
ΑΝ εννοείς οπισθολαίμιες έλξεις μονοζυγου, τις θεωρώ πολύ καλές για συμμετρική εκγύμναση, άσε που μπορεις να βάζεις περισσότερη δύναμη.
προσωπικα δεν μου αρεσει καθολου σαν ασκηση... δεν βρισκω τον λογο να ζοριζεσαι να κατεβαζεις την μπαρα πισω απο το λαιμο οταν μπορεις να κανεις ακριβως το ιδιο και μετα ιδια αποτελεσματα με μπροστα...
Γυμναστήρια και άλλα