-
-
G60, σε βρισκω υπερβολικο. Ημουν απο του μεγαλυτερους πολεμιους των παλιων αργων και ασχημων MB, αλλα τα τελευταια χρονια η εταιρεια εχει κανει αλματα κι εχει πλησιασει την BMW σε κινητηρες και οδικη συμπεριφορα.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
G60, σε βρισκω υπερβολικο.Eχεις δίκιο.......βιομηχανικά απόβλητα ήθελα να πω
-
Η ματαιοδοξία και η άγνοια δεν θεραπεύονται,λάθος κατεύθυνση πήρες.....
-
Εχοντας οδηγήσει τα πάντα έχω να πω ότι οι Mercedes πάντα είναι ένα κλικ επάνω από τον ανταγωνισμό.......
-
Δεξί ή αριστερό;
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Εχοντας οδηγήσει τα πάντα έχω να πω ότι οι Mercedes πάντα είναι ένα κλικ επάνω από τον ανταγωνισμό.......Aυτό το λες σοβαρά τώρα?
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Εχοντας οδηγήσει τα πάντα έχω να πω ότι οι Mercedes πάντα είναι ένα κλικ επάνω από τον ανταγωνισμό.......
Aυτό το λες σοβαρά τώρα?
Ασφαλώς.....η διαφορά φαίνεται από τα πρώτα μέτρα.
-
sv2 citroen έχεις οδηγήσει;
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
sv2 citroen έχεις οδηγήσει;Με citroen ξεκίνησα .
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Εχοντας οδηγήσει τα πάντα έχω να πω ότι οι Mercedes πάντα είναι ένα κλικ επάνω από τον ανταγωνισμό.......Κι εσένα σε βρίσκω υπερβολικό φίλε μου Γεώργιε!
Βασικά είναι τι θέλει ο καθένας. Αν θέλεις σπορ συμπεριφορά θα πάρεις Jag ή BMW. Αν θες αρχοντιά Mercedes. Audi δεν θα έπαιρνα, πλην του φανταστικού R8 φυσικά!
-
sv2 citroen έχεις οδηγήσει;Aσε ρε απειροmonkey,θα πλένεις το στόμα σου όταν θα μιλάς για εταιρίες με παράδοση προσφορά τεχνογνωσία και κουλτούρα......σήμερα ανακάλυψαν οι πίθηκοι και τα φανάρια που στρίβουν μαζί με τους τροχούς για να τα πλασάρουν στους ιθαγενείς που πάνε τα πιθήκια τους στο τένις με τη λίμο (ξερατό εμότικον)
-
Τι να τα κάνεις όλα αυτά αν το αυτοκίνητο δεν έχει ΨΥΧΗ;
-
Γιαννάκη λίγα λόγια για τις Άλφα!
-
Τι να τα κάνεις όλα αυτά αν το αυτοκίνητο δεν έχει ΨΥΧΗ;Aν και το λες ειρωνικά(και χέστηκα εδώ που τα λέμε κι ευτχώς που δεν είμαι υλιστής αλλά αμέρικα,όλα είναι ντόλαρς ή μάρκα) σου απαντώ ευθέως ΝΑΙ.
Ψυχή έχει και το Ιταλικό γαμοψυγείο που το κοιτάς κλεφτά και σου φτιάχνει τη μέρα,πόσο μάλλον ο πυρήνας της μηχανολογίας!
Πίσω από αυτό που βλέπει ο καθένας κρύβονται άνθρωποι,φιλοσοφία,τρόπος σκέψης,κουλτούρα.
Αρκεί να μπορεί κάποιος να το αποκωδικοποιήσει.
Δες την Μέρκελ κι αν σου σηκωθεί call me.......
Αυτή είναι και η εικόνα της μερκ.......ξενέρωτη. -
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Καθιστε πριν ανοιξετε το αρθρο... Σοβαρος κινδυνος εγκεφαλικου!http://www.autoblog.gr/2012/01/14/overk ... mg-estate/
γιατί να πάθουμε εγκεφαλικό ??
είχε τα φράγκα έκανε το κομμάτι του και οι υπόλοιποι @@αροι βρίζουν και ξερογλείφονται ... -
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Aσε ρε απειροmonkey,θα πλένεις το στόμα σου όταν θα μιλάς για εταιρίες με παράδοση προσφορά τεχνογνωσία και κουλτούρα......σήμερα ανακάλυψαν οι πίθηκοι και τα φανάρια που στρίβουν μαζί με τους τροχούς για να τα πλασάρουν στους ιθαγενείς που πάνε τα πιθήκια τους στο τένις με τη λίμο (ξερατό εμότικον)
μια φορά και έναν καιρό ίσως... σήμερα... η ζυγαριά λέει τον μπ@υλο...
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Aσε ρε απειροmonkey,θα πλένεις το στόμα σου όταν θα μιλάς για εταιρίες με παράδοση προσφορά τεχνογνωσία και κουλτούρα......σήμερα ανακάλυψαν οι πίθηκοι και τα φανάρια που στρίβουν μαζί με τους τροχούς για να τα πλασάρουν στους ιθαγενείς που πάνε τα πιθήκια τους στο τένις με τη λίμο (ξερατό εμότικον)
Ναι, δίκιο έχεις, πρέπει να τα πηγαίνουνε με 2cv
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Ναι, δίκιο έχεις, πρέπει να τα πηγαίνουνε με 2cv
Την εποχή που η Citroen έβγαζε 2cv και DS η MB τι παρήγαγε?
ΤΑΝΚΣΣας αφήνω να ζήστε το όνειρό σας......ένα τελευταίο όμως,
αυτοκίνητο 40,50,60,70,80,90Κ γιούρος .....και το μ@@νί της μάνας του,που δεν μπορεί να συμπεριφερθεί έστω και τυπικά(υπολογίστε και μια 20ετία μείον!!) στο δρόμο για την ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ενεργητική ασφάλεια όσων τους τα έσκασαν χοντρά για το πουλ μουρ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΕΤΑΜΑ.Καλά σας όνειρα.......
-
H μερκελ τι μάρκα είναι;
MERCEDES-BENZ FORUM