-
http://ensomati.gr/item/6-evdomades-gia ... ratsa.html
**6 εβδομάδες για εκπληκτικά μπράτσα **
Ποζάρετε!
Σφίξτε τα μπράτσα σας στον καθρέφτη, έως και 10 φορές την ημέρα! Αυτό θα τονώσει τις μυϊκές ίνες και να αναδείξει νέο σχήμα!Τρώτε. Πολύ.
Να θυμάστε ότι για κάθε 5 κιλά που παίρνετε, προσθέτετε 5 ολόκληρα εκατοστά στην περιφέρεια των μπράτσων σας. Κάντε τον υπολογισμό και θα καταλάβετε πόσο πρέπει να ανεβείτε στη ζυγαριά για να αποκτήσετε τα ποντίκια που ονειρεύεστε! Καταλαβαίνετε λοιπόν, για να επιτύχετε αυτό το νούμερο που έχετε βάλει στο μυαλό σας απαιτείται πολλή τροφή - υψηλής διατροφικής αξίας. Φάτε όσο μπορείτε, λοιπόν, κάθε 3 ώρες, για ολόκληρη την περίοδο των 6 εβδομάδων. -
Στο θεμα του φαγητου τα παω πολυ καλα,μαλιστα το κανω ολο τον χρονο οχι μονο 6 εβδομαδες...
-
Ναι αλλά στην πόζα;
-
τρωω πολυ και κοιταζομαι στον καθρέφτη αλλα μονο η. μεση αυξανει.... κάνω κάτι λάθος;;;;
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Says who?
http://ensomati.gr/item/kopilatiki-me-altires.html
Εγώ θα σου πρότεινα να πάρεις μεγάλη μπάρα (αν δεν έχεις ήδη).
Υπάρχουν δυο πολύ καλές ασκήσεις για πλάτη με μεγάλη μπάρα.+1
Από κωπηλατικές εγώ προτιμώ τις pendlay rows ( με τη σύσφιξη της άνω πλάτης). Μαζί με deadlifts και μονόζυγο είναι κανείς παραπάνω από καλυμμένος νομίζωΗ πρώτη που κάνει ο σφίχτης γίνεται ωραία και με βάρος στη μια άκρη της μπάρας όπου προσομοιάζεις το αντίστοιχο μηχάνημα (σηκώνεις μόνο την άκρη που έχει το βάρος).
Η δεύτερη είναι λίγο αυτοκτονική για τη μέση. Γίνεται πολύ πιο αποτελεσματικά σε πάγκο που έχεις ξαπλώσει μπρούμυτα και τον έχεις σηκώσει λίγο για να κινείται η μπάρα.'είναι λίγο αυτοκτονική για τη μέση'
not
http://stronglifts.com/how-to-perform-t ... technique/Επίσης:
Μax Αita
σφίχτης
διάλεξε έναTo πρώτο που λες ( στην αρχή με μπέρδεψες) είναι προσομίωση της T-bar Row
Το τελευταίο, σου κόβει μωρέ πολύ rom, παραβλέπεται αν έχεις cambered bar, αλλά ποιος έχει;
[spoiler:2xfesyj7][/spoiler:2xfesyj7]
-
Διαβάζω το θέμα μιας και πρόσφατα που ξέμπλεξα από μεταπτυχιακό, επανένταξη σε νέα δουλειά και ο μικρός πια ξεπετάχτηκε (τεσσάρων ετών) το έχω ρίξει ξανά στη γυμναστική (ελλειπτικό, αλτηράκια, ποδήλατο, μπάσκετ κυρίως) το τελευταίο τρίμηνο και μετά από μια περίοδο 2-3 ετών που γυμναζόμουν μόνο 2-3 φορές την εβδομάδα χαλαρά. Δυστυχώς,είμαι πια 40 ετών και βλέπω πως έχει αλλάξει ο μεταβολισμός μου που σε συνδυασμό με την αρκετά άτσαλη διατροφή μου (πάντα σωστή αλλά σε κακές ώρες και ενίοτε και μπόλικη) με έχουν φέρει στα 97 κιλά (1.84, στα πολύ καλά μου ήμουν 84 κιλά, σχεδόν στεγνός από λίπος).
Το πρόβλημα είναι ότι προσπαθώ να ισορροπώ μεταξύ 'πόνου' και μέγιστης διάρκειας/έντασης αλλά διαπίστωσα ότι κλάταραν... οι φτέρνες μου (ΟΚ και η πλάτη μου και οι αγκώνες μου και τα γόνατα μου αλλά αυτά περάσανε). Σχεδόν δεν μπορώ να περπατήσω ώρες ώρες. Ο γιατρός συστήνει ξεκούραση/όχι φυσικοθεραπεία αλλά προσωπικά πιστεύω πως φταίνε τα +13 κιλά μου που στο μπάσκετ... περνάνε απευθείας στις φτέρνες. Τα παπούτσια είναι πολύ καλά (Nike hyperdunk)
Πέρα από το χάσιμο κιλών, που είναι η πρώτη μου προτεραιότητα με διατροφή (περισσότερη αερόβια δεν παίζει...), τι προτείνετε από αλοιφές πέραν των γνωστών voltarene, counterpain και Arnica? Θεραπεία με πάγο κλπ? Κάποιος καλός γιατρός στις περιοχές Γέρακα/Πειραιά (εκεί κινούμαι) που να μην μου λέει μόνο για ξεκούραση? -
Αν θες γιατρο να σε βοηθησει με την ασκηση θα βρεις αθλίατρο/αθλητίατρο (δεν ειμαι σιγουρος ποιο ειναι το σωστο),αλλα μην περιμενεις θαυματα.
Το γιατι πονας,ποσο πονας,ποτε πονας,που πονας,ολα εχουν την σημασια τους,μπορει απλως να μπηκες με τα μπουνια και να κλαταρες,μπορει να εισαι και ετοιμος για το ΚΑΠΗ.Οι αλοιφες ειναι φυσικα αχρηστες.
Ο παγος μετα την ασκηση μπορει να βοηθησει. -
Ο χρήστης vice246 έγραψε:
τρωω πολυ και κοιταζομαι στον καθρέφτη αλλα μονο η. μεση αυξανει.... κάνω κάτι λάθος;;;;Σφίγγεσαι αρκετα οταν κοιταζεσαι ή μηπως φοβασαι μην σου φυγουν κι ετσι δεν γινεται δουλεια τελικα;
-
@Αρης
Μάνα μου την κάνω την άσκηση τόσα χρόνια.
Λίγο να θες να δοκιμάσεις παραπάνω κιλά, λίγο να χαλαρώσεις και να χάσεις την ιδανική θέση κλπ γιατί να ρισκάρεις τράβηγμα-τραυματισμό;Ξάπλα εννοείς ότι σου κόβει rom;
Τι εννοάς;
Τι είναι το rom;ΥΓ: Το site που πόσταρα μπορεί να γράφει κάποιες καραγκιοζιές αλλά έχει γαμάτα προγραμματάκια.
Θα δοκιμάσω αυτή που λέει για δικέφαλους με αλτήρες σταδιακά μικρότερου βάρους. -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Αν θες γιατρο να σε βοηθησει με την ασκηση θα βρεις αθλίατρο/αθλητίατρο (δεν ειμαι σιγουρος ποιο ειναι το σωστο),αλλα μην περιμενεις θαυματα.
Το γιατι πονας,ποσο πονας,ποτε πονας,που πονας,ολα εχουν την σημασια τους,μπορει απλως να μπηκες με τα μπουνια και να κλαταρες,μπορει να εισαι και ετοιμος για το ΚΑΠΗ.Οι αλοιφες ειναι φυσικα αχρηστες.
Ο παγος μετα την ασκηση μπορει να βοηθησει.Τώρα που το ξανασκέφτομαι, πριν πάρω την απόφαση για το ΚΑΠΗ και τα χειμερινά μπάνια, λέω να κόψω τη μάσα.... Μπήκα με τα μπούνια είναι η αλήθεια... και άλλο 25 άλλο 40.
-
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
άλλο 25 άλλο 40.Μην αφηνεις την ηλικια απο μονη της να ειναι κριτηριο και να σε απογοητευει
O Giggs ειναι 40 και ακομα οργωνει τα γηπεδα σε υψηλο επιπεδο ανταγωνισμου
Σημασια εχει σε τι κατασταση εισαι εσυ και τι μπορεις να κανεις
Ισως να μην μπορεις να κανεις το Χ αλλα να μπορεις το Ψ -
Αν σε πονουν οι φτερνες τότε κάτι μάλλον κάνεις λανθασμένα...
(Αν έχει αποκλειστεί το θέμα σπασίματος /ραγισματος κλπ ήδη)
-
@kpsig: Νομίζω ότι η ξεκούραση και ο πάγος είναι ό,τι καλύτερο μπορείς να κάνεις. Το καλοκαίρι μετά από μήνες αποχή ξεκίνησα καθημερινό έντονο τρέξιμο και παρόλο που δεν έχω περιττά κιλά, τα καλάμια μου την άκουσαν σε σημείο να μη μπορώ να τα ακουμπήσω χωρίς να πονάω. Το έψαξα λίγο και είδα ότι μάλλον είναι από την υπερπροπόνηση, οπότε ξεκούρασα τα πόδια μου και άρχισα καθημερινό πάγο. Σε 3 μήνες περίπου ήμουνα οκ και πλέον δεν έχω καμιά ενόχληση. Τέτοιες καταστάσεις θέλουν προσοχή γιατί αν δεν ακούσεις το σώμα σου μπορείς να οδηγηθείς σε κατάγματα κόπωσης και άλλες ιστορίες.
edit: από αλοιφές προσωπικά ποτέ δεν είδα αποτέλεσμα -
ποια ακριβώς εξυπνάδα θελεις να πεις με τον Κ. Ομπβιους μεγάλε;
-
αγόρασα σήμερα από τις μικρές αγγελίες του ebay ένα spinning bike... 150€
kettler racer 3 ετών είναι περίπου... -
EDDIE_147, δε σου λέω βρε μάνα μου ότι δεν την ξέρεις, αλλά δε νομίζω ότι πρέπει να έχεις την ευχέρεια να χαλαρώνεις σε μία άσκηση ούτε να μπορείς να βάζεις παραπάνω κιλά απ'όσα μπορείς και να μη δημιουργείται κάποιο πρόβλημα. Δεν ξέρω, υπερβολικό;
rom εκ του range of motion ---> εύρος· είχα κολλήσει
trivia: Εκεί που είχα βάλει το spoiler στο τέλος, είχα κάνει hotlink αυτό το gif, αλλά δεν το επέτρεπε το site και έβγαλε μία άλλη pic που έλεγε owned. Τώρα που ξαναβλέπω, έχει φτιάξει -
Υπάρχει ένας κανόνας χοντρικά κ απλοϊκά ...
Σε κακώσεις αρθρώσεων πάγο, σε μυικές αρθρώσεις ζεστό.
Για το λόγο αυτό οι αλοιφές για τις μυικές ομάδες είναι θερμαντικές...Από εκεί κ πέρα σε θλάσεις κτλ δίνουμε αποιδηματικά φυτικά ένζυμα κ ειδικά σκευάσματα... Για να αποφύγετε θλάσεις να πίνετε πολλά υγρά πριν, κατά τη διάρκεια κ μετά την άθληση... Να κάνετε διατάσεις πριν κ μετά, κ ζέσταμα πριν τη προπόνηση...
Sent from space using Tapatalk
-
Γιατί όλοι οι φουσκωτοι προτείνουν μετά την προπόνηση...... μπανάνα
-
Ο χρήστης vice246 έγραψε:
Γιατί όλοι οι φουσκωτοι προτείνουν μετά την προπόνηση...... μπανάναΓιατί έχει αρκετό κάλιο
Υδατάνθρακας επίσης που χρειάζεται ως άμεση τροφή για τους μυς...2 ώρες πριν το ματς πχ καλό είναι να φάει κανείς υδατάνθρακες κ λιγότερο πρωτεΐνες...
-
Μετα απο προπονηση με βαρη ενα ποτηρι γαλα (και σοκολατουχο κανει) ειναι οτι καλυτερο,ειδικα αν το γευμα προκειται να αργησει.
Για τους λατρεις της αεροβιας, η νεα μοδα ειναι ο χυμος καρυδας.
Γυμναστήρια και άλλα