-
Από βδομάδα θα αρχίσω αλέτρι και κόψιμο κορμών.
-
Ετοίμαζε και κανα πακετάκι νεφρά..
Είναι δυνατόν να τα πίνετε αυτά τα πράγματα..
-
Θελει ο φλωρος που εκανε μιση ωρα βαρη,μπαρα πρωτεινης.
Ο οικοδομος που σηκωνει βαρη ολη μερα τι πρεπει να παρει; -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Από βδομάδα θα αρχίσω αλέτρι και κόψιμο κορμών. -
Από βδομάδα θα αρχίσω αλέτρι και κόψιμο κορμών.Αrnie; Εσύ;
-
Καλησπέρα παιδιά είχε ποτέ κανείς την δυσάρεστη εμπειρία 'νταραβεριων' με ωλένιο νεύρο?????
-
Ο χρήστης ΧρηστοςΣ8 έγραψε:
Α ρε Εντι ,ακομα με αλτηρες ασχολεισαι;
Αυτα ειναι για τα κοριτσακια.πες μας με τι είδους ασκησεις είσαι φιτ ?
-
θέλω έναν πάγκο για κοιλιακούς και ελεύθερα βάρη. Αυτό που μ'ενδιαφέρει είναι να αναδιπλώνεται εύκολα. Τα πιο κοντινά που έχω δει είναι αυτά αλλά δε ξέρω αν είναι εύκολη η αναδίπλωση, αλλαγή κλίσης
http://www.kinissis.eu/p.Pagkos-eleythe ... 08596.html
http://www.kinissis.eu/p.Pagkos-eleythe ... 83356.htmlΕίδα αυτό από κοντά αλλά πολλά τα λεφτά
http://www.kinissis.eu/p.Pagkos-eleythe ... 08636.html -
- Μια βόλτα στους αλτήρες
Για αυτή την τεχνική θέλετε όσο το δυνατόν λιγότερο κόσμο στο γυμναστήριο γιατί πρόκειται να σας... μισήσουν πολλοί! Σταθείτε μπροστά στο ράφι με τους αλτήρες και τοποθετήστε τους κλιμακωτά, ξεκινώντας με το ζευγάρι που κάνετε συνήθως 10 με 12 επαναλήψεις, έπειτα με ένα ζευγάρι ελαφρύτερο κατά 10%, ακολουθούμενο από ένα ζευγάρι κατά 10% ελαφρύτερο από το προηγούμενο κοκ, μέχρι να φτάσετε στα βαράκια του αερόμπικ! Καταλάβατε μάλλον τι έχετε να κάνετε...
Το οποίο νιώθω ότι δουλεύει τρελά.
Το έχω εφαρμόσει σε όλες τις μυικές ομάδες και βλέπω ότι δουλεύει καλά και σε πλάτη και τρικέφαλους.
Αυτό που περιγράφεις είναι dropset. Δίνει καλά πρηξίματα (τα οποία φεύγουν μισή ωρα μετά την προπόνηση), αλλα μη περιμένεις μυική ανάπτυξη ή αυξηση δύναμης μακροπρόθεσμα. Είναι καλή σαν τεχνική και χρήσιμη, αλλα ως 'αλατοπίπερο' στις προπονήσεις αυτών που ασχολουνται πολλούς μηνες συνεχόμενα ή χρόνια με τα βάρη. Η αίσθηση που δίνει στο κορμί πάντως, είναι φοβερή!
- Μια βόλτα στους αλτήρες
-
Γυμναστήρια... Μπέρδεμα εντελώς.
Ρε παιδιά έχω την εντύπωση ότι τα γυμναστήρια πάνε από το κακό στο χειρότερο ή είναι ιδέα μου;Με ενδιαφέρει και εστιάζω κυρίως στο τρέξιμο στο διάδρομο αλλά τελικά μάλλον ζητάω πολλά.
Είμαι γραμμένος με ετήσιο πρόγραμμα σε 'εκλεπτυσμένο' γυμναστήριο (500euro το χρόνο!) και αναγκάστηκα να γραφτώ και σε δεύτερο γυμναστήριο, πάλι ετήσιο μπας και καταφέρω να βρω περιβάλλον και διαδρόμους σε καλή κατάσταση για να μπορέσω να τρέξω...Τζίφος. Δύο γυμναστήρια (περιοχή Αμαρουσίου), πολλά τα αρνητικά τους, ελάχιστα τα θετικά τους. Τουλάχιστον το δεύτερο γυμναστήριο είναι άκρως οικονομικό και δεν κλαίω πολλά λεφτά...
Η χώρα πάσχει ιδιαίτερα σε αυτό το τομέα.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Ρε παιδιά έχω την εντύπωση ότι τα γυμναστήρια πάνε από το κακό στο χειρότερο ή είναι ιδέα μου;Με ενδιαφέρει και εστιάζω κυρίως στο τρέξιμο στο διάδρομο αλλά τελικά μάλλον ζητάω πολλά.
Είμαι γραμμένος με ετήσιο πρόγραμμα σε 'εκλεπτυσμένο' γυμναστήριο (500euro το χρόνο!) και αναγκάστηκα να γραφτώ και σε δεύτερο γυμναστήριο, πάλι ετήσιο μπας και καταφέρω να βρω περιβάλλον και διαδρόμους σε καλή κατάσταση για να μπορέσω να τρέξω...Τζίφος. Δύο γυμναστήρια (περιοχή Αμαρουσίου), πολλά τα αρνητικά τους, ελάχιστα τα θετικά τους. Τουλάχιστον το δεύτερο γυμναστήριο είναι άκρως οικονομικό και δεν κλαίω πολλά λεφτά...
Εκοψες το πρώτο;
-
Μόνο τα γυμναστήρια πάνε απο το κακό στο χειρότερο....???
Πάντως σε ενα που πήγαινα πέρυσι είχε πολύ καλές τιμές (250 το χρόνο πχ) και ήταν σε πολύ καλή κατάσταση απο άποψη συντήρησης μηχανημάτων. Απο άποψη εικόνας του χώρου κλπ, 'νταξει, απλά πράγματα. Κόσμος ΠΑΡΑ πολύς, ειδικά απο όταν έριξε τις τιμές στο μήνα...!!
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Η χώρα δυστυχώς πάσχει σε όλους τους τομείς φίλε μου και όχι μόνο τα τελευταία 3 χρόνια...
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Εκοψες το πρώτο;
Όχι. Έχω ακόμη 4 μήνες στο πρώτο... Μπορώ να πάω ταυτόχρονα σε δύο γυμναστήρια.
Και τι ζητάω ο καψερός; Μερικούς διαδρόμους που να μην έχουν πρόβλημα λειτουργίας ή κίνησης, χώρο που να μην έχει παιδάκια δημοτικού που να χοροπηδάνε και να ουρλιάζουν και καλό εξαερισμό γιατί δεν μπορώ να τρέξω σε χώρο που υπάρχει έλλειψη οξυγόνου ... Μάλλον πολλά ζητάω...
Πήγα και σε άλλο γυμναστήριο και έπαθα σοκ. Όλο το γυμναστήριο και οι διάδρομοι στοιβαγμένοι σε ένα χαμηλοτάβανο χώρο που ήταν και υπόγειο πολυκατοικίας. Απίστευτη ζέστη, υγρασία και με ελάχιστο φωτισμό. Σχεδόν σκοτάδι.
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Μόνο τα γυμναστήρια πάνε απο το κακό στο χειρότερο....???Πάντως σε ενα που πήγαινα πέρυσι είχε πολύ καλές τιμές (250 το χρόνο πχ) και ήταν σε πολύ καλή κατάσταση απο άποψη συντήρησης μηχανημάτων. Απο άποψη εικόνας του χώρου κλπ, 'νταξει, απλά πράγματα. Κόσμος ΠΑΡΑ πολύς, ειδικά απο όταν έριξε τις τιμές στο μήνα...!!
250euro νομίζω ότι είναι πολύ καλή τιμή αν και εφόσον λειτουργούν οι διάδρομοι και τα όργανα/βάρη είναι σε καλή κατάσταση. Αν υπάρχει και ένα περιβάλλον της προκοπής (π.χ. εξαερισμός σωστός) τότε νομίζω ότι ένα τέτοιο γυμναστήριο είναι 'λαχείο'.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Εκοψες το πρώτο;
Όχι. Έχω ακόμη 4 μήνες στο πρώτο... Μπορώ να πάω ταυτόχρονα σε δύο γυμναστήρια.
Και τι ζητάω ο καψερός; Μερικούς διαδρόμους που να μην έχουν πρόβλημα λειτουργίας ή κίνησης, χώρο που να μην έχει παιδάκια δημοτικού που να χοροπηδάνε και να ουρλιάζουν και καλό εξαερισμό γιατί δεν μπορώ να τρέξω σε χώρο που υπάρχει έλλειψη οξυγόνου ... Μάλλον πολλά ζητάω...
Πήγα και σε άλλο γυμναστήριο και έπαθα σοκ. Όλο το γυμναστήριο και οι διάδρομοι στοιβαγμένοι σε ένα χαμηλοτάβανο χώρο που ήταν και υπόγειο πολυκατοικίας. Απίστευτη ζέστη, υγρασία και με ελάχιστο φωτισμό. Σχεδόν σκοτάδι.
Μαρούσι;
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
-
Ναι...
-
Με Yava λούστηκες;
-
Τι εννοείς;
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Παρε ενα διαδρομο σπιτι σου με δοσεις
Δεν υπαρχει λογος να πηγαινεις γυμναστηριο για εναν διαδρομο,θα γλυτωσεις και την βενζινη.
Ασε που ταλαιπωρεις κι εμας τους υπολοιπους οταν κατασκηνωνεις στους διαδρομους -
Δεν μένω σε βιλάρα, ούτε σε μεζονέτα. Σε 50 τετραγωνικά, και όχι ιδιόκτητο.
Και στο διάδρομο δεν κατασκηνώνω. Κατασκηνώνουν εκείνοι και εκείνες που κάθονται και περπατάνε σαν τις κότες πάνω στο διάδρομο, αναζητούν γκομενάκια και κοιτάνε πέρα-δώθε σαν τους χάνους.
Γυμναστήρια και άλλα