-
Ο χρήστης elvet έγραψε:
Καλησπερα κ Χριστος Ανεστη κ απο μενα!!Με λενε Κωστα κ εγινα μελος απο ενα χαρτακι με το site σας στο παρ μπριζ!Απο το λιγο που εψαξα βρηκα πολλα ενδιαφεροντα θεματα!!Καλως σας βρηκα λοιπον κ καλη συνεχεια!!
Καλωσήρθες
Δεν ήξερα οτι διαφημίζεται το forum με χαρτάκια στα αυτοκίνητα...Καλησπερα elvet!!
-
κανά παλιό μέλος θα ναι, τώρα δεν υπάρχουν πια αυτοκόλλητα
-
Καλησπέρα και Χρονια Πολλά κι απο μένα!
Παρακολουθώ εδώ και καιρό καθημερινά το φορουμ αλλα δεν εχω γραψει ποτε γιατί δεν μου έκανε log in ο firefox. Με την εκδοση 4 μπαινω κανονικα!
Εχω μία 147 (105ps)..
Χρονια πολλα πάλι και να τα χιλιασουμε (τα άλογα...!)
ΥΓ. γιατι μου βγαζει last visit 4/5? -
Καλησπέρα, Μενέλαος από Χίο, μένω όμως Αγία Παρασκευή, Αττικής, γράφτηκα στο φόρουμ για να μάθω πληροφορίες για το νέο auto που σκεφτόμουν.
Κατέληξα στο Golf VI 1.2 TSI 105HP το οποίο και παρήγγειλα.Αποσύρω ένα saxo 1.1 με μεγάλη λύπη, ενώ η κοπελιά έχει CLIO II 1.2 16V 75HP
Ωραίο και το παιχνιδάκι με την F1, σ αυτά τα forum θα με δείτε
-
Ονομαζομαι Γιωργος απο Κορινθο.Διαβαζω το φορουμ σχεδον δυο χρονια και εφτασε ο καιρος να γραφτω και εγω στο φορουμ. Καλως σας βρηκα ολους.
-
Καλώς ήλθες
-
Γεια σας .Ειμαι καινουργιο μελος και εχω ενα προβλημα με το scenic 2002. Δεν παιρνει ξεκινα το πρωι οταν εχει κρυο. Παιρνει μπρος μετα απο 7-8 φορες μιζα.υποψει εχω αλαξει αισθητιρα στροφαλου.μονο με το κρυο ΔΕΝ.Αν ξερει κανεις κατι δεκτο.
-
Ο χρήστης jeck έγραψε:
Γεια σας .Ειμαι καινουργιο μελος και εχω ενα προβλημα με το scenic 2002. Δεν παιρνει ξεκινα το πρωι οταν εχει κρυο. Παιρνει μπρος μετα απο 7-8 φορες μιζα.υποψει εχω αλαξει αισθητιρα στροφαλου.μονο με το κρυο ΔΕΝ.Αν ξερει κανεις κατι δεκτο.Καλώς ήρθες.
Γράψε για το πρόβλημά σου εδώ: viewtopic.php?f=15&t=15567
-
καλημερα ,καλως σας βρηκα
-
Welcome!!!
-
Ας γράψω κι εγώ, έστω καθυστερημένα...
Διάβαζα που και που το φόρουμ από παλιά, μπήκα ακόμα αργότερα και άρχισα να γράφω στη δευτέρα παρουσία.
Κωστής, από Αθήνα, σπουδάζω την τέχνη του θείου Le και έχω ένα 206.
-
Καλώς ηρθες
Sent from my MB860 using smoke signals.
-
Καλώς ήρθες giavroum
-
Μας περιποιείτε τακτικά και πολύ καλά! Νίκο καλωσήρθες!
http://www.4tforum.gr/phpBB3/memberlist.php?mode=viewprofile&u=48029 -
Καλώς σας βρήκα κι εγώ! (υ.γ. παρακαλώ κάποιον να με ενημερώσει πως μπορώ να ενεργοποιήσω την επιλογή επισύναψης url στις παραθέσεις μου!)
-
Sheldon Cooper?
Mπορείς να βάζεις links αλλά μετά από ένα χ αριθμό πόστ αυτά θα είναι 'ενεργά'
-
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
Sheldon Cooper?Mπορείς να βάζεις links αλλά μετά από ένα χ αριθμό πόστ αυτά θα είναι 'ενεργά'
Ναι! Οι φίλοι μου μου λένε ότι μoιάζουμε στον χαρακτήρα (δεν ξέρω αν αυτό είναι καλό ή κακό!)
Thanks for the info.
-
καλώς ήρθες
-
Καλημέρα και καλώς σας βρήκα.
Είμαι ο Πέτρος, είμαι παλιός αναγνώστης των 4Τ αν και τώρα πλέον δεν προλαβαίνω να διαβάσω περιοδικά αυτοκινήτων
Το αυτοκίνητο χόμπυ μου είναι μια παλαιά BMW E21...
Με την πρώτη ευκαιρία θα ανεβάσω και φωτογραφίες -
Ο χρήστης petroscf έγραψε:
Καλημέρα και καλώς σας βρήκα.
Είμαι ο Πέτρος, είμαι παλιός αναγνώστης των 4Τ αν και τώρα πλέον δεν προλαβαίνω να διαβάσω περιοδικά αυτοκινήτων
Το αυτοκίνητο χόμπυ μοπυ είναι μια παλαιά BMW E21...
Με την πρώτη ευκαιρία θα ανεβάσω και φωτογραφίεςΚαλως ηρθες Πετρο, περιμενουμε φωτος απο την Ε21 οποτε μπορεις
Νέα Μέλη - Καλωσήρθατε!