-
Κάναμε και spy shot..
Νέα GLSSent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
-
Σαν κασόνι με ρόδες....το έχω ξαναγράψει για εμένα η ΜΒ αισθητικά πάει από το κακό στο χειρότερο!
-
Είναι χάλια...Μπαούλο.
Αντίθετα η καινούρια GLE είναι κάπως καλύτερη.Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
-
Σαν κασόνι με ρόδες....το έχω ξαναγράψει για εμένα η ΜΒ αισθητικά πάει από το κακό στο χειρότερο
Ακριβώς!
Και η επερχόμενη GLB χάλια φαίνεται... -
Πήγα τις προάλλες με έναν γνωστό μου που ψάχνει αυτοκίνητο, να δούμε την A - Class. Όλα (σχεδόν) ωραία και καλά, αλλά τι μαυρίλα είναι αυτή ρε παιδιά στο εσωτερικό; Η φάση είναι πως από ότι είδα όλες οι νέες Mercedes (τουλάχιστον αυτές που είχαν στην έκθεση) είναι με μαύρο εσωτερικό και σκούρη οροφή! Απίστευτα κλειστοφοβικό εσωτερικό. Και η φάση είναι πως δεν έχεις επιλογή για άλλο χρώμα οροφής. Να έλεγα πως είναι καμιά sport έκδοση, να πω ΟΚ, αλλά για ποιο λόγο να έχεις έτσι την βασική έκδοση;
-
για πε για πε..
είδατε σενταν? είχε χώρους; infotainment τούμπανο;
-
-
Φοβερή μούρη και εμπρός μέρος, άθλιο πίσω μέρος και φώτα (συνεχίζουν να αντιγράφουν αποτυχημένα τα Χιουντάι 20ετίας) και χάλια (για εμένα) εσωτερικό. Ευχαριστώ αλλά δεν θα πάρω, ειδικά με τις τιμές που θα έρθει.
-
εδώ τι να εγινε ? ας απαντήσουν οι γνώστες ..
-
Μην αναπαραγετε χαζα ποστ που ανεβαζουν για λιγα κλικ. Επειδη εργαζομαι στο χωρο, ο ατμος απο ενα τρυπιο ψυγειο μεταφραζεται για πλακα σε καπνο και φωτια, και επισης ο,τι πραγματικη φωτια η μπαμ οφειλεται κατα βαση σε βλακεια συνεργειου. 2 ειδων αμαξια μενουν στο δρομο, τα ρεταλια που δεν επισκεπτονται ποτε συνεργειο καθως και καποια που μολις εχουν βγει απο συνεργειο.
-
σιγά μην τρύπησε το ψυγείο ..κ βγήκαν καπνοί κλπ ,εψαξα απο περιέργεια στο google ...εχουν πολλοί προβλήματα με τα υβριδικά merc ,μάλλον θα εσκασε η μπαταρία τού υβριδικού συστήματος ...που ειναι λέει μέσα στο ac η κάτι τέτοιο η ο μηχανισμός ισως ???? και κάνουν παράπονα για δυσλειτουργία τού συστήματος κλπ
-
Να σκασει η μπαταρια;;;;; πως;;;;
Οχι ρε συ...
Τουρμπινα το πιο λογικο....εχει τυχει σε κοντινο προσωπο να το παθει στον αυτοκινητοδρομο.
Αν εβελεπς την τουρμπινα ....ελιωναν τα μεταλλα
-
Καλησπέρα σε όλους. Σε δύο τρεις μέρες γίνομαι κάτοχος a class 2015. Ήθελα να ρωτήσω τους γνώστες, υπάρχει κάποιος τρόπος για android auto? Νομίζω ότι δεν το υποστηρίζει αλλά με κάποια προσθήκη να συνδέομαι με το κινητό (χάρτες κλπ)?
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
-
Καλημέρα,
Γνωρίζει κάποιος αν οι επίσημοι έμποροι που έχουν και σερβις, αναλαμβάνουν να κάνουν κάποιες 'ελαφρές βελτιώσεις', τύπου Stage 1; Για παράδειγμα, Mercedes A180 να βγάζει την ιπποδύναμη του Α200, καθώς είναι ο ίδιος κινητήρας.\
Ευχαριστώ!
-
Κανένας εξουσιοδοτημένος έμπορος δεν κάνει βελτιώσεις επίσημα, εκτός αν υπάρχει επίσημος βελτιωτής υπό την ίδια σκέπη (π.χ. Polestar για Volvo). Στη 'ζούλα' μπορεί να υπάρχουν κάποιοι ελάχιστοι που συνεργάζονται με βελτιωτές, οι οποίοι όμως δεν θα σου βάλουν στην ουσία το κανονικό πρόγραμμα της ισχυρότερης έκδοσης (της Α200 στην Α180, δηλαδή), αλλά ένα βελτιωτικό πρόγραμμα, με πιθανώς ακόμη καλύτερη απόδοση, αλλά που θα σε βγάζει εκτός εργοστασιακής εγγύησης.
-
Ακριβώς όπως τα λέει ο Χάρης!! Απλά ως εξουσιοδοτημένος επισκευαστής, υπάρχει μεγάλη περίπτωση να μπορέσει να σε καλύψει σε περίπτωση εγγύησης, αλλά δεν είναι πρόγραμμα του εργοστασίου ούτε έχει τις ευλογίες του - με ελάχιστες εξαιρέσεις.
-
Άρα θα πρέπει να ζήσω με τα 136 μέχρι τουλάχιστον να τελειώσει η εγγύηση.
-
Καλησπέρα σας..έχω μια a150 mercedes του ,06. Όποτε πάω να βάλω πρώτη, στη μέση της διαδρομής, ακούγεται ένα 'γκντουπ' σα να πετάς πέτρα σε πηγάδι, σκαλώνει και μετά μπαίνει. Αν ξαναβάλω (ακινητοποιημένος πάντα) πρώτη με πατημένο το συμπλέκτη αφού δεν τον έχω αφήσει από πριν, μπαίνει κανονικότατα. Το ίδιο το κάνει και από πρώτη σε δευτέρα εν κίνηση, όπως και στην όπισθεν όταν είμαι ακινητοποιημένος. Σε συνεργείο Mercedes μου είπανε ότι είναι κουσουρι στα a150, εμφανίζεται στα περισσοτερα, μπορώ να ζήσω με αυτό. Δεν πατιναρει το αμάξι, μια χαρά πηγαινει.
Σας ευχαριστώ.
-
κυκλοφορούν ακόμα στο δρόμο με περισσότερα απο 1.000.000 χλμ
https://www.newsauto.gr/news/pio-montelo-echi-kani-pano-apo-1-000-000-chlm-me-ton-idio-kinitira/
-
Το dct των ...λαϊκών μοντέλων της Μερσεντές είναι το ίδιο της VW? Από αξιοπιστία πως πάει αυτό διπλοσυμπλεκτο;
MERCEDES-BENZ FORUM