-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Κατασκηνώνουν εκείνοι και εκείνες που κάθονται και περπατάνε σαν τις κότες πάνω στο διάδρομο, αναζητούν γκομενάκια και κοιτάνε πέρα-δώθε σαν τους χάνους.
+1
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Τι εννοείς;150 φράγκα το χρόνο (το στάνταρ πακέτο).
Αν αποφύγεις μάλιστα τις ώρες που γίνεται της καριόλας θα είσαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος. -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Τι εννοείς;
150 φράγκα το χρόνο (το στάνταρ πακέτο).
Αν αποφύγεις μάλιστα τις ώρες που γίνεται της καριόλας θα είσαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος.Σε αυτό πάω εδώ και 10 μέρες. Οι διάδρομοί του θέλουν συντήρηση, κάποιοι δεν λειτουργούν και κάποιοι είναι ιδιαίτερα επικίνδυνοι. Σταματούν να λειτουργούν ξαφνικά ή έχουν ιμάντες που 'κλοτσάνε'.
α! και υπάρχει εγγραφή +30euro...
Πάντως έχει αρκετά άλλα θετικά και από οι γυμναστές έχουν διάθεση να βοηθήσουν.
α! και τις λίγες φορές που έχω πάει έχει ελάχιστο κόσμο.
Στο άλλο το πολύ ακριβό ΔΑΙΣ (http://sports.daiscenter.gr/) έχει πολύ περισσότερο κόσμο σε σημείο να απορείς που βρίσκουν όλοι αυτοί τόσα φράγκα για γυμναστήριο.Πολύ καλός είναι ο Νικόλας (με τον οποίο ήμασταν και πολλά χρόνια στο ίδιο σχολείο)
http://www.nicks-athletic-center.gr/
αλλά δεν βολεύει καθόλου η περιοχή που το έχει τώρα. Μέσα στο κέντρο του Αμαρουσίου, η πρόσβαση είναι ιδιαίτερα μπερδεμένη. Πάντως ο Νικόλας το πονάει το γυμναστήριό του και το προσέχει ιδιαίτερα. Είναι η ζωή του όλη.
Παλιότερα που το είχε δίπλα στην Λ.Κηφισίας ήταν πολύ εύκολο σε πρόσβαση και πήγαινα εκεί για 6 χρόνια. Ήμουν ιδιαίτερα ικανοποιημένος. -
Για να είμαι ειλικρινής διάδρομο κάνω μόνο σε αυτό της Αγ. Παρασκευής που έχει άπειρα μηχανήματα και σε καλή κατάσταση.
Δεν ξέρω αν είναι 1-2 μηχανήματα που θέλουν αλλαγή αλλά παρά το χαμηλό χρονιάτικο δεν είναι παρατημένο γυμναστήριο και συνέχεια αναβαθμίζονται (μέσα στα 2 χρόνια που πηγαίνω τουλάχιστον).
-
Της Αγίας Παρασκευής φαίνεται σαν ανάκτορο. Μέτρησα 17 διαδρόμους;
Και φαίνεται να έχει πολύ μεγάλους χώρους. Όποιος μένει κοντά είναι τυχερός...
υ.γ. και παρατηρώ ότι έχει άλλους διαδρόμους σε σύγκριση με αυτό του Αμαρουσίου.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Ναι...Πολύ καλό ότι έχει πισίνα αυτό. Κατά τα άλλα...
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
-
Εγώ έψαχνα κολυμβητήριο ξεχωριστά αλλά το πιο οικονομικό που βρίσκω σε Ανατολική Αττική είναι το δημοτικό στο Γέρακα και αυτό του Deree με περίπου 400 το χρόνο.
-
Ο χρήστης KWSN_Men έγραψε:
Ναι...
Πολύ καλό ότι έχει πισίνα αυτό. Κατά τα άλλα...
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
Πισίνα έχει πράγματι.Αλλά σημείωσε ότι πρέπει να είσαι blue ή gold Member για να κάνεις χρήση της πισίνας. Και μιλάμε για ποσά πάνω από 700euro το χρόνο. Και σημείωσε ότι τις περισσότερες ώρες η πισίνα δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τα μέλη γιατί είναι 'ρεζερβέ' για αθλητικές ομάδες, αθλητικούς συλλόγους, παιδικά προγράμματα και αγώνες...
Τα ποιο αξιοπερίεργα όμως του συγκεκριμένου αθλητικού κέντρου είναι οι έμμεσοι και άμεσοι τρόποι που χρησιμοποιεί για να βγάλει φράγκα. Π.χ. Πουθενά δεν έχει ελεύθερο νερό ή ψύκτη. Αν κάποιος θέλει νερό 'δωρεάν' από τους νιπτήρες στις τουαλέτες ή στα αποδυτήρια. Αν σε δουν να βάζεις νερό σε μπουκάλι στα αποδυτήρια σου κάνουν και παρατήρηση...
Το κορυφαίο που έζησα είναι ότι μετά από 5 χρόνια παρουσίας εκεί με πήραν ξαφνικά τηλέφωνο να μου πουν ότι ο φάκελος μου δεν έχει μέσα χαρτί παθολόγου και καρδιολόγου (τα οποία ποτέ δεν μου είχαν πει ότι έπρεπε να τα προσκομίσω). Και μου πρότειναν με 60euro να τα βγάλω στο ιατρείο τους. Ότι μπορούν το πουλάνε...Παρόλο αυτά όμως το συγκεκριμένο αθλητικό κέντρο από ότι ισχυρίζονται έχει αυξήσεις στις εγγραφές κατά 10%... Και μάλλον είναι αλήθεια αν κρίνω από το πλήθος του κόσμου.
-
Πήρα επικλινή πάγκο και σέτ αλτήρες. Καμια πρόταση για ασκήσεις?
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Πήρα επικλινή πάγκο και σέτ αλτήρες. Καμια πρόταση για ασκήσεις? -
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Πήρα επικλινή πάγκο και σέτ αλτήρες. Καμια πρόταση για ασκήσεις?Ποιον πάγκο πήρες και πόσο;
-
λοιπόν για διαφόρους λόγους αποφάσισα να πάω για κουπί...
πάνω από 200 ευρώπουλα δε θέλω να δώσω με τίποτε, οπότε κατέληξα σε τούτα:
http://www.ebay.de/itm/Christopeit-Rude ... 33816d4e20
και
http://www.ebay.de/itm/Rudergerat-TITAN ... 337eca0c67
το 2ο φαίνεται πιο 'μηχάνημα', αλλά το 1ο διπλώνει ρε γμτ και είναι τρομερό ατού
βλέπει κάποιο έμπειρο ματι κάτι στα παραπάνω;
-
Και το δεύτερο διπλώνει
Πάντως και τα δύο φαίνεται οτι είναι μαγνητικά. Δέν έχει τύχει να χρησιμοποιήσω ποτέ μαγνητικό αλλά λένε οτι δέν έχουν καμία σχέση με αυτά με ανεμιστήρα. Αυτά με τον ανεμιστήρα είναι ότι πιό κοντινό υπάρχει σε πραγματικό κουπί γιατί όσο πιό δυνατά και απότομα τραβάς τόσο μεγαλύτερη αντίσταση έχει. Στα μαγνητικά η αντίσταση είναι φίξ.
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Και το δεύτερο διπλώνειΠάντως και τα δύο φαίνεται οτι είναι μαγνητικά. Δέν έχει τύχει να χρησιμοποιήσω ποτέ μαγνητικό αλλά λένε οτι δέν έχουν καμία σχέση με αυτά με ανεμιστήρα. Αυτά με τον ανεμιστήρα είναι ότι πιό κοντινό υπάρχει σε πραγματικό κουπί γιατί όσο πιό δυνατά και απότομα τραβάς τόσο μεγαλύτερη αντίσταση έχει. Στα μαγνητικά η αντίσταση είναι φίξ.
'platzsparend zusammenklappbar' ναι όντως τωρα το είδα (άρα διπλώνει). μου φαίνεται πιο ωραίο, λέω αυτό να τσιμπήσω.
τούτο δω;
http://www.ebay.de/itm/Modell-2012-von- ... 51a6ea7f67
λες να είναι καλύτερο;
-
Πανομοιότυπα είναι. Ωστόσο αυτό της Cardiff αντέχει μέχρι 120 κιλά ασκούμενου. Το ότι διπλώνει δεν ξέρω όμως αν είναι θετικό. Γιατί πρέπει να δεις από κοντά τον σύνδεσμο και κυρίως το μοχλό συγκράτησης και στήριξης.
-
το θέμα του βάρους του ασκουμένου δε με απασχολεί.
το 3ο που έβαλα χρειάζεται οπως φαινεται πολύ χωρο για να δουλέψει. κατι που δλδ δεν έχω καθολου... οπότε παμε παλι στα πρώτα 2.
έλα να πεφτουν οι ιδέες να το κλείσω επιτέλους
-
http://www.andro.gr/zoi/theleis-na-gineis-dunatos/
-Κόψε τους κοιλιακούς! Ή crunches ή «ροκανίσματα» ή δεν ξέρω κι εγώ πώς τις λένε αυτές τις άχρηστες ασκήσεις. Αντίθετα με ό,τι σου έχουν πει, όχι μόνο δεν προστατεύουν τη μέση σου, αλλά μπορεί να την βλάπτουν κιόλας! Οπότε, μην χάνεις το χρόνο σου. Δοκίμασε ασκήσεις που χρησιμοποιούν τους μύες της κοιλιάς και της μέσης σε ρόλο σταθεροποιητικό, όπως είναι η μπροστινή και η πλάγια «σανίδα» (front & side plank).
-
Οχι τελειως αστοχο,αλλα αστοχο.
Ναι,κακη εκτελεση μπορει να επιβαρυνει την μεση.
Ναι μπορεις να γυμναστεις και ισομετρικα (αλλα δεν θα πετυχεις εξισου καλα αποτελεσματα). -
Εγώ πιο πολύ κάνω ροκανίσματα χωρίς να σηκώνεται η μέση από τον πάγκο (μόνο το πάνω μέρος της πλάτης κινείται).
Αυτό για τα καθίσματα και τις άρσεις θανάτου πρέπει να είναι μόδα.
Βλέπω όλα τα σφιχτούρια με τις μπάρες να ψάχνονται. -
Tα ροκανίσματα γίνονται έτσι όπως τα περιγράφεις. Και δεν επιβαρύνουν καμμία μέση, εκτός ίσως αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στους σπονδύλους (πράγμα οχι σπάνιο).
Τα σκουάτ και τα deadlifts πάντα ήταν must στα γυμναστήρια. Και οχι τυχαία πιστεύω. Είναι όμως ασκήσεις που θέλουν πολύ πειθαρχία και προσοχή ως προς την ορθή εκτέλεσή τους απο τον αθλούμενο (πράγμα σπάνιο).
Γυμναστήρια και άλλα