-
Άρη μπορείς και χωρίς campered τέτοιο που αναφέρεις.
Σηκώνεις την πλάτη του πάγκου και ξαπλώνεις μπρούμυτα ή -σε πάγκο που δεν ρυθμίζεται η πλάτη του- του βάζεις 1-2 μεγάλους κυλίνδρους με βάρη στη μια άκρη ώστε να σηκωθεί και κάνεις κανονικά την άσκηση προσέχοντας λίγο παραπάνω με τα πόδια για να έχεις την κατάλληλη αντίσταση.Ίσως απλά φοβάμαι περισσότερο για τη μέση μου.
-
Αυτά είναι μερικά από τα συμπληρώματα που δίνουν σε αθλητές της Schalke 04.
Πηγαίνω ως αθλητίατρος στη 2η ομάδα της... τους 23ρηδες...
Κάτι έπαθε η μ4%$λ#$κία το photobucket και τις ανεβάζει ανάποδα... πρέπει να τις γυρίσω
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
Υπάρχει ένας κανόνας χοντρικά κ απλοϊκά ...
Σε κακώσεις αρθρώσεων πάγο, σε μυικές αρθρώσεις ζεστό.
Για το λόγο αυτό οι αλοιφές για τις μυικές ομάδες είναι θερμαντικές...Από εκεί κ πέρα σε θλάσεις κτλ δίνουμε αποιδηματικά φυτικά ένζυμα κ ειδικά σκευάσματα... Για να αποφύγετε θλάσεις να πίνετε πολλά υγρά πριν, κατά τη διάρκεια κ μετά την άθληση... Να κάνετε διατάσεις πριν κ μετά, κ ζέσταμα πριν τη προπόνηση...
Sent from space using Tapatalk
Ολοσωστος...
Υγρά όλη τη διάρκεια της μέρας, ζέσταμα-ενδιάμεσα υγρά και διαστάσεις- συγκεντρωτικές διαστάσεις
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
Υπάρχει ένας κανόνας χοντρικά κ απλοϊκά ...
Σε κακώσεις αρθρώσεων πάγο, σε μυικές αρθρώσεις ζεστό.
Για το λόγο αυτό οι αλοιφές για τις μυικές ομάδες είναι θερμαντικές...Από εκεί κ πέρα σε θλάσεις κτλ δίνουμε αποιδηματικά φυτικά ένζυμα κ ειδικά σκευάσματα... Για να αποφύγετε θλάσεις να πίνετε πολλά υγρά πριν, κατά τη διάρκεια κ μετά την άθληση... Να κάνετε διατάσεις πριν κ μετά, κ ζέσταμα πριν τη προπόνηση...
Sent from space using Tapatalk
Ολοσωστος...
Υγρά όλη τη διάρκεια της μέρας, ζέσταμα-ενδιάμεσα υγρά και διαστάσεις- συγκεντρωτικές διαστάσεις
-
Στην Ελλάδα δυστυχώς δεν υπάρχει ούτε Nestle, ούτε Abbott, ούτε τπτ.
Κάτι εργαστήρια sfixterman's friend της κακιάς ώρας. -
Δεν καταλαβα τι ακριβως ειναι αυτα που παιρνουν της Σαλκε,κοινα συμπληρωματα που μπορει να βρει ο καθενας ή κατι πιο περιπλοκο;
Και για να μην ξεχνιομαστε,αυτοι μπορει να θελουν 5.000 θερμιδες την ημερα,καμια σχεση οι αναγκες τους με ερασιτεχνες αθλητες.
-
Αν καταλαβαίνω σωστά από τις φωτογραφίες είναι πολύ light αυτά που παίρνουν.
Είχα ακούσει από πολίστα ότι πριν τις προπονήσεις τους έδιναν ένα ζελέ που είχε 1000 θερμίδες.Τα συγκεκριμένα είναι πράγματα που θα μπορούσε να καταναλώσει και κάποιος μέτρια γυμνασμένος για να ενισχύσει λίγο τη διατροφή του.
Πχ τη μπάρα μαζί με μια σαλάτα για βράδυ.Το σχόλιο μου είχε να κάνει με την εταιρεία παραγωγής.
Δεν έχω δει να διατίθενται προϊόντα από σοβαρές φαρμακευτικές ή εταιρείες τροφίμων όπως στο εξωτερικό.@peterpan
Παίρνουν και κάποιο συμπλήρωμα πρωτεΐνης (σκόνη);
Αν ναι τους δίνεις κάποια σύσταση για να πίνουν περισσότερο νερό; -
έχω ένα πολυόργανο που κάθεται στην άκρη, ενδιαφέρεται κανείς; κανά 100ρικο.
-
αυτά τα μπαράκια/τζελάκια είναι για πριν ή μετά τη προπόνηση?
γιατί όπως τα βλέπω περισσότερο σαν τακτική αποκατάστασης μου φαίνονται, να πάρει δλδ υδατάνθρακα το σώμα μόλις έχει σχεδόν εξαντλήσει το απόθεμα στη προπόνηση και ετοιμάζεται να επιτεθεί στους μύες.ΥΓ ημιμαθής υπόθεση, feedback απο τους ντοτορες θα ήταν much appreciated.
-
Τα πρωτεινουχα συμπληρώματα ενδείκνυνται για αμέσως μετά την προπόνηση, ειναι η στιγμή που οργανισμός ζητάει και χρειάζεται ευκολως απορροφησιμη μυικη τροφή... Πριν την προπόνηση χρειάζεσαι υδατάνθρακες για ενέργεια
-
Τα μπαράκια και τα τζελ είναι τις περισσότερες φορές άχρηστα (εκτός αν είσαι μαραθωνοδρόμος και φεύγεις για 2-3 ώρες τρέξιμο).
Οι πρωτεΐνες δεν είναι απαραίτητο πως πρέπει να καταναλώνονται αμέσως πριν ή μετά την γυμναστική, η ψύχωση με τον χρονισμό τους είναι κάτι που προέρχεται κυρίως από τις διαφημίσεις και τα περιοδικά.
Συμπληρώματα πρωτεϊνών μπορεί να λάβει και ένας ηλικιωμένος που δεν κάνει βάρη, ή κάποιος καρκινοπαθής ή ασθενής με HIV. Απλά αυτές οι υποομάδες δεν είναι αυτές που θα κάνουν τον τζίρο στις εταιρίες συμπληρωμάτων. -
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
έχω ένα πολυόργανο που κάθεται στην άκρη, ενδιαφέρεται κανείς; κανά 100ρικο. -
μεγειές
το 'στησες κιόλας; -
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
μεγειές
το 'στησες κιόλας;Ευχαριστώ Δημήτρη. Ναι, το έστησα Αρρώστεια λέμε
-
Ο χρήστης CPK έγραψε:
Τα μπαράκια και τα τζελ είναι τις περισσότερες φορές άχρηστα (εκτός αν είσαι μαραθωνοδρόμος και φεύγεις για 2-3 ώρες τρέξιμο).
Οι πρωτεΐνες δεν είναι απαραίτητο πως πρέπει να καταναλώνονται αμέσως πριν ή μετά την γυμναστική, η ψύχωση με τον χρονισμό τους είναι κάτι που προέρχεται κυρίως από τις διαφημίσεις και τα περιοδικά.
Συμπληρώματα πρωτεϊνών μπορεί να λάβει και ένας ηλικιωμένος που δεν κάνει βάρη, ή κάποιος καρκινοπαθής ή ασθενής με HIV. Απλά αυτές οι υποομάδες δεν είναι αυτές που θα κάνουν τον τζίρο στις εταιρίες συμπληρωμάτων.this man knows things
Συμφωνώ σε όλα, και εγώ εκεί έχω καταλήξειeddie, γιατί ρώτησες για αυξημένη πρόσληψη νερού με συμπλήρωμα πρωτεΐνης;
Dodger με γειες. Θα ξεκινήσεις γυμναστική σπίτι;
-
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
μεγειές
το 'στησες κιόλας;Ευχαριστώ Δημήτρη. Ναι, το έστησα Αρρώστεια λέμε
τώρα που έφυγε το γομάρι απ'τη μέση θέλω έναν πάγκο για κοιλιακούς και ελεύθερα βάρη, κάτι σαν αυτό ξέρω γω. Δεν μ'ενδιαφέρει να έχει stand για βάρη, μπορώ να φτιάξω και custom στον τοίχο για να μειώσω το κόστος
-
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
Dodger με γειες. Θα ξεκινήσεις γυμναστική σπίτι;Ευχαριστώ Άρη. Ναι, με τον λιγοστό χρόνο που εχω, μετά το ποδηλατάκι, θα είναι μια ευχάριστη νότα όλο αυτό.
-
Θέλω να πάρω ένα μονόζυγο.Έχετε κάποιο να προτείνετε? Υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω σε ό,τι έχει να κάνει με την πόρτα? (φοβάμαι μήπως δεν αντέξει,όχι ότι είμαι βαρύς,το αντίθετο )
-
eddie, γιατί ρώτησες για αυξημένη πρόσληψη νερού με συμπλήρωμα πρωτεΐνης;
Γενικά γιατρός μου έχει πει ότι πρέπει να πίνεις νερό με όλα αυτά τα συμπληρώματα για να καθαρίζουν τα νεφρά.
Απλά ήθελα και το σχόλιο κάποιου που ασχολείται πιο σοβαρά με το συγκεκριμένο θέμα.Απροπό τις τελευταίες εβδομάδες κάνω το #2
http://ensomati.gr/item/4-texnikes-gia-dikefalous.html
- Μια βόλτα στους αλτήρες
Για αυτή την τεχνική θέλετε όσο το δυνατόν λιγότερο κόσμο στο γυμναστήριο γιατί πρόκειται να σας... μισήσουν πολλοί! Σταθείτε μπροστά στο ράφι με τους αλτήρες και τοποθετήστε τους κλιμακωτά, ξεκινώντας με το ζευγάρι που κάνετε συνήθως 10 με 12 επαναλήψεις, έπειτα με ένα ζευγάρι ελαφρύτερο κατά 10%, ακολουθούμενο από ένα ζευγάρι κατά 10% ελαφρύτερο από το προηγούμενο κοκ, μέχρι να φτάσετε στα βαράκια του αερόμπικ! Καταλάβατε μάλλον τι έχετε να κάνετε...
Το οποίο νιώθω ότι δουλεύει τρελά.
Το έχω εφαρμόσει σε όλες τις μυικές ομάδες και βλέπω ότι δουλεύει καλά και σε πλάτη και τρικέφαλους.
- Μια βόλτα στους αλτήρες
-
Α ρε Εντι ,ακομα με αλτηρες ασχολεισαι;
Αυτα ειναι για τα κοριτσακια.
Γυμναστήρια και άλλα