-
-
-
@a-d-p said in AUDI FORUM:
Μπείτε και εσείς στο υπέροχο ταξίδι της Audi, να δείτε τη γλύκα της premium μάρκας
Πρωτοτυπο Δεν εχει ξαναγινει !!!!
-
@otso said in AUDI FORUM:
Μπείτε και εσείς στο υπέροχο ταξίδι της Audi, να δείτε τη γλύκα της premium μάρκας
Πρωτοτυπο Δεν εχει ξαναγινει !!!!

-
Θα σου χρεώσει ως έξτρα και την πρόσκληση και το κόστος του βίντεο...

-
Στους δρόμους το νέο Audi Concept C – O προάγγελος του επόμενου sportscar των Γερμανών
-
Audi A6: Το πιο αεροδυναμικό μοντέλο στην ιστορία της μάρκας (+τιμές)
-
απο 75χιλιαρικα ξεκιναει.... τσαμπα πράμα
-
Ενα κάρω παπαρολογίες και αοριστίες και πόσα λεφτά ξόδεψαν για να καταφέρουν (ουτε καν βασικά!!) αυτό που η Τέσλα έχει καταφέρει 10+ χρόνια τώρα, με Cd κάτω από 0,23 που διαφημίζει η πατάτα της Αουδι.
-
To A3 8Y 1,5 TFSI ποιο DSG φοράει.?
-
@fanis75 said in AUDI FORUM:
Ενα κάρω παπαρολογίες και αοριστίες και πόσα λεφτά ξόδεψαν για να καταφέρουν (ουτε καν βασικά!!) αυτό που η Τέσλα έχει καταφέρει 10+ χρόνια τώρα, με Cd κάτω από 0,23 που διαφημίζει η πατάτα της Αουδι.
Και που να βάλουμε και το software στην συζήτηση!
-
@kostis20 said in AUDI FORUM:
Αυτό που σπάει

(ΥΓ: δεν έχω ιδέα, εικάζω το ξηρού τύπου - ορισμένοι πωλητές λέγανε ότι φοράει υγρού, αλλά δεν το βρίσκω γραμμένο πουθενά).
-
Λογικά ότι και το αντίστοιχο Golf, DQ200 ξηρού τύπου.
-
Στον ξαδερφο μου το αλλαξαν στα 30.000km .
-
-
Ναι...Αρχισε να κανει ενα κουδουνισμα στην αλλαγη απο 2α σε 3η .Το πήγε και του ειπαν οτι δεν ειναι κατι σοβαρο,αλλα δε μπορουν ,λεει,να επέμβουν και το άλλαξαν ολο...στην εγγύηση.
-
Ναι...Αρχισε να κανει ενα κουδουνισμα στην αλλαγη απο 2α σε 3η .Το πήγε και του ειπαν οτι δεν ειναι κατι σοβαρο,αλλα δε μπορουν ,λεει,να επέμβουν και το άλλαξαν ολο...στην εγγύηση.
Ώπα, πολύ άπλες στην Audi... Δεν του έριξαν το φταίξιμο; Πρωτοφανή πράγματα!!
-
Όχι του το πέρασαν άμεσα. Χωρίς καμία συζήτηση.
-
Δεν ξέρουμε και τι έπαιξε, Μπορεί να είχε βγάλει κάποια ελαττωματική παρτίδα το εργοστάσιο και να είχαν οδηγία να το αλλάξουν σε όποιον παραπονεθεί.
Όταν είχα το α3 στο 6μηνο μου άλλαξαν τα πίσω αμορτισέρ. Μετά από δικά μου παράπονα βέβαια. Ο μάστορας μου ξεφούρνισε ότι είχαν οδηγία από το εργοστάσιο. Στα γραφεία μου πουλούσαν εκδούλευση, ότι πόσο καλά με αντιμετωπίζουν και μου τα άλλαξαν χωρίς πολλά πολλά.
AUDI FORUM